Αυτά τα σχέδια Raspberry Pi για αρχάριους είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε με τις δυνατότητες οποιουδήποτε μοντέλου Raspberry Pi.

Τα 11 έργα Best Raspberry Pi για αρχάριους

Διαφήμιση Το Raspberry Pi είναι μια πολύ μικρή μηχανή - είναι προσιτή, εξαιρετικά φορητή και φιλική προς το χρήστη. Αλλά όταν φτάσετε για πρώτη φορά, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε ποια έργα θα πρέπει να λάβετε πρώτα. Αυτά τα σχέδια Raspberry Pi για αρχάριους είναι μια μεγάλη εισαγωγή στις δυνατότητες υλικού και λογισμικού του Pi. Ξεκινήστε με ένα από αυτά και θα είστε έτοιμοι σε χρόν

Διαφήμιση

Το Raspberry Pi είναι μια πολύ μικρή μηχανή - είναι προσιτή, εξαιρετικά φορητή και φιλική προς το χρήστη. Αλλά όταν φτάσετε για πρώτη φορά, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε ποια έργα θα πρέπει να λάβετε πρώτα.

Αυτά τα σχέδια Raspberry Pi για αρχάριους είναι μια μεγάλη εισαγωγή στις δυνατότητες υλικού και λογισμικού του Pi. Ξεκινήστε με ένα από αυτά και θα είστε έτοιμοι σε χρόνο!

Αρχάριοι Raspberry Pi έργα να δοκιμάσουν

Μην απωθήσετε από την εμφάνιση των barebones του Raspberry Pi. Τα έργα που μπορείτε να οικοδομήσετε μπορούν να είναι τόσο σύνθετα ή απλά που θέλετε. Για αυτόν τον οδηγό, εξετάζουμε 11 απλά, βασικά σχέδια Raspberry Pi για αρχάριους:

 1. Προσθέστε ένα κουμπί στο Pi σας
 2. Τα LED ελέγχου ανάβουν
 3. Κατασκευάστε έναν ανιχνευμένο αισθητήρα κίνησης
 4. Δημιουργήστε ένα ψηφιακό πλαίσιο εικόνων
 5. Ελέγξτε το Pi σας μέσω του ιστού
 6. Δημιουργήστε ένα προσωπικό σύννεφο
 7. Κάντε ένα παλιό ασύρματο εκτυπωτή
 8. Κωδικοποιήστε ένα παιχνίδι με Scratch
 9. Κάντε μουσική με το Sonic Pi
 10. Δημιουργήστε ένα διακομιστή παιχνιδιών δικτύου
 11. Αναπαραγωγή μουσικής αυτόματα όταν εισέρχεστε σε ένα δωμάτιο

Τα παρακάτω έργα μπορούν να εκτελεστούν (με διαφορετικά επίπεδα ισχύος) με οποιοδήποτε μοντέλο Raspberry Pi.

Εάν είστε νέος στο Raspberry Pi, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να κάνετε πριν αρχίσετε. Εδώ είναι ο πολύ σημαντικός οδηγός για την εγκατάσταση ενός λειτουργικού συστήματος Raspberry Pi.

1. Προσθέστε ένα κουμπί σε ένα Raspberry Pi 2 τρόποι για να προσθέσετε ένα κουμπί στο Raspberry Pi Project σας 2 τρόποι για να προσθέσετε ένα κουμπί στο σχέδιο Raspberry Pi Πώς συνδέετε ένα κουμπί με το Raspberry Pi; Ακολουθούν δύο τρόποι για να ξεκινήσετε, επιδεικνύοντας τη χρήση του Python και ενός LED. Διαβάστε περισσότερα

Ένα από τα λίγα πράγματα που λείπει σε ένα Raspberry Pi είναι ένα κουμπί. Βασικά το συνδέετε για να ενεργοποιήσετε, να εκκινήσετε το λειτουργικό σύστημα και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή.

Με λίγα λόγια, ο υπολογιστής φωνάζει για ένα κουμπιά κάποιου είδους, κάνοντας αυτό ένα σπουδαίο σχέδιο Raspberry Pi για αρχάριους. Αυτό γίνεται καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα breadboard και πρόσθετη καλωδίωση, αντίσταση και τη βιβλιοθήκη RPi.GPIO. Νέα στα ηλεκτρονικά; Αυτό το έργο είναι ιδανικό.

Προγραμματισμένο σε Python, αυτό είναι ένα μεγάλο έργο για κάθε αρχάριο να κατανοήσει τη σημασία του GPIO του Raspberry Pi.

