Εάν είστε στο σχολείο, χρειάζεστε αυτές τις φοβερές εφαρμογές για φοιτητές Mac.  Θα σας βοηθήσουν να μείνετε οργανωμένοι, να κρατάτε σημειώσεις και πολλά άλλα.

10 Awesome Mac Apps για τους φοιτητές για να σας βοηθήσει να πετύχετε

Διαφήμιση Είτε ξεκινάτε μια νέα σχολική χρονιά, προσαρμόζετε σε ένα άλλο εξάμηνο ή απλά χρειάζεστε βοήθεια για να περάσετε το υπόλοιπο έτος, αυτή η λίστα εφαρμογών για Mac είναι μόνο για εσάς. Ο προγραμματισμός, η γραφή, η μελέτη, η οργάνωση και η εστίαση είναι πολύ πιο εύκολο στον υπολογιστή σας με τα σωστά εργαλεία. Εδώ είναι οι καλύτερες εφα

Διαφήμιση

Είτε ξεκινάτε μια νέα σχολική χρονιά, προσαρμόζετε σε ένα άλλο εξάμηνο ή απλά χρειάζεστε βοήθεια για να περάσετε το υπόλοιπο έτος, αυτή η λίστα εφαρμογών για Mac είναι μόνο για εσάς.

Ο προγραμματισμός, η γραφή, η μελέτη, η οργάνωση και η εστίαση είναι πολύ πιο εύκολο στον υπολογιστή σας με τα σωστά εργαλεία. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές Mac για φοιτητές.

Σχεδιάστε το πρόγραμμα, τις αναθέσεις και την εργασία σας

Ένα από τα πιο βασικά μέρη μιας επιτυχημένης φοιτητικής ζωής σχεδιάζεται. Από τις τάξεις σας έως τις εργασίες και πολλά άλλα, αυτοί οι φοιτητές θα σας κρατήσουν οργανωμένους.

1. myHomework

myHomework στο Mac

Με το myHomework, δεν θα χάσετε ποτέ τα μαθήματά σας, το πρόγραμμα ή την εργασία σας. Η εφαρμογή σας δίνει μια σαφή εικόνα του χρονοδιαγράμματος των μαθημάτων σας, ένα ημερολόγιο που δείχνει τι οφείλεται πότε και μια ενότητα για το σπίτι για όλες τις εργασίες σας.

Δημιουργήστε υπενθυμίσεις και επαναλαμβανόμενες εργασίες, χρωματίστε τις τάξεις σας για εύκολη προβολή και δείτε την επισκόπηση των σπουδαστών σας σε μια απλή εφαρμογή. Και αν οι καθηγητές σας χρησιμοποιούν το Teachers.io, μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό για ανακοινώσεις και αναθέσεις.

Λήψη : myHomework (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

2. iStudiez Lite

iStudiez Lite σε Mac

Ένας άλλος σπουδαίος φοιτητής είναι το iStudiez Lite. Μπορείτε να δείτε το ημερολόγιό σας την ημέρα ή την εβδομάδα και να δείτε τις εργασίες με μια ματιά. Το τμήμα αντιστοίχισης είναι ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι οφείλεται κατά ημερομηνία, πορεία ή προτεραιότητα.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια περιοχή για να ρυθμίσετε τις διακοπές όταν το σχολείο δεν είναι σε σύνοδο, μια γραμμή προόδου για το εξάμηνο σας, και ένας τρόπος για να συνδέσετε εκπαιδευτές από τη λίστα επαφών σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια τάξη για να δείτε ημερομηνίες και ώρες, καθώς και τον αριθμό δωματίου και καθηγητή. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέτετε σημειώσεις, αναθέσεις ή να μετατρέπετε σε μια εξέταση.

Λήψη : iStudiez Lite (δωρεάν) [Δεν διατίθεται πλέον]

Δημιουργήστε και μελετήστε με κάρτες Flashcards

Τα Flashcards είναι καταπληκτικά εργαλεία μελέτης. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις δικές σας κάρτες flashcard 8 Awesome Sites για την Δημιουργία Flashcards Online 8 Awesome Sites για την Δημιουργία Flashcards Online Αν θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας flashcards ή να μελετήσετε από προκατασκευασμένα καταστρώματα, δείτε αυτά τα sites για να δημιουργήσετε flashcards online. Διαβάστε περισσότερα, μοιραστείτε με άλλους ή περιηγηθείτε στα καταστρώματα που μπορεί να ταιριάζουν στα θέματα σας.

