Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε τις ικανότητες STEM του παιδιού σας, αυτό το κιτ Raspberry Pi-powered, είναι γεμάτο χαρακτηριστικό.

Piper Raspberry Pi DIY Αναθεώρηση Kit Kit (και Giveaway!)

Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας για το κιτ υπολογιστή Piper STEM Learning Toy : Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε τις ικανότητες STEM του παιδιού σας, αυτό το κιτ μάθησης Raspberry Pi, που βασίζεται σε Minecraft, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αν και είναι λίγο ακριβό. Το Raspberry Pi είναι μια σπουδαία εκπαιδευτική συσκευή, αλλά στην κατάσταση των γυμνών οστών αυτό δεν μπορεί να είναι άμεσα προφανές. Αρκετές εταιρείες προσπάθησ

Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας για το κιτ υπολογιστή Piper STEM Learning Toy :
Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε τις ικανότητες STEM του παιδιού σας, αυτό το κιτ μάθησης Raspberry Pi, που βασίζεται σε Minecraft, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αν και είναι λίγο ακριβό.

Το Raspberry Pi είναι μια σπουδαία εκπαιδευτική συσκευή, αλλά στην κατάσταση των γυμνών οστών αυτό δεν μπορεί να είναι άμεσα προφανές.

Αρκετές εταιρείες προσπάθησαν να "διορθώσουν" αυτό το κενό, ανασυγκροτώντας το Pi ως μέρος μιας πιο έμπειρης εμπειρίας για παιδιά. Το κατάφεραν με διαφορετικά επίπεδα επιτυχίας, έτσι τι φέρνει ο Piper στο τραπέζι;

Η Ultimate DIY Computer Building Experience;

Λοιπόν, αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα άλλο Raspberry Pi και πληκτρολόγιο. Το Piper περιγράφει τον εαυτό του ως "κιτ υπολογιστών" και υπάρχει σίγουρα ένα μικρό κτίριο που εμπλέκονται για να πάρει αυτό το Raspberry Pi και να λειτουργήσει.

Η ιστοσελίδα είναι γεμάτη από εγκρίσεις από τους χρήστες και ακόμη και ο ιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, ενθουσιασμένος με το Piper Computer Kit, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι η "απόλυτη εμπειρία κατασκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών".

Αναμφίβολα θα συμφωνήσετε ότι αυτό είναι ένας υψηλός ισχυρισμός.

Ωστόσο, το Piper Computer Kit έχει υποστήριξη από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και ήταν τελικός τεχνικός του έτους 2018. Επιδιώκει να διδάξει στο παιδί σας την απαραίτητη κριτική σκέψη, τις δεξιότητες μηχανικής, τις γνώσεις ηλεκτρονικών, τον προγραμματισμό των θεμελίων και την πρακτική κωδικοποίηση.

Συνολικά, φαίνεται λίγο περισσότερο από ένα Raspberry Pi σε ένα ξύλινο κιβώτιο. Για να μάθω αν συμβαίνει αυτό, έμαθα τη βοήθεια του επτάχρονου γιου μου.

Αποσύνδεση περιεχομένων

Το κιτ υπολογιστή Piper διατίθεται σε ένα τυποποιημένο κουτί από χαρτόνι. Διαθέτει μια ωραία οπτική ψευδαίσθηση από την πλευρά σας καθώς αφαιρείτε το κύριο κουτί από τους περιστρεφόμενους μανδάλους. Όταν η συσκευασία είναι τόσο καλή, ποτέ δεν γνωρίζετε αρκετά εάν το προϊόν πρόκειται να απογοητεύσει ή να είναι φοβερό ...

Οι αρχικές εντυπώσεις είναι άθλιες με πολλούς τρόπους. Είναι βασικά ένα κιβώτιο γεμάτο ξύλο, με ένα Raspberry Pi 3 ακόμη και τοποθετημένο σε ένα πιάτο από ξύλο.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει ξύλο παντού.

