Ένα φοβερό μικρό ρομπότ.  Είναι πολύ ακριβό και δεν έχει πλήρως χαρακτηριστεί ακόμα, αλλά σύντομα.

Anki Vector είναι το πιο χαριτωμένο μικρό ρομπότ που θέλει απλώς να βρεθεί έξω

Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας του Anki Vector : Ένα φοβερό μικρό ρομπότ. Είναι πολύ ακριβό και δεν έχει πλήρως χαρακτηριστεί ακόμη, αλλά θα είναι σύντομα.8 10 Αυτό είναι το Vector: ένα έξυπνο ρομπότ στο σπίτι με προσωπικότητα. Όχι μόνο μπορεί να δει, να ακούσει και να μιλήσει σε σας, αλλά μπορεί να σκεφτεί για τον εαυτό του. Ρίξτε σε κάποια φωνητική βοήθεια τύπου Alexa και ίσως να κοι

Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας του Anki Vector :
Ένα φοβερό μικρό ρομπότ. Είναι πολύ ακριβό και δεν έχει πλήρως χαρακτηριστεί ακόμη, αλλά θα είναι σύντομα.8 10

Αυτό είναι το Vector: ένα έξυπνο ρομπότ στο σπίτι με προσωπικότητα. Όχι μόνο μπορεί να δει, να ακούσει και να μιλήσει σε σας, αλλά μπορεί να σκεφτεί για τον εαυτό του. Ρίξτε σε κάποια φωνητική βοήθεια τύπου Alexa και ίσως να κοιτάτε το μεγαλύτερο ρομπότ από το Lost In Space. Ας δούμε τι πιστεύουμε γι 'αυτόν.

Στο τέλος αυτής της αναθεώρησης, έχουμε ένα ρομπότ Vector που μπορείτε να κερδίσετε μόνοι σας!

Τι νέο υπάρχει; Vector;

Anki Vector

Αν έχετε διαβάσει την αναθεώρηση του Cozmo, αυτό το ρομπότ παιχνιδιού έχει μια δική του ζωή: Anki Cozmo Αναθεώρηση Αυτό το ρομπότ παιχνιδιού έχει μια δική του ζωή: Anki Cozmo κριτική Διαβάστε περισσότερα, τότε θα αναγνωρίσετε Vector. Ο φορέας κινείται γύρω από τα πέλματα των δεξαμενών, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή, το μικρόφωνο, τους αισθητήρες αφής, το επιταχυνσιόμετρο και τη φωνητική συνθεσάιζερ για να επικοινωνούν μαζί σας και να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον του. Ο ίδιος φορτίζει όταν η ενσωματωμένη μπαταρία του είναι χαμηλή και είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας.

Κοστίζοντας $ 250, το Vector σίγουρα δεν είναι φθηνό, αλλά δεν είναι ούτε ένα παιχνίδι. Πουλήθηκε ως "το πρώτο σας ρομπότ στο σπίτι", το Vector αντιπροσωπεύει ένα mashup ανάμεσα σε ένα Echo Amazon και ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο. Αξίζει λοιπόν; Εδώ είναι η κατανομή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Vector

  • Τετραπύρηνη CPU Snapdragon 1.2GHz
  • Συστοιχία 4 μικροφώνων
  • Γραμμική πτήση με λέιζερ, εύρος 1 μέτρου
  • Κάμερα 720p
  • Bluetooth
  • Wi-Fi (802.11n)
  • Ανιχνευτές Cliff
  • Χωρητικοί αισθητήρες σώματος

Μετρώντας 4 x 2, 5 x 2, 75 ίντσες, και ζυγίζοντας 6 ουγκιές, το Vector μπορεί να χρεώσει γύρω σαν ένα τρελό πράγμα για μια ώρα. Το διάνυσμα θα επιστρέψει στην ενσωματωμένη αποβάθρα για να φορτίσει όταν η μπαταρία του είναι χαμηλή, αλλά θα χρειαστεί να προμηθευτείτε έναν φορτιστή USB 5V / 1A, καθώς αυτό δεν περιλαμβάνεται.