3. Φλας κάρτες PAL

PAL σε Mac

Το PAL είναι μια δροσερή εφαρμογή flashcard που σας δίνει μερικά παραδείγματα για να ξεκινήσετε, αλλά σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να εισάγετε τα δικά σας καταστρώματα επίσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενο ή εικόνες κατά τη δημιουργία των καρτών σας, γεγονός που το κάνει βολικό για οποιοδήποτε μάθημα.

Όταν έρθει η ώρα να ελέγξετε τις κάρτες σας, απλά πατήστε το κουμπί Μελέτη και δοκιμάστε τον εαυτό σας. Το PAL σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τα καταστήματα flashcard με τους συμμαθητές σας στέλνοντας ένα σύνδεσμο. Αν θέλετε μια βασική, εύκολη εφαρμογή flashcard για Mac, αυτό είναι.

Λήψη : PAL Flashcards (Δωρεάν)

4. Flash Card Hero Lite

Flash Card Hero Lite σε Mac

Το Flash Card Hero Lite είναι μια άλλη μεγάλη εφαρμογή flashcard. Δημιουργήστε κάρτες, καταστρώματα και θέματα με ένα μόνο κλικ. Και αν θέλετε να είστε λίγο δημιουργικός με τις κάρτες flash, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε κείμενο και να χρησιμοποιήσετε λίστες στις απαντήσεις σας.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Απομνημόνευση, Τύπος ή Πολλαπλή επιλογή . Μπορείτε να προσαρμόσετε το κατάστρωμα για μια πιο παραγωγική συνεδρία μελέτης, χρησιμοποιώντας το iPhone σας ως απομακρυσμένο, χρησιμοποιώντας το κείμενο σε ομιλία και ανακατέψτε τις κάρτες. Το Flash Card Hero Lite σας δίνει επίσης ένα τμήμα προόδου για να το ελέγξετε.

Λήψη : Flashcard Hero Lite (δωρεάν, έκδοση υψηλής ποιότητας)

Ανακαλύψτε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές flash κάρτας για Mac Οι 3 καλύτερες εφαρμογές Flash Card για Mac Οι 3 καλύτερες εφαρμογές Flash Card για Mac Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές flashcard για φοιτητές Mac που πρέπει να μελετήσουν και να προετοιμάσουν τις επερχόμενες εξετάσεις τους. Διαβάστε περισσότερα για περισσότερες προτάσεις.

Γράψτε και λάβετε σημειώσεις με χρήσιμα εργαλεία

Κάθε μαθητής είναι εξοικειωμένος με τη γραφή. Κάντε πιο εύκολη τη γραφή στο Mac σας Γράψτε καλύτερα στο Mac σας Με αυτά τα 9 Εφαρμογές και τα τεχνάσματα Γράψτε καλύτερα στο Mac σας με αυτά τα 9 Εφαρμογές και κόλπα Αν γράφετε στο Mac σας, θα πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις κορυφαίες εφαρμογές και συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να γράφετε πιο αποτελεσματικά. Διαβάστε περισσότερα - είτε πρόκειται για έγγραφα, δοκίμια, είτε για σημειώσεις - με αυτά τα εργαλεία.

5. Γραμματικά

Γραμματικά σε Mac

Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τη γραμματική λόγω των δημοφιλών επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης που σας βοηθούν να αποφύγετε λάθη ορθογραφίας και γραμματικής. Αλλά η εταιρεία προσφέρει επίσης μια εφαρμογή Mac που κάνει περισσότερα από αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πλήρες εργαλείο γραφής με ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ορθογραφίας και γραμματικής.

Δημιουργήστε ένα νέο έγγραφο ή εισαγάγετε ένα για να ξεκινήσετε. Καθώς εργάζεστε στο έγγραφό σας, θα δείτε προειδοποιήσεις για θέματα ορθογραφίας και γραμματικής στο επάνω μέρος και μπορείτε να κάνετε κλικ για λεπτομέρειες. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για να εμφανίσετε τον αριθμό λέξεων και να αυξήσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς. Μπορείτε επίσης να δείτε τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης και να ορίσετε στόχους. Grammarly on Mac παρέχει μια πραγματικά σταθερή εμπειρία γραψίματος που σας βοηθά να αποφύγετε λάθη.