2. Ελέγξτε τις λυχνίες LED με το Raspberry Pi Πώς να προγραμματίσετε το Pi σας για να ελέγξετε τα φώτα LED Πώς να προγραμματίσετε το Pi σας για να ελέγξετε τα φώτα LED Ψάχνετε για ένα εύκολο σχέδιο Raspberry Pi για να ξεκινήσετε με την κωδικοποίηση και τα ηλεκτρονικά; Δοκιμάστε να συνδέσετε μερικά LED και να τα κωδικοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε! Διαβάστε περισσότερα

Ένα άλλο απλό πρόγραμμα για αρχάριους Raspberry Pi είναι να μάθουν πώς να ελέγχουν ένα φως LED μέσω του GPIO.

Αυτό συνεπάγεται την κατασκευή ενός απλού κυκλώματος LED χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, δύο λυχνίες LED, δύο αντιστάτες και μερικά κατάλληλα καλώδια. Μόλις ρυθμιστεί, το κύκλωμα μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας Python. Θα αποκτήσετε γνώση της Python, χρησιμοποιώντας breadboards, και πώς μπορείτε να συνδέσετε με ασφάλεια εξαρτήματα όπως LED και αντιστάσεις.

3. Αισθητήρας κίνησης Pi-Powered και συναγερμός

Οι αισθητήρες και οι συναγερμοί θεωρούνται συχνά περίπλοκοι, αλλά το Raspberry Pi μπορεί να λειτουργήσει με υλικό μέσω του GPIO.

Η δημιουργία ενός απλού αισθητήρα κίνησης και συναγερμού με πιεζοηλεκτρικό βομβητή θα σας διδάξει τα βασικά της εργασίας με εξωτερικό υλικό με το Pi και αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί Python, έτσι θα αρχίσετε να μαθαίνετε και αυτό.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι οποιοδήποτε μοντέλο Pi, ένας παθητικός αισθητήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας, ένας πιεζοηλεκτρικός βομβητής, μία αντίσταση και μερικά καλώδια. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο ένα αλλαντικό. Μια εναλλακτική λύση είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα συναγερμού με ένα διοικητικό συμβούλιο Arduino.

4. Εμπνευσμένο το Raspberry Pi Ψηφιακό Πλαίσιο Εικόνας Πνευματικής Εικόνας και το EarthPorn: Κάντε μια Εμπνευσμένη Βατόμουρο Pi Πλαίσιο Κορνίζας ShowerThoughts και EarthPorn: Πραγματοποιήστε μια Είσαι εμπνευσμένη από το Raspberry Pi Photo Frame Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργήστε μια ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών με το Raspberry Pi

Ενώ τα στοιχεία για αυτό το έργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από άλλα, οδηγεί σε ένα καλαίσθητο ψηφιακό πλαίσιο εικόνων. Μπορεί να φαίνεται καλό στο μανδύα σας, στον τοίχο ή ακόμα και δίπλα στο κρεβάτι σας.

Ένα Raspberry Pi, μια οθόνη LCD και ελεγκτής, και ένα πλαίσιο είναι όλα όσα χρειάζεστε για να το ξεκινήσετε. Εάν έχετε μια παλιά οθόνη που βρίσκεται γύρω ή μπορεί να καθαρίσει ένα από κάπου, είστε έτοιμοι! Η ανάληψη αυτού του γεγονότος χρησιμοποιεί την επίσημη οθόνη Raspberry Pi Touchscreen, ένα προσιτό στοιχείο που διατίθεται στο Amazon.

Raspberry Pi 7 "οθόνη αφής οθόνη Raspberry Pi 7" οθόνη αφής Αγοράστε τώρα στο Amazon 64, 00 δολάρια

5. Μια διεπαφή Web για το βατόμουρο σας Pi

Απλή και διαισθητική διασύνδεση Web για το βατόμουρο Pi

Η εγκατάσταση του Raspberry Pi σας για να ελέγχεται εξ αποστάσεως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε κάποιους από τους κώδικες που απαιτούνται για την επαφή της Pi σας με τον έξω κόσμο.

Αυτό το demo σάς δείχνει πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις λυχνίες LED από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω ενός απλού περιβάλλοντος εργασίας. Παρέχονται δέσμες ενεργειών, οπότε δεν θα χρειαστεί να σκοντάψετε το δρόμο σας μέσα από μια πολύ περίπλοκη κωδικοποίηση. Η εξέταση αυτών των σεναρίων θα σας διδάξει πολλά σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας εφαρμογών που βασίζονται στον ιστό για το Pi.

