Εδώ είναι τα καλύτερα πρότυπα Snapchat Geofilter διαθέσιμα στο διαδίκτυο, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Τα 18 καλύτερα πρότυπα Geofilter Snapchat

Διαφήμιση Το Snapchat Geofilters είναι γραφικές απεικονίσεις που μπορείτε να επικαλύψετε στις φωτογραφίες που τραβάτε στην εφαρμογή. Ωστόσο, αντίθετα με τα κανονικά φίλτρα, τα Geofilters είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το Snapchat επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κάνει ένα Geofilter. Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για τις οικογενειακές σας διακοπές, ένα πάρτι που φιλοξενείτε,

Διαφήμιση

Το Snapchat Geofilters είναι γραφικές απεικονίσεις που μπορείτε να επικαλύψετε στις φωτογραφίες που τραβάτε στην εφαρμογή. Ωστόσο, αντίθετα με τα κανονικά φίλτρα, τα Geofilters είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το Snapchat επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κάνει ένα Geofilter. Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για τις οικογενειακές σας διακοπές, ένα πάρτι που φιλοξενείτε, έναν γάμο, ένα αθλητικό γεγονός ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Αν θέλετε όλη τη διασκέδαση των προσαρμοσμένων Geofilters, αλλά δεν θέλετε να χάσετε γύρω από την κατασκευή ενός από εσάς, υπάρχουν πολλά Snapchat Geofilter templates online. Εδώ είναι τα καλύτερα πρότυπα Snapchat Geofilter που βρήκαμε - και είναι όλα ελεύθερα για λήψη και χρήση.

1. Πρότυπο Snapshot Geofilter για διακοπές

καλοκαιρινό geofilter

Μία από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις του Snapchat είναι να μοιραστείτε τα στιγμιότυπα διακοπών και τα βίντεο με τους άλλους ταξιδιώτες και την οικογένειά σας πίσω στο σπίτι.

Αν είστε έτοιμος να απομακρύνετε τις διακοπές σας, αυτό το απλό geofilter με τη φράση "Sun, Sea, and SP7" είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ενημερώσετε όλοι όσα κάνετε.

2. Πρότυπο Geofilter Snapchat αποφοίτησης

geofilter αποφοίτησης

Πρόκειται να αποφοιτήσετε σύντομα από το σχολείο ή το πανεπιστήμιο; Αυτό το πρότυπο Snapchat Geofilter έχει ένα κομψό και κομψό άγγιγμα που θα φανεί εξαιρετικό όταν φοράτε φόρεμα.

3. Πρότυπο Geopilter Snapchat Φεστιβάλ Μουσικής

geofilter μουσικής

Τα φεστιβάλ μουσικής έχουν ένα συγκεκριμένο hippy vibe σε αυτά. Ο σχεδιασμός των περιστρεφόμενων πινάκων που απεικονίζονται στην άκρη αυτού του φίλτρου δίνουν ένα νεύμα τόσο στη μουσική όσο και στην κουλτούρα του φεστιβάλ.

Και μην ανησυχείτε. μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του φεστιβάλ δωρεάν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canva 10 πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε με Canva με μηδενική προσπάθεια 10 πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε με Canva με μηδενική προσπάθεια Canva είναι τόσο εύκολο στη χρήση δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία σχεδίασης ή δεξιοτήτων για να ξεκινήσετε. Διαβάστε περισσότερα .

4. Πρότυπο Geofilter Snapchat γάμου

geofilter γάμου

Εάν παρακολουθείτε γάμο, αυτό το δωρεάν πρότυπο Snapchat Geofilter είναι ένας απλός τρόπος για να ενημερώσετε όλους τους οπαδούς σας για αυτό.

Υπάρχει μια νύφη και γαμπρός στο κάτω αριστερά και ένα floral σχέδιο στην κορυφή.