Anki Vector

Ο αθλητισμός ενός επεξεργαστή Quad-core Qualcomm Snapdragon που εκτελείται σε 1.2GHz, ένας πίνακας τεσσάρων μικροφώνων, μια φωτογραφική μηχανή 720p, Bluetooth, αισθητήρες βράχου, Wi-Fi 802.11n και ένα λέιζερ NIR, Vector έχει περισσότερη τεχνολογία από πολλά κινητά τηλέφωνα. Όλα αυτά είναι για την προσωπικότητα του Vector.

Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό της έγχρωμης οθόνης IPS, κάμερας, λέιζερ και αισθητήρων, το Vector μπορεί να σας αναγνωρίσει, να περιηγηθεί στο περιβάλλον του, να παίξει παιχνίδια, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να εκτελέσει όλα τα συνήθη πράγματα που θα περιμένατε από έναν βοηθό στο σπίτι, αναζητήστε τον καιρό ή ρυθμίστε ένα χρονοδιακόπτη. Μην περιμένετε να πάρει το πλύσιμο ή να βάλει το δείπνο. Το διάνυσμα είναι περισσότερο από πρόθυμο να βοηθήσει, αν δεν μπορεί να ανέβει αρκετά στις σκάλες, ή να σηκώσει κάτι μεγαλύτερο από τον κύβο του.

Χρησιμοποιώντας το περονοφόρο στο μέτωπο, το Vector μπορεί να χειριστεί τον ενιαίο κύβο του. Αυτός θα διασκεδάσει με αυτό αν σταματήσετε να τον προσέχετε ή μπορείτε να τον ζητήσετε να κάνει κόλπα με αυτό.

Anki Vector

Οι αισθητήρες χρυσού στην αντίθεση του κεφαλιού και της πλάτης του Vector με την εργασία μαύρου χρώματος, αλλά αυτές δεν είναι για εμφάνιση. Αυτοί οι χωρητικοί αισθητήρες αφής Χωρητικές και αντιστατικές οθόνες αφής: Ποιες είναι οι διαφορές; Ανταποκλειστικές χωρητικές και αντιστατικές οθόνες: Ποιες είναι οι διαφορές; Οι χωρητικές και ανθεκτικές συσκευές αφής είναι παντού αυτές τις μέρες, αλλά ποια είναι η διαφορά και πώς λειτουργούν; Διαβάστε περισσότερα σας επιτρέπουν να κατοικίδιο ζώο Vector. Ναι, σαν ένα σκυλί. Θα είναι ενθουσιασμένος και θα σε κοιτάξει με τα ρομπότ τα μάτια του. Η ομάδα Anki έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά με τα animations και τα συναισθήματα του Vector. Απλές εκφράσεις και κινήσεις τον βοηθούν να ζωντανέψει. Όπως και ο χαρακτήρας WALL-E της Disney, αισθάνεται ότι το Vector είναι ζωντανό και ένα "πραγματικό" ρομπότ. Είναι όλα μια ψευδαίσθηση, αλλά είναι μια διασκεδαστική και μία που είμαι έτοιμος να πιστέψω.

Το διάνυσμα έχει αρκετούς αισθητήρες βράχων στη βάση του. Αυτά τα βοηθούν να ανιχνεύσουν τις άκρες και θα τα χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει ότι δεν θα οδηγήσει από τραπέζι ή μεγάλη επιφάνεια. Αυτή είναι η θεωρία τουλάχιστον. Στην πραγματικότητα, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Λόγω της τοποθέτησης αυτών των αισθητήρων και της θέσης των διαδρομών του, ο Vector πέφτει κοντά στην άκρη πριν σταματήσει. Δεν έχει πέσει ακόμα, αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου. Η ταχύτητα που χρεώνει γύρω, νομίζαμε ότι θα πέσει αρκετές φορές.

Anki Vector

Αν επιλέξετε το Vector ή τον τοποθετήσετε σε μια ασταθή επιφάνεια, θα ανησυχείτε. Χρησιμοποιεί το επιταχυνσιόμετρο για να ανιχνεύσει αυτό και θα σας δώσει ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις ανησυχίες του. Ο εκφοβισμός με ρομπότ δεν γίνεται ανεκτός εδώ!