6. Προσθέστε ένα διακόπτη Reset στο Raspberry Pi σας Πώς να προσθέσετε ένα Reset Switch στο σμέουρο Pi σας Πώς να προσθέσετε ένα Reset Switch στο σμέουρο Pi σας Η αφαίρεση και η αντικατάσταση του καλωδίου τροφοδοσίας USB βάζει αδικαιολόγητη φθορά στο Raspberry Pi σας, λιμάνι. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται το σύστημα είναι ένας διακόπτης επαναφοράς, αλλά δυστυχώς κανένας δεν συμπεριλήφθηκε. Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε ένα διακόπτη επαναφοράς στο Raspberry Pi

Το Raspberry Pi έρχεται με μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα για μια ευρεία επιλογή χρήσεων. Ένα παραπροϊόν από αυτό είναι ότι δεν έχει τρόπο να επαναφέρει εύκολα τη συσκευή. Αντ 'αυτού, το Pi επανεκκινείται χρησιμοποιώντας μια εντολή τερματικού ή το μενού επιφάνειας εργασίας.

Για να το πετύχετε, μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας διακόπτη. Πρόκειται για ένα απλό έργο Raspberry Pi, που απαιτεί είτε έναν βραχυκυκλωτήρα είτε έναν διακόπτη push-push και καλώδια. Ορισμένες εντολές τερματικού πρέπει να εισαχθούν, αλλά όταν τελειώσετε την επαναφορά του Pi θα είναι εύκολη.

7. Κάντε τον ασύρματο εκτυπωτή σας Κάντε το δικό σας ασύρματο εκτυπωτή με ένα Raspberry Pi Κάντε το δικό σας ασύρματο εκτυπωτή με το Raspberry Pi Λιγότερα καλώδια, ευελιξία σχετικά με το πού μπορείτε να βάλετε τον εκτυπωτή σας - ασύρματη εκτύπωση είναι μια win-win. Εκτός αν έχετε παλαιότερο εκτυπωτή. Raspberry Pi στη διάσωση! Διαβάστε περισσότερα

Εκτελέστε το CUPS στο Raspberry Pi και μετατρέψτε το σε διακομιστή εκτύπωσης

Οι ασύρματες εκτυπωτές είναι τέλεια και αυτές τις μέρες είναι προσιτές. Αλλά εάν έχετε παλιό παλιό εκτυπωτή USB, μην το στείλετε ακόμα στον χώρο υγειονομικής ταφής.

Ένα Raspberry Pi μπορεί να κάνει έναν παλιό ασύρματο εκτυπωτή με μερικές απλές εντολές. Εάν το μοντέλο σας Pi δεν διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να αγοράσετε ένα dongle Wi-Fi $ 10. Απλώς τοποθετήστε το κλειδί Wi-Fi, συνδέστε τον εκτυπωτή σας, εισαγάγετε μερικές εντολές και η απομακρυσμένη εκτύπωση θα ενεργοποιηθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Edimax EW-7811Un Μετατροπέας USB Wi-Fi Edimax EW-7811Un με προσαρμογέα USB 11n, μέγεθος Nano σας επιτρέπει να το συνδέσετε και να το ξεχάσετε, ιδανικό για Raspberry Pi / Pi2, υποστηρίζει Windows, Mac OS, Linux (Black / Gold) Edimax EW-7811Un 150Mbps 11n Wi-Fi Προσαρμογέας USB, μέγεθος Nano σας επιτρέπει να το συνδέσετε και να το ξεχάσετε, ιδανικό για Raspberry Pi / Pi2, υποστηρίζει Windows, Mac OS, Linux (Μαύρο / Χρυσό) Αγοράστε τώρα στο Amazon

Αυτό είναι ένα εύκολο έργο Raspberry Pi με έναν πραγματικά χρήσιμο σκοπό, οπότε αν έχετε ένα παλιό εκτυπωτή, δοκιμάστε το!

8. Κωδικοποιήστε ένα παιχνίδι με το μηδέν Ξεκινώντας με το μηδέν στο Raspberry Pi Ξεκινώντας με το Ξυστό στο Raspberry Pi Το μάθημα Ξυστό σας επιτρέπει να διασκεδάσετε με ένα Raspberry Pi ακόμη και αν δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε. Διαβάστε περισσότερα

Μία από τις βασικές πτυχές του Raspberry Pi είναι να προωθήσει τις δεξιότητες πληροφορικής και προγραμματισμού. Χάρη στο λογισμικό που περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα Raspbian, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα παιχνίδι χωρίς ικανότητες κωδικοποίησης.

Το Raspbian περιλαμβάνει Scratch, μια οπτική γλώσσα προγραμματισμού που απευθύνεται σε παιδιά. Με μερικά μόνο κλικ στο ποντίκι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βασικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας προγραμματισμό βασισμένο σε μπλοκ. Ο οδηγός μας για τη δημιουργία ενός βασικού παιχνιδιού στο Scratch θα σας ξεκινήσει στο δρόμο για προγραμματισμό.

