Όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούν το Facebook.  Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική σελίδα Facebook για τη δική σας επιχείρηση.

Πώς να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική σελίδα Facebook

Διαφήμιση Το Facebook δημιουργεί το 70% της συνολικής κίνησης του κοινωνικού δικτύου. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό για τις μικρές επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το Facebook. Ωστόσο, αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμα το Facebook, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook Business.

Διαφήμιση

Το Facebook δημιουργεί το 70% της συνολικής κίνησης του κοινωνικού δικτύου. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό για τις μικρές επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το Facebook. Ωστόσο, αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμα το Facebook, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook Business.

Η δημιουργία μιας σελίδας Facebook Business είναι πραγματικά πολύ απλή. Η δημοσίευση τακτικών ενημερώσεων, η συμμετοχή σε πιθανούς πελάτες και η καλλιέργεια της σελίδας σας με βιολογικό τρόπο είναι όπου τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα.

Ωστόσο, πρέπει να ξεκινήσετε κάπου, εκτός αν θέλετε να χάσετε όλη αυτή την υπέροχη κίνηση κοινωνικών μέσων. Τόσο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook Business.

Πώς να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική σελίδα Facebook

Προκειμένου να κάνετε μια σελίδα Business Facebook, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Facebook. Αυτός θα είναι ο κύριος λογαριασμός που σχετίζεται με τη σελίδα σας.

Εάν έχετε ήδη έναν προσωπικό λογαριασμό, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή μπορείτε να ορίσετε έναν νέο λογαριασμό και να τον συσχετίσετε με ένα επιχειρηματικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν είστε ολοκαίνουργιο στο Facebook, ελέγξτε τις βασικές συμβουλές μας για το Facebook για αρχάριους.

Δημιουργήστε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook

Με το λογαριασμό σας καταχωρημένο, κατευθυνθείτε στο facebook.com/business και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία σελίδας . Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ανάμεσα σε επιχείρηση ή εμπορικό σήμα και κοινοτική ή δημόσια εικόνα . Εάν είστε πολιτικός, μουσικός ή κωμικός τότε θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τελευταία επιλογή.

Κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκινώντας για να δημιουργήσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε στη σελίδα σας ένα όνομα και να επιλέξετε μια κατηγορία για αυτήν. Κάντε κλικ στο πεδίο Κατηγορία και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε προτάσεις για υπάρχουσες κατηγορίες.

Δημιουργήστε μια σελίδα στο Facebook

Ποια κατηγορία επιλέγετε θα αποφασίσει τι θα κάνετε στη συνέχεια. Για παράδειγμα, εάν κατηγοριοποιήσετε τη σελίδα σας ως Εστιατόριο, θα καλέσετε να συμπληρώσετε τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εμφάνιση της διεύθυνσής σας αν θέλετε. Επιλέξτε την κατηγορία που περιγράφει καλύτερα την επιχείρησή σας, συμπληρώστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

Προσθήκη λεπτομερειών στην επιχειρηματική σελίδα Facebook

Στη συνέχεια, θα προσκαλέσετε να προσθέσετε μια εικόνα προφίλ. Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μεγέθους εικόνων στο Facebook Ο οδηγός μεγέθους Facebook για το 2018 Ο Οδηγός μεγέθους Facebook για το 2018 Αν θέλετε το Facebook να φανεί οπτικά ελκυστικό, αυτός ο οδηγός μεγέθους εικόνας Facebook πρέπει να σας βοηθήσει να καταλάβετε όλα αυτά έξω. Διαβάστε περισσότερα για τις ακριβείς διαστάσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ανεβάστε μια εικόνα προφίλ . Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο της μάρκας σας. Εάν θέλετε να το κάνετε αργότερα, πατήστε Παράκαμψη . Τέλος, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε μια φωτογραφία εξώφυλλου, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει για να ενημερώσει τους πελάτες σχετικά με το τι πωλεί η επιχείρησή σας.

Προσθέστε τη φωτογραφία κάλυψης στη σελίδα Facebook

Με αυτό το τελικό κλικ του ποντικιού σας, η σελίδα σας ολοκληρώνεται και δημοσιεύεται.

