Εδώ είναι μερικές μεγάλες εναλλακτικές τοποθεσίες βίντεο στο YouTube, αν και το "καλύτερο από" είναι προφανώς ανοιχτό στη συζήτηση.

10 ιστοσελίδες βίντεο που είναι καλύτερο από το YouTube

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το YouTube είναι ένας από τους καλύτερους δικτυακούς τόπους βίντεο στον κόσμο. Και είναι μακράν το πιο δημοφιλές. Αλλά υπάρχουν κάποιες φανταστικές εναλλακτικές λύσεις στο YouTube που διατίθενται στο διαδίκτυο. Θα θέλατε να ανακαλύψετε 70+ χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για το YouTube; Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ φύλλο εξαπατήσεως YouTube τώρα! Το ηλεκτρονικό βίντεο είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος του δ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το YouTube είναι ένας από τους καλύτερους δικτυακούς τόπους βίντεο στον κόσμο. Και είναι μακράν το πιο δημοφιλές. Αλλά υπάρχουν κάποιες φανταστικές εναλλακτικές λύσεις στο YouTube που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Θα θέλατε να ανακαλύψετε 70+ χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για το YouTube; Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ φύλλο εξαπατήσεως YouTube τώρα!

Το ηλεκτρονικό βίντεο είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος του διαδικτύου ότι υπάρχουν αμέτρητοι δικτυακοί τόποι βίντεο που αξίζει να επισκεφθείτε. Ακολουθούν οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για την παρακολούθηση βίντεο online.

1. Vimeo

αποτελέσματα vimeo

Ακόμα και αν επισκέπτεστε το YouTube τακτικά, αξίζει να προσθέσετε το Vimeo στην εναλλαγή των δικτυακών τόπων βίντεο. Ο ιστότοπος ήταν ο πρώτος στον ιστό που υποστηρίζει βίντεο υψηλής ευκρίνειας και ενώ περιλαμβάνει μια επιλογή από ναύλο που δημιουργείται από τους χρήστες, η έμφαση δίνεται περισσότερο σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Το Vimeo προσφέρει επίσης τηλεοπτικές σειρές και υποστηρίζει βίντεο 360 μοιρών.

Ο ιστότοπος διαθέτει μια εύχρηστη λειτουργία αναζήτησης που οργανώνει βίντεο ανά κατηγορία και κανάλι. Δεν είστε σίγουροι τι να παρακολουθήσετε; Μια τακτικά ενημερωμένη επιλογή των επιλογών προσωπικού του Vimeo μπορεί να σας βοηθήσει να σας κατευθύνω προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δείτε περισσότερους λόγους για να παρακολουθήσετε βίντεο στο Vimeo αντί 7 Λόγοι για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση βίντεο στο Vimeo 7 Λόγοι για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση βίντεο στο Vimeo YouTube είναι μεγάλη, αλλά είναι μακριά από τέλεια. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις γύρω από εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Συμπεριλαμβανομένου του Vimeo, το οποίο σας προτείνουμε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα. Διαβάστε περισσότερα .

2. Metacafe

βίντεο metacafe

Το Metacafe είναι ένας δικτυακός τόπος βίντεο που ειδικεύεται σε περιεχόμενο βίντεο μικρής μορφής. Είναι ένας από τους πολλούς δικτυακούς τόπους βίντεο όπως το YouTube.

Περιεχόμενο περιλαμβάνει τα πάντα από τις καλύτερες στιγμές των καλύτερων surfers του κόσμου, τις γρήγορες αναθεωρήσεις προϊόντων και τις συμβουλές για το πώς να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο επίπεδο στο αγαπημένο σας video game.

Ένα από τα δυνατά σημεία της Metacafe είναι η απλότητα της. Η διεπαφή περιήγησής του είναι αρκετά απλή, με μια γραμμή μενού που συνδέει με τα πιο πρόσφατα, δημοφιλή και αναβαθμισμένα βίντεο. Εκείνοι που θέλουν να κάνουν βαθύτερη κατάδυση μπορούν να κάνουν κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στα αριστερά, το οποίο περιλαμβάνει μια πιο εκτεταμένη λίστα κατηγοριών βίντεο.

3. Dailymotion

dailymotion βίντεο

Το Dailymotion είναι ένας άλλος ιστότοπος βίντεο όπως το YouTube. Πραγματοποιήθηκε ζωντανά τον Μάρτιο του 2005, μόλις ένα μήνα αργότερα από τον πιο διάσημο αντίπαλό της.

Σήμερα, το Dailymotion είναι ίσως ο πιο συναρπαστικός ανταγωνιστής του YouTube. Υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί από επαγγελματίες εκδότες και ερασιτέχνες. Τα βίντεο στην αρχική σελίδα οργανώνονται ανά κατηγορία και δίνεται προτεραιότητα στα θεματικά θέματα και τα βίντεο που παρουσιάζουν τάση.

