Οι πληρεξούσιοι χρησιμοποιούν θυγατρικές για να συνδέσουν μάρκες με πελάτες.  Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές για τις θυγατρικές της Instagram.

Οι βέλτιστες πρακτικές για θυγατρικές της Instagram

Διαφήμιση Το μάρκετινγκ θυγατρικών έχει εδώ και καιρό κυριαρχεί από τους bloggers που κάνουν κλικ σε μετρητά. Σήμερα, το Instagram είναι ο πραγματικός δημιουργός χρήματος στο παιχνίδι, με τους επηρεαστές να λειτουργούν ως μια φιλική γέφυρα μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των πελατών. Για να δημιουργήσετε αποτελέσματα, οι επηρεαστές πρέπει να επιτύχουν ισορροπία μεταξύ του διαφημιστικού περιεχομένου και των αυθεντικών συστάσεων, συμβουλών και τεχνικών. Παρακάτω, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις βέλτισ

Διαφήμιση

Το μάρκετινγκ θυγατρικών έχει εδώ και καιρό κυριαρχεί από τους bloggers που κάνουν κλικ σε μετρητά. Σήμερα, το Instagram είναι ο πραγματικός δημιουργός χρήματος στο παιχνίδι, με τους επηρεαστές να λειτουργούν ως μια φιλική γέφυρα μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των πελατών.

Για να δημιουργήσετε αποτελέσματα, οι επηρεαστές πρέπει να επιτύχουν ισορροπία μεταξύ του διαφημιστικού περιεχομένου και των αυθεντικών συστάσεων, συμβουλών και τεχνικών. Παρακάτω, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις βέλτιστες πρακτικές για τις θυγατρικές της Instagram.

1. Οι τοποθεσίες θυγατρικών πρέπει να ταιριάζουν με τη ροή σας

Με το μάρκετινγκ θυγατρικών Instagram, τόσο ο επηρεαστής όσο και το εμπορικό σήμα πρέπει να αποκομίσουν αξία από τη σχέση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η επιτυχία προέρχεται από τη δημιουργία εμπιστοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εισαγάγετε τα προϊόντα θυγατρικών με τρόπο που να αισθάνεται γνήσιο.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι αναρτήσεις σας δεν αποσύρονται όπως προφανώς "διαφημιστικές".

Βεβαιωθείτε ότι πιστεύετε στο προϊόν

Είναι δύσκολο να προωθήσετε κάτι που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν και εξακολουθείτε να κάνετε μια πειστική υπόθεση για την πραγματοποίηση της αγοράς. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να είστε επιλεκτικοί σχετικά με τα προϊόντα που επιλέγετε να προωθήσετε.

Αν συνεργάζεστε με εμπορικά σήματα ενδυμάτων, τραβήξτε φωτογραφίες που δείχνουν πώς λειτουργεί με την υπάρχουσα σας ντουλάπα. Ομορφιά και μακιγιάζ; Προσπαθήστε να προσφέρετε ένα σύντομο σεμινάριο στην επόμενη ιστορία του Instagram.

Δείτε πώς το προϊόν έχει κάνει τη ζωή σας καλύτερη

Για να πείσετε τους ανθρώπους ότι η αγορά αυτού του προϊόντος αξίζει τον κόπο, θα θελήσετε να αποδείξετε την αξία του στη ροή σας. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι προωθείτε προϊόντα με τρόπο που ακούγεται σαν να είστε απλά χρήσιμος. Θα πείτε στους φίλους ή την οικογένειά σας σχετικά με αυτό το προϊόν, αν όχι, ίσως να το καθίσετε αυτό.

Αυτό το παράδειγμα από την ευχαρίστηση να είναι στην πρώτη κάνει μια καλή δουλειά που προωθούν αυτό το βιβλίο μαγειρικής. Είναι ενθουσιώδης (δείτε την αναφορά τοστ αβοκάντο), γι 'αυτό ακούγεται σαν μια γνήσια υποστήριξη. Παρ 'όλα αυτά, δείχνει προς τη σύνδεση θυγατρικών και φωνάζει έξω το εμπορικό σήμα.

