Για να σας βοηθήσει να αποφύγετε να αγοράσετε ένα παιχνίδι dud, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι να αγοράσετε στη συνέχεια.

10 τρόποι να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι να αγοράσετε στη συνέχεια

Διαφήμιση Υπάρχει μια ατελείωτη ροή παιχνιδιών που απελευθερώνονται και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιο παιχνίδι θα αγοράσετε στη συνέχεια. Είτε ξεκινάτε από το μηδέν είτε έχετε πολλούς τίτλους στο μυαλό για να διαλέξετε. Για να σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε το σιτάρι από το σκώρο και να αποφύγετε να αγοράσετε ένα dud, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με τρόπους για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι

Διαφήμιση

Υπάρχει μια ατελείωτη ροή παιχνιδιών που απελευθερώνονται και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιο παιχνίδι θα αγοράσετε στη συνέχεια. Είτε ξεκινάτε από το μηδέν είτε έχετε πολλούς τίτλους στο μυαλό για να διαλέξετε.

Για να σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε το σιτάρι από το σκώρο και να αποφύγετε να αγοράσετε ένα dud, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με τρόπους για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι θα αγοράσετε στη συνέχεια.

1. Διαβάστε τις Κριτικές παιχνιδιών

Μεταγραφική είσοδος για το Super Mario Maker 2

Οι αναθεωρήσεις είναι υποκειμενικές. Είναι η άποψη του μόνο ατόμου που έπαιξε το παιχνίδι. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθούν να είναι ένας χρήσιμος δείκτης της ποιότητας ενός παιχνιδιού. Δοκιμάστε να βρείτε έναν κριτή του οποίου τα γούστα ευθυγραμμίζονται με τα δικά σας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν συστήσουν κάτι, θα το απολαύσετε επίσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αναλυτή ανασκόπησης όπως το Metacritic. Αυτό συλλέγει κριτικές από δημοσιεύσεις σε ολόκληρο τον ιστό για να παρέχει έναν σταθμισμένο μέσο όρο. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία Metacritic, τόσο πιο θετικά σχόλια λαμβάνουν τα παιχνίδια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κερδίσουν παιχνίδια και είναι χρήσιμο να δούμε πώς το κοινό ευνοεί ένα παιχνίδι σε σύγκριση με τους κριτικούς.

2. Παρακολουθήστε βίντεο παιχνιδιού

Αποτελέσματα βίντεο παιχνιδιού στο YouTube

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε αν ένα παιχνίδι παίρνει φανταχτερό σας είναι να παρακολουθήσετε βίντεο παιχνιδιού. Τα ρυμουλκούμενα είναι ωραία για να σας δώσουν μια γεύση, αλλά προφανώς αυτά πρόκειται να τροποποιηθούν για να κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται όσο πιο δελεαστικό γίνεται. Με τα βίντεο παιχνιδιού, έχετε πλήρη γεύση.

Το YouTube είναι μια εξαιρετική πηγή βίντεο βίντεο παιχνιδιού. Ανάλογα με τη δημοτικότητα του παιχνιδιού, θα βρείτε όλα τα είδη των διαφορετικών τύπων: πλήρεις αναλύσεις, Ας παίξουν, συλλογές και πολλά άλλα. Ελέγξτε τα έξω και δείτε εάν το παιχνίδι φαίνεται καλό σε κίνηση.

3. Συμμετοχή σε ρεύματα Twitch

Περιήγηση στα παιχνίδια στο Twitch

Το επόμενο επίπεδο από τα βίντεο παιχνιδιού είναι live streams. Αυτά είναι όταν οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο παίζουν ένα παιχνίδι και μεταδίδουν το σε απευθείας σύνδεση για να παρακολουθήσουν άλλοι. Η καλύτερη πηγή γι 'αυτά είναι το Twitch.