Πώς να ρυθμίσετε μια σελίδα στο Facebook

Από εδώ μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε λεπτομέρειες στη σελίδα σας στο Facebook. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη σελίδα σας ανά πάσα στιγμή από τον κανονικό λογαριασμό σας στο Facebook κάνοντας κλικ στο βέλος προς τα κάτω στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αν η σελίδα σας δεν έχει τελειώσει ακόμα, ίσως θελήσετε να την καταργήσετε μέχρι να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε τη σελίδα σας, κάνοντας κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην προβολή σελίδας . Αν αποφασίσετε να καταργήσετε τη δημοσίευση, μην ξεχάσετε να επιστρέψετε εδώ και να κάνετε την σελίδα σας ξανά ορατή όταν ολοκληρωθεί.

Απενεργοποιήστε τη σελίδα σας στο Facebook

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλετε να καρφώσετε κάτω είναι το όνομα χρήστη σας, κάτω από την εικόνα του προφίλ σας. Αυτό πρέπει να είναι μοναδικό και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μιας διεύθυνσης URL που οδηγεί στη σελίδα σας στο Facebook. Για παράδειγμα, το όνομα χρήστη MakeUseOf είναι @makeuseof, έτσι facebook.com/makeuseof ανακατευθύνει στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook. Επιλέξτε κάτι που είναι πιασάρικο, αξέχαστο και εύκολο να πληκτρολογήσετε.

Στη συνέχεια, θα θέλετε να προσθέσετε μια σύντομη περιγραφή. Σκεφτείτε αυτό ως τρόπο να λέτε σε οποιονδήποτε που σκοντάφτει στη σελίδα σας γιατί είναι εδώ. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη σύντομης περιγραφής και, στη συνέχεια, περιγράψτε την επιχείρησή σας σε λιγότερο από 255 χαρακτήρες. Αφού το κάνετε αυτό, θα κληθείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία πληροφοριών επεξεργασίας για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες.

Προσθέστε την περιγραφή στη σελίδα Facebook

Προσθέστε κάθε σχετικό στοιχείο επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού τηλεφώνου, ιστότοπου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικής διεύθυνσης και τοποθεσίας σε έναν χάρτη. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τις ώρες λειτουργίας σας, κατά περίπτωση, εάν οι χώροι σας έχουν χώρο στάθμευσης και το εύρος τιμών των πωληθέντων προϊόντων. Μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή αυτών των στοιχείων για να τα απαλείψετε από τη σελίδα σας, αν θέλετε.

Πώς να προσθέσετε κουμπιά σε μια σελίδα Facebook

Ορισμένες σελίδες χρησιμοποιούν κουμπιά για να ανακατευθύνουν την επισκεψιμότητα σε χρήσιμες υπηρεσίες, όπως μια διεύθυνση URL ιστότοπου για μια εταιρεία μέσων ενημέρωσης ή ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης. Αυτά τα κουμπιά έχουν έντονο χρώμα και εμφανίζονται σε προεξέχουσες θέσεις στις εκδόσεις του Facebook για κινητά και για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Προσθήκη κουμπιού στη σελίδα Facebook

Για να προσθέσετε ένα κουμπί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο + Προσθήκη κουμπιού κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου της σελίδας σας. Όλοι οι τύποι κουμπιών δεν είναι κατάλληλοι για όλες τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε από:

  • Κάντε κράτηση μαζί σας για επιχειρήσεις που χρειάζονται ραντεβού.
  • Επικοινωνήστε μαζί σας με την επιλογή κουμπιών όπως "Κλήση τώρα" και "Εγγραφή".
  • Μάθετε περισσότερα για την επιχείρησή σας στο "Παρακολουθήστε το βίντεο" ή απλά στο "Μάθετε περισσότερα" (τέλειο για την ανακατεύθυνση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας).
  • Αγοράστε μαζί σας το κουμπί "Δείτε τις προσφορές" για να προσελκύσετε τους χρήστες.
  • Κατεβάστε την εφαρμογή σας ή πατήστε το παιχνίδι για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κουμπιά "Χρήση εφαρμογής" ή "Παιχνίδι παιχνιδιού".

Καθώς περνάτε από τις επιλογές, θα δείτε την αλλαγή στο επάνω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο και μετά στο Τέλος για να δημιουργήσετε το κουμπί. Μπορείτε να έχετε μόνο ένα ενεργό κουμπί κάθε φορά, αλλά μπορείτε να διαγράψετε το κουμπί σας σε οποιοδήποτε σημείο και να προσθέσετε ένα άλλο αν σας αρέσει.

