Οι σκοτεινές ταπετσαρίες μπορούν να κάνουν τα πάντα σε μια πολυσύχναστη επιφάνεια εργασίας standout.  Εδώ είναι μερικές επιλογές επιλογής, αν σας αρέσουν τα σκοτεινά wallpapers της επιφάνειας εργασίας.

12 Δροσερά Dark Wallpaper Sites που είναι τέλειες για την επιφάνεια εργασίας σας

Διαφήμιση Η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή είναι ένας προσωπικός χώρος και έτσι μπορείτε να το κάνετε με την επιλογή των wallpapers. Οι ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας αποκαλύπτουν κάτι για τη φύση μας. Το είδος της διάθεσης που βρίσκεστε. Η επιστήμη λέει ότι η επιλογή των χρωμάτων επηρεάζει το πώς σκέφτομαι και αισθανόμαστε. Ίσως το φως ή η απουσία του. Λοιπόν,

Διαφήμιση

Η επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή είναι ένας προσωπικός χώρος και έτσι μπορείτε να το κάνετε με την επιλογή των wallpapers. Οι ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας αποκαλύπτουν κάτι για τη φύση μας. Το είδος της διάθεσης που βρίσκεστε. Η επιστήμη λέει ότι η επιλογή των χρωμάτων επηρεάζει το πώς σκέφτομαι και αισθανόμαστε. Ίσως το φως ή η απουσία του. Λοιπόν, πώς αισθάνεστε για τις σκοτεινές ταπετσαρίες της επιφάνειας εργασίας;

Το προφανές όφελος από τη χρήση σκούρου φόντου στην επιφάνεια εργασίας σας είναι ότι όλα τα εικονίδια και οι φάκελοί σας ξεχωρίζουν σε αντίθεση. Κάνουν το κείμενο ευκολότερο να διαβαστεί. Για παράδειγμα, ένα σκοτεινό κινητό ταπετσαρία προβάλλει το εμπνευσμένο μήνυμα που γράφτηκε πάνω του.

Ας δούμε, λοιπόν, μερικά υψηλής ποιότητας δωρεάν wallpapers με θέμα το σκοτάδι για την επιφάνεια εργασίας σας.

1. Ταπετσαρίες τέχνης

Σκούρα ταπετσαρίες από το WallpaperCraft

Οι καλύτερες τοποθεσίες ταπετσαρίας σας επιτρέπουν να επιλέξετε μια ταπετσαρία σύμφωνα με την ανάλυση της οθόνης σας. Έχουν επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Τα Wallpapers Craft θα μπορούσαν να είναι στη λίστα επιλογών. Ο κατάλογος των σκούρων ταπετσαριών σας δίνει 1000+ wallpapers για να διαλέξετε. Ταξινόμηση με τον αριθμό των λήψεων ή των αξιολογήσεων για την καλύτερη επιλογή.

Είμαι μερικός στο φως, ουρανό, αστέρια φόντο που βλέπετε στο παραπάνω screenshot.

Κατεβάστε: Φως, ουρανό, αστέρι ταπετσαρία

2. Pexels

Γκρι ταπετσαρία καρχαρία

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ταπετσαρίες για την επιφάνεια εργασίας σας Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας για την κορυφαία ποιότητα Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας κορυφαίας ποιότητας Οι ταπετσαρίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εξατομικεύσετε τον υπολογιστή σας και να φτιάξετε τη δική σας δεν είναι τόσο δύσκολη όσο θα περίμενε κανείς. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός βήμα προς βήμα. Διαβάστε περισσότερα . Υποθέτω ότι ο σχεδιασμός σκουρόχρωμων ταπετσαριών είναι ευκολότερος από τους περισσότερους. Πάρτε ένα σκούρο φόντο και στη συνέχεια προσαρμόστε το με το δικό σας κίνητρο μήνυμα ή μια υπενθύμιση.

Ένα από τα αγαπημένα μου sites για να πάω για σκούρο φόντο είναι Pexels. Πάρτε αυτή τη φωτογραφία ενός γκρίζου καρχαρία για παράδειγμα. Το κουμπί λήψης θα σας επιτρέψει να επιλέξετε από τέσσερις αναλύσεις ή ένα προσαρμοσμένο (το οποίο μπορεί να παραμορφώσει τη φωτογραφία).

Κατεβάστε: Ταπετσαρία Gray Shark

3. Wallpapers Wide

Gothic Lion Dark Wallpaper

Ελάτε εδώ για να πάρετε ταπετσαρίες σε κάθε κατηγορία που μπορείτε να σκεφτείτε. Διατίθενται επίσης ταπετσαρίες και φόντο φόντου Retina για ρυθμίσεις διπλής ή τριπλής οθόνης. Ρυθμίστε το λόγο διαστάσεων και τα φίλτρα ανάλυσης καθώς πηγαίνετε να κυνηγάτε.

