Χρειάζεστε εναλλακτική λύση για το Google Suite; Σκεφτείτε το Zoho και τη δέσμη των εφαρμογών του για να δείτε αν ταιριάζει καλύτερα με τη ροή της παραγωγικότητας!

Χρειάζεστε μια εναλλακτική λύση του Google Suite; 4 λόγοι για να δοκιμάσετε το Zoho

Διαφήμιση Εδώ είναι το δίλημμα σας: θέλετε να αντικαταστήσετε τη σουίτα προϊόντων της Google στη ζωή σας με μια εναλλακτική λύση, αλλά δεν φαντάζεστε την ιδέα να καρφώσετε μαζί μια δέσμη τυχαίων εφαρμογών για να βρείτε μια λύση. Θέλετε ένα συνεκτικό πακέτο all-in-one. Αυτή είναι ακριβώς η σουίτα λογισμικού cloud Zoho. Το Zoho στοχεύει κυρίως τις επιχειρήσεις, αλλά αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για τα άτο

Διαφήμιση

Εδώ είναι το δίλημμα σας: θέλετε να αντικαταστήσετε τη σουίτα προϊόντων της Google στη ζωή σας με μια εναλλακτική λύση, αλλά δεν φαντάζεστε την ιδέα να καρφώσετε μαζί μια δέσμη τυχαίων εφαρμογών για να βρείτε μια λύση. Θέλετε ένα συνεκτικό πακέτο all-in-one. Αυτή είναι ακριβώς η σουίτα λογισμικού cloud Zoho.

Το Zoho στοχεύει κυρίως τις επιχειρήσεις, αλλά αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για τα άτομα. Συνιστούμε να αποκτήσετε λογαριασμό Zoho για προσωπική χρήση. Ακολουθούν τέσσερις κορυφαίοι λόγοι.

1. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον δικό σας τομέα δωρεάν

Λεπτομέρειες για το Σχέδιο Forever Free του Zoho

Εξατομικευμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια ωραία πινελιά για να γυαλίσετε την ψηφιακή ταυτότητά σας. Θεωρούνται απαραίτητο εάν εργάζεστε στο διαδίκτυο ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Αλλά η δημιουργία μιας διεύθυνσης που τελειώνει με το @ your_domain_name.com είναι πιο πιθανό να φέρει μια επαναλαμβανόμενη δαπάνη. Τώρα, ίσως να νομίζετε ότι αυτό είναι υπερβολικό για προσωπική ηλεκτρονική αλληλογραφία, ή ίσως, αυτό είναι μια δαπάνη που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, έχετε δωρεάν διαθέσιμες επιλογές. Το Zoho Mail είναι ένα από αυτά.

Αν εγγραφείτε για λογαριασμό επιχείρησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Zoho, μπορείτε να φιλοξενήσετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον δικό σας τομέα. Αυτός ο λογαριασμός έρχεται με ένα δωρεάν επίπεδο, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό για προσωπική χρήση για πολλούς ανθρώπους. Λοιπόν, τι εάν λέει "επιχειρηματικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" στο κασσίτερο;

Η σύνδεση με τον δωρεάν λογαριασμό είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μόνο με την έκδοση του Zoho Mail που βασίζεται στο web και όχι μέσω προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιφάνειας εργασίας.

Για να ξεκινήσετε με έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης, επισκεφθείτε τη διεύθυνση mail.zoho.com, επιλέξτε το κουμπί επιλογής Επιχειρηματικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή τώρα .

Επειδή το επόμενο βήμα απαιτεί τη σύνδεση του τομέα σας με το Zoho, θα πρέπει να έχετε προηγουμένως καταχωρίσει ένα όνομα τομέα. Ανάλογα με τον καταχωρητή ονομάτων τομέα που χρησιμοποιείτε, μπορεί να έχετε πρόσβαση σε μια επιλογή ρύθμισης με ένα κλικ, για να διαμορφώσετε το Zoho Mail με τον προσαρμοσμένο τομέα σας. Το iwantmyname.com είναι ένας τέτοιος καταχωρητής που έχει αυτήν την επιλογή.

