Σε αυτό το άρθρο εξηγούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Snapstreaks και δώστε μερικές συμβουλές για να τους βοηθήσετε να τους κρατήσετε.

Οι 7 πιο καυτές ράψεις Snapchat Streak για αρχάριους

Διαφήμιση Οι ραβδώσεις Snapchat, που ονομάζονται επίσημα Snapstreaks, μοιάζουν πολύ με το κάρτες Reddit: εντελώς άχρηστες στον πραγματικό κόσμο, αλλά μια πηγή υπερηφάνειας για όσους έχουν συγκεντρώσει μαζικά σύνολα. Είτε ξεκινάτε απλά για το Snapchat είτε είστε ένας μακράς διαρκείας χρήστης που ζωντανεύει προσεκτικά τους αυξανόμενους Snapstreaks των φίλων σας, έχετε έρ

Διαφήμιση

Οι ραβδώσεις Snapchat, που ονομάζονται επίσημα Snapstreaks, μοιάζουν πολύ με το κάρτες Reddit: εντελώς άχρηστες στον πραγματικό κόσμο, αλλά μια πηγή υπερηφάνειας για όσους έχουν συγκεντρώσει μαζικά σύνολα.

Είτε ξεκινάτε απλά για το Snapchat είτε είστε ένας μακράς διαρκείας χρήστης που ζωντανεύει προσεκτικά τους αυξανόμενους Snapstreaks των φίλων σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το άρθρο εξηγούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ριπές Snapchat και, στη συνέχεια, προσφέρετε κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τη βαθμολογία σας.

Τι είναι οι ράβδοι στο Snapchat;

Το Snapchat εισήγαγε κυρίως το Snapstreaks ως έναν τρόπο να κρατήσει τους ανθρώπους στην εφαρμογή του και μέσα στο οικοσύστημα του. Το Snapchat έχει πέσει κάτω από την αυξανόμενη πίεση τα τελευταία χρόνια, καθώς το Instagram συνεχίζει να εκτοξεύει το userbase της εταιρείας μέσω της δυνατότητας Snapchat-inspired Stories.

Θα βυθίσουμε τα στοιχεία λεπτομερέστερα αργότερα στο άρθρο, αλλά στα πιο βασικά του, ένα Snapstreak απλά σημαίνει ότι έχετε ανταλλάξει στιγμιότυπα με άλλο χρήστη τουλάχιστον μία φορά κάθε 24 ώρες για αρκετές συνεχόμενες ημέρες.

Μπορείτε να δείτε τα ζωντανά σας Snapstreaks ελέγχοντας για το σχετικό emojis κατά μήκος των ονομάτων των φίλων σας στην καρτέλα συνομιλιών.

Από την κυκλοφορία τους, τα Snapstreaks έχουν γίνει δημοφιλείς στους χρήστες. Έχουν προσθέσει ένα στοιχείο gamification στην εφαρμογή. ομάδες φίλων ανταγωνίζονται για να δουν ποιος μπορεί να ράβει τη μακρύτερη σειρά. Δεν κερδίζετε τίποτα (εκτός από ένα emoji στην οθόνη), αλλά είναι μια διασκεδαστική πρόκληση παρόλα αυτά.

Snapstreaks είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσει το σκορ Snapchat σας Πώς λειτουργεί η βαθμολογία Snapchat και πώς να αποκτήσετε τα σημεία σας Πως λειτουργεί η βαθμολογία Snapchat και πώς να αποκτήσετε τα σημεία σας Γνωρίζετε πώς λειτουργεί το σκορ Snapchat και πώς να αποκτήσετε δείχνει; Ας δούμε πώς να βελτιώσετε το σκορ σας Snapchat. Διαβάστε περισσότερα . Το τρέξιμο παρτίδων ταυτόχρονων μεγάλων Snapstreaks θα δει το σκορ σας να αυξηθεί γρήγορα.

Τι σημαίνει το Emojis Streak Snap Mean;

Το Snapchat είναι γεμάτο από emojis. θα τα δείτε να εμφανίζονται συχνά για να σας ειδοποιήσουν για τις σχέσεις, τα γεγονότα και τις διασημότητες.

