Τα περισσότερα ψηφίσματα του νέου έτους δεν πετυχαίνουν. Μπορείτε να δοκιμάσετε απλούστερες συνήθειες με μικρότερα βήματα αντί. Εδώ είναι επτά ιδέες για να εξερευνήσετε.

7 Simple Online Συνήθειες Παραγωγικότητας που μπορούν να αλλάξουν το έτος σας

Διαφήμιση Κάνοντας ένα ψήφισμα Πρωτοχρονιάς είναι τόσο εύκολο όσο η διατήρησή του για ολόκληρο το έτος είναι δύσκολη. Αρχίζετε με αποφασιστικότητα να γίνετε μια καλύτερη, ισχυρότερη έκδοση του εαυτού σας. Μπορείτε να επιμείνετε στο ψήφισμά σας για την πρώτη εβδομάδα, ίσως και τον πρώτο μήνα. Αλλά δεν το καταφέρνεις μέσα στο χρόνο. Ένας καλός κανόνας είναι να κάνουμε ένα ψή

Διαφήμιση

Κάνοντας ένα ψήφισμα Πρωτοχρονιάς είναι τόσο εύκολο όσο η διατήρησή του για ολόκληρο το έτος είναι δύσκολη. Αρχίζετε με αποφασιστικότητα να γίνετε μια καλύτερη, ισχυρότερη έκδοση του εαυτού σας. Μπορείτε να επιμείνετε στο ψήφισμά σας για την πρώτη εβδομάδα, ίσως και τον πρώτο μήνα. Αλλά δεν το καταφέρνεις μέσα στο χρόνο.

Ένας καλός κανόνας είναι να κάνουμε ένα ψήφισμα που δεν είναι πολύ δραματικό ή παράλογο. Είναι πολύ πιο εύκολο να ακολουθήσετε ψηφίσματα με μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας παρά να δοκιμάσετε τεράστια άλματα. Έτσι, εδώ είναι επτά online ψηφίσματα (συνήθειες) που μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα μικρό βήμα κάθε φορά.

1. Μην απορροφάτε τα επιχειρήματα στο διαδίκτυο

Νέος χρόνος ψήφισμα - Σταματήστε τα επιχειρήματα online

Θυμηθείτε ότι ο χρόνος που ο τύπος στο Twitter / Facebook / Reddit είπε κάτι snarky για το αγαπημένο σας βιβλίο / ταινία / πολιτική στάση, και πέρασα ώρες συζητώντας μαζί του πάνω από αυτό; Θυμάσαι πραγματικά να κερδίζεις αυτό το επιχείρημα; Θυμάσαι να κοιτάς πίσω και να αισθάνεσαι καλός να ξοδεύεις όλη αυτή τη φορά πάνω από αυτό το επιχείρημα;

Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε για τα κοινωνικά μέσα είναι ότι ενθαρρύνει συναισθηματικές και όχι λογικές συνομιλίες. Όταν ένα άτομο εκφράζει μια άποψη σε αντίθεση με τη δική σας, αυτή η γνώμη είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επηρεαστούν από το καλά αιτιολογημένο αντίθετο επιχείρημά σας.

Επίσης, μην ξεχάσετε τους διαδικτυακούς trolls, οι οποίοι θα σας παρακινήσουν σκόπιμα να ξεκινήσουν online αγώνες φωνής μόνο για διασκέδαση. Γνωρίζοντας πώς να ανταποκριθούμε σε παραπλανητικά επιχειρήματα Πώς να ανταποκριθούμε σε παραπλανητικά επιχειρήματα στο διαδίκτυο [Stuff to Watch] Πώς να ανταποκριθούμε σε παραπλανητικά επιχειρήματα στο Διαδίκτυο [Stuff to Watch] Αυτά τα οκτώ βίντεο είναι ένας ευγενικός τρόπος να επισημανθούν οι πλάνες. Happy conversation, Internet! Διαβάστε περισσότερα δεν θα βοηθήσει αν το άλλο πρόσωπο προσπαθεί απλώς να πάρει μια άνοδο από σας.

Υπάρχουν πολλοί online χώροι για να συμμετάσχετε σε μια αιτιολογημένη, στοχαστική συζήτηση, όπως το r / Debate, το Debate.org και το Procon.org. Προσέξτε σε αυτούς τους χώρους και, ανεξάρτητα από το πόσο έντονα αισθάνεστε γι 'αυτό, αποφύγετε να ξεκινήσετε πολέμους φλόγας στο Reddit για το πώς ο τζόκερ του Jared Leto ήταν μια πιο πιστή προσαρμογή σε κόμικ από το Heath Ledger.

2. Παρακολουθήστε το χρόνο που χάνεται στα κοινωνικά μέσα

Πιθανότατα όλοι περνούν περισσότερο χρόνο στα κοινωνικά μέσα από ό, τι είναι καλό για εμάς. Κάντε κλικ σε αυτό το προφίλ στο facebook του αγαπημένου σας διασημοτήτων και στη συνέχεια περάστε τις ώρες παρακολουθώντας τις φωτογραφίες σας. Ο χρόνος φαίνεται να πετάει πραγματικά σε τέτοιες στιγμές. Προτού να το ξέρετε, έχετε χάσει άλλα δυο ώρες σε snooping.