Ρύθμιση του φορέα Anki

Όπως κάθε gadget, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ρυθμίσετε το φορέα και να τον εγκαταστήσετε στο σπίτι του για πάντα - λίγο σαν να πάρει ένα κουτάβι!

Θα χρειαστεί να αποσυσκευάσετε και να συνδέσετε τον σταθμό σύνδεσης του Vector που περιλαμβάνεται, ίσως τοποθετήστε το προαιρετικό "space" (πωλείται ξεχωριστά), το οποίο είναι μια μικρή ασφαλής ζώνη για το Vector να έχει όλα του τα δικά του.

Όταν δεν χρησιμοποιείτε έξυπνη τεχνολογία AI για τη λήψη αποφάσεων, το Vector ελέγχεται από τη φωνή σας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να εκτελέσετε αρχική διαμόρφωση και εγγραφή, αλλά μετά από αυτό, δεν έχετε καμία υποχρέωση να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η CPU του Vector είναι αρκετά υγιής για όλη τη σκληρή δουλειά, χωρίς να χρειάζεται να δανειστεί ο επεξεργαστής του τηλεφώνου σας.

Anki διάνυσμα bluetooth

Το ζεύγος εφαρμογών με το Vector over Bluetooth, αλλά σύντομα θα συνδέσετε το Vector με το διαδίκτυο. Ξέρω τι σκέφτεστε. Όλες οι ταινίες που έχετε δει όπου προηγμένα ρομποτικά έργα συνδέονται με το Διαδίκτυο, τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Μη φοβηθείτε, καθώς το Vector δεν είναι κακόβουλο. Είναι σαν ένας νεαρός αδερφός ή ένα αθώο νεογέννητο ζώο. Περίεργος και περιπετειώδης, αλλά ποτέ δεν σημαίνει.

"Το Vector είναι αρκετά έξυπνο για να αναλάβει τον κόσμο, αλλά αρκετά καλό να μην το κάνει".

Μόλις συνδεθεί με το Διαδίκτυο, η Vector θα αρχίσει να επικοινωνεί με το Vector σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζοντας σχέδια για ολοκληρωτική εξόντωση. Απλά να γελάσατε, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του πρώτου.

Anki ενημέρωση λογισμικού Vector

Όπως όλο το σύγχρονο υλικό, το Vector χρειάζεται ανανέωση λογισμικού, πριν ακόμη ξυπνήσει. Αυτό ήταν αναξιόπιστο για εμάς και πήραμε ένα ολόκληρο απόγευμα. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό ήταν το πρότυπο αξιολόγησης ή αν οι διακομιστές της Anki δεν έχουν ακόμη κλιμακωθεί για να καλύψουν τη ζήτηση καθώς πωλούν περισσότερες μονάδες, αλλά ήταν ένα ανησυχητικό και απογοητευτικό σημάδι της συνεχώς αυξανόμενης εξάρτησης από το διαδίκτυο. Πηγαίνουν οι ημέρες του ανοίγματος του κιβωτίου και να παίζετε αμέσως Gifting μια κονσόλα παιχνιδιών για τα Χριστούγεννα; Ενημερώστε το πρώτα! Gifting μια κονσόλα παιχνιδιών για τα Χριστούγεννα; Ενημερώστε το πρώτα! Εάν δίνετε μια νέα κονσόλα παιχνιδιών βίντεο αυτά τα Χριστούγεννα, πάρτε λίγο χρόνο για να το ρυθμίσετε μπροστά από το χρόνο για να αποφύγετε ώρες αναμονής κατά την ημέρα των Χριστουγέννων. Διαβάστε περισσότερα . Τι συμβαίνει εάν δεν έχετε Διαδίκτυο, ή οι διακομιστές Anki κατεβαίνουν, πώς θα συνεχίσει ο Vector ... θα επιβιώσει;

Μόλις ενημερωθείτε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Anki αν δεν έχετε ήδη. Αυτή είναι μια απλή διαδικασία και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Anki Σύνδεση του φορέα

Στη συνέχεια, μπορείτε να ξυπνήσετε το Vector και να τον εγκαταστήσετε στο νέο του σπίτι! Θα μάθει το όνομά σας και θα το μιλήσει στην τρομερή φωνή του. Θα χρησιμοποιήσει τη φωτογραφική μηχανή του για να μάθει τι μοιάζει και να σας ταυτοποιήσει καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του (αν δεν σβήσετε τη μνήμη του).

