Μετατρέψτε τους εαυτούς σας σε τέχνη με αυτά τα ελεύθερα δημιουργικά εργαλεία και ενταχθείτε στη νέα τρέλα φίλτρου που τώρα αναλαμβάνει το Διαδίκτυο.

5 δωρεάν εφαρμογές για να μετατρέψετε φωτογραφίες σε τέχνη σε Android, iPhone ή Web

Διαφήμιση Τα φίλτρα Akin και Instagram, υπάρχουν τώρα εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν μια φωτογραφία σε μια ζωγραφική. Από το Scream του Munch έως τη γεωμετρική μεγαλοφυία του Mondrian, αυτές οι εφαρμογές φιλτραρίσματος καλλιτεχνικού αποτελέσματος είναι εύχρηστες και είναι διαθέσιμες τόσο για κινητά όσο και για επιφάνεια εργασίας. Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε μια φωτογραφία να μοιάζει με μια ζωγραφική δωρεάν, ίσως να ενδιαφέρεστε να διαβάσετε σχετικά με τους εγκεφάλους πίσω από αυτές τις εφαρμογές, τον αλγόριθμο νευρικής ζωγραφικής DeepStyle. Παρόλο που όλες οι εφ

Διαφήμιση

Τα φίλτρα Akin και Instagram, υπάρχουν τώρα εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν μια φωτογραφία σε μια ζωγραφική. Από το Scream του Munch έως τη γεωμετρική μεγαλοφυία του Mondrian, αυτές οι εφαρμογές φιλτραρίσματος καλλιτεχνικού αποτελέσματος είναι εύχρηστες και είναι διαθέσιμες τόσο για κινητά όσο και για επιφάνεια εργασίας.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε μια φωτογραφία να μοιάζει με μια ζωγραφική δωρεάν, ίσως να ενδιαφέρεστε να διαβάσετε σχετικά με τους εγκεφάλους πίσω από αυτές τις εφαρμογές, τον αλγόριθμο νευρικής ζωγραφικής DeepStyle. Παρόλο που όλες οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τον ίδιο αλγόριθμο, ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται σε διαφορετικές εφαρμογές είναι αυτό που τους χωρίζει.

1. Prisma (Android, iOS): Οι καλύτερες εφαρμογές φίλτρου τέχνης

Ίσως έχετε δει αυτήν την εφαρμογή που αναφέρεται είτε στο Instagram, στο Facebook ή στο Twitter. Το Prisma ξεκίνησε την τρέλα φίλτρου τέχνης, επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και κάνει μερικά πράγματα που δεν κάνουν καμία από τις άλλες εφαρμογές.

Με το Prisma, μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία και ένα φίλτρο, θα εφαρμοστεί αμέσως το φίλτρο (διαρκεί περίπου 10-20 δευτερόλεπτα) και θα σας δείξει μια προεπισκόπηση της τελικής εικόνας σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας αριστερά ή δεξιά για να δηλώσετε την ένταση του φίλτρου από 0 έως 100 τοις εκατό. Υπάρχουν επίσης συνήθεις επιλογές επεξεργασίας εικόνας όπως η έκθεση, η αντίθεση, ο κορεσμός κλπ.

Η δωρεάν έκδοση λειτουργεί μόνο με εικόνες ποιότητας SD και έχει ήδη πολλά υπέροχα φίλτρα. Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε εικόνες υψηλής ποιότητας και πάνω από 300 φίλτρα, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Premium για $ 1, 99 το μήνα.

Εάν σας αρέσει να τίνατε γύρω για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε τέχνη για τα κοινωνικά σας μέσα, τότε η premium έκδοση θα αξίζει τον κόπο. Το Prisma είναι το πιο εύκολο στη χρήση από όλες αυτές τις εφαρμογές για να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε μια ζωγραφική.

Λήψη: Prisma for Android | iOS (δωρεάν)

Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένα εικόνες πλήρους μεγέθους και δεν ενοχλείστε για τον αριθμό των φίλτρων ή πόσο καλά μετατρέπει τις φωτογραφίες σε πίνακες, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον Vinci. Είναι δωρεάν και έχετε εικόνες υψηλής ευκρίνειας με υδατογράφημα. Αλλά το αποτέλεσμα δεν φαίνεται τόσο καλό όσο το Prisma.