Για περισσότερες οδηγίες σχετικά με τη δημιουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα σας με το Zoho Mail Πώς να ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον τομέα σας δωρεάν με το Zoho Mail Πώς να ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον τομέα σας δωρεάν με το Zoho Mail Θέλετε τη δική σας προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δωρεάν; Απλά δημιουργήστε δωρεάν φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δικό σας domain με το Zoho Mail. Διαβάστε περισσότερα, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το θέμα:

Λάβετε υπόψη ότι αν πάτε με την υπηρεσία προσωπικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Zoho, λαμβάνετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τελειώνει με το @ zoho.com .

Σημείωση: Δεν υπάρχουν ιδέες για το όνομα τομέα σας; Αυτές οι συμβουλές για να βρείτε προσωπικές ιδέες ονόματος τομέα θα σας βοηθήσουν!

2. Ισχυρές εφαρμογές σε ένα ενιαίο πακέτο

Προβολή σε πλέγμα όλων των εφαρμογών Zoho

Όπως το Google, το Zoho διαθέτει πολλές εφαρμογές για να σας κρατήσει οργανωμένους και παραγωγικούς. Για ορεκτικά, εκτός από τις εφαρμογές αλληλογραφίας και ημερολογίου, θα βρείτε εφαρμογές για:

 • Δημιουργήστε σημειώσεις, εργασίες, τιμολόγια, φόρμες και ιστότοπους.
 • Διαχείριση επαφών, σελιδοδεικτών και κωδικών πρόσβασης.
 • Δημιουργήστε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις.
 • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στο σύννεφο.

Εδώ είναι τρεις από τις απόλυτα αγαπημένες εφαρμογές Zoho:

 1. Zoho Mail: Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν λογαριασμούς email που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μην νομίζετε ότι θα κολλήσετε με μια δέσμη βασικών χαρακτηριστικών επειδή δεν πληρώνετε τίποτα. Αυτό δεν συμβαίνει καθόλου.
 2. Zoho Notebook: Ενώ μερικές εφαρμογές Zoho φαίνονται λίγο χρονολογημένες, το Zoho Notebook δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Είναι απόλυτη ευχαρίστηση να το χρησιμοποιείτε! Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε αριθμό φορητών υπολογιστών και σημειώσεων. Το Zoho Notebook διαθέτει μια επέκταση του web clipper για το Chrome και το Safari. Είναι ένα από αυτά τα έξτρα Zoho που θα θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω.
 3. Zoho Writer: Έκανε τη λίστα μας με τους καλύτερους δωρεάν online επεξεργαστές κειμένου Οι 8 καλύτεροι δωρεάν επεξεργαστές κειμένου Online Οι 8 καλύτεροι δωρεάν επεξεργαστές κειμένου Online Επεξεργαστές κειμένου Online έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επιλογές επιλογής για να επιλέξετε το εργαλείο γραφής που είναι κατάλληλο για εσάς. Διαβάστε περισσότερα . Όταν στρέψαμε το Zoho Writer ενάντια στα Έγγραφα Google και το Microsoft Word Online, ο Zoho Writer βγήκε στην κορυφή του Zoho Writer εναντίον των Εγγράφων Google και του Microsoft Word Online: Είναι καιρός να αλλάξει; Zoho Writer εναντίον των Εγγράφων Google και του Microsoft Word Online: Είναι καιρός να αλλάξετε; Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το Office Online ή το Google Drive, δοκιμάστε αυτόν τον δωρεάν ηλεκτρονικό επεξεργαστή κειμένου: Το Zoho Writer 4.0 έρχεται με μια διασύνδεση χωρίς clutter που βελτιστοποιείται για οθόνες ευρείας οθόνης. Διαβάστε περισσότερα .

Είναι σημαντικό το Zoho να έχει σκεφτεί αρκετά το σχεδιασμό κάθε εφαρμογής του. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εφαρμογές είναι όλες άψογες. Αλλά, δεδομένου ότι έχετε τόσα πολλά θετικά για να επικεντρωθεί, θα είστε πιθανώς πρόθυμοι να παραβλέψετε τα περιστασιακά αρνητικά. Και πάλι, εξαρτάται από το αν τα ελαττώματα είναι για σας προσωπικά.

3. Λιγότερο ενοχλητική προσέγγιση στη συλλογή δεδομένων

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να χάσουν την Google για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Όμως, δεν έχουν όλοι το χρόνο, την κλίση ή την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουν αυτο-φιλοξενούμενες, ανοικτού κώδικα ή γενικά πιο ιδιωτικές εναλλακτικές λύσεις. Το Zoho αντιμετωπίζει ως βιώσιμο συμβιβασμό για αυτούς τους ανθρώπους.

