Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Fortnite Creative, συμπεριλαμβανομένου του τι είναι το Fortnite Creative και πώς να παίξετε το Fortnite Creative.

Πώς να ξεκινήσετε με το Fortnite Creative: Οδηγός για αρχάριους

Διαφήμιση Παρόλο που το Fortnite Battle Royale είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο, το Fortnite περιλαμβάνει και άλλους τρόπους. Ένα από τα οποία είναι το Fortnite Creative. Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Fortnite Creative. Συμπεριλαμβανομένου του τι είναι το Fortnite Creative και πώς να παίξει το Fortnite Creative. Τι είναι το Creative Fortnite; Το Fortnite Creative είναι μια λειτουργία ελε

Διαφήμιση

Παρόλο που το Fortnite Battle Royale είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο, το Fortnite περιλαμβάνει και άλλους τρόπους. Ένα από τα οποία είναι το Fortnite Creative.

Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Fortnite Creative. Συμπεριλαμβανομένου του τι είναι το Fortnite Creative και πώς να παίξει το Fortnite Creative.

Τι είναι το Creative Fortnite;

fortnite δημιουργική select.jpg λειτουργία παιχνιδιού

Το Fortnite Creative είναι μια λειτουργία ελεύθερου παιχνιδιού, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένους χάρτες και αγώνες σε περιβάλλον παιχνιδιών με sandbox. Αυτές οι δημιουργίες μπορούν να μοιραστούν με φίλους ή την ευρύτερη κοινότητα Fortnite.

Εάν δημιουργείτε έναν υψηλής ποιότητας μοναδικό χάρτη. υπάρχει η πιθανότητα η δημιουργία σας να εμφανίζεται στο λόμπι δημιουργικής λειτουργίας που μπορούν να δουν οι άλλοι παίκτες. Το Battle Royale παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρουσες δημιουργίες στο μεγαλύτερο ακροατήριο της Fortnite, περιστρέφοντάς το στον δημόσιο χάρτη σε μια τοποθεσία που ονομάζεται The Block.

τα περιουσιακά στοιχεία της δημιουργικής λειτουργίας

Η λειτουργία Creative δίνει στους παίκτες πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού για να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές τοποθεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν τα στηρίγματα, τα κατασκευαστικά στοιχεία, τα χαρακτηριστικά τοπίου, τις παγίδες, τα οχήματα και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοιχεία για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα τοποθεσία ή να δημιουργήσετε εξειδικευμένους τύπους παιχνιδιών όπως deathmatches, παιχνίδια parkour, συλλογή νομισμάτων ή αγώνες.

Πώς να ξεκινήσετε με το Fortnite Creative

fortnite διακομιστής δημιουργική έναρξη λειτουργίας

Για να δημιουργήσετε το δικό σας χάρτη, απλά πρέπει να μεταβείτε στο λόμπι Fortnite Creative και να ξεκινήσετε το διακομιστή σας. Εκεί θα βρείτε μια "προσωπική ρήξη" η οποία, όταν αλληλεπιδρά με, θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέο νησί . Σε πλατφόρμα πίσω από την προσωπική διάρρηξη του νησιού σας, θα δείτε άλλα νησιά με χαρακτηριστικό γνώρισμα ή αποθηκευμένους χάρτες.

Όταν δημιουργείτε ένα νησί, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά βιομεία ή μια διάταξη για το μπλοκ. Το νησί σας δημιουργεί μια προσωπική εμφάνιση όπου μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του χάρτη σας.