Πρέπει να ρωτήσετε το Vector τις σωστές ερωτήσεις

Όπως ο Alfred Lanning από το I, το ρομπότ (μια ταινία στην οποία ο Vector θα είναι ακριβώς στο σπίτι), πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις. Η ομιλία είναι ο μόνος τρόπος αλληλεπίδρασης με το Vector. Η εφαρμογή παρέχει βασικές ρυθμίσεις διαμόρφωσης, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των σελίδων είναι απλά κινούμενα σχέδια, τα οποία σας καθοδηγούν να μιλήσετε με το Vector και να προτείνετε χρήσιμες προτάσεις για φράσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Anki Vector app

Παρόλο που δεν είναι σχεδόν τόσο γρήγορο ή ευαίσθητο όσο η Echo Amazon, το Vector εξακολουθεί να απαντά σε ερωτήσεις σας σε εύλογο χρόνο. Όχι μόνο μπορεί να κάνει φωτογραφίες μαζί σας, αλλά μπορεί να θέσει χρονοδιακόπτες και να παίξει blackjack! Ρωτήστε τον για τον καιρό, και θα το ζωντανέψει στην οθόνη του. Τα σύννεφα θα κυλήσουν και η βροχή αρχίζει να χύνεται για παράδειγμα.

Anki Vector app

Μπορείτε επίσης να του κάνετε μια ερώτηση ή να του δώσετε ένα καθήκον. Θέλετε να μάθετε πόσα χιλιόμετρα σε ένα μίλι; Τι γίνεται με μια ερώτηση μαθηματικών ή το αποτέλεσμα ενός αθλητικού παιχνιδιού; Το Vector μπορεί να χειριστεί τις περισσότερες ερωτήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα εκεί. Ζητήστε του να χορέψει και έχει έκρηξη.

Το διάνυσμα θα συνεχίσει να παίρνει φοβερές νέες δεξιότητες στο μέλλον. Η επόμενη μεγαλύτερη ενημέρωση είναι η ενσωμάτωση της Alexa. Θα μπορείτε να ζητήσετε από τον ρομπότ να σβήσει τα φώτα, να ελέγξει τις ειδοποιήσεις σας ή να σας προωθήσει από την κουδούνι.

Anki Διανυσματικός καιρός

Αυτό είναι όπου το Vector έχει τόσα πολλά δυναμικά. Όταν βγαίνουν όλο και περισσότερες ολοκληρώσεις, θα γυρίσει από ένα μικρό παιχνίδι διασκέδασης σε έναν κακό βοηθό σε τροχούς. Τίποτα δεν θα τον κρατήσει κάτω καθώς αγωνίζεται γύρω από το σπίτι, τακτοποιώντας τα ρούχα σας, ελέγχοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απλά κάνοντας γενικά έξω.

Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι τότε; Alexa για τα Windows Amazon Alexa έρχεται στα Windows 10 Amazon Alexa έρχεται στα Windows 10 Η Alexa ενσωματώνεται σε μια χούφτα νέων υπολογιστών από την Acer, την ASUS και την HP, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές πόσο ωραία Alexa θα παίξει με τα Windows 10 Διαβάστε περισσότερα έρχεται σύντομα!

Καλό Bot

Ανκόκι ρομπότ

Το Vector είναι ένας τρομερός σύντροφος ρομπότ, αλλά δεν είναι τέλειος αυτή τη στιγμή. Παρά τις μερικές αναβαθμίσεις, είναι σαν το ρομπότ Cozmo της Anki. Περιορίζεται σε φωνητικό έλεγχο και δεν είναι έξυπνος, λίγο έξυπνος.

