Θέλετε ένα VPN να παραμείνει ασφαλές με το Mozilla Firefox;  Ορισμένες υπηρεσίες VPN προσφέρουν δωρεάν πρόσθετα VPN για τον Firefox, αλλά ποιο είναι το καλύτερο;

Το καλύτερο δωρεάν VPN για τον Firefox

Διαφήμιση Μέχρι τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τη σημασία της χρήσης ενός VPN, ειδικά αν ζείτε σε μία από τις χώρες που ονομάζονται "14 Eyes". Κατεβάστε τις δωρεάν συντομεύσεις Firefox για εξαπάτηση για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας 10x! Σήμερα, θα θέσουμε τον Firefox κάτω από το επίκεντρο. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν VPN για τον Firefox που πρέπει να εξετάσετε. Προειδοποίηση: Τα δωρεάν δίκτυα VPN έρχο

Διαφήμιση

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τη σημασία της χρήσης ενός VPN, ειδικά αν ζείτε σε μία από τις χώρες που ονομάζονται "14 Eyes".

Κατεβάστε τις δωρεάν συντομεύσεις Firefox για εξαπάτηση για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας 10x!

Σήμερα, θα θέσουμε τον Firefox κάτω από το επίκεντρο. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν VPN για τον Firefox που πρέπει να εξετάσετε.

Προειδοποίηση: Τα δωρεάν δίκτυα VPN έρχονται με κινδύνους

Ας προφέρουμε αυτή τη λίστα "best of" με προειδοποίηση - δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN. Πολλά από τα VPN που πρόκειται να εξετάσουμε έχουν αμφισβητήσιμες πολιτικές απορρήτου και λιγότερο από εντυπωσιακά υπόβαθρα.

Θα σας φανούν επαρκείς εάν θέλετε έναν γρήγορο τρόπο πρόσβασης στο περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικές ιδιότητες. Εάν θέλετε ένα VPN για να βελτιώσετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο, θα πρέπει να εκτοξεύσετε σε ένα πληρωμένο σχέδιο αντί 4 Λόγοι για ένα αμειβόμενο VPN είναι καλύτερο από τους δωρεάν 4 λόγοι για ένα αμειβόμενο VPN είναι καλύτερο από τους ελεύθερους Αυτούς χρησιμοποιούσαμε για να είμαι μεγάλος ανεμιστήρας των δωρεάν VPNs . Γιατί να πληρώσετε όταν υπάρχουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις; Αλλά αποδεικνύεται ότι σας πωλούν σύντομα. Έτσι, εδώ είναι γιατί οι πληρωμένες VPNs παλεύουν πάντα δωρεάν VPNs. Διαβάστε περισσότερα . Σας συνιστούμε το ExpressVPN και το CyberGhost.

1. Hoxx VPN

Το Hoxx VPN για το Firefox είναι το δημοφιλές δωρεάν VPN στο πρόγραμμα περιήγησης. Έχει βαθμολογία 4, 6 αστέρων από περίπου 7, 000 κριτικές.

Το Hoxx VPN έχει περισσότερους από 100 διακομιστές σε όλο τον κόσμο που καλύπτουν μεγάλο αριθμό χωρών. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένας δωρεάν λογαριασμός Hoxx.

Το πρόσθετο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε ιστότοπους, να βελτιώσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο στο Internet, να αποκρύψετε την τοποθεσία σας και να αποφύγετε κακόβουλους ιστότοπους. Το VPN κρυπτογραφεί όλες τις συνδέσεις από το μηχάνημά σας.

Δυστυχώς, η εξάπλωση της πολιτικής απορρήτου του Hoxx αποκαλύπτει ορισμένες δυσάρεστες πληροφορίες:

  • Το Hoxx συλλέγει τα αρχεία καταγραφής (συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης, της γλώσσας, των χρόνων πρόσβασης, των σελίδων που έχετε δει και της διεύθυνσης IP).
  • Το VPN χρησιμοποιεί εικονοστοιχεία παρακολούθησης τρίτου μέρους.
  • Και η Hoxx συσσωρεύει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας (συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου υλικού, του λειτουργικού συστήματος και της έκδοσης, του μοναδικού αναγνωριστικού συσκευής, του αριθμού τηλεφώνου, του αριθμού IMEI και των πληροφοριών για το κινητό δίκτυο).

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα στοιχεία πωλούνται με κέρδος.

2. TouchVPN

touchvpn

Το TouchVPN κατατάσσεται επίσης σε υψηλά επίπεδα. Το απεριόριστο δωρεάν VPN δεν έχει περιορισμούς περιόδου λειτουργίας, ταχύτητας ή εύρους ζώνης.