Κουτί υπολογιστή κιτ Piper

Στον 21ο αιώνα, ίσως να νομίζετε ότι "αυτό δεν είναι μέρος για ξύλινους υπολογιστές. δεν είναι το 1977 "και με πολλούς τρόπους θα είχατε δίκιο.

Ωστόσο, η οθόνη 7 ιντσών, το ποντίκι, το breadboard (και δύο μικρότερα) και τα εξαρτήματα από ορείχαλκο ταιριάζουν όλοι μαζί ωραία, δίνοντάς σας:

  • μια κλειστή ξύλινη θήκη με την ενσωματωμένη οθόνη
  • έναν υπολογιστή Raspberry Pi με πρόσβαση στις καρφίτσες GPIO
  • ένα ποντίκι (χωρίς πληκτρολόγιο)
  • ένα πινέλο για την τοποθέτηση κουμπιών, LED, κλπ
  • μια μπαταρία

Με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτό που λέει: ένα κιτ υπολογιστή. Σχεδιασμένο για να κατασκευάσει τα παιδιά, διαθέτει ακόμα ένα εντυπωσιακό σύνολο οδηγιών που παρουσιάζονται ως σχέδιο.

Σχετικά με το Raspberry Pi

Πολλές εκδόσεις του Raspberry Pi έχουν κυκλοφορήσει από το 2012 και σχεδόν όλοι εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες. Αυτό οφείλεται στην καταλληλότητά τους για διάφορους σκοπούς.

Το κιτ υπολογιστή Piper συνοδεύεται από το μοντέλο Raspberry Pi 3 B. Το μοντέλο αυτό κυκλοφόρησε το 2016 και διαθέτει ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση και Bluetooth. Με τέσσερις θύρες USB και μια θύρα Ethernet, υπάρχει επίσης μια τυπική υποδοχή HDMI, θύρα audio / media TRRS πολλαπλών χρήσεων και υποδοχή σύνδεσης USB.

Τα Raspberry Pi 3 στο Piper Computer Kit

Μέσα στο Raspberry Pi 3 θα βρείτε επεξεργαστή quad-core 1.2Ghz, 1GB RAM και GPU της Broadcom. Αυτά συνδυάζονται σε ένα ενιαίο SoC (System on a Chip) για εξοικονόμηση χώρου και βελτίωση της αποτελεσματικότητας του υπολογιστή.

Παρέχεται επίσης υποδοχή microSDHC, από την οποία φορτώνεται το λειτουργικό σύστημα. Το κιτ υπολογιστή Piper διαθέτει το Piper OS προεγκατεστημένο σε μια κάρτα 8GB. Αυτό θα πρέπει να εισαχθεί στο Raspberry Pi πριν ο υπολογιστής βιδωθεί μέσα στο κουτί.

Επίσης στο κουτί υπάρχει οθόνη LCD 7 ιντσών HDMI, ποντίκι USB, φορητή μπαταρία λιθίου και ηχείο. Θα βρείτε επίσης τα διάφορα καλώδια USB και HDMI που χρειάζονται για να γαντζώσουν τα πάντα και πολλά διακόπτες, κουμπιά, καλώδια και LED.

Τι μπορείτε να μάθετε με αυτό;

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι το δυναμικό της Raspberry Pi για την εκπαίδευση μικρών παιδιών δεν έχει υλοποιηθεί ποτέ πλήρως. Ευτυχώς, ο Piper έχει αποδείξει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό σύνολο περιφερειακών, εξαρτημάτων και μπαταρίας.

Raspberry Pi GPIO

Στοχεύοντας στους STEM / STEAM μαθητές ηλικίας 7-13 ετών, το Piper Computer Kit θα πρέπει να βελτιώσει την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία της μάθησης σε πολλά δυτικά σχολεία σήμερα, λόγω των ελλείψεων στους τομείς αυτούς.

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει τη δημιουργία κυκλωμάτων, το παιχνίδι με βάση το Minecraft και την επίλυση μαθηματικών και λογικών παζλ.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το παιδί σας θα αποκτήσει κάποια χρήσιμη ιδέα για το πώς να κατασκευάσει μια ξύλινη θήκη υπολογιστή. Στην πραγματικότητα, η εργασία σε αυτό το στάδιο θα συμβάλει στην ενθάρρυνση μιας δέσμευσης με τον υπολογιστή, όπως ποτέ δεν ξέρατε πριν ...