Ακόμη και το Facebook αναγκάστηκε πρόσφατα να προειδοποιήσει τους χρήστες ενάντια στο να εξαρτηθούν από τον ιστότοπό τους. Υπάρχουν εφαρμογές, όπως το Social Fever και το OFFTIME που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το χρόνο που ξοδεύετε στα κοινωνικά μέσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για:

 • Ορίστε ένα όριο για το πόσο καιρό χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή κοινωνικών μέσων
 • Λάβετε εβδομαδιαίες αναφορές σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής σας με τα συνοδευτικά αναλυτικά στοιχεία
 • Ορίστε προσαρμοσμένες απαντήσεις αυτόματης απάντησης, ώστε να μην χρειαστεί να περάσετε άσκοπα online χρόνο
 • Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων, κειμένων και ειδοποιήσεων

Λήψη: Κοινωνικό Fever για Android (δωρεάν)

Λήψη: OFFTIME για Android (δωρεάν)

Εάν οι εθιστικές συνήθειες σας πηγαίνουν πέρα ​​από τα social media sites, υπάρχουν κάποιες συμβουλές για να εξετάσετε το ενδεχόμενο αποκλεισμού των χρονοβόρων ιστοχώρων Πώς να αποκλείσετε πραγματικά τους χρονοβόρους ιστοχώρους: 3 συμβουλές που λειτουργούν Πώς να αποτρέψετε πραγματικά τους χρονοβόρους ιστοχώρους: 3 συμβουλές που λειτουργούν αντιπαραγωγική λόγω των αποσπασματικών τοποθεσιών; Αποκλείστε τους χώρους με σπατάλες χρόνου με τη βοήθεια αυτών των συμβουλών και εργαλείων. Διαβάστε περισσότερα .

3. Περάστε το χρόνο για την αυτοπεποίθηση

Δέσμευση στον εαυτό σας να περάσετε τουλάχιστον μια ώρα ή δύο κάθε εβδομάδα σε απευθείας σύνδεση αφιερωμένη στην αυτο-βελτίωση. Πηγαίνετε σε έναν ιστότοπο που σας διδάσκει μια ικανότητα που πάντα ήθελε να μάθει. Ή παρακολουθήστε μια συνέντευξη με έναν επαγγελματία που θαυμάζετε μιλώντας για το έργο τους.

Διαβάστε τα εμπνευσμένα άρθρα ή παρακολουθήστε μερικά από τα καλύτερα κανάλια YouTube για αυτοβελτίωση Τα καλύτερα κανάλια YouTube για αυτοβελτίωση και κίνητρα Τα καλύτερα κανάλια YouTube για αυτοβελτίωση και κίνητρα Παρακολουθεί κανείς τα κανάλια αυτο-βελτίωσης στο YouTube για τη μέρα σας; Δοκιμάστε αυτά τα 10 εμπνευσμένα κανάλια YouTube για να τροφοδοτήσετε τα κίνητρά σας. Διαβάστε περισσότερα . Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών, ακόμη και στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, που στοχεύουν να βελτιώσουν το μυαλό σας. Υπάρχουν ομάδες και φόρουμ στο Facebook, στο Reddit και σε κάθε άλλη πλατφόρμα όπου συναντώνται τα μέλη για να μοιραστούν το πάθος τους για ένα θέμα. Ενώστε αυτές τις ομάδες και μάθετε από αυτούς.

4. Κρατήστε την ηλεκτρονική σας βιολογική ενημέρωση

Οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται να δημιουργήσουν ένα προφίλ στο LinkedIn και σε άλλους χώρους εργασίας. Αλλά λίγοι θυμούνται να διατηρούν τα προφίλ τους ενημερωμένα. Ένας χρόνος έχει περάσει, και εκείνο το έτος έχετε αποκτήσει περισσότερη εμπειρία στη δουλειά σας, ενώ έχετε φτάσει σε νέα επαγγελματικά ορόσημα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσθέσετε αυτά τα επιτεύγματα στο προφίλ σας στις τοποθεσίες εργασίας. Εάν έχετε εργαστεί πρόσφατα με έναν νέο πελάτη, ζητήστε από αυτούς να γράψουν μερικές συμβουλές για τη σελίδα σας στο προφίλ σας. Με όλο και περισσότερους επαγγελματίες που αναζητούν εργασία σε απευθείας σύνδεση, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να παραμελήσετε την εικονική παρουσία σας στον τομέα της εργασίας σας.

5. Ορίστε μια σελίδα κοινωνικών μέσων για να εξερευνήσετε τα πάθη σας

Ξεκινήστε μια ομάδα μάθησης

Ξεκινήστε μια σελίδα. Οποιοδήποτε είδος σελίδας. Ένα κανάλι YouTube. Μια ομάδα WhatsApp ή Telegram. Μια ομάδα κοινωνικής μάθησης Facebook. Ο μόνος κανόνας είναι ότι η σελίδα πρέπει να είναι για να εξερευνήσετε μια δραστηριότητα που αισθάνεστε με πάθος. Μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τη σελίδα σας σε εκπαιδευτική ομάδα και εκπαίδευση εθελοντών.

