Αν είστε απομακρυσμένος εργαζόμενος ή ψηφιακός νομάδος ή ακόμα και σκέφτεστε να μπείτε σε αυτό το χώρο, πρέπει να επισκεφτείτε αυτούς τους ιστότοπους.

5 Super Sites για απομακρυσμένους εργάτες και ψηφιακά νομάδες

Διαφήμιση Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν να εργάζονται από το σπίτι ή να ταξιδεύουν στον κόσμο ενώ κάνουν τη δουλειά τους. Εάν είστε απομακρυσμένος εργαζόμενος ή ψηφιακός νομάδος ή απλά θέλετε να μπείτε σε αυτό το χώρο, πρέπει να επισκεφτείτε αυτούς τους ιστότοπους. Ο ψηφιακός νομαδισμός δεν είναι νέος Η ζωή στο δρόμο: Η ιστορία του ψηφιακού νομαδισμού Η ζωή στο δρόμο: Η ιστορία του ψηφιακού νομαδισμού Διαβάστε περισσότερα, αλλά κερδίζει ευρεία αποδοχή με κάθε μέρα που περνάει. Είναι φυσικό

Διαφήμιση

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν να εργάζονται από το σπίτι ή να ταξιδεύουν στον κόσμο ενώ κάνουν τη δουλειά τους. Εάν είστε απομακρυσμένος εργαζόμενος ή ψηφιακός νομάδος ή απλά θέλετε να μπείτε σε αυτό το χώρο, πρέπει να επισκεφτείτε αυτούς τους ιστότοπους.

Ο ψηφιακός νομαδισμός δεν είναι νέος Η ζωή στο δρόμο: Η ιστορία του ψηφιακού νομαδισμού Η ζωή στο δρόμο: Η ιστορία του ψηφιακού νομαδισμού Διαβάστε περισσότερα, αλλά κερδίζει ευρεία αποδοχή με κάθε μέρα που περνάει. Είναι φυσικό να αποφύγουμε το γραφείο, δεδομένων των ταχέων εξελίξεων στην τεχνολογία των επικοινωνιών. Αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται απογοητευτική, αφού είναι μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι.

Αυτές οι ιστοσελίδες σας βοηθούν να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τον ψηφιακό νομαδισμό. Μάθετε για τα είδη των διαθέσιμων ευκαιριών και πώς μπορείτε να χαλαρώσετε σε αυτό.

Απομακρυσμένες Συνήθειες (Web): Συνεντεύξεις και Συχνές Ερωτήσεις από τα Επιτυχημένα Απομακρυσμένα Έργα

Οι απομακρυσμένες συνήθειες συνεντεύουν τους επιτυχείς απομακρυσμένους εργαζομένους για τις συμβουλές τους σχετικά

Ο καλύτερος τρόπος να αναπτυχθείς σε οποιοδήποτε πεδίο είναι να ακολουθήσεις στα βήματα εκείνων που έχουν πετύχει. Οι απομακρυσμένες συνήθειες ειδικεύονται στη συνέντευξη των απομακρυσμένων εργαζομένων και στην ανακάλυψη του τι τους κάνει να συνεχίζουν να ταιριάζουν.

Ο ιστότοπος χωρίζεται σε συνεντεύξεις και δημόσιες ερωτήσεις. Σε δημόσιες ερωτήσεις, ολόκληρη η κοινότητα αναγνωστών συναντιέται για να συζητήσει ένα θέμα, σαν οποιοδήποτε φόρουμ ή συμβούλιο συζητήσεων.

Οι συνεντεύξεις επικεντρώνονται σε ένα άτομο που απαντά στις περισσότερες από τις δημοφιλείς ερωτήσεις, αλλά προσθέτει και λεπτομέρειες σχετικά με τις δυσκολίες του συγκεκριμένου ρόλου εργασίας τους. Οι πιθανότητες είναι ότι θα βρείτε κάποιον που έχει το δικό του προφίλ εργασίας και μπορεί να μάθει από το τι κάνουν.

Εάν σας αρέσουν οι απομακρυσμένες συνήθειες, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε το ενημερωτικό δελτίο Alberto Gallego για τους απομακρυσμένους εργάτες, το οποίο έχει έναν μηνιαίο οδηγό για το πώς να παραμείνει παραγωγικός, να εμπνεύσει και να ζήσει μια ισορροπημένη ζωή.

