Ίσως έχετε δει το όνομα, αλλά τι είναι το VSCO και γιατί το χρησιμοποιούν σοβαροί φωτογράφοι smartphone;

Τι είναι το VSCO και γιατί το χρησιμοποιούν οι φωτογράφοι Smartphone;

Διαφήμιση VSCO. Έχετε δει το όνομα κάτω από τις θέσεις Instagram και σε ροές των καλύτερων εφαρμογών φωτογραφίας. Αλλά τι είναι το VSCO και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείτε; Αυτό το άρθρο προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση του VSCO, το οποίο θεωρούμε ένα από τα βασικά εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι οι φωτογράφοι smartphone. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί. Τι είναι το VSCO; Το VSCO (προηγουμένως VSCO Cam) είναι μια δημοφιλής εφαρμογή και πλατφόρμα για φωτογράφους smartphone. Είναι ταυτόχρονα ένας επεξεργαστής φωτογραφιών iOS / Android, μια εφαρμογή φωτογραφική

Διαφήμιση

VSCO. Έχετε δει το όνομα κάτω από τις θέσεις Instagram και σε ροές των καλύτερων εφαρμογών φωτογραφίας. Αλλά τι είναι το VSCO και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

Αυτό το άρθρο προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση του VSCO, το οποίο θεωρούμε ένα από τα βασικά εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιούν όλοι οι φωτογράφοι smartphone. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί.

Τι είναι το VSCO;

Το VSCO (προηγουμένως VSCO Cam) είναι μια δημοφιλής εφαρμογή και πλατφόρμα για φωτογράφους smartphone. Είναι ταυτόχρονα ένας επεξεργαστής φωτογραφιών iOS / Android, μια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής και μια κοινότητα "για δημιουργούς, από δημιουργούς", όπου τα μέλη δημοσιεύουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει και επεξεργαστεί με την VSCO.

Το hashtag Instagram #vsco μπορεί να υπερηφανεύεται για εντυπωσιακές θέσεις 189 εκατομμυρίων κατά τη στιγμή της γραφής. Η εφαρμογή προσθέτει αυτόματα την ετικέτα hash όταν επεξεργάζεστε και δημοσιεύετε μια φωτογραφία, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι στην ευχάριστη θέση να την προσθέσουν με το χέρι, επειδή είναι εξαιρετικά δημοφιλής.

Η VSCO φιλοξενεί τακτικά δημιουργικές προκλήσεις και διαγωνισμούς, εκτελεί συλλογές φωτογραφιών και μοιράζεται εκπαιδευτικό περιεχόμενο - όλα μέσα στην κοινωνική της πλατφόρμα.

Τι σημαίνει το VSCO;

Το VSCO σημαίνει Visual Supply Company, το όνομα της εταιρείας πίσω από την εφαρμογή. Η Visual Supply Company βρίσκεται γύρω από το 2011 και έχει την έδρα της στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, όπου λειτουργεί αποκλειστικά με την ονομαστική εφαρμογή.

Η εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής VSCO

Το VSCO συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη εφαρμογή κάμερας που είναι πιθανώς πιο λειτουργική από την προεπιλεγμένη κάμερα. Υπάρχει όμως ένα catch: αυτές οι προηγμένες λειτουργίες κάμερας είναι διαθέσιμες μόνο στο iOS. Σύμφωνα με αυτή τη σημείωση υποστήριξης VSCO, αυτό οφείλεται στους περιορισμούς των συσκευών που παρουσιάστηκαν κατά την ανάπτυξη της έκδοσης Android.

Εάν φωτογραφίζετε στο iPhone, η κάμερα VSCO θα σας εξοπλίσει με τα παρακάτω προηγμένα χειριστήρια:

 • Σκοποβολή σε RAW
 • Αντιστάθμιση έκθεσης
 • Ισορροπία λευκού
 • ISO
 • Ταχύτητα κλείστρου
 • DSCO για τη δημιουργία GIF

Από όλα τα χαρακτηριστικά VSCO, η κάμερα παίρνει πιθανώς το λιγότερο προβολέα, αλλά είναι ένα ωραίο επίδομα εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για άλλους λόγους.

Ο επεξεργαστής φωτογραφιών VSCO

Ως επεξεργαστής φωτογραφιών, το VSCO είναι αρκετά ικανό. Μπορεί να στερούνται πιο προηγμένα εργαλεία όπως βούρτσες, ρετούς και καμπύλες, αλλά είναι ιδανικό για εργασία με χρώματα, φως και αντίθεση.