Βρείτε κάποιον που στέλνει ένα παιχνίδι που σας ενδιαφέρει και παρακολουθήστε ότι παίζει. Αν είναι μικρότερο ρεύμα, είναι πιο πιθανό να συμμετάσχουν στο κοινό, οπότε προσπαθήστε να μιλήσετε μαζί τους στο κουτί συνομιλίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τους θέσετε ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι ή να τους ζητήσετε να σας δείξουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

4. Ελέγξτε πόσο είναι ένα παιχνίδι

Πόσο καιρό για να κερδίσετε την είσοδο για το Witcher 3

Ίσως θέλετε ένα παιχνίδι που σας δίνει το καλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας. Κάτι που μπορείτε να βυθίσετε σε ώρες, όπως το The Witcher 3 ή Dark Souls. Από την άλλη πλευρά, ίσως η ζωή είναι ταραχώδης και θέλετε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε σε σύντομες εκρήξεις 10 Τέλεια παιχνίδια PC να παίξετε για 5 λεπτά τη φορά 10 τέλεια παιχνίδια PC για να παίξετε για 5 λεπτά κάθε φορά Εδώ είναι μερικά φοβερό παιχνίδια PC που είναι τέλεια για να παίξετε για πέντε λεπτά τη φορά. Μην τα παραβλέπετε! Διαβάστε περισσότερα ή δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, ελέγξτε πόσο χρόνο θα χτυπάτε. Αυτή είναι μια βάση δεδομένων παιχνιδιών που συλλέγει δεδομένα χρηστών σχετικά με το πόσο καιρό χρειάστηκε να ολοκληρώσουν ένα παιχνίδι - τόσο την κύρια ιστορία όσο και τη διαδοχική διαδρομή. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα του παιχνιδιού και μπορείτε να δείτε πόσες ώρες πιθανόν να χάσετε σε αυτό.

5. Παρακολουθήστε τις τιμές των Αγώνων

Λίστα παιχνιδιών στο IsThereAnyDeal

Οι τιμές παιχνιδιού κυμαίνονται συνεχώς. Υπάρχουν πάντα πωλήσεις με έκπτωση. Αν συχνά πληρώνει για να είναι υπομονετικός, να μην αγοράσει το παιχνίδι όταν βγαίνει για πρώτη φορά, και αντίθετα να περιμένει την αναπόφευκτη πτώση των τιμών.

Αν θέλετε να πάρετε την καλύτερη προσφορά σε μια πιθανή αγορά παιχνιδιού, χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο όπως το IsThereAnyDeal ή τον πίνακα τιμών. Αυτά χαρτογραφούν τις ιστορικές τιμές των παιχνιδιών, το οποίο είναι χρήσιμο να δούμε αν αυτή η τρέχουσα πώληση είναι πραγματικά τόσο καλή υπόθεση. Το πρώτο σας επιτρέπει επίσης να εισαγάγετε τη λίστα επιθυμιών σας από το Steam και θα σας ειδοποιήσει όταν μειωθεί η τιμή.

6. Δείτε ποιος είναι ο προγραμματιστής

Λογότυπο άτακτος σκύλος

Μερικοί προγραμματιστές είναι γνωστοί για πάντα την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών. Τα Rockstar Games (Grand Theft Auto, Red Dead Redemption), το άτακτο σκυλί (Uncharted, ο τελευταίος από εμάς) και η Valve (Half-Life, Portal) είναι μερικά παραδείγματα.

Αν έχετε παίξει ένα παιχνίδι που σας άρεσε, δείτε ποιος είναι ο προγραμματιστής και εξερευνήστε τα άλλα παιχνίδια του. Προφανώς, είναι δυνατό για έναν προγραμματιστή να παράγει ένα dud ή να έχει μια πτώση από τη χάρη, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι θα σας αρέσει και η άλλη δουλειά τους.

7. Συζητήστε με τους φίλους

Πολλαπλών παικτών στο PS4

Αν έχετε φίλους που παίζουν παιχνίδια, μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή συστάσεων. Θα γνωρίσουν τα γούστα σας, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να προτείνετε κάτι πιθανό να είναι πάνω στο σοκάκι σας. Επιπλέον, αν ζουν κοντά, μπορείτε να πάτε γύρω και να το δοκιμάσετε από πρώτο χέρι.

Θα μπορούσατε επίσης να συντονίσετε την αγορά του ίδιου παιχνιδιού με έναν φίλο. Εάν είναι εμπειρία ενός παίκτη, μπορείτε να προσεγγίσετε και να μοιραστείτε τις απόψεις σας. Εάν είναι multiplayer, μπορείτε να συνδεθείτε και να διασκεδάσετε μαζί. Η λίστα μας με τα καλύτερα τοπικά παιχνίδια PS4 για πολλούς παίκτες Τα 10 καλύτερα τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες για το PS4 Τα 10 καλύτερα τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες για το PS4 Ψάχνετε να απολαύσετε το τοπικό multiplayer στο PS4 σας; Εδώ είναι μερικά τρομερά παιχνίδια για πολλούς παίκτες που μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας. Διαβάστε περισσότερα μπορεί να σας βοηθήσει.

8. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή σύστασης

Σύμβουλος ατμού

Αν κάνουμε όλη αυτή την έρευνα και μιλάμε για τους ανθρώπους που σας κατεβαίνουν, γιατί να μην γυρίσετε στα ρομπότ για να δώσετε ένα χέρι; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή συστάσεων για να λάβετε προτάσεις για νέα παιχνίδια με βάση αυτά που έχετε παίξει και σας άρεσε.

Δοκιμάστε το Steam Recommender, το οποίο εξετάζει τα παιχνίδια που έχετε παίξει και χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να το συγκρίνετε με άλλους ανθρώπους. Εναλλακτικά, υπάρχει η Μηχανή Σύστασης Βιντεοπαιχνιδιών, όπου μπορείτε να εισαγάγετε έως και τρία παιχνίδια που σας αρέσουν και θα σας δώσουν περισσότερα σε αυτή τη φλέβα.

9. Ελέγξτε την κατάσταση κάθε παιχνιδιού

Προειδοποίηση πρόωρης πρόσβασης στο Steam

Από την αυγή των πραγμάτων όπως η Early Access και το crowdfunding, κυκλοφορούν πολλά παιχνίδια σε ελλιπή κράτη. Για μερικούς, αυτό είναι καλό - μπορεί να είναι συναρπαστικό να παίξετε ένα παιχνίδι πριν από την πλήρη απελευθέρωση και ενδεχομένως να βοηθήσετε να διαμορφώσετε το μέλλον του.

Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Διαβάστε τα φόρουμ και ελέγξτε τα σχόλια των χρηστών για να διαπιστώσετε αν ένα παιχνίδι είναι πραγματικά playable και δεν είναι γεμάτο σφάλματα. Αν το παιχνίδι είναι επεισοδιακό, ελέγξτε ότι όλα τα επεισόδια απελευθερώνονται. Ένας προγραμματιστής θα μπορούσε να προχωρήσει και να αφήσει το παιχνίδι ατελές. Επίσης, ίσως να θέλετε να ελέγξετε πόσο DLC υπάρχει και αν θεωρείται απαραίτητη αγορά για την καλύτερη εμπειρία.

10. Αναπαραγωγή παιχνιδιών

Δημιουργία παιχνιδιών στο Microsoft Store

Τα demos ήταν πολύ πιο διαδεδομένα από ό, τι σήμερα. Ήταν κοινό θέαμα για να βλέπετε τα ράφια με επένδυση περιοδικών τυχερών παιχνιδιών, το καθένα με έναν ελεύθερο δίσκο γεμάτο με τα πιο πρόσφατα demos. Αλλά στην εποχή της ψηφιακής διανομής, τα demos είναι σπάνια.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ακόμα demos για μερικά παιχνίδια και είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να δείτε αν ένα παιχνίδι αξίζει να το αγοράσετε. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να παίζεις για τον εαυτό σου; Ένα σημείο από το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε demos είναι το Microsoft Store. Θα πρέπει επίσης να δείτε αν έχετε κάποια τοπικά καταστήματα παιχνιδιών με επίδειξη επίδειξης, καθώς οι εκδότες κονσόλας συχνά δημιουργούν τις τελευταίες κυκλοφορίες τους για να δοκιμάσουν το κοινό.

Οργανώστε τα παιχνίδια σας

Μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση να μάθετε ποιο παιχνίδι θα αγοράσετε στη συνέχεια, ειδικά αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο παιχνίδι θα αγοράσετε στη συνέχεια.

Τώρα που ξέρετε πώς να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια που πρέπει να παίξετε, θα πρέπει να τα κρατήσετε οργανωμένα. Και για αυτό χρειάζεστε τη στρογγυλοποίηση των καλύτερων εκτοξευτών για να οργανώσετε τα παιχνίδια PC σας Οι 6 καλύτεροι εκτοξευτές παιχνιδιών για να ξεκινήσετε και να οργανώσετε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας Οι 6 καλύτεροι εκτοξευτές παιχνιδιών για να ξεκινήσετε και να οργανώσετε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι να ξεκινήσετε όλα των παιχνιδιών του υπολογιστή σας χωρίς να μετακινηθείτε ανάμεσα στους εκτοξευτές παιχνιδιών. Διαβάστε περισσότερα .