Το Dailymotion σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Όσο περισσότερα βίντεο παρακολουθείτε, τόσο πιο εξατομικευμένες είναι οι συστάσεις του ιστότοπου.

4. Veoh

βίντεο veoh

Προερχόμενος από την έναρξη του Ισραηλιού Qlipso, το Veoh είναι μια εναλλακτική λύση στο YouTube που περιγράφει τον εαυτό του ως εταιρεία διαδικτυακής τηλεόρασης. Η περιοχή διαθέτει εκατομμύρια βίντεο, τα περισσότερα από τα οποία παράγονται επαγγελματικά.

Το Veoh διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων πλήρων επεισοδίων και κλιπ από εκπομπές όπως NCIS, Δύο και μισοί άνδρες, η τιμή είναι σωστή και οι νέοι και οι ανήσυχοι. Έχει επίσης βίντεο από κλασικές σειρές, όπως οι Family Ties, Melrose Place και το αρχικό Beverly Hills 90210.

Εκτός από τα τηλεοπτικά κλιπ, το Veoh διαθέτει μουσικό περιεχόμενο σε ένα ευρύ φάσμα ειδών. Έχει επίσης ένα τμήμα ταινιών που περιλαμβάνει ορισμένα πλήρους μήκους χαρακτηριστικά, καθώς και αξέχαστα κλιπ από ένα μεγάλο αριθμό ταινιών.

5. Το αρχείο Internet

βίντεο αρχειοθέτησης μέσω διαδικτύου

Το Internet Archive είναι μια διαδικτυακή βιβλιοθήκη με όλα τα είδη δωρεάν περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, της μουσικής, του λογισμικού και, φυσικά, των ταινιών.

Ακριβώς όπως μπορείτε να συνδέσετε μια φυσική βιβλιοθήκη με την έρευνα, ένα από τα δυνατά σημεία του περιεχομένου του αρχείου Internet Archive είναι η μεγάλη συλλογή του ιστορικού περιεχομένου. Παρόλο που έχει και κάποιο νεότερο περιεχόμενο, μερικά από τα καλύτερα βίντεο είναι παλαιότερα και συγκεχυμένα ειδησεογραφικά δελτία, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που συνήθως είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλους ιστότοπους.

Όπως πολλοί άλλοι ιστότοποι, οι χρήστες μπορούν επίσης να ανεβάσουν βίντεο στο Αρχείο Internet. Κατά τη μεταφόρτωση βίντεο, το H.264 είναι η κοινή μορφή κωδικοποίησης βίντεο που χρησιμοποιείται.

6. Τραβήξτε

sony crackle βίντεο

Διαθέσιμο από την Sony Pictures Entertainment, το Crackle είναι ένα online streaming site που διαθέτει πρωτότυπες εμφανίσεις για το διαδίκτυο, καθώς και κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από διάφορα δίκτυα του Χόλιγουντ.

Ορισμένα από το αρχικό περιεχόμενο του Crackle έχουν κερδίσει την κριτική, συμπεριλαμβανομένης της σειράς διαδικτυακών κομητειών σε αυτοκίνητα Getting Coffee με Jerry Seinfeld. Έχει επίσης μια καλή επιλογή τηλεοπτικών εκπομπών από το παρελθόν, όπως το All in the Family, το 227, το Firefly, το Mad About You και το Radio News.

Τέλος, το Crackle προσφέρει μερικές μεγαλύτερες ταινίες που ίσως έχετε χάσει, όπως Night of the Living Dead, Animal House, Paranormal Activity και Rudy.

Ψάχνετε για μια καλύτερη επιλογή τηλεοπτικών εκπομπών συνεχούς ροής Τι είναι το Vudu και πώς λειτουργεί; Τι είναι το Vudu και πώς λειτουργεί; Το Vudu είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής. Θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί το Vudu, πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και γιατί πρέπει. Διαβάστε περισσότερα ? Ελέγξτε το Vudu.

7. Συχνά

σπρώξτε το βίντεο

Το Twitch είναι η καλύτερη πλατφόρμα ζωντανής ροής στον ιστό. Ο ιστότοπος ανήκει στην Amazon.

Το κύριο μέλημα του Twitch είναι η ζωντανή προβολή βίντεο, τα esports και τα talk show που σχετίζονται με τυχερά παιχνίδια. Υπάρχουν επίσης και ορισμένα βίντεο που δεν αφορούν παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, ο Twitch έχει μεταδώσει πολλά ζωντανά μουσικά βίντεο από φεστιβάλ και συναυλίες. Ο διεθνής DJ, Steve Aoki, μεταδίδει ένα ολόκληρο σετ από την Ίμπιζα το 2014. Σήμερα, ο Twitch είναι ο επίσημος συνεργάτης συνεχούς ροής για το Ultra Music Festival στο Μαϊάμι.

