Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας είτε προγραμματιστής, αυτοί οι υπολογιστές μισθοδοσίας μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ακριβώς πόσο αξίζει ο χρόνος σας.

Πόσο αξίζετε; 5 Αριθμομηχανές μισθοδοσίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους προγραμματιστές

Διαφήμιση Η εύρεση της πραγματικής αξίας σας δεν είναι τόσο εύκολη. Αναρωτιέστε πάντα αν θα μπορούσατε να πληρώσετε περισσότερα από ό, τι είστε, εάν οι συνάδελφοί σας και οι συμμαθητές σας έχουν καλύτερο μισθό ή αν η βιομηχανία σας έχει αφήσει πίσω σας. Εάν είστε προγραμματιστής, ένα μέρος μιας εκκίνησης τεχνολογίας ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις με αυτά τα λίγα εργαλεία. Οι θέσεις εργασίας στον κλάδο της πληροφορικής και τη

Διαφήμιση

Η εύρεση της πραγματικής αξίας σας δεν είναι τόσο εύκολη. Αναρωτιέστε πάντα αν θα μπορούσατε να πληρώσετε περισσότερα από ό, τι είστε, εάν οι συνάδελφοί σας και οι συμμαθητές σας έχουν καλύτερο μισθό ή αν η βιομηχανία σας έχει αφήσει πίσω σας. Εάν είστε προγραμματιστής, ένα μέρος μιας εκκίνησης τεχνολογίας ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις με αυτά τα λίγα εργαλεία.

Οι θέσεις εργασίας στον κλάδο της πληροφορικής και της τεχνολογίας έχουν μερικούς ιδιαιτέρους παράγοντες στην τρέχουσα αγορά εργασίας. Είναι πιο πιθανό να λάβετε προσφορές εργασίας με ωριαία σύμβαση, βραχυπρόθεσμα ανεξάρτητα έργα ή προσφορές μετοχών για να συμμετάσχετε σε ένα ξεκίνημα. Αυτές οι πέντε ιστοσελίδες και αριθμομηχανές μπορούν να σας βοηθήσουν να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό.

Dev Pay (Ιστός): Σύγκριση μισθών για Startups και εταιρείες τεχνολογίας

Το Dev Salary δείχνει τις πληρωμές προγραμματιστών σε κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας και νεοσύστατες εταιρίες

Όταν είστε προγραμματιστής, είστε αναγκασμένοι να σκεφτείτε τι θα κερδίσετε εάν εργαστήκατε για έναν από τους τεχνολογικούς γίγαντες ή για μια καυτή εκκίνηση. Το Dev Salary έχει συγκεντρώσει δεδομένα από πάνω από 6.000 επιχειρήσεις για να σας δώσει μια ιδέα για τα δυνητικά κέρδη σας.

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως το Google, το Facebook και το Amazon. Περιλαμβάνει επίσης μερικές μικρότερες εκδόσεις που μόνο εσείς ίσως έχετε ακούσει, οπότε μην είστε ντροπαλοί στην αναζήτηση της βάσης δεδομένων τους.

Οι παράμετροι αναζήτησης σας επιτρέπουν επίσης να αποκτήσετε λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του ρόλου που κάνετε (πλήρης μηχανικός, προγραμματιστής κινητής τηλεφωνίας κλπ.) Και τη θέση από την οποία εργάζεστε. Φυσικά, θα έχετε λίγο περισσότερο εάν οι δεξιότητές σας περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας προγραμματισμού υπολογιστών σε ζήτηση 10 Προγραμματισμός Προγραμματισμός Εργασίας που είναι στη ζήτηση Right Now 10 Προγραμματισμός Υπολογιστών Εργασία που είναι σε Ζήτηση Right Now Από την προσγείωση μια εργασία προγραμματισμού μπορεί να είναι σκληρή στο σημερινό τοπίο, σκεφτείτε να εστιάσετε σε μία από τις παρακάτω συγκεντρώσεις για να βελτιώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Διαβάστε περισσότερα τώρα.