Λήψη: Vinci για Android | iOS (δωρεάν)

2. Dreamscope (Web): Δεν υπάρχουν εικόνες αναμονής, υψηλής ανάλυσης

Το Dreamscope μετατρέπει τις φωτογραφίες σε πίνακες στον ιστό δωρεάν

Δεν χρειάζεστε πάντα ένα smartphone για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε αυτές τις λαμπρές ζωγραφιές. Αν θέλετε να μάθετε πώς ο Pablo Picasso θα είχε μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε υδατογραφίες, ανακαλύψτε στο Dreamscope.

Αυτή η εφαρμογή Ιστού χρησιμοποιεί την ίδια γεννήτρια DeepStyle και έχει πολλά διαφορετικά στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως φίλτρα. Στην πραγματικότητα, μετά το Prisma, νομίζω ότι η DeepStyle έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από στυλ.

Το πιο σημαντικό, το Dreamscope δεν συμπιέζει τις εικόνες σας. Μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης και να πάρετε μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης σε αντάλλαγμα, ενώ όλες οι άλλες εφαρμογές θα συρρικνωθεί σε μικρότερο μέγεθος. Υψηλή ανάλυση θα είναι απαραίτητη εάν θέλετε να εκτυπώσετε οποιαδήποτε από αυτές τις "ζωγραφισμένες φωτογραφίες" και να τις πλαισιώσετε.

Μπορείτε επίσης να δείτε την γκαλερί των πρόσφατων δημιουργιών Dreamscope από άλλους χρήστες για να δείτε τις δημιουργικές δυνατότητες αυτής της εφαρμογής ζωγραφικής φωτογραφιών.

3. DeepArt (Web): Δημιουργία προσαρμοσμένων στυλ

Το DeepArt είναι μια δωρεάν εφαρμογή στο διαδίκτυο για να μετατρέψει τις εικόνες σε καλλιτεχνικές ζωγραφιές

Το DeepArt είναι μια εφαρμογή ιστού με την επιλογή να μετατρέπετε κάθε ζωγραφική που βλέπετε online σε στυλ φίλτρου. Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικά καλό, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε μια διάσημη ζωγραφική.

Ας υποθέσουμε ότι βρήκατε μια θαυμάσια αδιευθυνόμενη εικόνα που κάποιος μοιράστηκε στο Instagram, αφού έκαναν αλλαγές με τις ρυθμίσεις για να το κάνουν σωστό. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την εικόνα Instagram και να την μετατρέψετε σε φίλτρο για τον εαυτό σας στο DeepArt, αρκεί να εγγραφείτε για αυτό.

Στη συνέχεια, ανεβάστε τη δική σας εικόνα, επιλέξτε το νέο φίλτρο που δημιουργήσατε και παρακολουθήστε το DeepArt για να παντρευτείτε τα δύο. Θα συνιστούσα να ελέγξετε την καρτέλα "Τελευταίες εικόνες" για να εμπνευστείτε από το τι δημιουργούν οι άνθρωποι, ώστε να έχετε μια ιδέα για το τι θα θέλατε να κάνετε.

Οι τελικοί "πίνακες ζωγραφικής" έχουν μέγεθος 500 × 500 εικονοστοιχεία και χρειάζονται κάποιο χρόνο για να δημιουργηθούν. Μπορείτε να πάρετε τα έργα σας γρηγορότερα με την καταβολή ενός μικρού τέλους.

4. NeuralStyle.Art (Web): Το πιο ισχυρό καλλιτεχνικό φίλτρο App

Το Neuralstyle.Art είναι η πιο ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών εφέ εφέ για να μετατρέψετε τις εικόνες και τα βίντεο σε ζωγραφιές

Εάν είστε επαγγελματίας ή σχεδιαστής που χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο έλεγχο των αποτελεσμάτων του DeepStyle, πρέπει να κατευθυνθείτε προς το NeuralStyle.Art. Αυτή η εφαρμογή ιστού είναι η πιο ισχυρή εφαρμογή τέχνης φωτογραφιών μεταξύ όλων αυτών που δοκιμάσαμε.

