Δοκιμάστε αυτά τα πρότυπα HTML για να δημιουργήσετε σήμερα τον ιστότοπό σας ακόμα και αν δεν έχετε δεξιότητες HTML.

5 δωρεάν πρότυπα HTML για εύκολη δημιουργία γρήγορων ιστότοπων

Διαφήμιση Είτε τρέχετε τη δική σας επιχείρηση είτε απλά θέλετε να διαφημιστείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, είναι σημαντικό να έχετε έναν ιστότοπο. Αλλά ίσως δεν έχετε το χρόνο να μάθετε HTML και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ακριβές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν πρότυπα HTML. Έχουμε δημιουργήσει απλά πρότυπα τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες για να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο. Έχουμε συμπεριλάβει επί

Διαφήμιση

Είτε τρέχετε τη δική σας επιχείρηση είτε απλά θέλετε να διαφημιστείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, είναι σημαντικό να έχετε έναν ιστότοπο. Αλλά ίσως δεν έχετε το χρόνο να μάθετε HTML και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για ακριβές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν πρότυπα HTML. Έχουμε δημιουργήσει απλά πρότυπα τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες για να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης οδηγίες ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ακόμη και αν είστε συνολικά αρχάριος με HTML.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε πρότυπο κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στον τίτλο. Αλλά για να επεξεργαστείτε και να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα μόνοι σας, πρέπει πρώτα να τα κατεβάσετε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξί κλικ στον τίτλο κάθε προτύπου και επιλέξτε Αποθήκευση συνδέσμου ως .... Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα φάκελο για να αποθηκεύσετε το πρότυπο και πατήστε Αποθήκευση .

Μια εναλλακτική μέθοδος είναι να ανοίξετε το πρότυπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στη σελίδα και επιλέξτε Προβολή προέλευσης σελίδας . Αυτό θα σας δείξει το HTML που χρησιμοποιείται για τη σελίδα. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε Ctrl + S για να αποθηκεύσετε το πρότυπο στον υπολογιστή σας.

Τώρα μεταβείτε στο φάκελο όπου αποθηκεύσατε το πρότυπο. Κάντε δεξί κλικ στο πρότυπο και επιλέξτε Άνοιγμα με, στη συνέχεια επιλέξτε Σημειωματάριο. Αυτό ανοίγει το πρότυπο ως έγγραφο κειμένου. Εδώ μπορείτε να κάνετε τυχόν αλλαγές στο πρότυπο που θέλετε και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε.

Όταν γίνονται οι τροποποιήσεις σας, οι σελίδες σας είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν. Ελέγξτε τον οδηγό μας για την καλύτερη δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων Οι καλύτερες υπηρεσίες δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδων το 2019 Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων το 2019 Εδώ είναι οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες web hosting που προσφέρουν πολλά και έχουν καλύτερη φήμη από τους περισσότερους. Διαβάστε περισσότερα για να βρείτε έναν κατάλληλο κεντρικό υπολογιστή και ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι σε απευθείας σύνδεση σε χρόνο μηδέν.

1. Σχετικά με το πρότυπο μου

Πρότυπα ιστοτόπου - Σχετικά με μένα

Αυτό το πρότυπο είναι για μια απλή αρχική σελίδα, η οποία θα μπορούσε να είναι για τον προσωπικό σας ή επαγγελματικό ιστότοπο. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνα και κείμενο πορτρέτου για τον εαυτό σας και τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο για οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο, όπως πληροφορίες σχετικά με ένα χόμπι ή θέμα που θέλετε να μοιραστείτε.

Για να προσαρμόσετε το πρότυπο, ανοίξτε πρώτα το αρχείο HTML σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Notepad ή το WordPad. Για να κατανοήσετε αυτό που βλέπετε, μπορείτε να μάθετε για την κατανόηση του βασικού κώδικα HTML. 5 Βήματα για την κατανόηση του βασικού κώδικα HTML 5 Βήματα για την κατανόηση του βασικού κώδικα HTML Το HTML αποτελεί τη ραχοκοκαλιά κάθε ιστοσελίδας. Εάν είστε αρχάριος, ας σας οδηγήσουμε στα βασικά βήματα για την κατανόηση HTML. Διαβάστε περισσότερα .

Αλλάξτε τον τίτλο σελίδας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξουμε είναι ο τίτλος. Αυτό είναι το κείμενο που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της καρτέλας όταν ανοίγετε τη σελίδα. Για να αλλάξετε αυτό, βρείτε την ενότητα:

 John Smith - Σχετικά με μένα 

Τώρα αλλάξτε το κείμενο μέσα στις ετικέτες για να δηλώσετε ό, τι θέλετε.

