Θέλετε να ελέγξετε τις συσκευές σας, κυματίζοντας τα χέρια σας;  Το Tactigon Skin είναι ένας ελεγκτής ποντικιών 3D με υποστήριξη VR του Android.

Αυτά τα τρισδιάστατα μαντηλάκια ποντικιού έχασαν το ποντίκι στο CES 2019

Διαφήμιση Η τεχνολογία τρισδιάστατων ποντικιών σας επιτρέπει να ελέγχετε τους υπολογιστές μόνο με χειρονομίες στον αέρα. Το 2019 αποκαλύφθηκαν δύο 3D ποντίκια από το Consumer Electronics Show (CES) 2019: το δαχτυλίδι Padrone και το δέρμα Tactigon. Τι είναι το ποντίκι 3D ή το ποντίκι αέρα; Έτσι, τι είναι ένα ποντίκι 3D 7 εκπληκτικά είδη τηλεχειριστηρίων HTPC & Media Center 7 εκπληκτικά είδη τηλεχ

Διαφήμιση

Η τεχνολογία τρισδιάστατων ποντικιών σας επιτρέπει να ελέγχετε τους υπολογιστές μόνο με χειρονομίες στον αέρα. Το 2019 αποκαλύφθηκαν δύο 3D ποντίκια από το Consumer Electronics Show (CES) 2019: το δαχτυλίδι Padrone και το δέρμα Tactigon.

Τι είναι το ποντίκι 3D ή το ποντίκι αέρα;

Έτσι, τι είναι ένα ποντίκι 3D 7 εκπληκτικά είδη τηλεχειριστηρίων HTPC & Media Center 7 εκπληκτικά είδη τηλεχειριστηρίων HTPC & Media Center Έχετε ένα κέντρο πολυμέσων; Πάντα έχετε κουραστεί να περάσετε γύρω από ένα πλήρες μέγεθος πληκτρολογίου και ποντικιού προσπαθώντας να παρακολουθήσετε Hulu ή Netflix; Όχι μόνο μπορούν μερικοί έλεγχοι να απαλλαγούν από το δυσάρεστο ... Διαβάστε περισσότερα; Χρησιμοποιούν έναν αισθητήρα υπερύθρων ή ένα σύμπλεγμα αισθητήρων πολλαπλών αξόνων, το ίδιο στο smartphone σας, για να μεταφράσει τη φυσική κίνηση στον έλεγχο του υπολογιστή. Με λίγα λόγια, η μετακίνηση του ποντικιού μετακινεί επίσης τον δρομέα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αλλά η ιδέα δεν είναι νέα. Τα τρισδιάστατα ποντίκια πωλούνται συχνά ως απομακρυσμένα για υπολογιστές οικιακού κινηματογράφου, όπου δεν έχετε το χώρο για ένα ποντίκι.

Είναι επίσης αναφέρονται ως "ποντίκι γυροσκόπιο" και "ποντίκι αέρα". Ωστόσο, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των όρων και αμφότερες αναφέρονται σε ποντίκια υπολογιστών που δεν απαιτούν τακάκια ποντικιού.

Τα δύο ποντίκια που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο δεν είναι τα μόνα χειροκίνητα ελεγκτές κίνησης. Μεταξύ των πολλών συσκευών που έχουν έρθει και έχουν περάσει τα χρόνια, μερικοί από τους πιο αξέχαστους ανταγωνιστές περιλαμβάνουν το Mycestro (η κριτική μας για το Mycestro Mycestro Wearable Mouse Review και το Giveaway Mycestro Wearable Mouse Review και Giveaway Mycestro μετατρέπει το χέρι σας σε τρισδιάστατο ποντίκι .Παίρνοντας το χέρι σας γύρω σας ως συσκευή εισόδου μπορεί να φανεί Χάρι Πότερ-esque, αλλά για $ 150 η φαντασία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα (Read More) ασύρματο δάχτυλο 3D δάχτυλο, ποντίκι και πληκτρολόγιο και Vicara Kai.