Λίστα συζητήσεων Nomad (Web): Δημόσια συζήτηση για ψηφιακά νομάδες

Η συνομιλία του NomadList έχει την καλύτερη κοινότητα ψηφιακών νομάδων και απομακρυσμένων εργαζομένων

Ο κατάλογος Nomad είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους πόρους για τους ψηφιακούς νομάδες και τους απομακρυσμένους εργαζόμενους. Έχει σχεδόν κάθε είδος πληροφοριών που θα θέλατε να μάθετε για οποιοδήποτε μέρος θέλετε να πάτε. Ειλικρινά, είναι το καλύτερο μέρος για να καταλάβετε πού πρέπει να πάτε ως ψηφιακός νομάδος.

Αλλά το NomadList είναι τόσο καλό σε αυτό το μέρος που το άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό αγνοείται συχνά: chat. Η Nomad List φιλοξενεί μια δημόσια αίθουσα συζήτησης για τους ψηφιακούς νομάδες και τους απομακρυσμένους εργάτες για να μιλήσει για οτιδήποτε και οτιδήποτε κάτω από τον ήλιο. Είναι ελεύθερος να συμμετάσχει και να συμμετάσχει και θα βρείτε διαφορετικά δωμάτια συζητήσεων που συζητούν διαφορετικά θέματα.

Το χαρακτηριστικό της συνομιλίας είναι πάντα bzzle, και θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ομοϊδεάτες άτομα ή να πάρετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Nomad List είναι γνωστή για μια μεγάλη κοινότητα απομακρυσμένων εργαζομένων 7 Φιλικές Κοινότητες για κάθε Ταξιδεύοντας Ψηφιακή Nomad 7 Φιλικές Κοινότητες για κάθε Ταξιδεύοντας Ψηφιακή Nomad Όντας ψηφιακός νομάδος μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερο χρόνο πέρα ​​από μόνο που σας αρέσει. Αλλά έχει μια κοινότητα ενώ ταξιδεύει πραγματικά σημαντικό; Και αν ναι, ποιες διαδικτυακές κοινότητες είναι καλύτερο να ενταχθούν; Διαβάστε περισσότερα, ποιοι καλωσορίζουν και ενθαρρύνουν τους αρχάριους στον ψηφιακό κόσμο των νομάδων.

WorkMode (Web): Βρείτε ένα Cafe Wi-Fi οπουδήποτε

Βρείτε ένα wi-fi καφέ οπουδήποτε στον κόσμο με WorkMode

Για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους, τα καφέ συχνά καταλήγουν ως γραφεία ή χώρους εργασίας. Προσφέρουν σταθερή σύνδεση Wi-Fi, ένα μέρος για να εργαστείτε με ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση σε τουαλέτα και αναψυκτικά για να συνεχίσετε.

Το WorkMode είναι μια εξαιρετικά απλή εφαρμογή ιστού που χτίζεται πάνω από τους Χάρτες Google και τα δεδομένα της. Αυτή η διεπαφή με τη σειρά της διευκολύνει την εύρεση ενός κοντινού καφέ που προσφέρει Wi-Fi, μαζί με άλλες παροχές. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε έναν χάρτη Google της περιοχής, τον οποίο μπορείτε να φιλτράρετε ανάλογα με την απόσταση, το γρήγορο Wi-Fi, την ποιότητα του καφέ, την ησυχία ή τις κριτικές.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να δοκιμάσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σε οποιαδήποτε θέση, ώστε οι άλλοι χρήστες να γνωρίζουν τι να περιμένουν. Να είστε προειδοποιημένοι ότι δεν υπάρχουν όλες οι καφετέριες που παρατίθενται εδώ προσφέρουν δωρεάν, απεριόριστο Wi-Fi. Εάν αυτό είναι μια προτεραιότητα, τότε ίσως να θέλετε να ελέγξετε τον οδηγό μας για το πώς να αποκτήσετε δωρεάν Wi-Fi σχεδόν οπουδήποτε Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Wi-Fi Σχεδόν οπουδήποτε Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Wi-Fi Σχεδόν οπουδήποτε Τα δημόσια ασύρματα δίκτυα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως μέσο προσέλκυσης ανθρώπων σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση ή υπηρεσία, και αυτό είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η ελεύθερη (ή σχεδόν ... Διαβάστε περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές όπως το WorkFrom. Αλλά η χρησιμότητά τους εξαρτάται από το πού είσαι. Τα δεδομένα του Google Maps του WorkMode το καθιστούν ελαφρώς πιο χρήσιμο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

