Οι εφαρμογές Apple CarPlay κάνουν την οδήγηση καλύτερη.  Έχουμε καλύψει δέκα από τις καλύτερες εφαρμογές CarPlay για την οδήγηση για το iPhone.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Apple CarPlay για το iPhone

Διαφήμιση Οι εφαρμογές Apple CarPlay κάνουν το iPhone εξαιρετικό ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Εάν διαθέτετε ένα συμβατό όχημα, το CarPlay διευκολύνει την πλοήγηση, την ανταπόκριση σε μηνύματα και την αναπαραγωγή μουσικής. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές CarPlay που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Ενσωματωμένες εφαρμογές Apple CarPlay Πρ

Διαφήμιση

Οι εφαρμογές Apple CarPlay κάνουν το iPhone εξαιρετικό ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Εάν διαθέτετε ένα συμβατό όχημα, το CarPlay διευκολύνει την πλοήγηση, την ανταπόκριση σε μηνύματα και την αναπαραγωγή μουσικής. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές CarPlay που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

Ενσωματωμένες εφαρμογές Apple CarPlay

Apple CarPlay Home

Πρώτον, ας δούμε τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο iPhone σας που λειτουργούν με το CarPlay.

Σημειώστε ότι εκτός από αυτά, η Siri μπορεί επίσης να αποκτήσει πρόσβαση σε χαρακτηριστικά του ενσωματωμένου ημερολογίου, του ρολογιού, των υπενθυμίσεων και άλλων εφαρμογών. Δεν θα δείτε εικονίδια CarPlay για αυτά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντολές όπως η προσθήκη πετσετών χαρτιού στη λίστα τροφίμων ή να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι για τις 7 το πρωί .

1. Χάρτες

Χάρτες Apple CarPlay

Η πιο σημαντική εφαρμογή CarPlay για πλοήγηση είναι οι Χάρτες. Πατήστε το εικονίδιό του και θα έχετε μια συνολική προβολή της τοποθεσίας σας. Χτυπήστε το σύνδεσμο Προορισμοί και οι Χάρτες θα προτείνουν τοποθεσίες με βάση το πού βρίσκεστε. Μπορείτε να πατήσετε τα εικονίδια στο επάνω μέρος της οθόνης για να βρείτε γρήγορα βενζινάδικα, τρόφιμα και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε το κουμπί μικροφώνου στο τιμόνι σας ή αγγίξτε το εικονίδιο μικροφώνου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης προορισμού και χρησιμοποιήστε το Siri για να ξεκινήσετε την πλοήγηση.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple Maps είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή πλοήγησης με το CarPlay. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google ή το Waze.

2. Τηλέφωνο

Apple CarPlay Phone

Η ενσωμάτωση CarPlay της εφαρμογής Phone σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις στο αυτοκίνητό σας. Με το άνοιγμα της εφαρμογής μπορείτε να περιηγηθείτε στις επαφές σας, να ανοίξετε έναν τηλεφωνητή, να ελέγξετε τις πρόσφατες κλήσεις ή να ελέγξετε τον τηλεφωνητή σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι η σάρωση μέσω μιας λίστας επαφών κατά την οδήγηση δεν είναι ασφαλής, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση της Siri για να πείτε την Call Sarah .

3. Μηνύματα

Μηνύματα Apple CarPlay

Για να μιλήσετε με ασφάλεια στο αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Μηνύματα. Με το άνοιγμα του, μπορείτε να ελέγξετε τις πρόσφατες συνομιλίες σας, κάτι που μόνο ο επιβάτης σας πρέπει να κάνει. Όπως με το τηλέφωνο, το Siri κάνει εύκολη την αποστολή μηνυμάτων. Μπορείτε επίσης να την διαβάσετε στα λόγια σας.

Δοκιμάστε να λέτε το κείμενο Norah Θα είμαι σπίτι σε 15 λεπτά ή να διαβάσω τα μηνύματά μου .

4. Μουσική

Apple CarPlay Music

Τι είναι μια κίνηση χωρίς τη σωστή μουσική; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Μουσική με το CarPlay για να αναπαράγετε μουσική που έχετε αγοράσει από το iTunes ή οτιδήποτε είναι διαθέσιμο στη Apple Music, εάν είστε συνδρομητής.

