Ως συγγραφέας, χρειάζεστε τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία δημιουργίας.  Δοκιμάστε αυτά τα φανταστικά προγράμματα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες γραφής σας.

Τα καλύτερα προγράμματα για δημιουργικούς συγγραφείς

Διαφήμιση Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να γράψετε αυτές τις μέρες και τόσες πολλές διαφορετικές μορφές γραπτής σταδιοδρομίας. Από τη δημιουργία μυθιστορημάτων ή δοκίμιων στην εργασία ως δημοσιογράφος, συγγραφέας περιεχομένου ή συντάκτης αντιγράφων. εκείνοι με το δώρο για τη δημιουργία συναρπαστικών ποινών είναι σε μεγάλη ζήτηση. Εξαιτίας αυτού, χρειάζεστε τα καλύτερα εργαλεία του εμπορίου, ώστε να μπορείτε να είστε παραγωγικός συγγραφέας. Όταν έχετε τα σωστά εργαλεία, μπορεί να

Διαφήμιση

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να γράψετε αυτές τις μέρες και τόσες πολλές διαφορετικές μορφές γραπτής σταδιοδρομίας. Από τη δημιουργία μυθιστορημάτων ή δοκίμιων στην εργασία ως δημοσιογράφος, συγγραφέας περιεχομένου ή συντάκτης αντιγράφων. εκείνοι με το δώρο για τη δημιουργία συναρπαστικών ποινών είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Εξαιτίας αυτού, χρειάζεστε τα καλύτερα εργαλεία του εμπορίου, ώστε να μπορείτε να είστε παραγωγικός συγγραφέας. Όταν έχετε τα σωστά εργαλεία, μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον χρόνο που πρέπει να δαπανήσετε για το γράψιμό σας.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραφής για δημιουργικούς συγγραφείς που είναι επί του παρόντος διαθέσιμοι.

1. Έγγραφα Google

Καλύτερα προγράμματα για δημιουργούς εγγράφων Google Docs

Τα Έγγραφα Google έχουν φήμη ως ένα προσιτό και συνεργατικό πρόγραμμα γραφής. Στη σημερινή εποχή της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο - όπου σχεδόν όλα που κάνουμε είναι online - έχει γίνει πανταχού παρούσα στο σπίτι και στο χώρο εργασίας.

Τα Έγγραφα Google ενδέχεται να είναι δωρεάν για προσωπική χρήση, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι δωρεάν δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ευπροσάρμοστο από τους τιτάνους παλιάς σχολής όπως η Microsoft. Οι πολυάριθμες λειτουργίες της σάς επιτρέπουν να σχεδιάσετε ένα λειτουργικό έγγραφο που θα αναζητά από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι συνεργατικές του ικανότητες, ειδικά για τις ομάδες που πρέπει να εργαστούν στο ίδιο έγγραφο, είναι ασυναγώνιστες.

Το Google Docs είναι το καλύτερο για όποιον χρειάζεται να εργαστεί στο διαδίκτυο και εξ αποστάσεως. Είναι επίσης καλό για τους ανθρώπους που πρέπει να αλλάξουν μεταξύ διαφορετικών συσκευών για να γράψουν στο ίδιο πράγμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν εργάζεστε με άλλους χρήστες στο ίδιο αρχείο, καθώς τα Έγγραφα Google επιτρέπουν σε πολλά άτομα να δουλεύουν σε ένα μόνο έγγραφο.

Μια άλλη άνοδος στα Έγγραφα Google: έχει πολύ χαμηλή καμπύλη μάθησης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτείτε να προσαρμόσετε την εφαρμογή. Το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί από την Google σημαίνει ότι θα διασυνδέεται άψογα με όλες τις άλλες εφαρμογές Google.

Ψάχνετε για μια πιο εμπεριστατωμένη επισκόπηση; Έχουμε ένα άρθρο σχετικά με τα Έγγραφα Google και τον τρόπο χρήσης τους Τι είναι τα Έγγραφα Google και πώς να το χρησιμοποιήσετε Τι είναι τα Έγγραφα Google και πώς να τα χρησιμοποιείτε Τα Έγγραφα Google μπορούν να κάνουν περισσότερα από όσα μπορεί να συνειδητοποιήσετε. Ας δούμε πώς λειτουργούν τα Έγγραφα Google. Διαβάστε περισσότερα .

Επίσκεψη: Έγγραφα Google (δωρεάν)

Λήψη: Έγγραφα Google για iOS (δωρεάν)

2. Microsoft Word

Καλύτερα προγράμματα για δημιουργικούς συγγραφείς

Το Microsoft Word είναι ένα πρόγραμμα γραφής που έχει περάσει αιώνες. Πάρα πολύ, στην πραγματικότητα, ότι είναι μια εφαρμογή που πολλοί από εμάς χιλιετηρίδες μάθαιναν πώς να γράψουμε όταν ήμασταν παιδιά.