Το VSCO έρχεται εξοπλισμένο με βασικά εργαλεία επεξεργασίας όπως Exposure, Contrast και Saturation. Υπάρχει επίσης ο εύχρηστος διαχωριστικός τόνος που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την απόχρωση των σκιών και των highlight και το εργαλείο HSL που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την απόχρωση, τον κορεσμό και την ελαφρότητα των μεγάλων χρωμάτων.

Αλλά όπου η VSCO πραγματικά λάμπει είναι τα φίλτρα της. Η γιγαντιαία συλλογή του φίλτρου μπορεί εύκολα να σας δώσει παράλυση επιλογών. Τα φίλτρα ή οι προεπιλογές ομαδοποιούνται σε συλλογές, όπως το B & W Fade για μονόχρωμες φωτογραφίες ή το Isle of Dogs, μια σειρά περιορισμένων ωρών εμπνευσμένη από την ταινία του Wes Anderson. Μπορείτε να προσθέσετε τις προεπιλογές που θέλετε στα Αγαπημένα και να αποθηκεύσετε ολόκληρες συνταγές με τους συνδυασμούς επεξεργασίας που σας αρέσουν.

Η κοινωνική πλατφόρμα VSCO

Μόλις τραβήξετε μια φωτογραφία με τη φωτογραφική μηχανή VSCO και επιτύχετε την αισθητική που θέλετε, μπορείτε να την μοιραστείτε με την κοινότητα VSCO. Η κοινωνική πλατφόρμα έχει κινητούς φωτογράφους που συρρέουν στην εφαρμογή, επειδή τους επιτρέπει να εκφράζονται δημιουργικά χωρίς μεγάλη κοινωνική πίεση.

Ως app κοινωνικών μέσων, το VSCO αποτελείται από πολλές καρτέλες.

 • Το προφίλ σας : Από όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες με υπότιτλους και hashtag και να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες που θέλετε στις συλλογές . Στο iOS, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε περιοδικά - εικαστικές ιστορίες με εικόνες και κείμενο.
 • Η ροή σας : όπου βλέπετε τις δικές σας αναρτήσεις, προτείνονται χρήστες και συλλογές, φωτογραφίες από άτομα που ακολουθείτε και συνιστάται η ανάγνωση.
 • Ανακαλύψτε : Πού μπορείτε να βρείτε τις προκλήσεις του VSCO και τις επιμελημένες συλλογές, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό φωτογραφιών που σας αρέσουν και την υποβολή σας.

VSCO εναντίον Instagram

Ως πλατφόρμα που βασίζεται στην εικόνα, το VSCO μπορεί να μοιάζει με το Instagram, αφήνοντας σας να αναρωτηθείτε ποιες είναι οι διαφορές. Με λίγα λόγια, το VSCO είναι λιγότερο από ένα mainstream app κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και περισσότερο από μια κοινότητα για όσους αγαπούν τη φωτογραφία. Είναι λιγότερο για να μοιραστείτε τη ζωή σας και περισσότερα για να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας.

Σε ένα κοκκώδες επίπεδο, εδώ είναι πώς το VSCO είναι διαφορετικό από το Instagram:

 • Κανένας δημόσιος οπαδός δεν μετράει ή δεν του αρέσει. Μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιον ή να επισημάνετε τη φωτογραφία ως αγαπημένη, αλλά αυτή η αλληλεπίδραση θα παραμείνει μεταξύ των δυο σας.
 • Μπορείτε να αναπαράγετε τις φωτογραφίες που θέλετε και να τις οργανώσετε σε Συλλογές .
 • Δεν υπάρχουν ιστορίες στην έννοια Instagram. Αντ 'αυτού, μπορείτε να πείτε μια ιστορία δημιουργώντας ένα περιοδικό με φωτογραφίες και κείμενο (μόνο στο iOS).
 • Χωρίς διαφημίσεις. Ορισμένα εμπορικά σήματα έχουν λογαριασμούς στο VSCO, αλλά είναι κυρίως ένας χώρος χωρίς μάρκετινγκ.

Όλα αυτά κάνουν το VSCO μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Instagram για φωτογράφους smartphone 7 Εναλλακτικές λύσεις Instagram για φωτογράφους Smartphone 7 Εναλλακτικές λύσεις Instagram για φωτογράφους Smartphone Εάν είστε φωτογράφος smartphone, τότε είστε πιθανώς στο Instagram. Αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Instagram που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού, οι οποίες είναι λαμπρές με τον δικό τους τρόπο. Διαβάστε περισσότερα . Ειδικά αν είστε γεμάτοι από όλες τις selfies, bots, διαφημίσεις και επιρροές στο Instagram.