5. Νέο πρότυπο Geofilter Snapchat για το μωρό

μωρό geofilter

Είσαι περήφανος νέος γονέας; Ίσως μία από την οικογένεια ή τους φίλους σας μόλις χαιρέτισε μια νέα ζωή στον κόσμο;

Μπορείτε να γιορτάσετε την περίσταση με αυτό το πρότυπο Snapchat Geofilter του προσώπου ενός μωρού. Η διφορούμενη φύση του σχεδιασμού σημαίνει ότι το φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το φύλο του μωρού.

6. Πρότυπο γεωφιλής Snapchat για επιχειρήσεις

geofilter συνεδρίου

Οι εταιρικές διασκέψεις δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα διασκεδαστικές εκδηλώσεις - πρέπει να είστε στην καλύτερη συμπεριφορά σας γύρω από το αφεντικό και τους συναδέλφους σας.

Αν ψάχνετε για ένα πρότυπο Snapchat Geofilter για να το χρησιμοποιήσετε στο τελευταίο συμβάν, θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα από αυτή τη σκούρα πράσινη επιλογή. Είναι σαφές και απλό και, το πιο σημαντικό, δεν πρόκειται να προσβάλει κανέναν σημαντικό.

7. Πρότυπο Geofilter Snapchat γενεθλίων

geofilter γενεθλίων

Ένας άλλος κλασικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα Snapchat είναι να ευχηθείτε ένα πρόσωπο ευτυχισμένη γενέθλια. Έτσι, αν έχετε ένα πάρτι σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, γιατί να μην είναι διαθέσιμο αυτό το Snapchat Geofilter στους καλεσμένους σας;

Και πάλι, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα στο σχέδιο.

8. Πρότυπο Geofilter για τα Χριστούγεννα Snapchat

Χριστουγεννιάτικο geofilter

Χριστουγεννιάτικη ώρα, γκι και κρασί, και ... φίλτρα Snapchat.

Αυτό το Geofilter εκπέμπει ένα κλασικό vibe των Χριστουγέννων. Μετά από όλα, αυτό που λέει 25η Δεκεμβρίου περισσότερα από ένα λευκό φόντο με κάποιες ιερά και κόκκινα μούρα πάνω του;

9. Πρότυπο Geophilter Snapchat Road Trip

ταξίδι geofilter

Όλοι αγαπούν να πηγαίνουν σε ένα οδικό ταξίδι σε όλη τη χώρα, και χρησιμοποιώντας ένα Snapchat Geofilter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σηματοδοτήσετε την περιπέτεια σας.

Δεν είμαστε σίγουροι πως θα μπορούσε να λειτουργήσει στην πράξη - ίσως μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε όλοι όσοι φθάνουν στο σημείο αναχώρησης να έχουν πρόσβαση;

10. Πρότυπο του αθλητικού προτύπου Geofilter Snapchat

αθλητικό geofilter

Είσαι μακριά από το μεγάλο παιχνίδι απόψε; Τότε γιατί να μην δημιουργήσετε ένα σπορ με θέμα Snapchat Geofilter; Αυτό το γραφικό χρησιμοποιεί ως βασική εικόνα μπάσκετ, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για άλλα αθλήματα αν κυνηγάτε λίγο.

11. Πρότυπο για νυχτερινή διασκέδαση νυχτερινής διασκέδασης

νυχτερινό geofilter

Εάν είστε ακόμα αρκετά νέος για να μπορείτε να χτυπήσετε τα μπαρ και τα κλαμπ κάθε Σαββατοκύριακο χωρίς να αισθανθείτε τις συνέπειες για μερικές ημέρες μετά, ίσως να σας ενδιαφέρει αυτό το Snapchat Geofilter για κλαμπ.

Είναι επίσης χρήσιμο για όσους ασχολούνται με την προώθηση νυχτερινών διασκέψεων. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο για να δημιουργήσετε ένα αποκλειστικό Geofilter για άτομα που έρχονται στην εγκατάσταση σας.

