Ορισμένα σχόλια στο YouTube πρέπει απλώς να πεθάνουν.  Ακολουθούν τα χειρότερα είδη σχολίων που πρέπει πραγματικά να σταματήσετε να αφήνετε στο YouTube.

15 από τα χειρότερα σχόλια YouTube που χρειάζονται πραγματικά να πεθάνουν

Αυτό είναι ένα άρθρο γνωμοδότησης. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις, τις απόψεις ή τις επίσημες πολιτικές του MakeUseOf. Δεδομένου ότι το YouTube έχει περάσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι έχουν καταφέρει να βρουν πνευματικά σχόλια στο YouTube τα τελευταία χρόνια. Είναι διασκεδαστικό να λάβετε περαιτέρω τις ιδέες σε ένα βίντεο και να συζητήσετε με άλλους, να βρείτε σχετικό περιεχόμενο ή απλά να κάνετε αστεία. Θα θέλατε να ανακαλύψετε 70+ χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για το YouTube; Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ φύλλο ε

Αυτό είναι ένα άρθρο γνωμοδότησης. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντανακλούν απαραίτητα τις απόψεις, τις απόψεις ή τις επίσημες πολιτικές του MakeUseOf.

Δεδομένου ότι το YouTube έχει περάσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι έχουν καταφέρει να βρουν πνευματικά σχόλια στο YouTube τα τελευταία χρόνια. Είναι διασκεδαστικό να λάβετε περαιτέρω τις ιδέες σε ένα βίντεο και να συζητήσετε με άλλους, να βρείτε σχετικό περιεχόμενο ή απλά να κάνετε αστεία.

Θα θέλατε να ανακαλύψετε 70+ χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για το YouTube; Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ φύλλο εξαπατήσεως YouTube τώρα!

Ωστόσο, καθώς όσοι συχνάζουν στο YouTube θα γνωρίζουν, υπάρχουν τόνοι φθαρμένων σχολίων του YouTube που δεν είναι πλέον αστείο ή πνευματώδες. Είναι παλιές, χρονολογημένες και δεν αξίζει να γράψω.

Την επόμενη φορά που θέλετε να αφήσετε ένα σχόλιο στο YouTube, παρακαλούμε να αποφύγετε αυτά που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.

1. Πρώτον!

Για κάποιο άγνωστο λόγο, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι είναι ένα επίτευγμα για να αφήσετε το πρώτο σχόλιο σε ένα βίντεο. Έτσι, θα βρείτε ένα σχόλιο "Πρώτον!" Για σχεδόν κάθε βίντεο, ειδικά εάν είστε από τους πρώτους θεατές.

Σήμερα, το YouTube σάς επιτρέπει μόνο να ταξινομήσετε τα σχόλια από τα πρώτα πρώτα ή τα νεότερα πρώτα. Έτσι, ακόμα και αν κάποιος ενδιαφέρεται (που δεν το κάνουν), δεν υπάρχει κανένας τρόπος να δούμε ποιος ήταν ο πρώτος.

Εάν με κάποιο τρόπο σκοντάφτετε ένα βίντεο με μηδενικά σχόλια, αντισταθείτε στον πειρασμό να αφήσετε αυτό το σχόλιο. Προσθέστε κάτι που αξίζει.

2. Ήταν αυτό το φιλμ σε μια πατάτα;

Είστε πάντα βέβαιοι να βρείτε ένα σχόλιο σαν αυτό σε βίντεο εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας. Είτε είναι παλιό και καταγράφεται σε πρωτόγονο υλικό, είτε είναι τρελός ή εστιάζοντας, κάποιος το δείχνει πάντα.

Εάν είστε πραγματικά σε θέση να καταγράψετε ένα βίντεο με μια πατάτα, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

3. Υπάρχει κάποιος άλλος που το παρακολουθεί αυτό το 2018;

Ακόμα ακούγοντας το 2018 YouTube

Βρείτε ένα δημοφιλές βίντεο στο YouTube 10 πιο δημοφιλή βίντεο YouTube μπορείτε να κάνετε σήμερα 10 πιο δημοφιλή βίντεο YouTube μπορείτε να κάνετε σήμερα Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα κανάλι YouTube σήμερα, αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς τύποι βίντεο που μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε περισσότερα που υπάρχουν εδώ και χρόνια ή ένα μουσικό βίντεο ενός παλιού τραγουδιού και σίγουρα θα δείτε αυτό το σχόλιο.