Με τα χρόνια, το Microsoft Word έχει εξελιχθεί και γίνει πιο περίπλοκο. Υπάρχουν περισσότεροι ανταγωνιστές αυτές τις μέρες, αλλά το πρόγραμμα εξακολουθεί να συσκευάζει μια γροθιά με την απίστευτη ευελιξία και τη φήμη του ως τυποποιημένο εργαλείο σε περιβάλλον εργασίας.

Γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ της απόκτησης αυτής της εργασίας γραφείου ή όχι. Λόγω του μεγάλου αριθμού προσαρμογών, το Microsoft Word είναι καλό για μια μεγάλη ποικιλία επαγγελμάτων γραφής και σκοπών. Αυτά κυμαίνονται από τις επιχειρηματικές αναφορές έως τα μυθιστορήματα.

Το Microsoft Word λειτουργεί σε PC και Mac OS. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, θεωρώ ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε όταν βρίσκεστε στον υπολογιστή, καθώς διατηρείτε περισσότερη φυσική ευελιξία του προγράμματος.

Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες, εδώ είναι μια λίστα πρόσθετων που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να κάνετε το Microsoft Word πιο εύκολο στη χρήση 10 Χειροποίητα πρόσθετα παραγωγικότητας για το Microsoft Word 10 Χειροκίνητα πρόσθετα παραγωγικότητας για τα πρόσθετα του Microsoft Word μπορούν εντελώς αλλάξτε τη ροή εργασίας σας. Αν δεν χρειάζεται πλέον να αφήσετε το έγγραφό σας για μικρές εργασίες, η παραγωγικότητά σας θα αυξηθεί. Δοκιμάστε αυτές τις 10 μικροεφαρμογές για το Microsoft Word. Διαβάστε περισσότερα .

Επισκεφθείτε: Microsoft Word Online (δωρεάν)

Λήψη: Microsoft Word για Windows | macOS (Συνδρομή Office 365)

Λήψη: Microsoft Word για Android | iOS (δωρεάν, αγορά εντός εφαρμογής)

3. Γραφέας

Καλύτερα προγράμματα για δημιουργούς συγγραφέων Scrivener

Το Scrivener δεν έχει κυκλοφορήσει για όσο καιρό το Microsoft Word, αλλά σίγουρα δεν είναι καινούργιο. Έχει κερδίσει την πρόσφυση με την πάροδο των χρόνων ως εναλλακτική λύση από την αγαπημένη του παλιού σχολείου.

Ως μια απίστευτα λεπτομερής εφαρμογή, ο Scrivener είναι ιδανικός για όσους γράφουν ένα μυθιστόρημα. Αυτές τις μέρες θα δείτε συχνά δημιουργικούς συγγραφείς που φωνάζουν τον έπαινο του. Το όνομά του συνήθως εμφανίζεται ως ένα συνιστώμενο εργαλείο την παραμονή της συγγραφής γεγονότων όπως το NaNoWriMo.

Με την ικανότητά του να οργανώνει κεφάλαια, σκηνές και έρευνα σε ένα μέρος, το Scrivener σας εμποδίζει να αναζητάτε αρχεία σε διαφορετικά σημεία του υπολογιστή σας.

Επίσκεψη: Scrivener (δωρεάν)

Λήψη: Scrivener για Windows macOS (δωρεάν δοκιμή)

Λήψη: Scrivener για iOS ($ 19.99)

4. Dabble

Καλύτερα προγράμματα για δημιουργικούς συγγραφείς Dabble

Όσον αφορά τα προγράμματα γραφής, το Dabble είναι σαν το νέο παιδί στο σχολείο.

Άρχισα να ακούω για το Dabble μέσω του Camp NaNoWriMo, όπου διαφημίζεται η δωρεάν δοκιμή. Επειδή είχα ήδη πολλές δημιουργικές εφαρμογές γραφής στην πλάκα μου, ήμουν σίγουρος για την προσπάθεια από την αρχή. Δεν ήξερα αν χρειαζόμουν άλλο πρόγραμμα.

Το Dabble δεν ήταν γύρω για όσο και τα άλλα προγράμματα, οπότε η περιέργειά μου ήταν επίπονη. Μου έλειπε τίποτα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά; Θα φέρει κάτι νέο στο τραπέζι που δεν είχα δοκιμάσει πριν; Αποδεικνύεται ότι μου άρεσε πολύ.