Με το κουμπί σύνδεσης ενός κλικ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακομιστές στη Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τις Κάτω Χώρες και τον Καναδά.

Το TouchVPN είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλές. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL τραπεζικής ποιότητας για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή.

Από την άλλη - και αυτό θα είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα - η πολιτική απορρήτου της εταιρείας είναι γεμάτη τρύπες. Όπως και το Hoxx, καταγράφει τα δεδομένα σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και μια ανησυχητικά αόριστη αναφορά σε "άλλες πληροφορίες".

Το TouchVPN εκτελείται επίσης από τις ΗΠΑ, δηλαδή σε μια περιοχή "Five Eyes" Τι είναι η επιτήρηση "Five Eyes"; Χρήστες VPN, προσέξτε! Τι είναι η επιτήρηση "Five Eyes"; Χρήστες VPN, προσέξτε! Αν νομίζετε ότι τα VPN σας προστατεύουν από την εποπτεία της κυβέρνησης, ίσως να κάνετε λάθος. Εξαρτάται από το πού φιλοξενείται το VPN σας. Διαβάστε περισσότερα . Εάν εκτιμάτε την ιδιωτικότητά σας, αυτό είναι ένα ενοχλητικό πράγμα.

3. SetupVPN

Το SetupVPN είναι ένα άλλο δωρεάν VPN για τον Firefox που σας κάνει το προϊόν.

Πρώτα απ 'όλα, ας δούμε τα θετικά:

  • Ασφάλεια: Το SetupVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας 4096-bit σε όλες τις επικοινωνίες σας.
  • Διακομιστές: Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωμετρία, η εφαρμογή θα σας εξυπηρετήσει καλά. Διαθέτει περισσότερους από 100 διακομιστές σε όλο τον κόσμο.
  • Ταχύτητα: Το SetupVPN δεν έχει εύρος ζώνης ή περιορισμούς ταχύτητας.

Και η κακή πλευρά; Αρχεία - πολλά από αυτά. Εκτός από τις πληροφορίες συσκευής και χρήσης, το SetupVPN καταγράφει επίσης την τοποθεσία σας. Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, θα γνωρίζει καν την ταχύτητα με την οποία ταξιδεύει η συσκευή σας.

Οι χρήστες έχουν επίσης παραπονεθεί για μια σοβαρή απόρριψη στην ταχύτητα όταν χρησιμοποιείτε διακομιστές στην άλλη πλευρά του κόσμου.

4. Hola VPN [δεν διατίθεται πλέον]

hola vpn

Hola είναι ένα γνωστό όνομα στον κόσμο των δωρεάν VPN και το VPN Hola για τον Firefox είναι μια άλλη κοινή επιλογή μεταξύ των χρηστών του Mozilla. Σε αντίθεση με την παλαιότερη έκδοση της Hola, η έκδοση Firefox του πρόσθετου δεν είναι δίκτυο VPN από ομότιμους χρήστες.

Το VPN σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στη χώρα σας ή ακόμα και στο δίκτυό σας Wi-Fi (Facebook στο γραφείο, καθένας;),

Φυσικά, το μεγάλο μειονέκτημα της Hola είναι το αμφίβολο ιστορικό της. Το 2015 ανακαλύφθηκε ότι η εταιρεία πωλούσε πρόσβαση στους κόμβους εξόδου βάσης δεδομένων 8 Κακά VPNs πρέπει να αποφύγετε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας 8 Κακά VPNs πρέπει να αποφύγετε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιούν όλοι οι χρήστες VPN - αξίζει να χρησιμοποιηθούν. Στην πραγματικότητα, μερικοί είναι τόσο κακοί που ίσως είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε τίποτα. Διαβάστε περισσότερα, μετατρέποντας ουσιαστικά τους υπολογιστές των χρηστών σε ένα γιγαντιαίο botnet.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων χτυπά επίσης κουδούνια συναγερμού. Εκτός από τα δεδομένα καταγραφής και συσκευών που συλλέγει η Hoxx, η Hola αποθηκεύει επίσης το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση κατοικίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησής σας, την εικόνα προφίλ, τη λίστα φίλων και την προσωπική σας περιγραφή, εάν χρησιμοποιείτε τα διαπιστευτήρια των κοινωνικών μέσων για να συνδεθείτε.