ευτυχής να είναι στο πρώτο παράδειγμα σύνδεσης θυγατρικών

Μην σπαταλάτε τους υποστηρικτές σας

Οι οπαδοί σας δεν πρέπει να αισθάνονται πιεσμένοι να αγοράζουν προϊόντα. Η δημοσίευση μετά την επώνυμη δημοσίευση θα επηρεάσει τον αριθμό των οπαδών σας. Η υπομονή αποδίδει εδώ. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συνδέσετε το περιεχόμενο θυγατρικών στη ροή σας με μη δεσμευμένες αναρτήσεις. Οι οπαδοί είναι γρήγοροι να ρίξουν την εμπιστοσύνη των επιρροών τους όταν αισθάνονται ότι έχουν «εξαντληθεί».

2. Χρησιμοποιήστε τις προπληρωμένες προσφορές με ελάχιστο κόστος

Οι διαφημιστικές καταχωρίσεις είναι διαθέσιμες μόνο σε χρήστες που διαθέτουν λογαριασμούς Instagram για επιχειρήσεις. Αν δεν έχετε ήδη αναβαθμιστεί στην επιχειρηματική τάξη, προχωρήστε στο Instagram και πραγματοποιήστε την αλλαγή.

Οι διαφημισμένες αναρτήσεις σάς επιτρέπουν να ενσωματώσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ μέσα στις δημοσιεύσεις σας και να προωθήσετε τις αναρτήσεις σας στο ακριβές κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε. Είναι ένας ισχυρός τρόπος για να αυξήσετε το ενδιαφέρον σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Αλλά δεν πρέπει να πληρώνετε για να αυξήσετε το περιεχόμενό σας κάθε φορά, αλλιώς δίνετε μόνο στην Instagram τις προμήθειες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει έναν προϋπολογισμό με τον οποίο αισθάνεστε άνετα και παρακολουθείτε τα αποτελέσματά σας.

Για περισσότερους τρόπους για να αυξήσετε το κοινό σας, διαβάστε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε περισσότερους οπαδούς στο Instagram Αυτό είναι το πώς κερδίζετε τους ακόλουθους στο Instagram Αυτό είναι πώς κερδίζετε τους ακόλουθους στο Instagram Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τη στρατηγική Instagram με τα hacks που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ένα αστέρι Instagram. Αυτά τα 10 βήματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τους ακόλουθους στο Instagram αμέσως. Διαβάστε περισσότερα .

3. Κάντε το μεγαλύτερο μέρος της σύνδεσης στο βιογραφικό σας

Το Instagram επιτρέπει μόνο έναν ζωντανό σύνδεσμο κάθε φορά. Που μπορεί να σας εμποδίσει να προωθήσετε κάθε προϊόν στο ακροατήριό σας ταυτόχρονα.

Όταν εμπορεύεστε το προϊόν σε μεμονωμένη θέση, μην ξεχάσετε να επιστήσετε τους οπαδούς πίσω στο σύνδεσμο στο βιογραφικό σας. Επειδή υπάρχει ένα επιπλέον βήμα για το Instagram, σε αντίθεση με ένα blog όπου μπορείτε να ενσωματώσετε εξατομικευμένες συνδέσεις οπουδήποτε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προτρέπετε το κοινό σας.

Χρησιμοποιήστε τις ιστορίες Instagram για να μοιράζεστε συνδέσμους

Οι Ιστορίες Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε τους συνδέσμους θυγατρικών. Θα χρειαστείτε έναν επιχειρησιακό λογαριασμό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το χαρακτηριστικό, διαφορετικά δεν μπορείτε να προσθέσετε ζωντανούς συνδέσμους στις ιστορίες σας.

Αν έχετε επιχειρηματικό λογαριασμό, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να προσθέσετε ετικέτες που να μπορούν να αγοραστούν στις ιστορίες σας και να συνδέσετε προϊόντα με αυτόν τον τρόπο. Οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί δεν συνοδεύονται αυτόματα από τη λειτουργία αγορών. Συνιστούμε να ελέγξετε τη σελίδα βοήθειας του Instagram για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος μπορεί να χαρακτηριστεί ως έμπορος.

