Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στις Prime Music και Amazon Music Unlimited για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποια είναι σωστή για εσάς.

Amazon Music Unlimited εναντίον Prime Music: Ποια είναι η διαφορά;

Διαφήμιση Κατά τη σύγκριση των υπηρεσιών ροής μουσικής Amazon Music εναντίον Spotify εναντίον Apple Music: Ποια είναι η καλύτερη για σας; Amazon Music εναντίον Spotify εναντίον της Apple Music: Ποια είναι η καλύτερη για εσάς; Αυτή η σύγκριση των Amazon Music Unlimited, της Apple Music και της Spotify, θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής για εσάς. Διαβάστε περισσότερα, όπως το Spotify, η Apple Music και η Μουσική Google Play, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται την Amazon. Αλλά ο online γίγαντας έχει δύο διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε: Amazon Pr

Διαφήμιση

Κατά τη σύγκριση των υπηρεσιών ροής μουσικής Amazon Music εναντίον Spotify εναντίον Apple Music: Ποια είναι η καλύτερη για σας; Amazon Music εναντίον Spotify εναντίον της Apple Music: Ποια είναι η καλύτερη για εσάς; Αυτή η σύγκριση των Amazon Music Unlimited, της Apple Music και της Spotify, θα σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής για εσάς. Διαβάστε περισσότερα, όπως το Spotify, η Apple Music και η Μουσική Google Play, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται την Amazon. Αλλά ο online γίγαντας έχει δύο διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε: Amazon Prime Music και Amazon Music Unlimited.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε σε βάθος τόσο το Amazon Prime Music όσο και το Amazon Music Unlimited για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποια είναι σωστή για εσάς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους;

Amazon Music Unlimited εναντίον Prime Music: Ποια είναι η διαφορά; amazon μουσική απεριόριστη

Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο υπηρεσιών, εκτός από την τιμή, είναι ο αριθμός των διαθέσιμων τραγουδιών. Η Amazon Prime Music μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από 2 εκατομμύρια τραγούδια σε σύγκριση με τις "δεκάδες εκατομμύρια" κομμάτια που είναι διαθέσιμα στο Amazon Music Unlimited.

Για λόγους σύγκρισης, το Spotify διαθέτει περισσότερα από 30 εκατομμύρια κομμάτια. Γι 'αυτό είναι μια ουσιαστική διαφορά για να λάβετε γνώση, ειδικά αν είστε οπαδός πιο σκοτεινή μουσική και καλλιτέχνες.

Τόσο η Music Unlimited όσο και η Prime Music επιτρέπουν απεριόριστες προσπεράσεις και τη δυνατότητα λήψης τραγουδιών σε μια εφαρμογή για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Οι υπηρεσίες είναι επίσης χωρίς διαφημίσεις.

Τι σημαίνει Amazon Music Απεριόριστο Κόστος;

Amazon Music Unlimited Logo

Οι νέοι ακροατές μπορούν να επωφεληθούν από μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για το Amazon Music Unlimited. Μετά από αυτό, το πιο οικονομικό σχέδιο κοστίζει 3, 99 δολάρια / μήνα . Αλλά μην πάρετε πολύ ενθουσιασμένος ακόμα - αυτό το σχέδιο σας δίνει μόνο πρόσβαση στην υπηρεσία σε μια συσκευή με δυνατότητα Alexa, όπως Echo, Echo Dot ή Echo Spot.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μια συσκευή Echo, μάθετε ποια συσκευή Amazon Echo είναι καλύτερη για εσάς Οδηγός σύγκρισης για συσκευές Echo Echo: Ποια είναι η καλύτερη για εσάς; Ένας οδηγός σύγκρισης για συσκευές Echo Echo: Ποια είναι η καλύτερη για εσάς; Ποια συσκευή Amazon Echo είναι κατάλληλη για εσάς; Συγκρίνουμε τους τηλεοπτικούς κύβους Plus, Dot, Tap, Show, Spot, Look και Fire, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε. Διαβάστε περισσότερα .

Εάν είστε φοιτητής κολλεγίων ή πανεπιστημίων, υπάρχει ένας άλλος τρόπος να εγγραφείτε για λιγότερο: το προεξοφλημένο πρόγραμμα φοιτητών κοστίζει $ 4, 99 / μήνα και διαθέτει όλα τα προνόμια μιας κανονικής συνδρομής. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επαληθεύσετε την εγγραφή σε ένα κολλέγιο ή ένα πανεπιστήμιο που χορηγεί πτυχίο για να αποκτήσετε αυτή την επιλογή.

Για τα μέλη του Amazon Prime, μια συνήθη συνδρομή στο Amazon Music Unlimited κοστίζει $ 7, 99 / μήνα ή $ 79 / έτος . Αν δεν είστε μέλος του Amazon Prime, η κανονική τιμή είναι $ 9, 99 / μήνα .

Για πολλούς χρήστες, υπάρχει επίσης ένα οικογενειακό σχέδιο που κοστίζει 14, 99 δολάρια / μήνα για μέχρι και έξι κοινά μέλη . Τα μέλη του Amazon Prime έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν $ 149 / έτος για το οικογενειακό σχέδιο.