12. Πρότυπο γεωπληθυσμού γυμναστικής

γυμναστήριο geofilter

Όλοι αγαπούν να δείχνουν τους μυς τους στο Snapchat. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο στερεότυπο Snapchat από κάποιον στο γυμναστήριο που τραβάει μια στάση.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτό το Geofilter για να δείξετε ότι βρίσκεστε στο τοπικό σας γυμναστήριο.

13. Πρότυπο γεωφιλής Snapchat για αγορές

καλοκαιρινή πώληση geofilter

Εργάζεστε σε ένα κατάστημα, εστιατόριο ή άλλη επιχείρηση που μπορεί να προσφέρει εκπτώσεις από καιρό σε καιρό; Αν ναι, αυτό το πρότυπο γεωγραφικής αναζήτησης Geofilter θα μπορούσε να είναι μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση. Θα μπορούσατε να το διαθέσετε στο κατάστημά σας και να ζητήσετε από τους προστάτες να το χρησιμοποιήσουν για επιπλέον έκπτωση.

14. Πρότυπο Geofilter για το χειμώνα

χειμερινό geofilter

Έχουμε ήδη εξετάσει ένα Snapchat Geofilter που γιορτάζει τα Χριστούγεννα, αλλά τι γίνεται με ένα πιο γενικό φίλτρο για το χειμώνα για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες;

Αυτό το Snapchat Geofilter, με έναν χιονάνθρωπο, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

15. Πρότυπο Geofilter Snapchat Beach Party

beach party geofilter

Ξεχάστε το χειμώνα, οι Geofilters για το καλοκαίρι είναι πολύ πιο διασκεδαστικές. Αυτός είναι ιδανικός αν πρόκειται να (ή να φιλοξενήσετε) ένα beach party.

Φοίνικες, κύματα και το όνομα της εκδήλωσής σας. Τέλειος.

16. Πρότυπο γεωπόλλων Snapchat για το περπάτημα των σκύλων

geofilter με τα πόδια στο σκύλο

Έχετε μια κανονική διαδρομή πεζοπορίας που παίρνετε με το Fido; Αν πολλοί άλλοι τοπικοί περιπατητές σκύλων μοιράζονται την ίδια διαδρομή με εσάς, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το geofilter Snapchat και αφήστε όλους να εμπλακούν. Επιπλέον, θα δείτε επίσης και φωτογραφίες από δροσερά σκυλιά και αυτό δεν είναι ποτέ κακό (εκτός αν είστε γάτα).

17. Πραγματοποίηση σχεδίου Geofilter Snapchat Engaged

geofilter εμπλοκής

Αυτός είναι ο 21ος αιώνας, οπότε όλοι ανακοινώνουν τη δέσμευσή τους στο Snapchat αυτές τις μέρες.

Εντάξει, ίσως όχι, αλλά αν έχετε μόλις εμπλακεί και ρίχνετε ένα πάρτι για τους φίλους και την οικογένεια, αυτό είναι ένα έξυπνο Snapchat Geofilter για να προσφέρει στους επισκέπτες.

18. Καλύτερο φίλτρο Snapchat Geofilter Πρότυπο

φίλοι geofilter

Εσείς και ο καλύτερος φίλος σας μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο κόσμος γνωρίζει πόσο κοντά βρίσκεστε με αυτό το geofilter Snapchat. Γιατί να μην το τοποθετήσετε στα δύο σπίτια σας και να το χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που επισκέπτεστε ο ένας τον άλλο;

Πέρα από τα πρότυπα Geofilter Snapchat

Τα φίλτρα Snapchat μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικά και ελπίζουμε ότι αυτά τα πρότυπα Snapchat Geofilter θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Ειδικά καθώς τα φίλτρα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συνολικής εμπειρίας Snapchat. Με αυτό κατά νου, εδώ είναι πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα στο Snapchat Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα στο Snapchat γρήγορα και εύκολα Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα στο Snapchat γρήγορα και εύκολα Όλοι δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν τα φίλτρα Snapchat. Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα στο Snapchat. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Δεδομένα τοποθεσίας, Snapchat.