Ένας δωρεάν λογαριασμός εμφανίζει μόνο τα τρία πρώτα αποτελέσματα για οποιοδήποτε είδος αναζήτησης και μπορείτε να πληρώσετε για να δείτε την πλήρη λίστα. Όμως, όπως συμβαίνει με κάθε είδους εργασία, οι συγκρίσεις μισθών είναι μόνο δείκτες, οπότε ο λογαριασμός pro δεν θα αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους αιτούντες εργασία.

Υπερπληρωμή στοίβας υπολογιστών μισθών (Web): Για προγραμματιστές (με καταλόγους εργασίας)

Ο υπολογιστής μισθοδοσίας του Overflow στοίβας είναι μια μεγάλη αρχή για να μάθετε τι αξίζει τα προγραμματιστικά σας προσόντα

Εάν είστε προγραμματιστής ή προγραμματιστής, πιθανόν να έχετε καταλήξει σε υπερχείλιση σταδίων σε κάποιο σημείο. Είναι μια από τις καλύτερες κοινότητες του Stack Exchange 8 καλύτερες κοινότητες Exchange Stack για να λάβετε βοήθεια 8 Οι καλύτερες κοινότητες Exchange Stack για να λάβετε βοήθεια Δεν έχει σημασία τι ρωτάτε, οι ιστοτόποι Stack Exchange προσφέρουν ένα εξαιρετικό μέρος για να λάβετε απαντήσεις. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες κοινότητες στις οποίες πρέπει να συμμετάσχετε. Διαβάστε περισσότερα, δίνοντάς σας απαντήσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με τον προγραμματισμό. Η υπερχείλιση στοίβας έχει καταχωρίσει μια θέση εργασίας για κάποιο χρονικό διάστημα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να βρείτε κάποια στοιχεία για το τι αξίζει.

Πρόκειται για μια πολύ απλή αριθμομηχανή, αλλά όταν χρειάζεστε μια φιγούρα για να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις, αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σας στάση. Επιλέγετε ένα ρόλο που είναι πιο κοντά σε αυτό που κάνετε στη δουλειά σας, προσθέτετε την εκπαίδευση και την εμπειρία σας και τη θέση στην οποία βρίσκεστε. Εάν έχετε επιπλέον δεξιότητες προγραμματισμού, ρίξτε και αυτά μέσα.

Η αριθμομηχανή Overflow της στοίβας θα σας δείξει τι κερδίζουν οι άνθρωποι σε διαφορετικό εκατοστημόριο. Εναπόκειται σε εσάς να κρίνετε την κατηγορία των ατόμων που εμπίπτουν, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αν είστε ρεαλιστικοί με τον εαυτό σας.

Επιπλέον, το Stack Overflow έχει μία από τις καλύτερες λίστες αναζήτησης εργασίας στο internet 10 Μηχανές αναζήτησης εργασίας Θα πρέπει να δοκιμάσετε τις πρώτες 10 μηχανές αναζήτησης εργασίας που πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα Οι μηχανές αναζήτησης εργασίας μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να εφαρμόσετε τον ακριβή τύπο θέσης που αναζητάτε. Εάν είστε τώρα το κυνήγι εργασίας, αυτές οι τοποθεσίες είναι για σας. Διαβάστε περισσότερα για προγραμματιστές και προγραμματιστές, επομένως θα δείτε αμέσως σε άλλες εταιρείες να υποβάλουν αίτηση σε περίπτωση που νομίζετε ότι δεν έχετε πληρώσει.

Υπολογιστής ωριαίας τιμής (Web): Συμπληρώστε τα κενά, Αριθμομηχανή κάνει το υπόλοιπο

Ο χρεωστικός υπολογιστής ποσοστού του Pastel σάς βοηθά να βρείτε ένα δίκαιο μισθό, χωρίς να ξεχνάτε να λογαριάζετε

Για πολλούς ρόλους ανεξάρτητων, θα σας ζητηθεί ωριαία χρέωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωρίζετε το στοχευόμενο εισόδημά σας από τον αριθμό των ωρών που επιθυμείτε να εργάζεστε κάθε μέρα. Μπορεί να χάνετε χρήματα με αυτό, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή του Pastel για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πληρώσει δίκαια.