Αλλάξτε την εικόνα

Το πρότυπο συνοδεύεται από το λογότυπο MakeUseOf ως παράδειγμα. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την εικόνα σε ό, τι θέλετε. Μια τετράγωνη εικόνα φαίνεται καλύτερα, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ορθογώνια εικόνα, αν προτιμάτε. Για να αλλάξετε την εικόνα, βρείτε αυτή τη γραμμή:

Τώρα, αλλάξτε το "img / programming / 843/5-free-html-templates-easy-create-quick-websites-2.jpg" στη διεύθυνση URL της εικόνας σας.

Αλλάξτε το κείμενο

Τώρα πρέπει απλώς να προσθέσετε το κείμενο που θέλετε για τη σελίδα. Για να το κάνετε αυτό, βρείτε τις ετικέτες των παραγράφων. Αυτά είναι

στην αρχή και

στο τέλος.

Αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο που θέλετε ανάμεσα σε αυτές τις ετικέτες παραγράφων. Θα υπάρχει αυτόματα ένα κενό στο τέλος κάθε παραγράφου. Για να προσθέσετε περισσότερες παραγράφους, προσθέστε ένα άλλο σύνολο ετικετών με κείμενο μέσα.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την επικεφαλίδα στο πάνω μέρος του κειμένου. Για να αλλάξετε αυτό, βρείτε τη γραμμή:

Σχετικά με μένα

Και αλλάξτε το κείμενο "Σχετικά με μένα" με ό, τι θέλετε.

2. Πού να βρείτε το πρότυπο μου

Πρότυπα ιστοτόπου - Πού να με βρείτε

Αυτό το πρότυπο είναι ένας εύκολος τρόπος για να συνδέσετε όλους τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σελίδα προορισμού που δείχνει σε όλους τους άλλους ιστότοπους όπου μπορείτε να βρεθείτε στο διαδίκτυο.

Αλλάξτε τους συνδέσμους κοινωνικών μέσων

Θα πρέπει να αλλάξετε τους συνδέσμους και το όνομα για κάθε λογαριασμό κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Για να το κάνετε αυτό ξεκινήστε με το λογαριασμό Twitter. Βρείτε αυτή τη γραμμή:Twitter: @JohnSmith

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να αλλάξετε εδώ. Αρχικά, αλλάξτε τη σύνδεση http://twitter.com/johnsmith στο σύνδεσμο για το λογαριασμό σας στο Twitter. Δεύτερον, αλλάξτε τη λαβή @JohnSmith στη λαβή σας.

Τώρα κάνουμε το ίδιο με τους άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Εάν υπάρχει ένας ιστότοπος που δεν χρησιμοποιείτε, για παράδειγμα αν δεν έχετε λογαριασμό Tumblr, απλά διαγράψτε αυτήν την ενότητα του προτύπου:Tumblr: johnsmith

Αλλάξτε την επικεφαλίδα και τον τίτλο

Όπως και το πρότυπο για μένα, μπορείτε να αλλάξετε την επικεφαλίδα και τον τίτλο αλλάζοντας το κείμενο μέσα στο

τις ετικέτες και τις ετικέτες.

3. Επικοινωνήστε με το πρότυπο

Πρότυπα ιστοτόπου - επικοινωνήστε μαζί μου

Αυτή η σελίδα είναι ένας τρόπος για τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας χωρίς να χρειάζεται να σας στέλνουν email. Η φόρμα παίρνει τις πληροφορίες που εισάγονται σε αυτήν και την αποστέλλει αυτόματα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος για τους επισκέπτες της τοποθεσίας να έρχονται σε επαφή μαζί σας.

Αλλάξτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Για να φτιάξετε τη φόρμα, πρέπει να αλλάξετε μια γραμμή στο πρότυπο:

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε το στη διεύθυνση email σας. Αυτό θα συνεργαστεί με οποιονδήποτε πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα σχόλια που έχουν εισαχθεί στη φόρμα από τους επισκέπτες του ιστότοπου.

Αλλάξτε το κείμενο, τον τίτλο και τον τίτλο

Για άλλη μια φορά μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο που εμφανίζεται και σε αυτή τη σελίδα. Για να αλλάξετε το κείμενο, απλώς επεξεργαστείτε τι εμφανίζεται ανάμεσα στις ετικέτες στη συνέχεια. Για να αλλάξετε την επικεφαλίδα, αλλάξτε το κείμενο μεταξύ του

ετικέτες. Για να αλλάξετε τον τίτλο, αλλάξτε το κείμενο μεταξύ των ετικετών.