Το δαχτυλίδι Padrone

Το δαχτυλίδι Padrone μετατρέπει τα δάχτυλά σας σε ένα ποντίκι και οποιαδήποτε επιφάνεια σε ένα μαξιλάρι του ποντικιού. Πρέπει να το δείτε να το πιστεύει:

Ο δακτύλιος λειτουργεί σε οποιαδήποτε επίπεδη ή σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Είναι μοναδικό μεταξύ των ποντικιών 3D, καθώς χρησιμοποιεί κάμερες για τον προσδιορισμό της τοποθέτησης των δακτύλων, ο οποίος ελέγχει τον δρομέα. Απλά γλιστρώντας τα δάχτυλά σας κατά μήκος οποιασδήποτε επιφάνειας μετακινεί το δρομέα του ποντικιού. αγγίζοντας ένα δάκτυλο ενεργοποιεί τα κλικ. Η ιδέα είναι παρόμοια με το φορητό ποντίκι, εκτός από το ότι η βρύση δεν είναι πρωτίστως ποντίκι. Το Tap είναι ένας πιο περίπλοκος συνδυασμός ποντικιού και πληκτρολογίου.

Η επιλογή "Πατήστε" ελέγχει τον κέρσορα του ποντικιού χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά σας αντί για ένα δείκτη και ενώ ζευγαρώνει μέσω Bluetooth χωρίς να χρειάζεται dongle, δεν θα είναι πλήρως λειτουργική μέχρι να εγκατασταθεί ειδικό λογισμικό. Το Padrone Ring, από την άλλη πλευρά, δεν διαθέτει κανένα ειδικό λογισμικό, σφραγίζεται ο καιρός και χρεώνει ασύρματα χρησιμοποιώντας μια μη τυποποιημένη έκδοση του προτύπου Wireless Qi Τι πρέπει να ξέρετε για την ασύρματη χρέωση Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασύρματη σύνδεση Φόρτιση Έως ότου οι συσκευές μας προσφέρουν διάρκεια ζωής εβδομάδας, η φόρτιση εν κινήσει θα παραμείνει πραγματικότητα για όλους μας. Διαβάστε περισσότερα .

Ενώ προτιμώ τις θύρες USB-C ή Micro-USB καθιστώντας ευκολότερη την εύρεση φορτιστή, σύμφωνα με τον Marc Speck, ιδρυτή του Padrone:

"Μια θύρα USB-C θα κάνει το δαχτυλίδι μας πολύ μεγαλύτερο [αυτό είναι] αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε".

Μία μεγαλύτερη συσκευή πιθανώς δεν είναι ιδανική για ένα φορητό ποντίκι δάχτυλων.

Επίσης, ένα ποντίκι $ 250 ($ 200 μέσω της καμπάνιας χρηματοδότησης) με μια μικροσκοπική μπαταρία που απαιτεί καθημερινή επαναφόρτιση μπορεί να μην προσφέρει καλή μακροπρόθεσμη αξία. Ο Padrone υπολογίζει 3-5 έτη ζωής χρησιμοποιώντας μπαταρίες γερμανικής προέλευσης. Παρέχουν επίσης δωρεάν επισκευή εντός της περιόδου εγγύησης για μπαταρίες που υποβαθμίζουν έως και 80% της χωρητικότητας ή λιγότερο. Ωστόσο, ο δακτύλιος κατασκευάζεται στην Ελβετία και φαντάζομαι ότι υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις επισκευής - οι οποίες ενδέχεται να κάνουν την επιστροφή να είναι ακριβή για εκείνους που ζουν εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνολικά, το έργο φαίνεται να εξυπηρετεί όσους θέλουν να φορούν κομψή είσοδο ελέγχου όλη την ημέρα. Το είδος της φορεσιά που δεν χρειάζεται να βγάλει από μια τσάντα, επειδή είναι ήδη στο δάχτυλό σας.

Προσωπικά θέλω να το χρησιμοποιήσω για παρουσιάσεις, έλεγχο HTPC και για χρήση σε φορητό υπολογιστή / φορητό υπολογιστή όταν δεν υπάρχει πληκτρολόγιο για ποντίκια, όπως για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα αεροπλάνα.