Για αρχάριους, το Zoho:

 • Διατηρεί όλα τα προϊόντα του καθαρά από τη διαφήμιση, ακόμη και στην ελεύθερη βαθμίδα.
 • Έχει καλύτερη πολιτική απορρήτου από εκείνη των παρόμοιων υπηρεσιών εκεί έξω.
 • Διαθέτει εφαρμογές που χρειάζονται μηδενική ρύθμιση για ελάχιστη ρύθμιση και είναι ευκολότερες στη χρήση από πολλές άλλες ιδιωτικές εναλλακτικές λύσεις. Έχει επίσης λεπτομερείς οδηγούς για να σας φέρει μέσα από τα περιστασιακά πολύπλοκα κομμάτια.

Φυσικά, πρέπει να επαναλάβουμε εδώ ότι ενώ το Zoho δεν συλλέγει τόσο πολύ δεδομένα όσο η Google και η Microsoft, συλλέγει κάποια δεδομένα για να κάνει καλά τη δουλειά του. Ως αποτέλεσμα, οι εφαρμογές του Zoho δεν είναι τόσο ιδιωτικές, όπως, για παράδειγμα, μια εφαρμογή που θα φιλοξενείται μόνος του.

4. Υποστήριξη εφαρμογών για κινητά

Προβολή της αρχικής σελίδας Zoho OneAuth

Παρόλο που το Zoho δεν διαθέτει ένα πλήρες σύνολο εφαρμογών για την επιφάνεια εργασίας, διαθέτει κινητά αντίγραφα για πολλές από τις εφαρμογές ιστού του. Οι φορητές εφαρμογές είναι αρκετά καλές και όχι μόνο συμβολικές εκδόσεις που δημιουργήθηκαν για να κατευνάσουν τους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Μπορεί να είναι ενοχλητικό να συνδεθείτε σε κάθε εφαρμογή Zoho ξεχωριστά στο κινητό, αλλά μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα εγκαθιστώντας το Zoho OneAuth. Μόλις συνδεθείτε σε αυτήν την εφαρμογή για κινητά, το Zoho δεν θα σας ζητήσει τα διαπιστευτήρια σας όταν ανοίγετε κάποια από τις άλλες εφαρμογές Zoho στην κινητή συσκευή σας.

Το Zoho OneAuth προσθέτει επίσης ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο λογαριασμό σας Zoho με έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων. Με άλλα λόγια, για την προστασία του λογαριασμού σας από παραβιάσεις κωδικών πρόσβασης, η εφαρμογή διαθέτει περισσότερα από ένα σημεία ελέγχου για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά σας:

 • Τα διαπιστευτήριά σας σύνδεσης
 • Μια δεύτερη μέθοδος, όπως ένας κωδικός μιας χρήσης

Zoho Αξίζει να πληρώσετε για

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Google είναι το καλύτερο σε αυτό που κάνει. Σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τη δουλειά και τη ζωή σας, αλλά σε μια τιμή - μια λεπτή, αλλά επίμονη διείσδυση της ιδιωτικής σας ζωής. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας κάνει να σκεφτείτε το άλμα του σκάφους.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που να ταιριάζουν με τις δυνατότητες της Google. Το Zoho είναι ένας από τους ελάχιστους που κάνει αυτό, και αξίζει να εξερευνήσετε, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Φυσικά, αν θέλετε να αντικαταστήσετε την Αναζήτηση Google, θα πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από το Zoho. Συνιστούμε να επιλέγετε από μια από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης Google που έχουν ως επίκεντρο την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου Αποφύγετε το Google και το Bing: 7 Εναλλακτικές Μηχανές Αναζήτησης Αυτή η Ιδιότητα Απορρήτου Αποφύγετε το Google και το Bing: 7 Εναλλακτικές Μηχανές Αναζήτησης Αυτή η ιδιωτικότητα είναι σημαντική για εσάς; Εάν ναι, ξεχάστε το Google και το Bing και σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού μία από αυτές τις μηχανές αναζήτησης που έχουν ως επίκεντρο την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Cloud Computing, Εργαλεία Συνεργασίας, Έγγραφα Google, Google Drive, Office Suites.