Δεν μας αρέσει να το σπάσουμε, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι πολλοί άλλοι παρακολούθησαν το βίντεο φέτος και θα συνεχίσουν να το κάνουν για τα επόμενα χρόνια. Είναι σχεδόν σαν μια μεγάλη διασκέδαση να είναι ευχάριστη χρόνια μετά την εισαγωγή της.

4. Darude - Sandstorm

Οι χρήστες συχνά στρέφονται στο τμήμα σχολίων του YouTube για να ρωτήσουν για τη μουσική σε ένα βίντεο. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανακαλύψετε νέα μουσική 7+ Εύκολοι τρόποι για να ανακαλύψετε τη νέα μουσική που θα αγαπήσετε 7+ Εύκολοι τρόποι για να ανακαλύψετε τη νέα μουσική που θα αγαπήσετε Το βάθος και το εύρος της μουσικής που ανακαλύπτεται αυτές τις μέρες είναι μυαλό. Το πρόβλημα είναι να γνωρίζουμε πού να κοιτάξουμε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με μια απίστευτη λίστα πόρων μόνο για εσάς. Διαβάστε περισσότερα, αλλά όχι αν βγαίνει αυτό το κουρασμένο σχόλιο.

Είναι κοινό θέαμα που βλέπει κάποιον να απαντά "Darude - Sandstorm" οποτεδήποτε κάποιος ρωτάει για μουσική. Το Sandstorm είναι μια οργανική ηλεκτρονική διαδρομή που πολλοί streamers και οι YouTubers κάποτε χρησιμοποιούσαν ως μουσική υπόκρουση, με αποτέλεσμα το αστείο. Για τον Απρίλιο του Fool του 2015, το YouTube πρότεινε ακόμη το τραγούδι κάτω από όλες τις αναζητήσεις που σχετίζονται με τη μουσική.

Παρακαλείστε όλους να ευνοούν απαντώντας μόνο σε ερωτήσεις μουσικής αν γνωρίζετε πραγματικά το τραγούδι.

5. Ελέγξτε το κανάλι μου!

Σε μια προσπάθεια να χτίσετε κάποιο ενδιαφέρον, θα δείτε συχνά ότι οι χρήστες αφήνουν σχόλια σε βίντεο που ζητούν από άλλους να ελέγξουν το κανάλι τους.

Πολλές φορές τα συνδεδεμένα κανάλια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Μερικές φορές αυτοί οι σχολιαστές είναι μικρά παιδιά που λένε ότι «δεν έχουν την ευκαιρία» σε μια προσπάθεια να πάρουν συμπάθεια.

Είναι δύσκολο να κερδίσετε ένα νόημα στο YouTube 9 Βασικά συστατικά ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube 9 Βασικά συστατικά ενός επιτυχημένου καναλιού στο YouTube Αληθινή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καθορισμένη φόρμουλα για ένα επιτυχημένο κανάλι YouTube. Αλλά υπάρχουν μερικά βασικά συστατικά που θα κάνουν τις πιθανότητές σας για φήμη στο YouTube ακόμα πιο πιθανό. Διαβάστε περισσότερα, αλλά θα πρέπει να το κάνετε με τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου αντί να ζητάτε προβολές.

6. Το αγαπημένο μου μέρος ήταν το όλο πράγμα

Πολλές φορές, θα δείτε ένα σχόλιο σαν αυτό σε μουσικά βίντεο, όπου το μήκος του βίντεο είναι 3:32:

Το αγαπημένο μου μέρος ήταν 0:00 έως 3:32.

Το YouTube σάς επιτρέπει να συνδέεστε με συγκεκριμένα χρονικά σήματα, πληκτρολογώντας τα, ώστε να μπορείτε να σχολιάσετε κάτι όπως "Είναι αυτός που παίρνει τη μύτη του στο 1:12;". Αλλά αυτά τα σχόλια απλώς λένε ότι το "αγαπημένο" μέρος τους ήταν ... όλα αυτά.

Ναι, αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Παρακαλώ, πείτε μας περισσότερα.

7. Witty Dislike Σχόλια

Τα σχόλια που δεν αντέχουν στο YouTube

Αν ο ιδιοκτήτης απενεργοποιήσει τη λειτουργία, το YouTube επιτρέπει σε όλους να δουν πόσα συμπαράσματα / δυσκολίες έχει ένα βίντεο. Σε βίντεο που προτιμούν συνήθως, οι χρήστες συχνά αφήνουν ένα σχόλιο "εξηγώντας" γιατί ο μικρός αριθμός ανθρώπων δεν άρεσε το βίντεο.