Το έργο Padrone Ring, το οποίο χρηματοδοτείται από το πλήθος, στο Indiegogo
Πιστωτική εικόνα: Padrone Design

Η καμπάνια Indiegogo εξακολουθεί να είναι ενεργή και έχει ήδη χρηματοδοτηθεί με επιτυχία. Αν βιάζεστε, μπορείτε ακόμα να προετοιμάσετε τα δαχτυλίδια των 200 δολαρίων για ένα καλοκαίρι του 2019 απελευθέρωση. Ωστόσο, είναι μόνο στη φάση του πρωτότυπου και τα περισσότερα έργα Indiegogo καθυστερούν κατά μήνες, αν όχι χρόνια. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι τα έργα που χρηματοδοτούνται από το πλήθος φέρουν τον μικρό κίνδυνο να αποτύχει το έργο και οι υποστηρικτές ενδέχεται να μην λάβουν ποτέ το προϊόν τους.

Tactigon Skin

Το Tactigon Skin είναι ένα 3D ποντίκι και η συσκευή Android VR έρχεται στο Kickstarter τον Φεβρουάριο του 2019 για $ 140 (έκπτωση 40%). Ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει πώς λειτουργεί η συσκευή:

Το Tactigon Skin μπορεί να λειτουργήσει ως ποντίκι χωρίς εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού, εκτός αν διαθέτετε ένα σύστημα χωρίς υποστήριξη Bluetooth Low Energy. Όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα περιλαμβάνουν λειτουργικότητα BTLE, έτσι λίγοι δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς dongle (συμπεριλαμβάνεται ένα dongle, αλλά δεν απαιτείται).

Ο ελεγκτής κίνησης Tactigon Skin

Μεταξύ των συνομηλίκων της, το Tactigon διακρίνεται με διάφορους τρόπους. Πρώτον, περιλαμβάνει πραγματική συμβατότητα Bluetooth αντί να απαιτεί Bluetooth, Wi-Fi Direct ή ασύρματο dongle 802.11. Για παράδειγμα, ο ποντίκι Vicara Kai και Mycestro μπορεί να λειτουργήσει ως τρισδιάστατο ποντίκι χειρονομίας - αλλά μόνο αν ο χρήστης συνδέεται σε ένα dongle. Χωρίς dongle και οι δύο ελεγκτές δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τους ρόλους τους. Η πλήρης λειτουργικότητα απαιτεί επίσης την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού για την πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες.

Η απαίτηση ότι οι φορητοί υπολογιστές να τσακίζουν ένα dongle μαζί μπορεί να αποδειχθεί σπάσιμο της συμφωνίας, δεδομένου ότι τα dongles μπορούν εύκολα να χαθούν ή να σπάσουν και η εγκατάσταση εφαρμογών θα μπορούσε να προκαλέσει αποστράγγιση της μπαταρίας.

Ο ελεγκτής κίνησης Tactigon Skin

Επιπλέον, η λειτουργία Tactigon Skin λειτουργεί ως είσοδος ελέγχου για πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας Android (Oculus Go και Samsung GearVR) και ως τηλεχειριστήριο Arduino έλεγχος. Στην επίδειξη, το δέρμα Tactigon, σε συνδυασμό με μια πρωτότυπη μονάδα ανίχνευσης κίνησης, μετέφερε ένα ρομποτικό χέρι και περιστρέφεται.

Ο ελεγκτής κίνησης Tactigon Skin

Το Tactigon Skin είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, όπως iOS, Windows 8, 8.1 και 10, Android, Linux και Macintosh. Η εκστρατεία Kickstarter ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2019 και οι πρώτοι επενδυτές λαμβάνουν έκπτωση 40%. Επισκεφθείτε τη σελίδα Tactigon Skin Facebook για περισσότερες λεπτομέρειες. Λάβετε υπόψη ότι τα έργα που χρηματοδοτούνται από το πλήθος ενδέχεται να αποτύχουν ή να καθυστερήσουν.

Εξερευνήστε περισσότερα για: CES, Game Controller, Wearable Technology.