Δημιουργία της πρώτης επιχείρησής σας στο Facebook

Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο Δημιουργία ανάρτησης για να προσθέσετε ενημερώσεις στη σελίδα σας, όπως ακριβώς και στην κανονική ροή ειδήσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κανονική ανάρτηση, που θα μεταδοθεί στον κόσμο χρησιμοποιώντας το Facebook Live Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Live Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Live Εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Facebook Live αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, αυτός ο εισαγωγικός οδηγός είναι για εσύ. Διαβάστε περισσότερα, προσθέστε ένα νέο συμβάν ή δημιουργήστε μια ειδική προσφορά για ένα στοιχείο που έχετε για πώληση.

Μπορείτε να συνθέσετε μια τακτική ενημέρωση ή να κάνετε κλικ στο κουμπί elipsis δίπλα στις επιλογές post για να αποκαλύψετε περισσότερους τύπους μηνυμάτων. Ορισμένες χρήσιμες επιλογές περιλαμβάνουν την εκκίνηση μιας δημοσκόπησης, χρησιμοποιώντας μια ενημέρωση λήψης μηνυμάτων για να ζητήσετε από τους πελάτες να επικοινωνούν με εσάς ή χρησιμοποιώντας το προϊόν Tag για να επιστήσετε την προσοχή σε ένα στοιχείο προς πώληση.

Δημιουργήστε την πρώτη σας δημοσίευση στο Facebook

Κάτω από τον συντάκτη ενημερώσεων είναι η επιλογή να δημοσιεύσετε την ενημερωμένη σας έκδοση αμέσως, να την προγραμματίσετε για μεταγενέστερη ημερομηνία ή να την ενημερώσετε ξανά. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε την ανάρτησή σας ως σχέδιο για να επιστρέψετε σε αυτήν αργότερα. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο Αποδοχή τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.

Ασφαλίστε την επιχειρηματική σελίδα σας στο Facebook

Η σελίδα της επιχείρησής σας είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό Facebook που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία της. Η απώλεια της πρόσβασης σε αυτόν τον λογαριασμό θα μπορούσε να καταστήσει καταστροφική όχι μόνο την κοινωνική σας ζωή αλλά και την επιχείρησή σας. Είναι πάρα πολύ για να διακινδυνεύσετε, οπότε φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό μας που εξηγεί πώς να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας στο Facebook Ασφαλίστε το Facebook σας με αυτά τα 6 απλά τεχνάσματα Ασφαλίστε το Facebook με αυτά τα 6 απλά τεχνάσματα Το Facebook μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό όταν πρόκειται για ασφάλεια. λίγα λεπτά και τα σωστά εργαλεία, μπορείτε να κρατήσετε το λογαριασμό σας γεμάτο ροκ. Διαβάστε περισσότερα για κάποια ειρήνη.

Το Facebook είναι ιδανικό για επιχειρήσεις

Η κοινωνική κίνηση μπορεί να κάνει θαύματα για τις επιχειρήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να βάζετε όλα τα αυγά σας στο ίδιο καλάθι. Το Facebook είναι η δύναμη της κοινωνικής δικτύωσης, αλλά άλλα δίκτυα όπως το Instagram και το Pinterest μπορούν να οδηγήσουν την κυκλοφορία στο εμπορικό σήμα σας επίσης.

Ψάχνετε για έμπνευση σχετικά με το πώς η επωνυμία σας μπορεί να ανθίσει στο Facebook; Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook, θα πρέπει να ελέγξετε τις καλύτερες εκστρατείες Facebook Business Οι 10 Καλύτερες Επιχειρηματικές Καμπάνιες στο Facebook Οι 10 Καλύτερες Επιχειρηματικές Καμπάνιες στο Facebook Το Facebook είναι ο ιερός διαγωνισμός διαφήμισης. Με πάνω από 1, 23 δισεκατομμύρια χρήστες, είναι ένας σχεδόν απεριόριστος τρόπος για να αποκτήσετε το εμπορικό σήμα σας εκεί έξω - εάν είστε σε θέση να αποκτήσετε σωστή καμπάνια. Διαβάστε περισσότερα για μερικές ιδέες σχετικά με τον τρόπο επιτυχίας.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Business Technology, Facebook.