Για παράδειγμα, σε ένα τρέιλερ για ένα νέο παιχνίδι Mario Kart με 592 αντιπαθείς, κάποιος μπορεί να σχολιάσει "592 άτομα ήρθαν στην 12η θέση". Αυτά τα σχόλια είναι τουλάχιστον διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά εξακολουθεί να είναι μια φθαρμένη φόρμουλα.

Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο απίθανα βίντεο του YouTube όλων των εποχών Τα 10 πιο αδιάφορα βίντεο YouTube όλων των εποχών Τα 10 πιο αδιάφορα βίντεο YouTube όλων των εποχών Με τόσο μεγάλο περιεχόμενο στο YouTube, είναι πάντα διασκεδαστικό να δούμε το καλύτερο ή, αυτή η περίπτωση, χειρότερα, βίντεο. Ας δούμε ποια βίντεο YouTube έχουν πάρει το πιο μίσος ... Διαβάστε περισσότερα εάν είστε περίεργοι.

8. Αναφορά του βίντεο

Δεν έχετε τίποτα πνευματικό να πείτε; Γιατί όχι μόνο να λάβετε ένα απόσπασμα από το βίντεο και να το επικολλήσετε ως σχόλιο σας;

Αυτό είναι ένα κοινό θέαμα. Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι απλώς τεμπέλης είτε επειδή θέλουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερη άσκοπη βαθμολογία, δεν είμαστε σίγουροι.

9. Όλοι οι άλλοι εδώ Λόγω ...;

Τραγούδι YouTube από το παιχνίδι

Εδώ είναι ένα άλλο που θα δείτε σε όλα τα είδη των βίντεο. Ένα μουσικό κομμάτι που εμφανίζεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ένα πρωτότυπο βίντεο που αναφέρεται από ένα remixer και παρόμοια έχουν πάντα τα εξής σχόλια:

Ο John McYouTuber με έστειλε εδώ.

Κάποιος άλλος εδώ λόγω του NHL 06;

Είναι υπέροχο ότι επεκτείνετε τους ορίζοντές σας σαν αυτό, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να ενημερώσετε όλοι πώς βρήκατε το βίντεο. Με απλά λόγια, δεν μας νοιάζει.

10. Είμαι ξανά στο παράξενο μέρος του YouTube

Περιπλανηθείτε λίγο βαθιά στο τρελό YouTube έδαφος 11 Crazy κανάλια YouTube που πρέπει να δείτε για να πιστέψετε 11 Crazy κανάλια YouTube που πρέπει να δείτε για να πιστέψετε Υπάρχουν πολλά παράξενα βίντεο στο YouTube, αλλά χρειάζεται ένα πραγματικά αχρείος άτομο για να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο κανάλι γεμάτο από αυτά. Εδώ είναι 11 τρελά κανάλια YouTube που έχουμε αποκαλύψει από τα βάθη του YouTube. Διαβάστε περισσότερα και σίγουρα θα δείτε κάποια από αυτά τα σχόλια να εμφανίζονται. Υπάρχει πολύ αχρείος περιεχόμενο στο YouTube, και αυτά τα σχόλια λειτουργούν ως (άχρηστα) σημάδια που έχετε φτάσει εκείνη την περιοχή. Πώς θα ξέρεις ποτέ κάτι περίεργο αν κανείς δεν το σχολίασε;

11. Μου άρεσε το μέρος όπου ...

Αν ένα βίντεο του YouTube (ή ένα κλιπ από ένα) γίνει δημοφιλές, μπορείτε να στοιχηματίσετε κάποιον να κάνει ένα 10ωρο βρόχο του. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιος έχει την υπομονή να καθίσει μέσα από αυτά, αλλά πάντα θα δείτε ένα σχόλιο για αυτούς όπως αυτό για το παραπάνω βίντεο:

Μου άρεσε το μέρος όπου έπαιξε το σαξόφωνο.

Ω, έτσι; Έχασα αυτό το μέρος - θα μπορούσατε να το επισημάνετε; Αυτό θα ήταν τόσο αστείο.

12. Τώρα αυτό είναι καλή μουσική!

Σχολιασμός σύγχρονης μουσικής YouTube

Αναζητήστε κάποια μουσική που κυκλοφόρησε γύρω στο 2000 ή νωρίτερα και θα δείτε τους τόνους των σχολίων να αναφωνούν ότι είναι "πραγματική" μουσική σε σύγκριση με τις ανοησίες του σήμερα. Πολλές παραλλαγές αυτού του σχολίου υπάρχουν, όπως

Ξεχάστε τον Justin Bieber και την Katy Perry, δώσε μου [αυτή τη μπάντα].