Μπορείτε να μετακινηθείτε ανάμεσα στις λίστες αναπαραγωγής και την άλλη αποθηκευμένη μουσική ανοίγοντας την εφαρμογή. Ή απλά ζητήστε από το Siri να παίξει τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, άλμπουμ, είδη και πολλά άλλα. Αφού παίζετε κάτι, ανοίξτε την εφαρμογή Now Playing για να ρυθμίσετε εύκολα την αναπαραγωγή.

5. Podcasts

Apple Podcasts CarPlay

Προτιμάτε να ακούτε τα podcasts στη μετακίνηση σας αντί για μουσική; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Podcasts για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εκπομπές του iPhone σας. Το Siri μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με εντολές όπως το Play the iPhone Fanatics podcast ή να παραλείψετε ένα λεπτό .

6. Audiobooks iBook

Apple CarPlay Audiobooks

Αν έχετε αγοράσει ηχητικά βιβλία μέσω της υπηρεσίας iBook της Apple, μπορείτε να τα έχετε διαβάσει δυνατά στο αυτοκίνητο. Audiobooks είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τα βιβλία 10 μεγάλα Audiobooks θα πρέπει να ακούσετε κατά τη διάρκεια της ακουστικής δοκιμής σας 10 μεγάλα Audiobooks θα πρέπει να ακούσετε κατά τη διάρκεια της ηχητικής δοκιμής σας Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι αν τα audiobooks είναι κατάλληλα για εσάς, 30 ημερών Audible δοκιμή και να πάρετε δύο δωρεάν audiobooks. Ακολουθούν οι 10 συστάσεις μας. Διαβάστε περισσότερα αν δεν έχετε χρόνο να καθίσετε και να διαβάσετε. Ωστόσο, αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα τίποτα από το iBook store της Apple, ελέγξτε τις παρακάτω επιλογές για άλλους παρόχους ακροατηρίων.

Πρόσθετες εφαρμογές Apple CarPlay

Ενώ οι παραπάνω εφαρμογές έρχονται προεγκατεστημένες σε κάθε iPhone, πολλές εφαρμογές τρίτων συνεργάζονται επίσης με το CarPlay. Η Apple διατηρεί τον αυστηρό έλεγχο πάνω σε αυτά, οπότε υπάρχουν μόνο μερικές εφαρμογές που επιλέχθηκαν με το χέρι. Όλοι τους υποστηρίζουν το Siri για χειροκίνητο έλεγχο.

Θα δείτε εικονίδια για οποιεσδήποτε εφαρμογές συμβατές με το CarPlay στην αρχική οθόνη του CarPlay, εφόσον είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας. Εκτός από τις παρακάτω εφαρμογές, το CarPlay συνεργάζεται με εφαρμογές κατασκευαστών αυτοκινήτων για τον έλεγχο των χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου σας.

7. iHeartRadio

Apple CarPlay iHeartRadio

Προτιμάτε να ακούτε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, αλλά δεν έχετε αγαπημένο σταθμό κοντά σας; Το iHeart Radio, ένα από τα καλύτερα ραδιοφωνικά apps για iOS, διατίθεται με το CarPlay. Ανοίξτε το και μπορείτε να περιηγηθείτε σε εκατοντάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη τη χώρα. Για γρήγορη πρόσβαση, αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας στο τηλέφωνό σας πριν ξεκινήσετε την οδήγηση.

Λήψη: iHeartRadio (δωρεάν)

8. WhatsApp

Apple CarPlay WhatsApp

Το WhatsApp είναι αυτή τη στιγμή η μόνη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που διατίθεται στο CarPlay. Λειτουργεί σχεδόν ταυτόσημα με την εφαρμογή Μηνύματα, εκτός από το ότι δεν μπορείτε να μετακινηθείτε σε λίστες συνομιλιών. Όλες οι φωνητικές εντολές που περιμένετε είναι εδώ, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τα εισερχόμενα μηνύματα και να απαντήσετε μέσω φωνής.