Λήψη : Γραμματική (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6. Αρκούδα

Φέρτε στο Mac

Ένα άλλο καταπληκτικό εργαλείο γραφής στο Mac είναι το Bear. Παρόλο που μπορεί να νομίζετε ότι είναι απλώς μια άλλη εφαρμογή λήψης σημειώσεων, υπάρχουν περισσότερα για να φέρει από ό, τι συναντά το μάτι. Μπορείτε να δημιουργήσετε πλήρη έγγραφα με επικεφαλίδες, μορφοποίηση γραμματοσειράς, λίστες και ακόμη και κώδικα για προγραμματιστές.

Η αρκούδα σάς επιτρέπει να αλλάζετε την εμπειρία σας χωρίς να αποσπάτε την προσοχή, να στέλνετε ή να μοιράζεστε τα έγγραφά σας γρήγορα και να βλέπετε στατιστικά όπως λέξεις, χαρακτήρες και αριθμοί παραγράφων. Υπάρχουν επίσης χρόνοι ανάγνωσης και ημερομηνίες δημιουργίας / τροποποίησης. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στο Bear για ταξινόμηση, συντομεύσεις, γραμματοσειρές, γραμμές, παραγράφους και πολλά άλλα. Συγκρίναμε το Bear με τις σημειώσεις της Apple αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα.

Κατέβασμα : Bear (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Οργανώστε τα έργα και τις σκέψεις με τους Χάρτες των μυαλών

Ένας χάρτης μυαλού είναι ένα εύχρηστο εργαλείο Γυρίστε το μυαλό σας σε ένα μυαλό χάρτη για μέγιστη διορατικότητα Γυρίστε το μυαλό σας σε ένα μυαλό χάρτη για μέγιστη Insight Η καταγραφή του εγκεφάλου σας σε ένα χάρτη μυαλό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε βαθύτερες γνώσεις. Και είναι εύκολο. Σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο στρατηγικές για την έρευνα, τον προγραμματισμό και την καινοτομία. Διαβάστε περισσότερα για να οργανώσετε τις σκέψεις σας με οπτικό τρόπο. Ίσως να έχετε ένα μεγάλο έργο ομάδας για να συνεργαστείτε, ένα σε βάθος χαρτί για να γράψετε, ή απλά να χρειαστεί να ιδέες ιδέες. Αυτές οι εφαρμογές χάρτη μυαλού καθιστούν εύκολη.

7. SimpleMind Lite

SimpleMind Lite σε Mac

Το SimpleMind Lite είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους δημιουργίας χαρτών μυαλού. Η διεπαφή είναι διαισθητική με μια όμορφη γραμμή εργαλείων στην κορυφή. Προσθέστε τους κόμβους σας, χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα χρώματα ή παλέτες και προσαρμόστε το στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία στυλ όπως φωτεινά χρώματα, διάγραμμα, κλίμακα του γκρι και χρώματα σε μαύρο για να ξεκινήσετε.

Η εφαρμογή σας παρέχει επιλογές ζουμ και εκτύπωσης, δυνατότητες clipboard, ελεύθερες μορφές ή οριζόντιες διευθετήσεις και μια λειτουργία χαρτογράφησης μυαλού χωρίς περισπασμούς.

Λήψη : SimpleMind Lite (Δωρεάν) SimpleMind ($ 30)

8. Junkyard

Junkyard στο Mac

Αν θέλετε να δουλέψετε με μια εξωτερική όψη εκτός από τον οπτικό χάρτη, ελέγξτε το Junkyard. Ανοίξτε την πλαϊνή μπάρα και ξεκινήστε να δημιουργείτε τον χάρτη σας με ένα κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στυλ γραμματοσειράς και χρώματα και να ρυθμίσετε εύκολα την ευθυγράμμιση και τη διάταξη.

Όταν θέλετε να δείτε το περίγραμμα, απλά κάντε κλικ στο κουμπί της στην πλαϊνή γραμμή. Μπορείτε να εξαγάγετε και να εκτυπώσετε το περίγραμμα σας, το οποίο είναι ιδανικό για μια γραπτή προβολή της εργασίας ή του έργου σας. Το Junkyard εμφανίζει μια διαφήμιση στο κάτω μέρος του παραθύρου, αλλά σε αντίθεση με παρόμοιες εφαρμογές, λαμβάνετε δωρεάν όλες τις λειτουργίες. Μπορείτε να καταργήσετε τη διαφήμιση μέσω της αγοράς εντός της εφαρμογής.