Η πρόοδός σας εξοικονομεί καθώς χτίζετε, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν ορισμένο αριθμό περιουσιακών στοιχείων. Κάθε στοιχείο έχει μια συγκεκριμένη τιμή μνήμης και το παιχνίδι σας διαθέτει 100.000 μνήμη για τη δημιουργία σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικά στοιχεία, επιλέξτε την επιλογή Απογραφή. Αυτό ανοίγει ένα παράθυρο με διάφορα πακέτα στοιχείων για να διαλέξετε. Προσθέστε στοιχεία ενεργητικού στο απόθεμά σας, επιλέξτε τα και τοποθετήστε τα. Οι γκαλερί, για παράδειγμα, θα περιλαμβάνουν μια σειρά από στηρίγματα και στοιχεία οικοδόμησης. Απλά αντιγράψτε αυτά τα αντικείμενα και τοποθετήστε τα στο χάρτη σας όπως θέλετε.

fortnite κτίριο δημιουργική λειτουργία

Δεν δεσμεύεστε από την κανονική μηχανική κίνησης ή κατασκευής σε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν μια πτητική λειτουργία που επιτρέπει στο χαρακτήρα τους να αφηγηθεί ενώ κτίζεται. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε και να αφαιρέσετε στοιχεία χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή εντός του παιχνιδιού (που μοιάζει με ένα smartphone) που περιλαμβάνει μια ποικιλία εντολών όπως αντιγραφή, επικόλληση, διαγραφή ή περιστροφή.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για το παιχνίδι σας χρησιμοποιώντας το μενού My Island. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τον τύπο του παιχνιδιού, τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, τις ρυθμίσεις χρήστη, τα νησιωτικά εργαλεία, την περιγραφή και τα δικαιώματα αναπαραγωγής.

Δεδομένου ότι είναι μια λειτουργία sandbox, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς μηχανικούς και να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τοποθεσίες. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τον τρόπο λειτουργίας είναι να παίξετε μαζί του. Πείραμα!

Πώς να δημοσιεύσετε ένα χάρτη στο Fortnite Creative

Για να δημοσιεύσετε ένα νησί και να το μοιραστείτε με την κοινότητα, πρέπει πρώτα να υποβάλετε αίτηση στο Πρόγραμμα υποστήριξης-δημιουργού. Αυτό, δυστυχώς, αποκλείει πολλούς παίκτες δεδομένου ότι πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση μέσω της υποβολής μιας φόρμας διαφημιστικών κειμένων Epic Games για να θεωρήσετε το νησί σας ως το The Block ή ένα χαρακτηρισμένο σημείο.

Εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα και λάβετε δικαιώματα δημοσίευσης, μπορείτε να δημοσιεύσετε το νησί σας κάτω από το μενού My Island. Αυτό δίνει στον χάρτη σας έναν 12ψήφιο κωδικό που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους.

Περιστασιακά, τα Epic Games επικοινωνούν με τους παίκτες των οποίων τα βίντεο και οι εικόνες των νησιών τους προσελκύουν προσοχή σε πλατφόρμες όπως το υποβιβασμό Fortnite Creative.

Πρόσβαση σε δημιουργικούς χάρτες Fortnite με κωδικούς

χρησιμοποιώντας το νησιωτικό κώδικα

Οποιοσδήποτε παίκτης έχει πρόσβαση σε κοινόχρηστους χάρτες κοινότητας - δεν χρειάζεστε ειδικά δικαιώματα, όπως συμβαίνει με τη δημοσίευση. Για να φορτώσετε έναν άλλο χάρτη, απλά πρέπει να εισάγετε τον κώδικα του νησιού για τον συγκεκριμένο χάρτη.

Για να εισαγάγετε έναν κώδικα χάρτη, πλησιάστε σε ένα από τα εμφανιζόμενα παράθυρα νησιών στο διανομέα αναπαραγωγής Creative. Όταν είστε αρκετά κοντά, θα δείτε την επιλογή " Αλλαγή προορισμού" . Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να εισάγετε τον νησιωτικό κώδικα του χάρτη που θέλετε να επισκεφθείτε. Το Fortnite παρέχει μια λίστα με πιθανά νησιά που μπορείτε να επισκεφτείτε εάν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες δημιουργίες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε κωδικούς νησιών σε κοινοτικά φόρουμ όπως το προαναφερθέν Fortrate Creative subreddit. Υπάρχουν επίσης ιστότοποι που μοιράζονται δημοφιλείς χάρτες Fortnite Creative, όπως το DropNite, το Fortnite Creative HQ και το Fortnite Tracker Network.