Η αριθμομηχανή σας ρωτάει μια σειρά ερωτήσεων που καθορίζουν τέσσερις μεγάλες δαπάνες: το ετήσιο επιχειρηματικό σας κόστος, τα ετήσια προσωπικά σας έξοδα, τις χρεωστικές ώρες, τα κέρδη και τους φόρους. Είναι ένας καλός τρόπος να χωρίσετε τα οικονομικά σας και να φτάσετε σε έναν λογικό αριθμό. Είναι αυτό που ένας σε απευθείας σύνδεση οικονομικός σύμβουλος θα πρέπει να προσλάβετε έναν online χρηματοοικονομικό σύμβουλο; Θα πρέπει να μισθώσετε ένα online χρηματοοικονομικό σύμβουλο; Οι οικονομικοί σύμβουλοι μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Πρέπει να μισθώσετε; Λοιπόν, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε. Διαβάστε περισσότερα θα σας πει να κάνετε.

Μόλις εισαγάγετε όλες τις μετρήσεις, θα μάθετε ποια είναι η ωριαία σας τιμή. Τώρα μπορείτε να κολλήσετε με αυτό και να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου Η καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου για Android, iOS και επιφάνεια εργασίας Η εφαρμογή παρακολούθησης της καλύτερης ώρας για Android, iOS και επιφάνεια εργασίας Σας δείχνουμε πώς μπορεί να σας ωφεληθεί ο χρόνος παρακολούθησης την ομάδα, τι να ψάξει στο λογισμικό παρακολούθησης χρόνου και την καλύτερη εφαρμογή που θα μπορούσαμε να βρούμε για τη δουλειά. Διαβάστε περισσότερα με αυτό για να βεβαιωθείτε ότι πληρώνονται ακριβώς αυτό που αξίζει.

Μισθός ή Ίδια Κεφάλαια (Ιστός): Οδηγός Λαϊκής για το Ποια Ιδιοκτησία αξίζει

Ένας οδηγός απλού ανθρώπου για το αν πρέπει να πάρετε μετοχές ή μισθούς

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις τεχνολογίας συνήθως θέλουν να προσλάβουν εργαζόμενους που επιθυμούν να αναπτυχθούν με την εταιρεία. Οι νεοσύστατες εταιρείες συχνά προσφέρουν ένα κομμάτι "μετοχών" ως μέρος του συνολικού μισθολογικού σας πακέτου, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ένα μερίδιο στην εταιρεία. Πόσο αξίζει πραγματικά αυτό το μετοχικό κεφάλαιο;

Ο μισθός ή η ισότητα απλοποιεί αυτό το πολύπλοκο θέμα για τον απλό. Μια γρήγορη αναζήτηση Google σχετικά με την εταιρεία σας θα σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται αυτή η αριθμομηχανή. Οι εταιρείες πρέπει να αποκαλύψουν τις λεπτομέρειες χρηματοδότησής τους, επομένως θα βρείτε εύκολα πόσα χρήματα έφεραν, σε ποια αποτίμηση και τις μετοχές που εξέδωσαν. Τότε είναι απλώς θέμα να βάζεις σε αυτό που σου προσφέρουν.

Η αριθμομηχανή σας λέει έπειτα πόσο μέρος της εταιρείας θα κατέχετε και τι αξίζει στην τρέχουσα αποτίμηση. Το επόμενο βήμα σας ρωτά για πρόσθετη χρηματοδότηση, μαντέψτε το πιθανό μέλλον για το πόσα επιπλέον χρήματα θα μπορούσε να πάρει η εταιρεία και τι θα σήμαινε τότε οι μετοχές σας. Το τρίτο και τελευταίο βήμα αφορά τον κίνδυνο και την αποπληρωμή, βοηθώντας σας να υπολογίσετε πόσο θα αξίζονταν οι μετοχές αν η εταιρεία πωλήθηκε.

Η διεξαγωγή της βήμα-προς-βήμα διαδικασίας μισθοδοσίας ή μετοχικού κεφαλαίου είναι ένας πολύ πιο ρεαλιστικός τρόπος για να υπολογίσετε τι προσφέρει η εταιρεία σας και εάν πρέπει να πάρετε τα ίδια κεφάλαια (για μακροπρόθεσμα κέρδη) ή να ζητήσετε μικρότερο ποσό μισθός (για βραχυπρόθεσμα κέρδη).