προσθέστε instagram αγορές

Αν δεν έχετε δικαιώματα αγοράς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόλπο "σύρετε επάνω" αντί. Το Smalltalk Social δημιούργησε αυτήν την καμπάνια ιστοριών χρησιμοποιώντας το Canva. Οι αγοραστές μπορούν να περάσουν επάνω για να αγοράσουν τα βιβλία για το Amazon και το Smalltalk λαμβάνει την προμήθεια.

Ιστοσελίδες θυγατρικών της Instagram Stories

Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές Link-in-Bio

Αργότερα, το Linkin.bio είναι ένα παράδειγμα. Σας επιτρέπει να προσθέσετε συνδέσμους σε μεμονωμένες αναρτήσεις του Instagram προγραμματισμένες μέσω του εργαλείου τους. Η ιδέα είναι να μετατρέψετε τη σελίδα σας σε μια βελτιστοποιημένη σελίδα προορισμού.

Υπάρχει επίσης το LinkTree, το οποίο υποστηρίζει μέχρι και πέντε συνδέσεις τη φορά. Σύμφωνα με τη σελίδα μάρκετίνγκ τους, ένας σύνδεσμος bio μπορεί να υποστηρίξει πολλούς προορισμούς. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το lnk.bio, το οποίο προσφέρει ένα ελεύθερο αρχικό σχέδιο για νέους επηρεαστές που θέλουν να δοκιμάσουν το εργαλείο πριν από τη δέσμευση.

σύνδεσμος σε βιολογική εφαρμογή

Οι εφαρμογές Link-in-bio είναι συνήθως μια πληρωμένη υπηρεσία, αλλά παρέχουν μια αποτελεσματική λύση για τους επηρεαστές που προωθούν περισσότερα από ένα προϊόντα τη φορά.

Αυτές οι εφαρμογές παρακολουθούν ποιες δημοσιεύσεις κάνουν κλικ στους χρήστες και θα παρουσιάσουν έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο κάθε φορά. Αυτό σημαίνει ότι δεν αλλάζετε συνεχώς τον σύνδεσμο για να ταιριάζει με την τελευταία σας καμπάνια, μη χάνοντας έτσι τις προμήθειες.

Διασύνδεση θυγατρικών συνδέσεων σε άλλα κανάλια

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας μόνο στο Instagram. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε τα άλλα δίκτυά σας, όπως το Twitter και το Facebook, για να μοιραστείτε τους ίδιους συνδέσμους. Η ιδέα δεν είναι να κόψετε και να επικολλήσετε το ίδιο περιεχόμενο σε όλα τα κανάλια.

Αντ 'αυτού, προσαρμόστε κάθε θέση σύμφωνα με την πλατφόρμα που δημοσιεύετε και συνδέστε την με την αρχική σας θέση Instagram. Πάρτε, για παράδειγμα, το tweet παρακάτω. Επισημαίνει ένα δελτίο Instagram και δίνει έμφαση στους οπαδούς σε μια συγκεκριμένη δράση.

twitter promo στο instagram

Μια άλλη ιδέα είναι η λειτουργία ενός ιστολογίου. Το blog θα πρέπει να εμπίπτει στην ίδια εξειδίκευση με τη σελίδα Instagram, προσφέροντας μια άλλη πλατφόρμα για να συνδεθείτε με το κοινό σας και να προωθήσετε τις συνδέσεις προϊόντων σας.

Η εστίαση στη δημιουργία καλού περιεχομένου θα σας βοηθήσει στην κατάταξη στην Αναζήτηση Google, η οποία με τη σειρά της μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το Instagram σας ακολουθώντας. Αυτό είναι μόνο μια βιώσιμη επιλογή εάν έχετε το χρόνο να γράψετε τακτικό περιεχόμενο και είστε ικανός συγγραφέας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, κολλήστε με τους κοινωνικούς.