Είναι ασφαλής η χρήση του VSCO;

Το VSCO έχει μια σχεδόν λατρευτική παρακολούθηση των εφήβων και των νέων ενηλίκων (είναι διαθέσιμο σε άτομα άνω των 13 ετών). Επειδή οι περισσότεροι γονείς δεν χρησιμοποιούν ούτε κατανοούν την εφαρμογή, η διαδικτυακή συζήτηση για το VSCO και η ασφάλεια είναι ώριμη με το φόβο.

Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα VSCO μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ασφαλέστερη από το Instagram ή το Facebook. Όντας εξειδικευμένη και επικεντρωμένη στη δημιουργικότητα, καθιστά λιγότερο ελκυστική για τους αρπακτικούς, και η απουσία συμπαθειών και μετριοπαθών μπορεί να σημαίνει λιγότερη κοινωνική ανησυχία. Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα μόνο από τους ανθρώπους που ακολουθούν, γι 'αυτό θα είναι δύσκολο για έναν ξένο να κάνει μια συνομιλία με το παιδί σας.

Ενώ αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν στους έφηβους μια αίσθηση ιδιωτικότητας, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει ένας λογαριασμός VSCO ιδιωτικός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να αρνηθεί η πρόσβαση της εφαρμογής στην τοποθεσία του παιδιού σας και να βεβαιωθεί ότι τηρούν τα συνηθισμένα αρχεία και τα δεδομένα όταν μοιράζεστε φωτογραφίες online.

Πόσο κοστίζει το κόστος VSCO;

Η συμμετοχή του VSCO κοστίζει 19, 99 δολάρια / έτος και συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δωρεάν, αλλά η λειτουργία θα περιοριστεί σε ορισμένα βασικά φίλτρα, εργαλεία επεξεργασίας όπως Αντίθεση και Κορεσμός και Περιήγηση στο περιεχόμενο της κοινότητας.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλής το VSCO;

Μερικοί λένε ότι το VSCO είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να ρυθμίσετε τη διάθεση για μια φωτογραφία, ενώ άλλοι λένε ότι σας επιτρέπει να περιορίσετε την μετα-επεξεργασία και να παράγετε όμορφους τόνους δέρματος. Η ουσία είναι ότι το VSCO θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος φωτογράφος smartphone.

Αυτό οφείλεται κυρίως σε τρία πράγματα:

 1. Μια ξεχωριστή εμφάνιση "VSCO".
 2. Πολλά φίλτρα που παράγουν εξαιρετικά φυσικά χρώματα.
 3. Μια εμπνευσμένη κοινότητα και κοινωνική πλατφόρμα.

Έτσι, αν αυτό ακούγεται ελκυστικό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Εντατικοποιήστε το παιχνίδι φωτογραφιών σας Smartphone

Το VSCO έρχεται με μια αρκετά ακριβή τιμή για μια εφαρμογή για κινητά, αλλά αξίζει να επενδύσετε εάν είστε σοβαροί για τη φωτογραφία των smartphone. Έχει μερικά από τα καλύτερα φίλτρα εκεί έξω και είναι το go-to app για αμέτρητους Instagram επηρεαστές.

Επεξεργασία είναι μόνο ένα μέρος της δημιουργίας μια μεγάλη βολή, όμως. Ακόμη πιο σημαντική είναι η διαδικασία λήψης. Έτσι, κάνετε την έρευνά σας για τις καλύτερες κάμερες smartphone Η καλύτερη κάμερα Smartphone: Google Pixel, Apple iPhone, OnePlus και πολλά άλλα Η καλύτερη κάμερα Smartphone: Google Pixel, Apple iPhone, OnePlus και άλλα Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ποιότητας στο smartphone σας χωρίς DSLR απαιτείται. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές, που είναι η καλύτερη κάμερα smartphone; Διαβάστε περισσότερα και σκεφτείτε να αγοράσετε φακό κάμερας smartphone Είναι αντικειμενικοί φακοί κάμερας Smartphone αξίζει να αγοράσετε; Φακοί φωτογραφικών μηχανών Smartphone αξίζει να αγοράσετε; Οι φακοί κάμερας smartphone αξίζουν τα χρήματα; Μπορούν πραγματικά να αντικαταστήσουν τις φωτογραφικές μηχανές DSLR με φακούς; Ρίχνουμε μια ματιά σε μερικούς φακούς smartphone για να μάθετε. Διαβάστε περισσότερα για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις λήψεις σας.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: τη φωτογραφική μηχανή Smartphone, τη φωτογραφία Smartphone, τη VSCO.