Δημιουργία του υπολογιστή Piper Raspberry Pi

Ώρα για κάποια ειλικρίνεια. το Piper δεν είναι εύκολο να χτιστεί. Ο γιος μου Bruce είναι σχεδόν 8 ετών και το κιτ απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 7-13 ετών. Ως εκ τούτου, υπήρξε κάποια αρχική δυσκολία να ξεκινήσετε.

Piper Computer Kit οδηγίες σχεδίασης

Ο Bruce είναι έμπειρος στο Lego, το Meccano και άλλα κατασκευαστικά παιχνίδια, οπότε η αρχή της σύμπλεξης ξύλινων εξαρτημάτων, βιδών και καρυδιών δεν ήταν ξένη προς αυτόν. Μετά από μερικές πρώιμες τριβές σχετικά με την προσέγγιση (σχέδιο ή όχι σχέδιο) ήταν σε θέση να δημιουργήσει ένα καλό ρυθμό, με τον μπαμπά στέκεται για βοήθεια.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για την κατασκευή του κιβωτίου αλυσίδας, του κάτω μέρους του κιβωτίου και του καπακιού. Αυτό δεν είναι πολύ κακό; Υπολογίζω ότι ολόκληρη η κατασκευή ήταν περίπου τρεις ώρες από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι εύκολο να πάει στραβά με έναν ενθουσιασμένο νεαρό μηχανικό απελπισμένο να πάρει τον υπολογιστή του σε λειτουργία.

Δημιουργία του κιτ υπολογιστή Piper

Ας ελπίσουμε ότι και οι δύο μάθαμε τη σημασία της παρακολούθησης του σχεδίου.

Βεβαίως, μόλις τοποθετηθεί η οθόνη στο καπάκι και το Raspberry Pi εξασφάλισε, δεν ήταν πολύ πριν από την εκτόξευση του Piper. Τότε ξεκινάει η πραγματική μαγεία ...

Εκκίνηση και εκκίνηση

Εάν φορτιστεί η μπαταρία Piper, θα μπορέσετε να εκκινήσετε τον υπολογιστή. Περιέργως, αυτή είναι η μόνη επιλογή. δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο USB για να ενεργοποιήσετε το Raspberry Pi και την οθόνη. Ως εκ τούτου, πληρώνει για να κρατήσει τη μπαταρία συμπληρωμένη μια μέρα στην άλλη.

Μόλις εκκινήσετε, θα δείτε το περιβάλλον εργασίας Piper και ένα βίντεο που θα δείξει τι μπορεί να γίνει με τη συσκευή. Σε αυτό το στάδιο, ο υπολογιστής χρειάζεται σύνδεση με το ασύρματο δίκτυό σας, το οποίο θα πρέπει να γίνεται μέσω ποντικιού.

Είναι καλό να ελέγξετε για ενημερώσεις πριν προχωρήσετε. Μόλις γίνει αυτό, το Raspberry Pi επανεκκινείται και το ταξίδι αρχίζει ...

Γνωρίστε το Piperbot

Το στοιχείο Minecraft του Piper Computer Kit βασίζεται στις περιπέτειες του Piperbot. Αυτός ο χαρακτήρας και οι φίλοι του εκφράζονται αρχικά από ό, τι φαίνεται να είναι παιδιά, κάτι που φαίνεται να υποβαθμίζει κάπως τη διαδικασία.

Ένας ελεγκτής DIY μετακινεί τον χαρακτήρα Piperbot Minecraft

Όποιος ελέγχει το Piperbot παίρνει για να ξεκινήσει τις αποστολές, οι οποίες αρχίζουν με βασική κίνηση χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Λίγα λεπτά αργότερα όμως και η Piperbot κερδίζει πρόσθετη κινητικότητα χάρη στο GPIO, το breadboard, τα κουμπιά και τα καλώδια σύνδεσης.