Λήψη : Junkyard (δωρεάν)

Μείνετε συγκεντρωμένοι και κάνετε διαλείμματα

Είτε σπουδάζετε είτε γράφετε ένα δοκίμιο, η εστίαση είναι το κλειδί για την ολοκλήρωση της αποστολής σας. Αλλά τα διαλείμματα είναι σημαντικά και για την ψυχική σας υγεία. Αυτοί οι χρονομετρητές εστίασης σας βοηθούν να δοκιμάσετε την τεχνική Pomodoro Οι καλύτερες εφαρμογές Timer Pomodoro στο Rocket Η παραγωγικότητά σας Οι καλύτερες εφαρμογές Timer Pomodoro στο Rocket Η παραγωγικότητά σας Εάν χτυπάτε συχνά έναν τοίχο παραγωγικότητας μετά από λίγες ώρες εργασίας, ένας χρονοδιακόπτης Pomodoro θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εστίασή σας . Αυτή η επιλογή χρονομέτρων έχει μια επιλογή για κάθε πλατφόρμα. Διαβάστε περισσότερα στο Mac σας.

9. Εστίαση

Εστίαση στο Mac

Ο χρονομετρητής εστίασης θα πρέπει να είναι πολύ απλός και η εστίαση είναι ακριβώς αυτή. Κάντε κλικ για να ανοίξετε την εφαρμογή, η οποία εμφανίζεται στη γραμμή μενού σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ ξανά για να ξεκινήσετε τον χρονοδιακόπτη στα προκαθορισμένα 25 λεπτά.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε συγκεκριμένες εργασίες, μπορείτε να τις προσθέσετε και να χρησιμοποιήσετε το χρονοδιακόπτη για κάθε μία από αυτές. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε ποια θέματα ή εργασίες που περνάτε περισσότερο χρόνο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την εργασία σας, μεγάλα και σύντομα διαλείμματα διακοπής, ήχους και ειδοποιήσεις και εύχρηστες συντομεύσεις.

Λήψη : Εστίαση (Δωρεάν)

10. Κόκκινο χρονοδιακόπτη

Red Hot Timer σε Mac

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή χρονομέτρου εστίασης είναι το Red Hot Timer. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, απλώς πληκτρολογήστε το χρόνο που θέλετε και ξεκινά ο χρονοδιακόπτης. Η οθόνη εμφανίζει ένα μεγάλο ψηφιακό ρολόι αντίστροφης μέτρησης, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε για να συμπεριλάβετε τέσσερις διαφορετικούς χρονομετρητές.

Άλλες εύχρηστες λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα εικονίδιο γραμμής μενού, αυτόματες εκκινήσεις και κορυφές, διάφοροι ήχοι ειδοποίησης, λειτουργία Μην ενοχλεί, πολλαπλές επιλογές ειδοποίησης και συντομεύσεις εργασιών.

Λήψη : Red Hot Timer (Δωρεάν)

Η φοιτητική ζωή σας, απλοποιημένη από χρήσιμες εφαρμογές

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς ή πολύ αργά για να προετοιμαστεί ο υπολογιστής σας για το σχολείο. Η ζωή σας ως φοιτητής μπορεί να είναι κάπως πιο εύκολη με τα κατάλληλα εργαλεία για να σας βοηθήσει με τον προγραμματισμό, την οργάνωση, την εστίαση και πολλά άλλα.

Επίσης, έχετε καλύψει τις επεκτάσεις του Chrome για σπουδαστές, τις εφαρμογές που κάθε μαθητής χρειάζεται στη συσκευή iOS. και αυτές οι εφαρμογές για να σας βοηθήσουν να περάσετε μια μέρα στο σχολείο Οι 20 καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές που θα περάσουν μια ημέρα σχολείου Οι 20 καλύτερες εφαρμογές για φοιτητές που θα περάσουν μια μέρα σχολείου Είτε είσαι στο γυμνάσιο είτε στο κολέγιο, οι εφαρμογές θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας υποχρεώσεων που θέλετε να κάνετε από πίσω! Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Τεχνολογία Εκπαίδευσης, Εφαρμογές Mac, Εφαρμογές Σημειώσεων, Λογισμικό Οργάνωσης, Φοιτητές.