Τα παιδιά σήμερα δεν θα γνωρίζουν ποτέ μουσική όπως αυτή.

Ακόμα καλός στο [έτος]. Δεν μοιάζει με τη μουσική του σήμερα.

Ακόμα κι αν αυτό είναι αλήθεια, ποια είναι η μουσική που βγήκε το 2010 σχετικά με τη μουσική που βγήκε στη δεκαετία του '90; Δεν μπορείτε να το απολαύσετε μόνο για αυτό που είναι;

13. Thumbs Up αν συμφωνείτε!

Το σημείο του συστήματος thumbs up / down είναι να δείξει ποια σχόλια είναι πραγματικά καλά και να κρύβουν το spam / junk. Έτσι, συμπεριλαμβανομένων των φράσεων "thumbs up if" στο σχόλιό σας είναι ουσιαστικά εξαπάτηση.

Θα δείτε σχόλια όπως αυτά που με κάποιο τρόπο έχουν εκατοντάδες upvotes:

Thumbs up εάν νομίζετε ότι αυτό είναι το καλύτερο τραγούδι της μπάντας.

Θα θυμάστε αν θυμάσαι αυτό το 2009.

Thumbs up εάν παίζετε αυτό σε ένα βρόχο.

Και πάλι, το YouTube δεν είναι το μόνο μέρος όπου γίνονται crap. Πολλές φοβερές αναρτήσεις Reddit εκραγούν στη δημοτικότητα 15 Φοβισμένες Δημοσιεύσεις Reddit που δεν θα πιστεύετε ότι ήταν δημοφιλή 15 Φοβισμένες Δημοσιεύσεις Reddit που δεν θα πιστεύετε ότι ήταν δημοφιλείς Reddit είναι το σπίτι σε όλα τα είδη των awesome περιεχόμενο. Αλλά είναι επίσης γεμάτο από ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον μέσο χρήστη για κάποιο γρήγορο κάρμα. Εδώ είναι 15 τρομερές θέσεις που κάπως έκρυψε στο ... Διαβάστε περισσότερα, επίσης.

14. Τι ακριβώς παρακολούθησα;

Παρόμοια με το σχόλιο "παράξενο μέρος του YouTube", αυτό είναι ένα άλλο παλιό απάντηση. Αν το βίντεο ήταν πραγματικά περίεργο, γιατί να μην μιλήσουμε για το τι το κάνει περίεργο, αντί να αφήνει αυτή τη χαλαρή παρατήρηση;

15. Τελικές στιγμές σας

Σχόλιο για το YouTube γιατρού ζωντανά

Για να εκφράσετε πόσο αγαπούν ένα βίντεο, θα δείτε συχνά στους χρήστες να αφήνουν ένα σχόλιο σαν αυτό (4:52 είναι η διάρκεια του βίντεο):

Γιατρός: Έχετε τέσσερα λεπτά και 52 δευτερόλεπτα για να ζήσετε.

Μου:

Δεν ξέρω αν παρακολουθώ ένα βίντεο από το YouTube θα είναι στη σύντομη λίστα μου για το τι πρέπει να κάνω στις τελευταίες μου ώρες, αλλά νομίζω ότι θα χρειαστώ έναν γιατρό αν δουν άλλο ένα από αυτά τα σχόλια.

Το YouTube αξίζει καλύτερα

Μετά από χρόνια που κάνουν αυτά τα ίδια κουρασμένα παλιά σχόλια του YouTube, ήρθε η ώρα να κάνουμε καλύτερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε να αφήσετε αυτά τα σχόλια μόνοι σας και αντ 'αυτού να καταλήξετε σε πιο πρωτότυπο περιεχόμενο. Σχόλια όπως αυτά είναι τόσο μακριά από το να είναι μοναδικά που δεν είναι ακόμη ενδιαφέροντα πια.

Τα σχόλια είναι μόνο ένα από τα τρέχοντα προβλήματα του YouTube αν και, επομένως, παρακαλούμε δείτε τη λίστα με τους τρόπους που μπορείτε να αποθηκεύσετε το YouTube από τον εαυτό σας 7 τρόποι να βοηθήσετε να αποθηκεύσετε το YouTube από τον εαυτό σας 7 τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε να αποθηκεύσετε το YouTube από τον εαυτό του Το YouTube είχε πολλά προβλήματα το 2017, αλλά οι συνηθισμένοι χρήστες μπορούν να το βελτιώσουν. Εδώ είναι απλοί τρόποι κοινής λογικής που μπορείτε να βοηθήσετε να αποθηκεύσετε το YouTube από μόνο του. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Online Σχόλια, YouTube.