Υπάρχει επίσης μια κατηγορία IRL (Στην πραγματική ζωή) και μια κατηγορία δημιουργικών.

8. Το Open Video Project

άνοιγμα μενού έργου βίντεο

Το Open Video Project αναπτύχθηκε στο εργαστήριο σχεδίασης αλληλεπίδρασης της Σχολής Πληροφόρησης και Βιβλιοθηκονομίας του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill. Στοχεύει στην ερευνητική κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων όσων εργάζονται με την ανάκτηση πολυμέσων και τις ψηφιακές βιβλιοθήκες.

Με αυτό κατά νου, τα περισσότερα από τα βίντεο που βρέθηκαν στο The Open Video Project είναι εκπαιδευτικά. Υπάρχουν πολλά βίντεο από τα αρχεία της NASA, καθώς και μια συλλογή από κλασσικές τηλεοπτικές διαφημίσεις και εκπαιδευτικές ταινίες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950. Αν ψάχνετε να διερευνήσετε ιστορικό περιεχόμενο βίντεο, δώστε το The Open Video Project μια βολή.

9. 9GAG

9gag βίντεο

Το 9GAG είναι μια συλλογή από όλα τα πράγματα, διασκεδαστικά και ανόητα: αστείες φωτογραφίες, GIF, βίντεο παιχνιδιών, μιμίδια, anime και πολλά άλλα.

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι διασκεδαστικό και επιπόλαιμο. Οι τίτλοι βίντεο περιλαμβάνουν "Μια σύνταξη των καλύτερων διαφημίσεων που πρωταγωνίστηκαν από το πλήρωμα Star Wars", ή "Αυτή η ιστορία αγάπης γυμνασίου θα ζεστάνει την καρδιά σου και στη συνέχεια θα την σπάσει πριν ξέρεις τι συνέβη".

Είναι ο τύπος των στοιχείων που είναι δύσκολο να μην κάνετε κλικ και στη συνέχεια να περάσετε ώρες περιήγηση. Πριν επισκεφθείτε, προειδοποιήστε: ο ιστότοπος περιέχει ορισμένα βίντεο που είναι κάπως ανάρμοστα και μπορεί να μην είναι ασφαλή για εργασία.

10. TED Talks

συζητήσεις

Το TED Talks είναι ένας κορυφαίος ιστοχώρος βίντεο. Διαθέτει περισσότερες από 2.300 συνομιλίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η τεχνολογία, οι επιχειρήσεις, το σχεδιασμό, η επιστήμη και τα παγκόσμια θέματα.

Μερικές από τις συνομιλίες είναι αστείες, ενώ άλλες είναι συναισθηματικές. Μερικές συνομιλίες έχουν σκοπό να εξηγήσουν πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός σας, ενώ άλλοι υπάρχουν κυρίως για ψυχαγωγία. Το ένα σταθερό με όλα τα βίντεο TED Talks, ωστόσο, είναι ότι είναι πιθανό να πάρετε κάτι αξέχαστο από το καθένα.

Ο ιστότοπος TED Talks είναι ιδιαίτερα χρήσιμος αν είστε συμπιεσμένοι για το χρόνο. Τα βίντεο που εμφανίζονται στο μενού φέρουν ετικέτα με έναν κόκκινο κύκλο εύκολο να δουν αν είναι μικρότεροι από έξι λεπτά.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας εναλλακτικό YouTube;

Το YouTube είναι ο κορυφαίος ιστότοπος βίντεο για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας επιλογής των βίντεο και της σύνδεσης με την Google. Ωστόσο, οι ιστότοποι βίντεο που αναφέρονται παραπάνω είναι όλες οι αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις του YouTube.

Αν ψάχνετε ακόμα περισσότερα βίντεο για να παρακολουθήσετε on-line, ελέγξτε τη λίστα με τις καλύτερες ταινίες δωρεάν ροής ταινιών Οι καλύτεροι ελεύθεροι κινηματογράφοι Streaming Websites Οι καλύτεροι ελεύθεροι ιστοχώροι ροής ταινιών Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες νόμιμα και δωρεάν, έχετε πολλά των επιλογών online. Εδώ είναι τα καλύτερα δωρεάν streaming ταινίες ... Διαβάστε περισσότερα και τη λίστα μας εξειδικευμένες υπηρεσίες streaming που δεν είναι Netflix 10 Niche Streaming Services για όσους μισούν Netflix 10 υπηρεσίες εξειδικευμένης ροής για εκείνους που μισούν Netflix Mainstream υπηρεσίες συνεχούς ροής μεταφέρουν κύριο περιεχόμενο. Τι μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι λιγότερο συμβατικό; Είστε καλύτερο να ελέγξετε έξω αυτές τις εναλλακτικές υπηρεσίες streaming γεμάτες με περιεχόμενο εξειδικευμένες. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Online Video, YouTube.