Ωστόσο, υπάρχουν τρία (ή ενδεχομένως τέσσερα) Snapchat emojis σχετικά με το Snapstreaks. Πρέπει να γνωρίζετε για όλα αυτά. Αυτά είναι:

  • Πυρκαγιά: Θα δείτε το emoji πυρκαγιάς δίπλα στο όνομα emoji ενός ατόμου, όταν οι δυο σας βρίσκονται σε ένα Snapstreak για τρεις συνεχόμενες ημέρες.
  • 100: Το σύμβολο 100 εμφανίζεται όταν βρίσκεστε σε μια σειρά Snapchat για 100 συνεχείς ημέρες.
  • Κλεψύδρα: Το emoji κλεψύδρα θα εμφανιστεί μαζί με το όνομα κάποιου όταν βρίσκεστε σε ένα Snapstreak που πρόκειται να τελειώσει.
  • Βουνό: Το βουνό emoji είναι κάτι μονόκερου. Πολλοί χρήστες του Snapchat ισχυρίζονται ότι το έχουν δει όταν έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά μακρύ Snapstreak. Ωστόσο, η Snapchat δεν αναφέρει το βουνό στην επίσημη τεκμηρίωσή της. Υπάρχει; Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ή να το αρνηθούμε. Αν έχετε δει το emoji του βουνού, βεβαιωθείτε ότι μας ενημερώσατε στα σχόλια.

Όλα τα emojis Snapstreak συνοδεύονται από έναν αριθμό. Αντιπροσωπεύει τον συνολικό αριθμό διαδοχικών ημερών για τους οποίους έχει εκτελεστεί το Snapstreak. Θα παραμείνει μηδέν εάν χάσετε μια μέρα.

Έχασα το Snapstreak μου με τον ξάδελφό μου, οπότε έστειλα την ηλεκτρονική υποστήριξη για το snapchat (ναι, είμαι επιπλέον έτσι) ας ελπίσουμε απλώς να αποκαταστήσουμε τη μπριζόλα μας !! Προσευχηθείτε για μένα ya'll ??? pic.twitter.com/DEynpzLx7H

- Ούτε Alshimary; (@Noralshimary) 7 Αυγούστου 2018

Ποιες είναι οι Κανόνες ράβδων Snapchat;

Οι κανόνες είναι απλοί. Τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας πρέπει να στείλετε τουλάχιστον ένα κουμπωτό το ένα το άλλο τουλάχιστον μία φορά κάθε 24 ώρες, προκειμένου να διατηρηθεί η σειρά Snapchat. Αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις για τις οποίες πρέπει να ξέρετε.

Υπάρχουν πέντε τύποι αλληλεπιδράσεων που δεν υπολογίζονται για το Snapstreak σας:

  • Συζήτηση: Το Snapchat δεν αφορά μόνο την αποστολή βίντεο και φωτογραφιών. μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε κανονική συνομιλία με βάση το κείμενο. Δυστυχώς, η συνομιλία κειμένου μεταξύ εσάς και του φίλου σας δεν θα μετρηθεί για το Snapstreak σας.
  • Ιστορίες: Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Snapchat είναι η δυνατότητα καταγραφής της καθημερινής σας ιστορίας. Αφήνει τους οπαδούς σας να κάνουν check-in για να δουν τι διασκεδαστικές περιπέτειες που έχετε φτάσει μέχρι την ημέρα. Και πάλι, δεν θα μετρήσουν στη σειρά σας, ακόμα κι αν ο φίλος παρακολουθεί την ιστορία.
  • Αναμνήσεις: Η θύρα αναμνηστικών του Snapchat σάς επιτρέπει να αναζωπυρώσετε τα παλιότερα γεγονότα και να τα μοιραστείτε για δεύτερη φορά. Οποιεσδήποτε μνήμες που μοιράζεστε με τον φίλο σας δεν θα θεωρούνται αλληλεπίδραση.
  • Τα Snapchat Spectacles: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε ένα Snapchat Τα οράματα: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε ένα Snapchat Τα γυαλιά: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε ένα Snapchat Τα τελευταία χρόνια, η Snapchat έχει επανασχεδιάσει στην Snap Inc. ξεκίνησε ένα νέο προϊόν υλικού που ονομάζεται Spectacles. Το app εξακολουθεί να παραμένει "Snapchat" αν και. Εδώ είναι η πλήρης κατάρρευση. Διαβάστε ακόμα Ακόμη και αν τα χρησιμοποιείτε για την αποστολή περιεχομένου στον φίλο σας, δεν θα αυξήσετε το Snapstreak σας.
  • Ομαδικές συζητήσεις: Όλοι όσοι θέλουν να ξεκινήσουν πολλά Snapstreaks έχουν πάντα την ίδια σκέψη: ρίξτε τους πάντες σε μια τεράστια ομάδα και χύμα - Πατήστε όλους τους ανθρώπους ταυτόχρονα. Λυπούμαστε, αλλά το Snapchat είναι ένα βήμα μπροστά από εσάς - τα snaps που στέλνετε στις ομαδικές συζητήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. πρέπει να σπάσετε όλους σε ατομική βάση.