Buffer's Transparent Calculator (Web): Μια εταιρεία ανοίγει τα δεδομένα της

Ο διαφανής υπολογιστής μισθοδοσίας του αποθεματικού δείχνει τι μπορείτε να κάνετε σε παρόμοιες εργασίες

Buffer, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προγραμματίσετε δημοσιεύσεις στα κοινωνικά μέσα Προγραμματισμός & Δημοσίευση ενημερώσεων για το Twitter, το Facebook και το LinkedIn Με το BufferApp [Chrome] Προγραμματισμός & Δημοσίευση ενημερώσεων για το Twitter, το Facebook και το LinkedIn Το BufferApp [Chrome] Buffer είναι μια υπηρεσία ιστού για προγραμματισμό tweets, προφίλ LinkedIn και ομαδικές αναρτήσεις, καθώς και ενημερώσεις Facebook για προφίλ και σελίδες. Buffer είναι μεγάλη αν θέλετε να σχεδιάσετε μπροστά και να προγραμματίσετε το ... Διαβάστε περισσότερα, είναι μια αξιοθαύμαστη εκκίνηση με μερικούς νέους τρόπους σκέψης. Η εταιρεία διαθέτει ένα πλήρως διαφανές σύστημα μισθοδοσίας, δημοσιεύοντας τι κάνει κάθε εργαζόμενος. Και έχουν επίσης μια αριθμομηχανή για να δείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε στο Buffer.

Ο διαφανής υπολογιστής μισθοδοσίας του Buffer έχει διαφορετικούς ρόλους εργασίας για να υπολογίσετε με, όπως ηγεσία, διοίκηση, μηχανική, μάρκετινγκ, προϊόν και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, προσθέτετε τη θέση στην οποία βρίσκεστε (ή το πλησιέστερο), η οποία υπολογίζει αμέσως έναν πολλαπλασιαστή κόστους ζωής για πόλεις σε όλο τον κόσμο. Τέλος, η εμπειρία σας είναι ένας άλλος πολλαπλασιαστής, για να εξασφαλίσετε ότι ανταμείφθηκε για τα χρόνια υπηρεσίας σας.

Βάλτε όλα τα πράγματα μαζί και θα μάθετε τι κερδίζετε στο Buffer, με μια σαφή εξήγηση γιατί. Είναι επίσης μια ωραία βάση για να χρησιμοποιήσετε ως σύγκριση σε μια μισθολογική διαπραγμάτευση με κάποιον άλλο.

Βρείτε την τιμή ημέρας (και άλλα χρήσιμα εργαλεία)

Η γνώση του ποσοστού ώρας σας είναι εξαιρετική για όσους εργάζονται σε μικρά έργα που χρεώνονται την ώρα. Αλλά για άλλους τύπους ελεύθερων επαγγελματικών θέσεων, είναι καλύτερο να υπολογίζετε μια ημερήσια τιμή και να καλύπτεστε τον εαυτό σας για άλλα έξοδα και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Εάν είστε ανεξάρτητος εργαζόμενος, υπάρχουν συνδικάτα ελεύθερων επαγγελματιών και ελεύθερες συμβάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να παράσχετε νομική προστασία και να σας εξοικονομήσετε από εργαζόμενους που δεν πληρώνουν έγκαιρα (ή καθόλου). Σημειώστε ή κατεβάστε αυτές τις βασικές εφαρμογές και τοποθεσίες για κάθε επαγγελματία freelance 5 Εφαρμογές και Sites Κάθε Freelance Professional θα πρέπει να ελέγξει 5 Εφαρμογές και Sites Κάθε Ελεύθερος Επαγγελματίας πρέπει να Check Out Ελεύθερος επαγγελματίας, έχετε πολλά στο πιάτο σας. Δοκιμάστε αυτά τα εργαλεία παραγωγικότητας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να σας κάνουν πιο αποτελεσματικούς. Διαβάστε περισσότερα, ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε ένα.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Cool Web Apps, Freelance, Κερδίστε χρήματα online.