Λήψη: Gothic Lion

4. Unsplash

Παρατηρώντας ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας

Unsplash είναι ένα άλλο δημοφιλές site ιστοχώρου αποθέματος Οι 15 καλύτερες τοποθεσίες για δωρεάν εικόνες υψηλής ανάλυσης εικόνες Οι 15 καλύτερες τοποθεσίες για δωρεάν εικόνες υψηλής ανάλυσης Εικόνες υψηλής ανάλυσης είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να έχετε ελεύθερες εικόνες αποθεμάτων που επιμελούνται για ποιότητα και ανάλυση; Μπορείς! Διαβάστε περισσότερα . Έχει σκαλίσει τη δική του ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των κυνηγών ταπετσαρίας. Η συλλογή των σκοτεινών φωτογραφιών με τις οποίες συνδέομαι είναι μόνο ένα παράδειγμα των σετ που μπορείτε να περιμένετε να βρείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από αυτή την εξαιρετική συλλογή μαύρων ταπετσαριών.

Αναζήτηση στον ιστότοπο με μια λέξη-κλειδί όπως "σκοτεινές φωτογραφίες" ή "σκοτεινές ταπετσαρίες στην επιφάνεια εργασίας" ή κάτι πιο συγκεκριμένο. Κάθε φωτογραφία που βρίσκετε στο Unsplash διατίθεται με άδεια Creative Commons Zero.

Λήψη: Χώρος παρατήρησης

5. InterfaceLIFT [Δεν διατίθεται πλέον]

InterfaceLIFT Dark Desktop Ταπετσαρία

Η πλοήγηση και η ευκολία με την οποία μπορείτε να βρείτε ταπετσαρίες κάνουν κάποιον να επιστρέψει εδώ. Για παράδειγμα, μπορώ να βρω μια ταπετσαρία με την ακριβή απόχρωση και μια ανάλυση που ταιριάζει στη συσκευή μου. Ο ιστότοπος ανιχνεύει αυτόματα αυτήν την ανάλυση για εσάς. Και είπα ότι αυτό είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα sites ταπετσαρίας εκεί έξω;

Λήψη: Αυτοκρατορία των Φώτων

6. WallHaven

Σκούρο Δάσος Ταπετσαρία από WallHaven

Πηγαίνετε σε αυτόν τον εξαιρετικό ιστότοπο ταπετσαρίας και περιηγηθείτε στην ετικέτα "σκούρο". Ο θησαυρός των 4000+ ταπετσαριών καλύπτει τοπία, πορτρέτα και τέχνη φαντασίας. Δοκιμάστε αυτό το θέαμα ενός σκοτεινού δάσους στην επιφάνεια εργασίας σας. Σας τραβάει;

Κατεβάστε: Ταπετσαρία Dark Forest

7. Αξιολάτρευτες ταπετσαρίες

Dark Knight Ταπετσαρία

Αυτό το site wallpaper έχει μια καλή συλλογή από σκοτεινούς ταπετσαρίες. Περπατήθηκα σε αυτό το site όταν κυνηγούσα για ταπετσαρίες Dark Knight υψηλής ευκρίνειας. Τα πάντα σχετικά με αυτό το αιχμηρό σταυροφόρο είναι σκοτάδι και η δημοτικότητα των ταινιών του (και των αφισών ταινιών) εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι θα κοιτάξουν πάνω από τον ώμο σας στην οθόνη σας.

Κατεβάστε: Ταπετσαρίες Dark Knight (55 συνολικά)

8. Psiu Puxa

Deep Space Starburst

Μπορείτε να ορίσετε μια φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο της Γης ως φόντο της επιφάνειας εργασίας σας Πώς να ορίσετε μια φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο της γης ως φόντο της επιφάνειας εργασίας σας Πώς να ορίσετε μια φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο της γης ως φόντο της επιφάνειας εργασίας Η γη είναι όμορφη από το διάστημα. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε μια φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας στα Windows. Διαβάστε περισσότερα . Αλλά πηγαίνετε μερικά εκατομμύρια μίλια περισσότερο σε βαθύ χώρο για γνήσιες φωτογραφίες του διαστήματος που είναι ακριβώς όπως οι σκοτεινές ταπετσαρίες της επιφάνειας εργασίας.

Αυτός ο ιστότοπος σας φέρνει χειροποίητες ταπετσαρίες από όλο τον κόσμο, χάρη στις φωτογραφίες που προέρχονται από τη NASA και άλλους διαστημικούς οργανισμούς. Βγείτε στη συλλογή και συγκεντρώστε μερικές από τις πιο σκοτεινές γωνιές των γαλαξιών.