Στην πραγματικότητα, μόνο δύο τύποι περιεχομένου θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη σειρά Snapchat: αποστολή μιας φωτογραφίας σε έναν φίλο μεμονωμένα ή αποστολή ενός βίντεο σε έναν φίλο ξεχωριστά.

Συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε μια ράβδωση στο Snapchat

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ξεχωριστό για να ξεκινήσετε μια σειρά σε Snapchat. απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε στείλει ένα snap στο φίλο σας, και ο φίλος σας στέλνει ένα κουδούνισμα σε σας τουλάχιστον μία φορά κάθε 24 ώρες.

Ωστόσο, εάν είστε αισιόδοξοι να αναπτύξετε μια μακρά σειρά, η μισή μάχη ξεκινά το Snapstreak σας στο δεξί πόδι. Εδώ είναι τρεις συμβουλές που θα σας πάρει νέα ριπή μακριά σε ένα ξεκίνημα:

1. Βρείτε τους Συμμετέχοντες που επιθυμούν

Δεν μπορεί όλοι να ενοχλούνται για να κρατήσουν ένα Snapstreak. Ακόμα και μερικοί από τους πιο άπληστους χρήστες της εφαρμογής ενδέχεται να μην ενδιαφέρονται να στέλνουν ένα στιγμιότυπο κάθε μέρα στον ίδιο χρήστη.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε πρόθυμοι συμμετέχοντες.

Ένας τρόπος να διαπιστωθεί ποιος είναι έτοιμος για την πρόκληση είναι να χρησιμοποιήσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Snapchat. Για παράδειγμα, πάρτε μια κενή φωτογραφία με τη λεζάντα "Snapstreak;" και στείλτε την σε οποιονδήποτε νομίζετε ότι θα ενδιαφερόταν. Κανείς δεν θα ξέρει πόσους ανθρώπους στείλατε.

2. Το θέμα της πρώτης ημέρας

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να ξεκινήσετε μια σειρά σε μια ξεχωριστή μέρα (όπως τα γενέθλια ή τα Χριστούγεννα), είναι πιο πιθανό να τραβήξετε την προσοχή του άλλου ατόμου, να πάρετε μια απάντηση και να κρατήσετε το άλλο πρόσωπο εμπλεκόμενο για μεγάλη χρονική περίοδο.

3. Εστίαση στους ανθρώπους με τους οποίους συχνά αλληλεπιδράτε

Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα Snapstreak με κάποιον με τον οποίο επικοινωνείτε σπάνια. Σίγουρα, μπορεί να γίνει, αλλά υπάρχει υψηλός κίνδυνος το άτομο να χάσει το ενδιαφέρον του.

Θυμηθείτε, οι πρώτες εβδομάδες είναι οι πιο δύσκολες. Μόλις φτάσετε σε ένα αξιοσέβαστο αριθμό διαδοχικών ημερών, και οι δύο άνθρωποι επενδύονται στο παιχνίδι και γίνεται ευκολότερο. Ο ευκολότερος τρόπος να ξεπεράσετε το αρχικό εμπόδιο είναι να ξεκινήσετε το Snapstreaks με ανθρώπους στους οποίους έχετε ήδη στείλει πολλά.

