Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένοι ασυνήθιστοι ιστότοποι για εικόνες χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που μπορούν να μεταφορτωθούν νόμιμα.

5 ιστοσελίδες δωρεάν εικόνων για να κατεβάσετε νομίμως εικόνες χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Διαφήμιση Όταν κάνετε λήψη μιας εικόνας από το διαδίκτυο για χρήση σε εμπορικά ή προσωπικά έργα, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Εδώ είναι μερικοί πόροι γεμάτοι δροσερές εικόνες για να κατεβάσετε κάτι διαφορετικό. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει ένα διαφορετικό σύνολο πόρων εικόνας. Εκτός από τις κανονικές εικόνες α

Διαφήμιση

Όταν κάνετε λήψη μιας εικόνας από το διαδίκτυο για χρήση σε εμπορικά ή προσωπικά έργα, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Εδώ είναι μερικοί πόροι γεμάτοι δροσερές εικόνες για να κατεβάσετε κάτι διαφορετικό.

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει ένα διαφορετικό σύνολο πόρων εικόνας. Εκτός από τις κανονικές εικόνες αποθεμάτων, έχουμε επίσης στρογγυλοποιήσει παλιές εικόνες αρχείων. Δημιουργούμενα ανθρώπινα πρόσωπα που δεν είναι στην πραγματικότητα ένα πραγματικό πρόσωπο. δωρεάν εικονογραφήσεις για παρουσιάσεις και σχέδια. και ένας τρόπος για μαζική λήψη ενός μεγάλου αριθμού εικόνων.

1. Creative Commons Search: Προηγμένη επεξεργασία και γρήγορη αστραπή

Μόλις κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους αδειών πνευματικών δικαιωμάτων Creative Commons Τι είναι το Creative Commons, και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε; Τι είναι το Creative Commons, και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε; Το Creative Commons είναι ένα σύνολο αδειών που σας δίνουν αυτόματα άδεια να κάνετε διάφορα πράγματα, όπως επαναχρησιμοποίηση και διανομή του περιεχομένου. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτό και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Διαβάστε περισσότερα, θα μπορείτε να βρείτε γρήγορα τη σωστή εικόνα για τις ανάγκες σας. Τώρα η Creative Commons έχει αναδιοργανώσει τη μηχανή αναζήτησης της για να διευκολύνει και να επιταχύνει περισσότερο από ποτέ τη μαζική της βιβλιοθήκη.

Η αναζήτηση CC απλοποιεί τις άδειες, επιτρέποντας πρώτα να τις φιλτράρετε σύμφωνα με δύο ευρείες κατηγορίες. Κάντε κλικ στα "φίλτρα" και στην ενότητα "Θέλω κάτι που μπορώ" επιλέξτε "χρήση για εμπορικούς σκοπούς" ή "τροποποίηση και προσαρμογή". Μπορείτε να επιλέξετε άλλα φίλτρα, όπως την ακριβή άδεια χρήσης και τους διάφορους διαφορετικούς παρόχους που διατίθενται με το Creative Commons.

Αυτοί οι παροχείς εικόνων περιλαμβάνουν μερικά μεγάλα ονόματα όπως το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και έργα τέχνης από τους Behance και DeviantArt. Η αναζήτηση CC έχει πάνω από 300 εκατομμύρια εικόνες και είναι αστραπιαία. Θα πρέπει να γίνει η πρώτη σας στάση για να βρείτε ελεύθερες εικόνες.

2. Αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει: Δημιουργούμενη πραγματική εμφάνιση AI ψεύτικων ανθρώπων

Αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει δημιουργεί πλαστά ανθρώπινα πρόσωπα με AI

Θα έκανες το μυαλό σου να ξέρεις ότι η παραπάνω εικόνα δεν είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, αλλά ένα ψεύτικο που παράγεται από υπολογιστή; Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε ένα ανθρώπινο πρόσωπο για ένα από τα έργα σας, χωρίς να προκαλέσετε σε ένα πραγματικό πρόσωπο οποιαδήποτε ανεπιθύμητη έκθεση ή συνέπειες.