5. Περιηγηθείτε στο VPN

Το Browsec προσφέρει τόσο ένα δωρεάν όσο και δωρεάν σχέδιο VPN. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το ελεύθερο σχέδιο είναι πολύ πιο περιορισμένο από την εναλλακτική λύση.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του VPN είναι ο περιορισμός του εύρους ζώνης. Καλύπτεται σε 1Mbps για τους δωρεάν χρήστες. Οι ελεύθεροι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μόνο τέσσερις από τους 30 διακομιστές της εταιρείας, πράγμα που σημαίνει ότι χάνονται μερικά από τα οφέλη τους ως υπηρεσία πρόσβασης σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικό περιεχόμενο.

Από τη θετική πλευρά, η εταιρεία BrowseC έχει λίγο λιγότερη πολιτική απορρήτου, αν και η εταιρεία παραδέχεται ότι θα εξακολουθήσει να μοιράζεται ανώνυμα δεδομένα σε συγκεντρωτική μορφή με τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών της, διαφημιζόμενων και άλλων υφιστάμενων ή μελλοντικών επιχειρηματικών εταίρων.

6. Ασπίδα Hotspot

hotspot ασπίδα vpn

Όπως το Browsec, το Hotspot Shield προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και πληρωμένη έκδοση. Η δωρεάν έκδοση έχει περισσότερες δυνατότητες από το Browsec. Εκτός από τις τυπικές δυνατότητες VPN, το πρόσθετο προσφέρει επίσης αποκλεισμό διαφημίσεων, αποκλεισμό εντοπισμού, κλείδωμα cookie και προστασία κακόβουλων προγραμμάτων.

Όλες οι τοποθεσίες εικονικού διακομιστή περιλαμβάνονται στο δωρεάν πακέτο. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στις ασφαλείς τοποθεσίες, θα χρειαστεί να πληρώσετε για το HotSpot Shield. Η δωρεάν έκδοση έχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης.

Επειδή η εταιρεία κάνει τα χρήματά της από την πληρωμή χρηστών, η πολιτική απορρήτου είναι ισχυρή. Το Hotspot Shield δεν πρόκειται να πουλήσει τα δεδομένα σας. Τέλος, το Hotspot Shield είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. Σε αντίθεση με πολλά άλλα πρόσθετα VPN για τον Firefox, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Ενώ το Hotspot Shield μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, υπάρχουν πολλά οφέλη για να πάρει ένα σχέδιο πριμοδότησης. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να εξοικονομήσετε έως και 76% από ένα σχέδιο Hotspot Shield!

7. ExpressVPN

Θα ολοκληρώσουμε με το καλύτερο πληρωμένο Firefox VPN. Κατά τη γνώμη μας, είναι ExpressVPN. Ένα ετήσιο σχέδιο θα σας κοστίσει 8, 32 δολάρια το μήνα.

Έχει 148 τοποθεσίες VPN, ένα διακόπτη kill, split tunneling και DNS μηδενικής γνώσης, κανένα από τα οποία δεν είναι διαθέσιμο στα έξι δωρεάν σχέδια που εξετάσαμε. Το ExpressVPN συνοδεύεται από προστασία προσωπικών δεδομένων, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων VPN (OpenVPN με TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPsec και PPTP) και κρυπτογράφηση AES-256.

Το πιο σημαντικό, το ExpressVPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Ποτέ δεν θα παρακολουθεί τη διεύθυνση IP, το ιστορικό περιήγησης, τον προορισμό της κυκλοφορίας, τα μεταδεδομένα κυκλοφορίας ή τις ερωτήσεις DNS. Χρησιμοποιήστε αυτό το σύνδεσμο για να πάρετε 3 ΔΩΡΕΑΝ μήνες όταν εγγραφείτε για ένα χρόνο με το ExpressVPN!

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για τον Firefox;

Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN σημαίνει ότι πρόκειται να κάνετε συμβιβασμούς. Θα θυσιάσετε ταχύτητα, χαρακτηριστικά ή ιδιωτικότητα.

Σήμερα, το καλύτερο δωρεάν VPN για τον Firefox είναι το HotSpot Shield. Σας αναγκάζει να κάνετε τον ελάχιστο αριθμό συμβιβασμών και καταφέρνετε να προσφέρετε μια λογική πριμοδότηση.

Εάν η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι η ανησυχία σας, ελέγξτε τις προτάσεις μας για δωρεάν υπηρεσίες VPN για την προστασία του απορρήτου σας.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι γιατί δωρεάν VPNs είναι μια τρομερή ιδέα 5 λόγοι που πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν VPNs Right Now 5 λόγοι που χρειάζεστε για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN Right Now Δωρεάν VPNs είναι πολύ δελεαστικό, αλλά κρατήστε πατημένο. Εάν σκέφτεστε να υπογράψετε ένα, θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Εδώ είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι με τη χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας VPN. Διαβάστε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας για να μάθετε περισσότερα.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Mozilla Firefox, VPN.