Λήψη: WhatsApp (Δωρεάν)

9. Spotify

Apple CarPlay Spotify

Το Spotify είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της Apple Music, οπότε είναι υπέροχο να το δούμε στη CarPlay. Όπως και άλλες εφαρμογές μουσικής, μπορείτε να περιηγηθείτε στις λίστες αναπαραγωγής και στην άλλη αποθηκευμένη μουσική μέσω της διασύνδεσης ή απλά να χρησιμοποιήσετε το Siri για να ξεκινήσετε να αναπαράγετε ένα λεύκωμα ή ένα είδος. Θυμηθείτε ότι θα χρειαστείτε το Spotify Premium για να ακούσετε τη λειτουργία χωρίς διαφημίσεις και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής.

Λήψη: Spotify (Δωρεάν)

10. NPR One

Apple CarPlay NPR

Εδώ είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές CarPlay για όσους προτιμούν ειδήσεις σχετικά με μουσική ή άλλη ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο. Η ενσωμάτωση CarPlay του NPR One σάς επιτρέπει να καλύψετε τις δημόσιες ραδιοφωνικές ειδήσεις, τα podcast και άλλες ιστορίες. Χρησιμοποιήστε το κουμπί γρήγορης σύλληψης για να δείτε τις τελευταίες ιστορίες ή επιλέξτε Συστάσεις για να δείτε τι πιστεύει η εφαρμογή ότι θα σας αρέσει.

Λήψη: NPR One (Δωρεάν)

Περισσότερες εφαρμογές Apple CarPlay για ήχο

Πολλές από τις άλλες καλύτερες εφαρμογές για το CarPlay είναι αρκετά παρόμοιες με τις παραπάνω. Πρόκειται σχεδόν για μουσική, ραδιόφωνο, podcast ή εφαρμογές audiobook. Για να αποφύγουμε την απόλυση, θα αναφέρουμε γρήγορα μερικά από αυτά εδώ:

  • Υπέρυθρο: Δημοφιλές finder podcast και παίκτης με πολλά χαρακτηριστικά.
  • Audible: υπηρεσία ακροατηρίου που ανήκει στο Amazon και είναι συμβατή με σχεδόν κάθε πλατφόρμα (σε αντίθεση με τα iBooks).
  • Pandora: Η πιο γνωστή ραδιοφωνική υπηρεσία Διαδικτύου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσωπικούς σταθμούς για οτιδήποτε.
  • Παλιρροϊκό: Εάν δεν χρησιμοποιείτε καμία από τις άλλες εφαρμογές μουσικής, ίσως η υπηρεσία μουσικής hi-fi της Jay-Z που υπόσχεται καλύτερους ήχους από ό, τι ο ανταγωνισμός θα σας απευθύνει έκκληση. Απαιτεί συνδρομή μετά από δωρεάν δοκιμή.
  • MLB At Bat: Η απόλυτη εφαρμογή για τους οπαδούς του μπέιζμπολ, που χαρακτηρίζει highlights, σκορ και πολλά άλλα. Απαιτεί συνδρομή.

Οι καλύτερες εφαρμογές iPhone CarPlay

Η Apple έχει επιλέξει με το χέρι μόνο μερικές εφαρμογές CarPlay, επομένως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το ποσό των διαθέσιμων εφαρμογών για το Android Auto.

Ωστόσο, όλες οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες εδώ είναι υψηλής ποιότητας και παρέχουν τις δυνατότητες που θα θέλουν οι περισσότεροι οδηγοί. Η πλοήγηση με τους Χάρτες, η ανταπόκριση στα μηνύματα με φωνή και η αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής, των ηχητικών βιβλίων ή των podcasts λειτουργούν εξαιρετικά με το CarPlay.

Αγαπάτε το αυτοκίνητό σας; Εδώ είναι τα καλύτερα GPS trackers για το αυτοκίνητό σας Ποιος είναι ο καλύτερος GPS Tracker για το αυτοκίνητό σας; Ποιο είναι το καλύτερο GPS Tracker για το αυτοκίνητό σας; Ένας ανιχνευτής GPS για το αυτοκίνητό σας σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οπουδήποτε. Εδώ είναι οι καλύτερες μονάδες παρακολούθησης GPS αυτοκινήτου για διάφορες χρήσεις. Διαβάστε περισσότερα για να παρακολουθείτε κάθε κίνηση.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με τα εξής: CarPlay, iOS Apps, Streaming Music.