Η τεχνολογία AI χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται Generative Adversearial Network (GAN). Η μηχανή μαθαίνει τα ανθρώπινα πρόσωπα με τη σάρωση ενός μεγάλου σετ. Με βάση αυτό, αρχίζει να δημιουργεί ένα εντελώς νέο pixel προσώπου ανά pixel.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εικόνα 1024 × 1024 ενός ανθρώπου που δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή, αλλά το αγόρι, το πείτε στα μάτια σας. Αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει δημιουργεί ένα τυχαίο νέο πρόσωπο κάθε φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα. Chalk αυτό σε ένα άλλο από αυτά τα freaky πράγματα AI μπορεί να κάνει 5 Amazing Things DeepMind της Google AI μπορεί ήδη να κάνει 5 εκπληκτικά πράγματα DeepMind AI της Google μπορεί ήδη να κάνει Τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πλέον το υλικό των sci-fi ταινιών. Χάρη στην έρευνα της Google, το AI μπορεί να κάνει ήδη καταπληκτικά πράγματα. Διαβάστε περισσότερα .

3. Νέο παλαιό απόθεμα: Vintage Pictures From Archives

Το New Old Stock είναι ένα αρχείο vintage εικόνων χωρίς δικαιώματα ή πνευματικά δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα για μια φωτογραφία λήγουν μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μουσεία, πανεπιστήμια, σπίτια των μέσων ενημέρωσης και άλλα ιδρύματα έχουν κυκλοφορήσει περιοδικά τέτοιες αρχειακές εικόνες για το κοινό. Χωρίς προβλήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, μπορείτε να πάρετε μερικά από τα καλύτερα από αυτά στο New Old Stock.

Δεδομένου ότι είναι ένα blog Tumblr, είναι δύσκολο να περιηγηθείτε στις επιλογές εκτός από την απλή κύλιση χρονολογικά. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης για να βρείτε εικόνες που έχουν τις σωστές ετικέτες, αλλά αυτό είναι περίπου αυτό. Παρ 'όλα αυτά, η συλλογή είναι λαμπρή και αξίζει να σαρώσετε αν είστε στην επιφυλακή για εικόνες που φαίνονται παλιές.

Οι περισσότερες εικόνες πρέπει να είναι καλές για προσωπική ή μη εμπορική χρήση. Αν όμως χρησιμοποιείτε μια φωτογραφία για εμπορικούς σκοπούς, θα ήταν καλό να ελέγξετε τις πολιτικές κοινής χρήσης του αρχικού ιδρύματος.

4. Gallery ManyPixels: Δωρεάν εικονογραφήσεις για παρουσιάσεις και έργα

Το ManyPixels διαθέτει δωρεάν εικονογραφήσεις και τέχνη για έργα και παρουσιάσεις

Ενώ οι εικόνες αποθεμάτων είναι συνήθως εύκολο να βρεθούν, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείτε εύκολες εικόνες χωρίς δικαιώματα, ειδικά τον τύπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε παρουσιάσεις του PowerPoint και επίσημα έργα. Η εταιρεία σχεδιασμού ManyPixels έχει την πλάτη σας για αυτό.

Κάθε εβδομάδα, το ManyPixels κυκλοφορεί μια νέα παρτίδα εικόνων που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να χρησιμοποιήσετε ό, τι κρίνετε κατάλληλο. Αυτά τα έργα τέχνης γενικά αφορούν γραφείο και εργασιακές καταστάσεις, αλλά υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτό. Πηγαίνετε στη λίστα, θα μπορείτε να βρείτε κάτι για τις περισσότερες καταστάσεις.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε επίσης να αλλάξετε την παλέτα χρωμάτων βάσης του σχεδίου πριν τη μεταφορτώσετε ως αρχείο SVG ή PNG. Από προεπιλογή, έχει οριστεί γαλάζιο, αλλά μπορείτε να το μετατρέψετε σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας.