Ξεχάστε να προσπαθήσετε να κάνετε χρήματα από τη σελίδα. Ο στόχος δεν είναι να δημιουργηθεί μια νέα πηγή εισοδήματος, αλλά μια νέα πηγή ενδιαφέροντος για τον εμπλουτισμό σας πνευματικά και διανοητικά.

6. Ξεκινήστε τη δικτύωση με επαγγελματίες

Πόσες φορές απαντάτε στις ειδοποιήσεις σύνδεσης του LinkedIn; Ενώ η οικονομία του Διαδικτύου είναι ένα ακμάζον οικοσύστημα, οι περισσότεροι από εμάς είναι ικανοποιημένοι να απλώς ελέγξουμε έξω θέσεις εργασίας από καιρό σε καιρό για νέες θέσεις εργασίας.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του τι μπορεί να κάνει το διαδίκτυο για εσάς επαγγελματικά. Είναι σημαντικό να αλληλεπιδράσετε online όχι μόνο με τους φίλους σας αλλά και με τις επαγγελματικές σας επαφές.

Τοποθεσίες όπως το LinkedIn και το Reddit έχουν ευημερούσες κοινότητες για επαγγελματίες να αλληλεπιδρούν και να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Μερικοί τρόποι για να αναπτύξετε το online επαγγελματικό σας δίκτυο είναι:

 • Αλληλεπίδραση με νέα αιτήματα επαφών. Αναζητήστε ενεργά άτομα σε τοποθεσίες όπως το LinkedIn με τις οποίες θα θέλατε να συνεργαστείτε.
 • Παρακολουθήστε επαγγελματικές εκδηλώσεις δικτύωσης. Ακόμα και τα τοπικά αυτά ανακοινώνονται σε κοινωνικά μέσα όπως το Twitter και οι υπεραστικές ομάδες στο Facebook.
 • Προτιμήστε τις επαφές σας όταν είναι δυνατόν . Αυτό δείχνει ότι είστε κάποιος που επιθυμεί να συνεργαστεί στον τομέα της εργασίας σας.
 • Δημιουργήστε το δικό σας φόρουμ. Οι ομάδες Reddit και Facebook είναι καλοί υποψήφιοι όταν θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες για έργα πάθους.

7. Παρακολουθήστε τις εφαρμογές διαχείρισης χρόνου

Το διαδίκτυο δεν είναι το μόνο μέρος για να σπαταλάμε χρόνο. Το κάνεις όλη την ώρα στον πραγματικό κόσμο. Ο συνηθέστερος λόγος για τη σπατάλη χρόνου είναι η απουσία ενός χρονοδιαγράμματος.

Ξοδεύετε περισσότερο χρόνο σε ένα συγκεκριμένο έργο από ό, τι θα έπρεπε. Στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα μετά από όλες τις επιπλέον εργασίες. Πριν το ξέρεις, πέφεις πίσω στη δουλειά σου.

Οι εφαρμογές διαχείρισης χρόνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε συγκεκριμένα ποσά χρόνου σε έργα. Εφαρμογές όπως Mind42, MyLifeOrganized και Toggl σας βοηθούν να προγραμματίσετε την ημέρα σας εκ των προτέρων, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως:

 • Παρακολούθηση του χρόνου που αφιερώνεται σε διαφορετικά έργα
 • Διδάσκοντάς σας τεχνικές παραγωγικότητας όπως χαρτογράφηση μυαλού και συγκέντρωση εστίασης.
 • Διαχειριστείτε τις λίστες υποχρεώσεων και οργανώστε τους στόχους σας.

Επιλύστε να γίνετε πιο παραγωγικοί

Η σύγχρονη ζωή είναι πιο απασχολημένη από ποτέ, και είναι ένας συνεχής αγώνας για να βρείτε χρόνο για όλα όσα θέλετε να πετύχετε σε μια μέρα. Αυτές οι συνήθειες μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι ο χρόνος σας στο διαδίκτυο καθίσταται ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας αντί για μαύρες τρύπες χρόνου.

Ίσως να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι. Τόσο γιατί να μην περιορίσετε τον ορίζοντα σας και να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ως ένα μάθημα διάρκειας 30 ημερών 12 Προκλήσεις που αλλάζουν τη ζωή σας μπορείτε να δοκιμάσετε ως έργα 30 ημερών 12 Προκλήσεις που αλλάζουν τη ζωή Μπορείτε να δοκιμάσετε ως έργα 30 ημερών Προσωπικές προκλήσεις μας κάνουν να αλλάξουμε. Πώς να υιοθετήσετε μια πιο σκόπιμη μέθοδο, σχεδιάζοντας τις δικές σας προκλήσεις με 12 σχέδια αυτοεξυπηρέτησης για το νέο έτος; Ακολουθούν μερικές ιδέες. Διαβάστε περισσότερα αυτό το έτος!