Από την άλλη πλευρά, η Amazon Prime Music είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές της Amazon Prime. Ρίξτε μια ματιά στο αστάρι μας για να αποφασίσετε ποια από τις επιλογές πληρωμής της Prime Amazon θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Αν είστε ήδη μέλος του Amazon Prime, ο μεγαλύτερος παράγοντας για να αποφασίσετε αν θα πληρώσετε περισσότερα για το Amazon Music Unlimited είναι αν η μικρή μουσική της Amazon Prime Music είναι αρκετή για εσάς.

Πώς να ακούσετε την Amazon Prime Music / Music Unlimited

Amazon Music App Availability

Όπως το Amazon Prime Music, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Amazon Music Unlimited μέσω ενός προγράμματος αναπαραγωγής ιστού ή μιας εφαρμογής που έχετε κατεβάσει. Η εφαρμογή Amazon Music είναι διαθέσιμη για σχεδόν κάθε πλατφόρμα που μπορείτε να φανταστείτε, από ένα iPhone στο αυτοκίνητό σας.

Δυστυχώς, ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα για τους χρήστες είναι ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού και οι εφαρμογές PC / Mac δεν είναι τόσο στιλβωμένες όσο οι πελάτες από πιο γνωστές υπηρεσίες streaming. Μπορεί να χρειαστεί κάποια εργασία για να βρείτε αυτό που ψάχνετε και θα χρειαστεί να κάνετε λίγο περισσότερη προσπάθεια από ό, τι με τη Spotify ή την Apple Music, αλλά λειτουργούν. Τελικά.

Σύγκριση των επιλογών μουσικής

Όπως μπορείτε να περιμένετε, με δεκάδες εκατομμύρια διαθέσιμα τραγούδια, η μουσική επιλογή είναι σημαντικά καλύτερη στο Amazon Music Unlimited απ 'ότι στην Amazon Prime Music.

Κατά τη σύγκριση των δύο επιλογών, βρήκα πολύ περισσότερους από τους κλασικούς και σύγχρονους καλλιτέχνες που απολαμβάνω να ακούω στο Amazon Music Unlimited. Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές στο Amazon Prime Music, η διαφορά μεταξύ των δύο είναι αρκετά προφανής.

Αλλά η διαθεσιμότητα της αγαπημένης σας μουσικής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα δικά σας γούστα. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος που θα πρέπει να επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για το Amazon Music Unlimited πριν κάνετε μια δέσμευση με το πορτοφόλι σας.

Είναι η Amazon Music Απεριόριστη που αξίζει να πληρώσετε για;

Η μεγαλύτερη ερώτηση για τους περισσότερους οπαδούς της μουσικής είναι εάν ή όχι το Amazon Music Unlimited αξίζει να πληρώσετε χρήματα για, ειδικά όταν η Amazon Prime Music είναι μία από τις παραβλέψεις των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης ενός μέλους του Amazon Prime 10 Φοβιές Amazon Prime Benefits Έχετε πιθανώς αγνοήσει 10 φοβερό Amazon Πρωταρχικά οφέλη που πιθανώς έχετε παραβλέψει Η δωρεάν διήμερη ναυτιλία είναι μόνο η αρχή. Ακολουθούν μερικά σημαντικά οφέλη συνδρομής του Amazon Prime που μπορεί να μην γνωρίζετε. Διαβάστε περισσότερα .

Προφανώς, εξαρτάται από το αν είστε ικανοποιημένοι με τα δύο εκατομμύρια τραγούδια που προσφέρει σήμερα η Amazon Prime Music. Για να είμαι δίκαιος με τον Amazon, αυτό είναι ένα τεράστιο αριθμό τραγουδιών. Εάν τα μουσικά σας γούστα αντιπροσωπεύονται καλά, ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ποια είδη και καλλιτέχνες θέλετε.

Εάν έχετε ευρύτατες γεύσεις, ακούτε μουσική ή απλά δεν είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή που προσφέρει η Amazon Prime Music, το μηνιαίο τέλος για αναβάθμιση στο Amazon Music Unlimited αξίζει τον κόπο. Αυτό είναι εκτός αν χρησιμοποιείτε ήδη και είστε ευχαριστημένοι με άλλες επιλογές, όπως το Spotify, η Apple Music ή η Μουσική Google Play.

Αν είστε νέος στον κόσμο του Αμαζονίου και αναρωτιέστε αν μια συνδρομή Amazon Prime αξίζει τα λεφτά, θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε με το πλήρες αστάρι μας για το Amazon Prime Είναι το Amazon Prime αξίας των χρημάτων σας; Σας βοηθάμε να αποφασίσετε! Το Amazon Prime αξίζει τα λεφτά σας; Σας βοηθάμε να αποφασίσετε! Το Amazon Prime είναι μια μεγάλη υπόθεση. Αλλά αξίζει τα χρήματα που πληρώνετε για αυτό; Απαντούμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Amazon Music Unlimited, Amazon Prime, Streaming Music.