Μπορείτε να κάνετε τα χρήματα από το Fortnite Creative;

Κάποια από την προσοχή που δίνεται στο Fortnite Creative προέρχεται από τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα μέσω της λειτουργίας. Ωστόσο, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να κερδίσετε χρήματα από τη λειτουργία - ακόμα και αν το Epic διαθέτει τον χάρτη σας στο Creative, The Block ή ως περιορισμένος χρόνος λειτουργίας στη Battle Royale.

Βασικά, οτιδήποτε υποβάλετε υπόκειται στους όρους του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που δημοσιεύετε ανήκει στην Epic και η εταιρεία δεν χρειάζεται να σας αποζημιώσει.

Όπως εξηγούν οι όροι:

"Εάν επιλέξουμε το Block σας, δεν απαιτείται να το αποδώσετε ή να σας αποζημιώσουμε. Οτιδήποτε μας υποβάλετε υπόκειται στην Άδεια χρήσης τελικού χρήστη Epic Games που σημαίνει, μεταξύ άλλων: Η Epic έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση οτιδήποτε μας υποβάλετε για οποιονδήποτε σκοπό, ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς καμία αποζημίωση ή ειδοποίηση προς, ή άδεια από εσάς. Η Epic δεν είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιήσει τίποτα που μας υποβάλλετε. Η Epic δεν φέρει καμία ευθύνη για το τι κάνουν οι άλλοι με την υποβολή σας. "

Ωστόσο, εάν συμμετέχετε στο πρόγραμμα Support-a-Creator, είναι πιθανό να κερδίσετε χρήματα από το Fortnite Creative έμμεσα. Εάν οι παίκτες απολαμβάνουν το περιεχόμενό σας αρκετά ώστε να σας προσθέσουν ως υποστηρικτή δημιουργού σας, θα κάνετε μια προμήθεια από όλες τις αγορές τους V-Bucks.

Ωστόσο, αυτή η προμήθεια είναι περιθωριακή. Η ακριβής τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών που σας υποστηρίζουν. Όπως εξηγεί η Epic, αν οι υποστηρικτές των παιχνιδιών ξοδεύουν 50.000 V-Bucks στη Fortnite, ο δημιουργός θα κερδίσει περίπου $ 25.

Το Fortnite Creative είναι ένας τρόπος να προσελκύσετε την προσοχή των παικτών αν είστε μέρος του προγράμματος δημιουργού. Ωστόσο, οι περισσότεροι δημιουργοί επιλέγουν streaming, οδηγούς βίντεο και γραπτές συμβουλές ως τρόπο προσέλκυσης υποστήριξης παικτών.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν το Fortnite Creative το κάνουν ως έναν τρόπο να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και να κάνουν εφευρετικούς χάρτες, όχι για να βγάλουν λεφτά.

Ασφαλίστε τις δημιουργίες σας

Αν έχετε επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στο λογαριασμό Fortnite σας, θα πρέπει σίγουρα να λάβετε μέτρα για την προστασία του. Οι απατεώνες στοχεύουν όλο και περισσότερο τους παίκτες Fortnite, χρησιμοποιώντας λογαριασμούς για οικονομικές πληροφορίες ή σχεδιάζοντας παίκτες σε απάτες V-Buck.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε ασφαλή το λογαριασμό σας, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Τόσο εδώ είναι πώς να εξασφαλίσει Fortnite με 2FA Πώς να εξασφαλίσει Fortnite.com Με 2FA (Δύο Παράγοντας Πιστοποίηση) Πώς να εξασφαλίσει Fortnite.com Με 2FA (Authentication Δύο Παράγοντες) Οι απατεώνες θέλουν να χάσουν το λογαριασμό Fortnite σας. Δείτε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το λογαριασμό Fortnite με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Διαβάστε περισσότερα .