Η δωρεάν έκδοση έχει παρόμοιους περιορισμούς με άλλους, όπως η έξοδος ψηφίσματος SD και μπορεί να κάνει μόνο τρεις εργασίες την ημέρα. Αλλά το μέγεθος του τσιγκούρι που μπορείτε να κάνετε με το στυλ της ζωγραφικής, το μέγεθος της βούρτσας, την ένταση και άλλες παραμέτρους είναι ασύγκριτο σε άλλες εφαρμογές.

NeuralStyle.Art λάμπει πραγματικά όταν πηγαίνετε για τις εκδόσεις Pro, οι οποίες ξεκινούν από $ 1, 99. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα σε βίντεο, να αφαιρέσετε υδατογραφήματα, να αποκτήσετε ισχυρότερα επίπεδα φίλτρων και ακόμη και να επεξεργαστείτε παρτίδες πολλαπλών εικόνων.

5. r / deepstyle (Web): Συζητήστε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα φίλτρα τέχνης

Το r / deepstyle της Reddit έχει όλα τα νέα και τις πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές που μετατρέπουν τις φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής

Θέλετε να μάθετε πότε είναι διαθέσιμη μια νέα εφαρμογή δολοφόνων; Θέλετε μια εφαρμογή όπως αυτή που δουλεύει με βίντεο; Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας εφαρμογή; Θέλετε να δείτε τι δημιουργούν οι άλλοι; Η Reddit έχει ένα ολόκληρο φόρουμ γι 'αυτό.

Πάνω από το r / deepstyle, θα βρείτε όλα όσα σχετίζονται με αυτόν τον νέο αλγόριθμο, από άρθρα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας της δικής σας εφαρμογής σε υπάρχον λογισμικό και γκαλερί. Η κοινότητα είναι αρκετά χρήσιμη σε όλες τις πτυχές αυτής της τεχνολογίας και θα σας δώσει ακόμη και προτάσεις και κριτικές σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των εικόνων σας.

Δοκιμάστε τα φίλτρα φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη

Η εφαρμογή go-to για τους περισσότερους απλούς χρήστες θα πρέπει να είναι Prisma, δεδομένης της σειράς φίλτρων και της ευκολίας χρήσης. Εάν θέλετε να κάνετε μία φωτογραφία να μοιάζει σαν μια ζωγραφική δωρεάν μία φορά, τότε η Dreamscope είναι η καλύτερη επιλογή. Το DeepArt είναι ιδανικό εάν θέλετε να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα δικό σας φίλτρο. Και το NeuralStyle είναι το καλύτερο για επαγγελματίες και όσους θέλουν τακτικά την πιο ισχυρή εικόνα για την ζωγραφική app.

Αυτές οι εφαρμογές φωτογραφίας τέχνης είναι μόνο μια σταγόνα στον τεράστιο ωκεανό των δροσερών εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας. Στην πραγματικότητα, πρέπει να ελέγξετε ορισμένες από τις νέες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζονται σε AI για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι τύποι των αποτελεσμάτων και των βελτιώσεων που προσφέρουν, με ελάχιστη εισροή από εσάς ως χρήστη, θα σφυρηλατήσουν το μυαλό σας.

Αν ψάχνετε για πιο χρήσιμες εφαρμογές χειρισμού φωτογραφιών για το τηλέφωνό σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές Android και iPhone που σας αφήνουν να ζωντανέψετε τις φωτογραφίες. Οι 7 Καλύτερες Εφαρμογές για να Animate Photos σε Android και iPhone Οι 7 Καλύτερες Εφαρμογές για να Animate Photos on Android και iPhone Τι γίνεται αν θέλετε να ζωντανέψετε φωτογραφίες, προσθέτοντας κίνηση σε μια στάσιμη στιγμή με την πάροδο του χρόνου; Λοιπόν, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό! Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Cool Web Apps, Ψηφιακή τέχνη, Συμβουλές επεξεργασίας εικόνας, Επεξεργαστής εικόνας, .