4. Χρησιμοποιήστε Hashtags το σωστό δρόμο

Hashtags μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε την πρόσβασή σας οργανικά. Όπως το Twitter, το hashtag του Instagram εργάζεται για την οργάνωση βίντεο και φωτογραφικού περιεχομένου.

Τα σχετικά, στοχευμένα hashtags σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε νέα ακροατήρια, προσθέτοντας έτσι περισσότερους οπαδούς, περισσότερη εμπλοκή και περισσότερες παραπομπές.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, μια σύντομη λεζάντα, ακολουθούμενη από διάφορα hashtags που σχετίζονται με vegan τρόφιμα, υγιεινή διατροφή, και smoothies, μπορεί να προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα foodies.

όμορφο hashtag smoothie

Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό hashtags, μερικοί που διαθέτουν υψηλό όγκο απόσπασης και άλλοι που διαθέτουν κακή συγκριτικά. Είναι ευκολότερο να ταξινομηθεί για λιγότερο δημοφιλή hashtags.

Ξεκινήστε τη διαδικασία της έρευνας σας κοιτάζοντας τα hashtag που ακολουθείτε. Τι είναι οι άλλοι άνθρωποι στη θέση σου; Τι γίνεται με τους ανταγωνιστές σας;

Εξερευνήστε τα hashtags για ιδέες

Από εκεί, πληκτρολογήστε σχετικά παραδείγματα σε μια εφαρμογή όπως το Leetags ή το Hashtagify.me. Και οι δύο επιλογές θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε κάποιες καλές επιλογές για να πάρετε τη λέξη έξω. Το Instagram σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 30 hashtags, αλλά ο βέλτιστος αριθμός είναι πιο κοντά στο 10.

Μείνετε μακριά από τις γενικές ετικέτες όπως #blogging ή #socialmedia. Αυτές οι μη φανταστικές φράσεις δεν θα κάνουν τίποτα παρά να προσελκύσουν bots ή ανθρώπους έξω από το κοινό-στόχο σας.

5. Αποκάλυψη όλων (και εννοούμε τα πάντα)

Η διαφάνεια είναι τα πάντα. Και στο παιχνίδι θυγατρικών, η διαφάνεια απαιτείται από το νόμο. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αν δημοσιεύετε κάτι για οικονομικό όφελος στα κοινωνικά μέσα, θα πρέπει να αποκαλύψετε αυτήν την εταιρική σχέση στο κοινό σας.

Οι κατευθυντήριες γραμμές της FTC δηλώνουν ότι τα επώνυμα hashtags και # sponcon πρέπει να είναι "εύκολα αντιληπτά".

FTC

Οι καλύτεροι συνεργάτες επικεντρώνονται στο να είναι ίδιοι

Affiliate affiliates όλων των μεγεθών βοηθούν τα brands να συνδεθούν με τους πελάτες τους με το να είναι διαφανείς και χρήσιμοι. Ναι, πουλάτε από το λογαριασμό σας, αλλά το κοινό σας πρέπει να πιστεύει ότι ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα που προωθείτε.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η επιλογή ενός προγράμματος που προσφέρει τα προϊόντα που αντηχούν με τους οπαδούς σας και από εκεί, δημιουργώντας το συναρπαστικό περιεχόμενο που προάγει απαλά τους συνδέσμους σας. Περάστε την σκληρή πώληση και αγκαλιάστε την αυθεντικότητα αντ 'αυτού.

Τέλος, το μάρκετινγκ θυγατρικών δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Instagram. 7 τρόποι να κερδίσετε χρήματα για το Instagram 7 τρόποι να κερδίσετε χρήματα στο Instagram Αν έχετε ένα μεγάλο Instagram μετά από αυτό είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα από τη δημοτικότητα. Εδώ είναι τρόποι να κερδίσετε χρήματα για το Instagram. Διαβάστε περισσότερα Μπορείτε επίσης να πουλήσετε προϊόντα, υπηρεσίες ή ακόμα και φωτογραφίες.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με το: Instagram, Make Money Online.