9. Κάντε μουσική με Sonic Pi

Το Sonic Pi μετατρέπει το Raspberry Pi σε μηχανή κωδικοποίησης μουσικής, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε βασικές δεξιότητες προγραμματισμού για να κάνετε μουσική. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από τα ηχητικά εφέ και τα μικρά δείγματα μέχρι τα τραγούδια πλήρους μήκους.

Παρόλο που η Sonic Pi χρησιμοποιεί τη δική της γλώσσα προγραμματισμού, τις αρχές που θα μάθετε, ενώ τα τραγούδια μεταφράζονται σε πιο παραδοσιακές γλώσσες. Αφήστε τον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να παίξετε με αυτό - μπορεί να είναι αρκετά εθιστικό!

10. Δημιουργήστε ένα διακομιστή παιχνιδιών δικτύου 10 διακομιστές παιχνιδιών μπορείτε να τρέξετε σε ένα σμέουρο Pi 10 διακομιστές παιχνιδιών μπορείτε να τρέξετε σε ένα Raspberry Pi Το Raspberry Pi μπορεί να κάνει πολλά θαυμάσια πράγματα, ένα εκ των οποίων τρέχει ως διακομιστής παιχνιδιών. Σας παρουσιάζουμε 10 από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορεί να φιλοξενήσει. Διαβάστε περισσότερα

Ιδιαίτερα κατάλληλο για τα πιο πρόσφατα μοντέλα Raspberry Pi, τα προγράμματα server παιχνιδιών είναι εξαιρετικά απλά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το Pi είναι συνδεδεμένο στο δίκτυό σας και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το λογισμικό διακομιστή για το παιχνίδι που προτιμάτε από τη γραμμή εντολών.

Διάφορα παιχνίδια έχουν διακομιστές που θα τρέχουν στο Pi, συμπεριλαμβανομένων των Minecraft, Quake, FreeCiv, Terrarria, και OpenTTD. Εάν έχετε συμβατά παιχνίδια που εκτελούνται σε άλλη συσκευή, μπορείτε να ρυθμίσετε περιόδους λειτουργίας δικτύου στο Pi.

Αν ψάχνετε για εύκολο σχέδια Raspberry Pi χωρίς καμία ανάγκη καλωδίωσης, αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή.

11. Herald Η άφιξή σας με το Raspberry Pi Παίξτε το δικό σας θέμα Συντονιστείτε όταν μπαίνετε στο δωμάτιο με το Raspberry Pi Παίξτε το δικό σας θέμα Συντονιστείτε όταν μπαίνετε στο δωμάτιο με το Raspberry Pi Έχετε ποτέ θελήσει να φτάσετε στο σπίτι για ένα προσωπικό καλωσόρισμα; Σε αυτό το απλό πρόγραμμα Raspberry Pi θα χρησιμοποιήσουμε ένα διακόπτη καλαμιού για να ενεργοποιήσουμε μια μελωδία όταν ανοίξει μια πόρτα. Διαβάστε περισσότερα

Θα τελειώσουμε με αυτό το ελαφρώς αυτοκαταστροφικό build. Πρόκειται για ένα έργο Raspberry Pi ενός αρχαρίου που παίζει μελωδία όταν μπαίνεις στο δωμάτιο. Απαιτεί κάποιο πρόσθετο υλικό, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένων των αντιστάσεων και ενός διακόπτη καλαμιού.

Για να παίξετε τη μουσική ή το ηχητικό εφέ όταν ανοίγει η πόρτα, ο διακόπτης καλαμιού είναι τοποθετημένος στην πόρτα. Η καλωδίωση, ο κωδικός και η σύνδεση με το GPIO της Pi απαιτούνται για αυτήν την κατασκευή. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, το έργο είναι στην πραγματικότητα ένα από τα απλά έργα του Raspberry Pi που θα βρείτε.

Το βίντεο του προγράμματος για το πρόγραμμα παραπάνω θα το εξηγήσει σε βάθος.

Βασικά έργα σμέουρων Pi μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα

Με όλα αυτά τα σπουδαία σχέδια Raspberry Pi για αρχάριους, είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε κάτι που σας ενδιαφέρει. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να επιλέξετε ένα έργο και να προχωρήσετε. θα μάθετε τα βασικά του πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Pi και ίσως να πάρετε ακόμη και κάποιες ιδέες για το δικό σας σχέδιο Raspberry Pi 26 Awesome χρήσεις για ένα Raspberry Pi 26 Awesome χρήσεις για ένα Raspberry Pi Ποιό σχέδιο Raspberry Pi πρέπει να αρχίσετε με; Εδώ είναι η ροή μας από τις καλύτερες Raspberry Pi χρήσεις και έργα γύρω! Διαβάστε περισσότερα !

Εξερευνήστε περισσότερα για: DIY Project Ideas, Electronics, Raspberry Pi.