Υπάρχει επίσης μια εύχρηστη μηχανή αναζήτησης για να βρείτε αυτό που ψάχνετε, αν δεν θέλετε να περιηγηθείτε στις επιλογές. Θα εξακολουθούσα να προτείνω την περιήγηση, όμως, επειδή οι εικόνες είναι αρκετά βασικές για κάθε σχέδιο που θα χρησιμοποιηθεί για την απεικόνιση σεναρίων που δεν ονομάζονται μετά ή με ετικέτες.

5. Pix-Zip: Μαζική λήψη εικόνων από δημοφιλείς πόρους αποθεμάτων

Το Pix-Zip αναζητά pexels, pixabay και unsplash και σας επιτρέπει να κάνετε μαζική λήψη εικόνων σε αρχείο zip

Pexels, Pixabay και UnSplash είναι μερικοί από τους κορυφαίους ιστότοπους για δωρεάν φωτογραφίες απόθεμα Top 10 Sites για Πνευματικά Δικαιώματα και Royalty Free Images and Photos Top 10 Sites για Πνευματικά Δικαιώματα και Royalty Free Images and Photos Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα καλύτερα πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα δωρεάν ιστοσελίδες φωτογραφιών με χιλιάδες δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες. Διαβάστε περισσότερα . Ο καθένας έχει τη δική του βάση δεδομένων των εικόνων και το Pix-Zip τα τοποθετεί όλα σε ένα μέρος, ενώ ταυτόχρονα σας επιτρέπει να κάνετε λήψη εικόνων χύμα.

Είναι ένα παράθυρο με δύο παράθυρα. Πραγματοποιείτε αναζήτηση στο δεξιό παράθυρο για μια λέξη-κλειδί και λαμβάνετε μια μεγάλη λίστα εικόνων. Σύρετε και αφήστε τις εικόνες που θέλετε στο αριστερό παράθυρο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε αυτό που αναζητάτε και, επομένως, να προσθέσετε εικόνες από διαφορετικό αποτέλεσμα αναζήτησης.

Δεν φαίνεται να υπάρχει όριο στον αριθμό των εικόνων που μπορείτε να προσθέσετε στο αριστερό παράθυρο. Αφού δημιουργήσετε τη συλλογή σας, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των φωτογραφιών ως ενιαίου αρχείου ZIP. Εξαιρετικά βολικό.

Αναζητήστε λίγες γνωστές πηγές

Θα βρείτε αναμφισβήτητα κάτι που αξίζει να χρησιμοποιείτε στις δημοφιλείς τοποθεσίες με εικόνες όπως το Pexels και το Pixabay. Αλλά το μειονέκτημα αυτού είναι ότι όλοι πηγαίνουν εκεί, οπότε η εικόνα που χρησιμοποιείτε μπορεί να καταλήξει να χρησιμοποιηθεί και από έναν ανταγωνιστή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλή ιδέα να εξετάσουμε μερικές από τις λιγότερο γνωστές ιστοσελίδες ελεύθερης εικονικής ετικέτας 5 Λιγότερο γνωστές τοποθεσίες δωρεάν εικόνων για εικόνες που απομακρύνονται από 5 λιγότερο γνωστές τοποθεσίες δωρεάν εικόνων για εικόνες που απομακρύνονται από αυτά τα λιγότερο γνωστά αποθέματα οι φωτογραφίες της ιστοσελίδας είναι εξίσου καλές με τις δημοφιλείς. Δοκιμάστε τους για εικόνες χωρίς δικαιώματα, που είναι εντελώς δωρεάν. Διαβάστε περισσότερα . Με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε τις πιθανότητες επανάληψης και επανάληψης, ενώ βρίσκετε επίσης εικόνες που μπορεί να είναι πιο κατάλληλες για αυτό που χρειάζεστε.