4. Πρότυπο αρχικής σελίδας επιχειρήσεων

Πρότυπα ιστοτόπου - Αρχική σελίδα επιχείρησης

Όταν δημιουργείτε μια αρχική σελίδα για την επιχείρησή σας, θέλετε να έχετε όλες τις βασικές πληροφορίες σε μια θέση. Αυτό είναι αυτό το πρότυπο.

Αλλάξτε τους τίτλους των τμημάτων

Για να αλλάξετε τον τίτλο κάθε τμήματος, αναζητήστε αυτές τις γραμμές:

Σχετικά με εμάς

Η αποστολή μας

Οι Υπηρεσίες μας

Οι πελάτες μας

Τώρα αλλάξτε αυτές τις ενότητες τίτλου σε ό, τι θέλετε με την επεξεργασία του κειμένου μεταξύ του

και

ετικέτες.

Αλλάξτε το περιεχόμενο ενότητας

Για να αλλάξετε το κείμενο που εμφανίζεται κάτω από κάθε τίτλο, αναζητήστε μια παράγραφο που αρχίζει ως εξής:

Το Lorem ipsum dolor κάθεται ...

Τώρα αλλάξτε το κείμενο μέσα στο

και

ετικέτες για να δηλώσετε ό, τι θέλετε.

Αλλάξτε την εικόνα

Το πρότυπο περιλαμβάνει ένα χώρο για μια εικόνα στο κάτω μέρος της σελίδας. Για να αλλάξετε την εικόνα, βρείτε αυτή τη γραμμή:

Τώρα αλλάξτε τη διεύθυνση URL "img / programming / 843/5-free-html-templates-easy-create-quick-websites-2.jpg" στη διεύθυνση URL της εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

5. Πρότυπο σελίδας αναθεώρησης επιχείρησης

Πρότυπα ιστοτόπου - Σελίδα αναθεώρησης επιχειρήσεων

Όταν εκτελείτε μια επιχείρηση, είναι σημαντικό να διαθέτετε μαρτυρίες πελατών. Αυτό δείχνει στους πιθανούς νέους πελάτες ότι άλλοι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει την επιχείρησή σας και έχουν καλή εμπειρία.

Αυτό το πρότυπο θα σας επιτρέψει να αναδείξετε τις καλύτερες κριτικές πελατών σας.

Προσθήκη πληροφοριών Πελατών

Για να προσθέσετε κριτικές σε αυτή τη σελίδα, πρώτα πρέπει να προσθέσετε τις πληροφορίες πελατών. Για να το κάνετε αυτό, αναζητήστε αυτήν την ενότητα για την πρώτη αξιολόγηση που θέλετε να προσθέσετε:

 Όνομα πελάτη: John Smith 

Επιχειρήσεις Πελατών: Προμήθειες του Smith

Τώρα απλώς αλλάξτε "John Smith" στο όνομα του πελάτη και αλλάξτε "Supplies of Smith" στο όνομα της επιχείρησης του πελάτη.

Προσθέτοντας κριτικές πελατών

Για να προσθέσετε την ίδια την κριτική, κοιτάξτε κάτω από τις πληροφορίες του πελάτη και βρείτε αυτήν την παράγραφο που ξεκινάει ως εξής:

 Ο ιστότοπός μας βρίσκεται σε πλήρη κατάσταση, ακολουθώντας τον εισηγητή 

Τώρα διαγράψτε αυτό το κείμενο και αντικαταστήστε το με την επισκόπηση του πελάτη.

Προσθέστε περισσότερες κριτικές

Για να προσθέσετε περισσότερες κριτικές από τις τρεις στο πρότυπο, αντιγράψτε ολόκληρο το μπλοκ ξεκινώντας με

και τελειώνει με

. Επικολλήστε αυτό κάτω από τις τρέχουσες κριτικές και επεξεργαστείτε για να προσθέσετε περισσότερες κριτικές.

Δημιουργήστε γρήγορα μια ιστοσελίδα με πρότυπα HTML

Αυτά τα πρότυπα θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα μια προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα. Μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε πρότυπο ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας ή να χρησιμοποιήσετε αρκετές και να τις συνδέσετε μεταξύ τους για να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο.

Αν θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από την αρχή. Μάθετε πώς να φτιάξετε μια ιστοσελίδα για αρχάριους Πώς να φτιάξετε μια ιστοσελίδα: Για αρχάριους Πώς να φτιάξετε μια ιστοσελίδα: Για αρχάριους Σήμερα θα σας καθοδηγήσω μέσα από τη διαδικασία κατασκευής ενός πλήρους ιστότοπου από την αρχή. Μην ανησυχείτε αν αυτό ακούγεται δύσκολο. Θα σας καθοδηγήσω σε κάθε βήμα του δρόμου. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: HTML, Ανάπτυξη ιστού.