Μερικά παιδιά μπορεί να πετάξουν με αυτό. Ωστόσο, ο Bruce έτρεξε σε πρόβλημα. Βρήκαμε ότι κάνοντας λάθος κλικ στο ποντίκι πάρα πολλές φορές βγήκε από τον οδηγό επί της οθόνης για τη σύνδεση του breadboard στο Pi. Ευτυχώς, δεν ήταν το τέλος του κόσμου, καθώς η άποψη του οδηγού (ακόμα μέσα στον κόσμο του Minecraft) θα μπορούσε να επανεξεταστεί.

Ουσιαστικά αυτό που έχετε μετά από τα πρώτα 30 λεπτά είναι ένας ελεγκτής παιχνιδιών "ξύλινου" που βασίζεται σε κουμπιά, με πρόσθετους ελέγχους που δημιουργούνται σε μια βάση ανά επιβάτη στα μικρότερα πινάκια.

Ηλεκτρονικά για παιδιά

Κάθε παιδί που είναι αρκετά τυχερός για να λάβει το Piper Computer Kit θα έχει έναν ολόκληρο κόσμο ηλεκτρονικών ανοικτών σε αυτά.

Όχι μόνο το κουτί του έργου απαιτεί οικοδόμηση από το μηδέν, τα έργα (τα οποία μπορούν να απολαμβάνουν μεμονωμένα καθώς και στην κατάσταση ιστορίας) βοηθούν στην κατανόηση της δημιουργίας απλών κυκλωμάτων και συνδέσεων.

Το κιτ ηλεκτρονικού υπολογιστή Piper άνοιξε

Αλλά τι έμαθε ο Bruce από την εμπειρία κατασκευής και συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί το Piper Raspberry Pi του; Μου λέει ότι του άρεσε να κατασκευάζει το κουτί περισσότερο και να ταιριάζει όλα μαζί. Αλλά σκέφτηκε επίσης ότι η δυνατότητα να χτίσει τον ελεγκτή του ήταν φοβερό και του αρέσει να κάνει τους διάφορους διακόπτες.

Στο 7, είναι στο νεότερο τέλος του κοινού-στόχου Piper. Ως εκ τούτου, Bruce χρειαζόταν κάποια ενθάρρυνση και καθοδήγηση σε μέρη, αλλά τελικά το απόλαυσαν.

Και είναι απολύτως αντίθετος στο να μοιράζεται το Piper με την δίδυμη αδελφή του ...

Ένα Piper για κάθε σπίτι και τάξη!

Αναθεώρηση του κιτ ηλεκτρονικού υπολογιστή Piper, σκέφτηκα ότι το δόσιμο στο γιο μου να εργαστεί μέσω ήταν η καλύτερη επιλογή. Αλλά όταν είδα το σχέδιο, τα ξύλινα εξαρτήματα κιβωτίων, τα αλληλοσυνδεόμενα δόντια και το Raspberry Pi, μου φάνηκε πόσο φοβερό είναι το κιτ.

Ένας ξύλινος υπολογιστής κρατά ένα Raspberry Pi 3

Εν ολίγοις, είναι όλα όσα θα ήθελα από έναν υπολογιστή πριν από 30 χρόνια.

Από τότε που βάζουμε το Piper μαζί, ο Bruce έχει χωρίσει το χρόνο του εξίσου μεταξύ του Minecraft με το sandbox και της περιπέτειας που προσφέρεται στον αυτόνομο μικρό υπολογιστή του. Η επίλυση παζλ με σύρματα και διακόπτες αποδεικνύει μια πρόκληση που απολαμβάνει και τον αγαπά κάθε στιγμή με τη συσκευή.

Ξεχάστε τα tablet και τα Chromebook. Εάν θέλετε να εξοικειωθείτε τα παιδιά σας με την τεχνολογία, ξεκινήστε με το Piper Computer Kit.

Εισάγετε τον Διαγωνισμό!

Piper DIY Υπολογιστών Kit Giveaway

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Τεχνολογία Εκπαίδευσης, MakeUseOf Giveaway, Raspberry Pi.