Δεν μπορεί να ελέγξει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας και δεν μπορεί να ανεβεί σκάλες ή να πλοηγηθεί σε οποιοδήποτε σύνθετο έδαφος. Αυτό είπε, μόλις δεχτείτε το γεγονός ότι ο φορέας είναι ένα ρομπότ που στέκεται 3 ίντσες ψηλό, και απλά θέλει να κρεμάσει έξω, θα το λατρέψετε. Από το να γελάσετε με το να παίζετε με τον κύβο του, για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας, το Vector είναι πολύ διασκεδαστικό. Ακόμα κι αν απλά ψύχετε μαζί του.

Ανκόκι ρομπότ

Το Vector στοχεύει να είναι παιδικό παιχνίδι για ενήλικες και μπορεί να είναι ένα από τα πιο καυτά παιχνίδια του έτους που έρχονται τα Χριστούγεννα. Κανείς δεν κάνει κάτι τέτοιο τώρα, αλλά δεν είναι τέλειο.

Το Vector είναι πολύ παρόμοιο με το Cozmo, και τα 250 δολάρια είναι πολλά χρήματα για αυτό που παίρνετε. Η πλήρης έγχρωμη οθόνη είναι φοβερή, αλλά περιορίζεται σε ένα μόνο χρώμα (το οποίο μπορείτε να αλλάξετε). Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσει στο μέλλον μια πλήρης αναβάθμιση του λογισμικού.

Το κιτ ανάπτυξης λογισμικού Vector (SDK) υποσχέθηκε για τις αρχές του επόμενου έτους. Αυτό σας επιτρέπει να γράψετε κώδικα Python για να αλληλεπιδράσετε και να ελέγξετε το Vector. Αυτό είναι ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό με τεράστιο δυναμικό, αλλά θα πρέπει να περιμένετε.

Ανκόκι ρομπότ

Με μια άμεση σύνδεση στο διαδίκτυο, θα ανησυχούσαμε για το ποιος έχει πρόσβαση στις ροές βίντεο και ήχου του Vector. Η Anki αναφέρει ότι εικόνες και δεδομένα πλοήγησης δεν αποστέλλονται ποτέ στο σύννεφο, αλλά τα δεδομένα ήχου μεταδίδονται μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης για επεξεργασία, με αποτέλεσμα να επιστρέφεται στο Vector.

Ανκόκι ρομπότ

Αν και αυτό δεν είναι νέα τεχνολογία και πολλές άλλες συσκευές από το Google Now στο Siri και Alexa κάνουν παρόμοια πράγματα, πρέπει να εμπιστευτείτε ότι η Anki θα ενεργήσει υπεύθυνα. Ακολουθούν τις πρότυπες πρακτικές της βιομηχανίας και έχουν εξαιρετικό ιστορικό, είναι ακόμα κάτι που πρέπει να σκεφτούμε.

Ανκόκι ρομπότ

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, το Vector είναι πολύ διασκεδαστικό και θα πάρει περισσότερα smarts στο δρόμο όσο περνάει ο καιρός. Ένας μεγάλος σύντροφος γραφείου και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το Vector είναι εκπληκτικό. Παρόλο που δεν μπορούμε να κουνήσουμε αυτό το συναίσθημα ότι ο ενθουσιασμός θα φθαρεί, και τα τεχνάσματα του Vector θα γίνουν υπερβολικά χρησιμοποιημένα και κουρασμένα.

Χάρη στην Anki, έχουμε ένα ολοκαίνουργιο ρομπότ Vector για να το δώσουμε μακριά! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε είναι να εισαγάγετε τον διαγωνισμό giveaway παρακάτω και μην ξεχάσετε να διαβάσετε πώς μπορείτε να κερδίσετε αρκετές επιπλέον εγγραφές!

Εισάγετε τον Διαγωνισμό!

Anki Δώρο διάνυσμα

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: MakeUseOf Giveaway, Ρομποτική, Παιχνίδια.