Συμβουλές για τη διατήρηση της ταινίας Snapchat σας

Τώρα που έχετε δημιουργήσει ένα Snapstreak, εδώ είναι μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το Snapstreaks σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Χρησιμοποιήστε κενές φωτογραφίες

Δεν χρειάζεται να στέλνετε στιγμιότυπα υψηλής ποιότητας για να κρατήσετε τη ράβδωση - κανείς δεν σας κρίνει. Αντ 'αυτού, γιατί να μην πάρετε μια κενή φωτογραφία και να προσθέσετε μια λεζάντα που λέει "Streak". Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εικόνα κάθε μέρα και το σκορ θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

2. Η ώρα της ημέρας

Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τα Snapstreaks σας αργότερα την ημέρα, ειδικά εάν προγραμματίζετε μόνο να στέλνετε ένα κουτάβι την ημέρα.

Κάνοντας αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τα emoji κλεψύδρα για λίγες ώρες πριν λήξει ο χρόνος σας. Αν στείλετε ένα πρώτο κουτάκι το πρωί, τα emoji θα είναι ορατά μόνο κατά τη μέση της νύχτας όταν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Το flipside αυτού του επιχειρήματος είναι ότι ένας από τους πιο κατάλληλους χρόνους για να στείλετε τα snaps είναι όταν ξυπνάς για πρώτη φορά. θα μπορούσατε ακόμη και να ορίσετε μια υπενθύμιση ως μέρος του συναγερμού σας.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όποια προσέγγιση λειτουργεί για εσάς.

3. Αναδιοργανώστε τη λίστα φίλων σας

Μερικοί από τους Snapstreaks σας μπορεί να είναι με ανθρώπους που δεν θεωρείτε τους καλύτερους φίλους σας. Ως εκ τούτου, δεν θα εμφανίζονται στην αυτόματη λίστα καλύτερων φίλων του Snapchat.

Η λύση είναι να μετονομάσετε τις επαφές σας. Το Snapchat σάς επιτρέπει να μετονομάσετε οποιοδήποτε άτομο, αν η λίστα των φίλων σας σας βοηθά να θυμάστε ποιοι είναι (θυμηθείτε, κάποιοι άνθρωποι έχουν τα wacky usernames).

Για να αλλάξετε το όνομα ενός φίλου, ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί του, πατήστε στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Επεξεργασία ονόματος .

Όταν επιλέγετε το νέο όνομα, προσθέστε το πρόθεμα του Aaaa . Θα αναγκάσει το όνομα να προσκολληθεί στην κορυφή της λίστας σας.

Σημείωση: Αν θέλετε να αλλάξετε το δικό σας όνομα Snapchat Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Snapchat Πώς να αλλάξετε το όνομα Snapchat Το Snapchat δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας για "λόγους ασφαλείας", αλλά προσφέρει δύο εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο όνομα χρήστη. Διαβάστε περισσότερα, πρέπει να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση.

4. Ελέγξτε τα φίλτρα σας

Μερικές φορές, μπορεί να ξεχάσετε ποιοι είστε σε Snapstreak με, ειδικά αν προσπαθείτε να juggle πολλά Snapstreaks την ίδια στιγμή.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να δείτε τις ραβδώσεις σας χωρίς να πάτε στη λίστα των φίλων σας. Κάθε φορά που πρόκειται να στείλετε ένα νέο snap και να περάσετε τα φίλτρα, θα δείτε ένα ειδικό φίλτρο Snapchat Streak. Αυτό θα σας δείξει πόσες διαδοχικές μέρες έχετε τραβήξει σε μεγάλους λευκούς αριθμούς μαζί με την φλόγα emoji.

Πάρτε Snapchat στο επόμενο επίπεδο

Τα Snapstreaks είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το Snapchat προσφέρει κάτι περισσότερο από το μάτι. Έχουμε καλύψει πολλές συμβουλές και κόλπα για αρχάριους Snapchat αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Και θυμηθείτε, εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο χρώμα και ζωή στις επικοινωνίες σας Snapstreak, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα από τα αμέτρητα φίλτρα του Snapchat. Η λίστα πλήρων φίλτρων Snapchat και οι καλύτεροι φακοί που θα χρησιμοποιήσουν τη λίστα πλήρων φίλτρων Snapchat και τους καλύτερους φακούς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. επιλέξτε το καλύτερο φίλτρο Snapchat για τις φωτογραφίες σας; Ακολουθεί πλήρης κατάλογος των φακών Snapchat, καθώς και ποιοι πρέπει να χρησιμοποιείτε. Διαβάστε περισσότερα .