RemoteList (Web): Πλήρης λίστα όλων των επιτροπών απομακρυσμένων εργασιών

Το RemoteList συγκεντρώνει απομακρυσμένους πίνακες εργασιών

Οι απομακρυσμένες εργασίες είναι αρκετά δημοφιλείς τώρα με τις δικές τους αποκλειστικές δικές τους δικές τους δουλειές. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά που ίσως να αναρωτηθείτε, ποια μηχανή αναζήτησης εργασίας χρειάζεστε 10 Μηχανές αναζήτησης εργασίας Θα πρέπει να δοκιμάσετε τις πρώτες 10 μηχανές αναζήτησης εργασίας που πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα Οι μηχανές αναζήτησης εργασίας μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να κάνετε αίτηση για την ακριβή είδος θέσης που αναζητάτε. Εάν είστε τώρα το κυνήγι εργασίας, αυτές οι τοποθεσίες είναι για σας. Διαβάστε περισσότερα ? Προχωρήστε στο RemoteList, έναν απομακρυσμένο επιμελητή του σκάφους εργασίας, για να το καταλάβετε.

Μπορείτε να δείτε μια λίστα όλων των απομακρυσμένων καρτών εργασίας και να τις ταξινομήσετε κατά δημοτικότητα. Βυθιστεί βαθύτερα σε εκείνο που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν και βρίσκουν περισσότερες λίστες. Κάθε πίνακας εξηγεί γιατί είναι δημοφιλής, και οι χρήστες του Twitter μπορούν να αφήσουν ένα σχόλιο για την εμπειρία τους με αυτό.

Υπάρχει επίσης μια ενότητα Q & A για να συζητήσετε απομακρυσμένα θέματα εργασίας, καθώς και μια καρτέλα Εργασίες για να καθαρίσετε τις θέσεις εργασίας από διαφορετικά συμβούλια. Μπορείτε ασφαλώς να αγνοήσετε και τα δύο, αν και δεν υπάρχει σχεδόν κανένα περιεχόμενο εκεί.

Nomad Pick (Web): Super-Site για εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και πόρους

Το Nomad Pick είναι ένα Super-Site για εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και πόρους

Το Nomad Pick είναι ένας συγκεντρωτής των καλύτερων πόρων και εργαλείων για απομακρυσμένους εργαζόμενους ή ψηφιακούς νομάδες. Καταχωρίστε σελιδοδείκτη σε αυτόν τον ιστότοπο, ώστε να μπορείτε πάντα να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή ή ιστότοπο για τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε.

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν καταλύματα, blogs, βιβλία, κοινότητες, συνεργάτες, οδηγός προορισμού, οικονομικά, πτήσεις, τρόφιμα και ποτά, εργαλεία, υγεία, ασφάλιση, διαβατήριο και θεώρηση, podcast, απομακρυσμένη εργασία, υποχώρηση. Κάθε ενότητα σάς επιτρέπει να ταξινομήσετε τους προτεινόμενους ιστότοπους με upvotes, ώστε να μπορείτε να τα ξεπεράσετε.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες επιλογές του Nomad Pick είναι ο ευκολότερος τρόπος για οποιονδήποτε απομακρυσμένο εργαζόμενο να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερη έρευνα και εξακολουθεί να βρίσκει ένα αξιόπιστο εργαλείο για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Έτοιμος προς απομακρυσμένη λειτουργία; Ελέγξτε αυτές τις εταιρείες

Με αυτή τη λίστα των υπερ-τοποθεσιών για τους απομακρυσμένους εργαζόμενους και τους ψηφιακούς νομάδες, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα. Και η απομακρυσμένη εργασία δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξετε τις νεοσύστατες εταιρείες και τις μη καθιερωμένες εταιρείες. Λοιπόν, προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

Ανακαλύψτε αυτή τη λίστα μεγάλων εταιρειών που επιθυμούν να προσλάβουν απομακρυσμένους εργαζομένους 25 εταιρείες που μισθώνουν απομακρυσμένους εργάτες (επειδή το αξίζετε) 25 επιχειρήσεις που μισθώνουν απομακρυσμένους εργάτες (επειδή το αξίζετε) Η απομακρυσμένη εργασία σας κάνει πιο παραγωγικούς. Μελέτη μετά από μελέτη το επιβεβαιώνει. Αυτές είναι οι εταιρείες που καταλαβαίνουν την επιθυμία σας για ελευθερία και αυτοδιάθεση στην καριέρα σας. Συμβουλή: Η IBM δεν είναι πλέον ένας από αυτούς. Διαβάστε περισσότερα . Θα βρείτε όμοιους με τον κατασκευαστή του Adobe Photoshop και τον υπολογιστή Giant Dell εδώ.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Cool Web Apps, Freelance.