Μερικά σημεία:

  • Ακριβώς όπως το Scrivener, το Dabble σάς επιτρέπει να οργανώνετε όλα τα αρχεία σας σε ένα μέρος.
  • Μπορείτε να οργανώσετε το βιβλίο σας μέσω κεφαλαίων και σκηνών, και μπορείτε να συμπεριλάβετε σημειώσεις και να ορίσετε στόχους για την πρόοδο του χειρογράφων σας.
  • Όταν κάνετε λήψη του τελικού σας εγγράφου, το Dabble διαμορφώνει το κείμενο έτσι ώστε το χειρόγραφο να πληροί τα πρότυπα του κλάδου. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν υποβάλετε την ιστορία σας σε πράκτορες ή εκδότες.

Συνολικά, το Dabble είναι σε απευθείας σύνδεση, όπως τα Έγγραφα Google. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε στο έγγραφό σας μέσω του προγράμματος περιήγησης. Έχει επίσης έκδοση για υπολογιστές.

Η μεγάλη διαφορά με άλλες εφαρμογές όπως τα Έγγραφα Google είναι ότι το Dabble βασίζεται στη συνδρομή. Κατά την επιλογή μεταξύ των δύο προγραμμάτων, αυτό το σημείο τιμής θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελέσει πρόβλημα.

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό ή είστε ένας φοιτητής που είναι δεμένος με μετρητά, ίσως είναι καλύτερο να πάτε με κάτι φθηνότερο (ή δωρεάν).

Επίσκεψη: Dabble (δωρεάν)

Λήψη: Dabble για Windows macOS (μηνιαία συνδρομή)

5. Βηματοδότη

Καλύτερα προγράμματα για τον Βηματοδότη

Ένα εργαλείο που ανακάλυψα αυτό το καλοκαίρι που αγαπώ απόλυτα είναι ο Βηματοδότης: μια εφαρμογή μετράνε την παραγωγικότητα λέξεων για συγγραφείς.

Με το να τροφοδοτείτε τα στατιστικά στοιχεία του έργου σας με τον Βηματοδότη, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού λέξεων που θέλετε, της προθεσμίας και των ημερών που θα έχετε στη διάθεσή σας για να γράψετε, ο Pacemaker δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα γραφής που είναι ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να μείνετε σε καλό δρόμο με τους στόχους γραφής σας, ειδικά τις πιο πολύπλοκες.

Το πράγμα που πραγματικά αγαπώ για το Pacemaker είναι ότι έχουν δύο εκδόσεις: έναν δωρεάν λογαριασμό και έναν premium που βασίζεται σε συνδρομή, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργεί καλύτερα για τις ανάγκες σας.

Επίσκεψη: Βηματοδότης (δωρεάν)

Λήψη: Βηματοδότης Premium (Μηνιαία συνδρομή)

6. Hemingway

Καλύτερα προγράμματα για συγγραφείς Hemingway

Τέλος, ένα από τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη γραφή σας - και σε απόλυτη αρμονία με αυτά τα άλλα προγράμματα - είναι η εφαρμογή Hemingway.

Με το να τροφοδοτείτε τη γραφή σας μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να μάθετε πού η πεζογραφία σας είναι αδύναμη και πώς να την σφίξετε. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τον συγκεκριμένο τύπο επεξεργασίας των αναγκών γραφής σας, που κυμαίνονται από υπερβολικά πολύπλοκες προτάσεις έως υπερβολική παθητική φωνή.

Επίσκεψη: Hemingway App (δωρεάν)

Λήψη: Hemingway για Windows | macOS ($ 19.99)

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για συγγραφείς αυτές τις μέρες. Προκειμένου να ανταγωνιστείτε και να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο σας, είναι σημαντικό να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά. Αυτός ο κατάλογος θα σας δώσει μια καλή αρχή.

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για τα προγράμματα που αναφέρονται εδώ είναι ότι και οι δύο Scrivener και Dabble προσφέρουν δίκη δοκιμών. Τα Έγγραφα Google δεν χρειάζονται καν δοκιμαστική λειτουργία. Είναι ελεύθερη να χρησιμοποιηθεί ως άτομο και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Google.

Ψάχνετε για πιο καταπληκτικές εφαρμογές για να σας βοηθήσουμε στο γράψιμό σας; Εδώ είναι μερικά εργαλεία για τους συγγραφείς που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης και αυτά που είναι καλά για 13 Εργαλεία που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης για συγγραφείς 13 Εργαλεία με βάση το πρόγραμμα περιήγησης Για συγγραφείς Είτε χρειάζεστε βοήθεια με την οργάνωση είτε μια καθαρή πλάκα για να γράψετε τα λόγια σας, θα αποδειχτεί χρήσιμη σε όλους εσάς που γράφετε τακτικά. Μην χάσετε! Διαβάστε περισσότερα .