Λήψη: Deep Space

9. Ταπετσαρίες HD

Darth Vader Σκούρο ταπετσαρία

Το HDWallpapers.net είναι ένα τεράστιο αποθετήριο των wallpapers της επιφάνειας εργασίας. Μια ξεχωριστή κατηγορία "Σκούρο" ταπετσαρία δεν είναι στη λίστα, αλλά μπορείτε εύκολα να βρείτε μερικά πετράδια με το πλαίσιο αναζήτησης. Οι πολλαπλές αναλύσεις που προσφέρονται διασφαλίζουν ότι όλες οι συσκευές σας είναι καλά καλυμμένες. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε μια κοινή ταπετσαρία για όλους τους;

Λήψη: Darth Vader Φωτίζοντας ένα τσιγάρο

10. jmd.im

Μαύρη ταπετσαρία

Τα αρχικά ανήκουν στον πολυεπιστημονικό σχεδιαστή Jean-Marc Denis. Έχει δημιουργήσει μια μικρή, αλλά εκπληκτική σειρά ταπετσαριών μαύρων εικόνων, αντιπαραβάλλοντας χώρο, κλίμακα, υφές, σχήματα, γωνίες κάμερας και φως. Μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα σε ένα αρχείο ZIP.

Χρησιμοποιήστε τα στην επιφάνεια εργασίας ή στο τηλέφωνο Android. Εάν σας αρέσουν οι μινιμαλιστικές ρυθμίσεις επιφάνειας εργασίας, θα τους αγαπήσετε.

Κατεβάστε: Μαύρο VII

11. Wllppr

Μονόχρωμη ταπετσαρία

Αυτός ο ιστότοπος κοινότητας ταπετσαρίας μπορεί να καλύψει την επιφάνεια εργασίας σας, Mac, iPhones, iPads και συσκευές Android. Αναζητήστε σκοτεινούς ταπετσαρίες και χρησιμοποιήστε τις ταπετσαρίες υψηλής ανάλυσης (4k και 5k) για να προσαρμόσετε τις συσκευές σας. Επιλέξτε πρώτα τη σωστή συσκευή με το φίλτρο της πλευρικής γραμμής.

Λήψη: Μονόχρωμος αμμόλοφος

12. DeviantArt

Κακή ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας

Πληκτρολογήστε "σκοτεινή ταπετσαρία" στη γραμμή αναζήτησης DeviantArt και θα πλημμυρίσετε με 100.000 + αποτελέσματα για να περάσετε. Για χάρη σας δοκιμάστε μια ακριβέστερη αναζήτηση στην μεγαλύτερη κοινότητα τέχνης στον κόσμο. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να μην το παίρνετε πάντα στο ψήφισμά σας. Η ανοδική είναι ότι έχετε περισσότερο από αρκετό για να διαλέξετε.

Κατεβάστε: Κακή ταπετσαρία

Πάρα πολλά πιο σκοτεινά wallpapers για να διαλέξετε

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις γνωστές τοποθεσίες ταπετσαρίας που μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες. Μπορείτε να κάνετε beachcomb με αυτές τις αμυχές Google Images επίσης. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο άλμα για να κυνηγήσετε το σωστό φόντο της επιφάνειας εργασίας.

Μια σκοτεινή ταπετσαρία ή θέμα μπορεί να αποσπάσει περισσότερο από την μπαταρία σας αν είναι ένα AMOLED (επίσης γνωστό ως OLED) και μπορεί να αποτρέψει την καύση. Οι οθόνες υπολογιστών είναι συνήθως LCD και η παρουσία του οπίσθιου φωτισμού ακυρώνει οφέλη εξοικονόμησης μπαταρίας. Αλλά ένα σκοτεινό θέμα των Windows (με μια σκοτεινή ταπετσαρία που περιλαμβάνεται) μπορεί να κάνει το κομμάτι του για να μειώσει την πίεση των ματιών.

Για μένα, η μυστηριώδης και σκοτεινή εμφάνιση μιας σκοτεινής ταπετσαρίας είναι αρκετή για να κάνει έκκληση μόνος της. Εάν μπορείτε να βρείτε μια σκοτεινή ταπετσαρία για να σας εμπνέει κάθε μέρα, 7 είδη ταπετσαριών επιφάνειας εργασίας για να εμπνεύσει την εργασία σας κάθε μέρα 7 είδη ταπετσαριών επιφάνειας εργασίας για να εμπνεύσει την εργασία σας κάθε μέρα Ενώ η ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας δεν είναι πιθανό να κάνει ή να σπάσει την απόδοση της εργασίας σας, μπορεί να εμπνεύσει απλώς την παραγωγικότητά σας. Διαβάστε περισσότερα τότε είναι το καλύτερο όλων των κόσμων.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Ταπετσαρία, Προσαρμογή των Windows.