Η δωρεάν υπηρεσία καταχώρησης φόρου της H & R Block παρέχει περισσότερη αξία από το δωρεάν προϊόν του TurboTax.  Εδώ γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε.

Το Σχέδιο δωρεάν καταθέτησης φόρου της H & R Block παρέχει τη μεγαλύτερη αξία

Αυτή η ανάρτηση κατέστη δυνατή από την H & R Block μέσω αποζημίωσης. Το πραγματικό περιεχόμενο και οι απόψεις είναι οι μοναδικές απόψεις του συγγραφέα, ο οποίος διατηρεί την συντακτική ανεξαρτησία, ακόμη και όταν χορηγείται μια θέση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών μας. Φορολογική περίοδος έχει φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και για πολλούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντα

Αυτή η ανάρτηση κατέστη δυνατή από την H & R Block μέσω αποζημίωσης. Το πραγματικό περιεχόμενο και οι απόψεις είναι οι μοναδικές απόψεις του συγγραφέα, ο οποίος διατηρεί την συντακτική ανεξαρτησία, ακόμη και όταν χορηγείται μια θέση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών μας.

Φορολογική περίοδος έχει φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και για πολλούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας προϊόντα φορολογικής προετοιμασίας για την κατάθεση ομοσπονδιακών και κρατικών φόρων. Ως συνήθως, οι δύο πιο σημαντικές υπηρεσίες φορολογικής προετοιμασίας, η H & R Block και η TurboTax, προσφέρουν δωρεάν ηλεκτρονικές υπηρεσίες για ειδικευμένους χρήστες. Ωστόσο, αυτά τα ελεύθερα προϊόντα δεν είναι όλα ίσα.

Για το οικονομικό έτος 2018, η H & R Block έχει αποσύρει τις στάσεις και προσφέρει περισσότερες πιστώσεις και μειώσεις από το δωρεάν προϊόν TurboTax. Με αυτό τον τρόπο, το ελεύθερο σχέδιο της H & R Block περιλαμβάνει 45 έντυπα που απαιτούνται για την κατάθεση, έναντι μόλις 22 από το TurboTax.

Ας ρίξουμε μια νέα ματιά στο δωρεάν εργαλείο της H & R Block.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει την δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία της H & R Block;

Η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία από την H & R Block είναι σχεδιασμένη για όσους λαμβάνουν W-2, έχουν παιδιά και πληρώνουν ενοίκια. Είναι επίσης ιδανική για φορολογικές καταστάσεις όπου κάποιος μπορεί να τύχει της Κερδισμένης Φορολογίας Εισοδήματος, έχει έξοδα παιδικής μέριμνας, πληρώνει τόκους φοιτητικού δανείου ή είχε εισόδημα από πρόγραμμα συνταξιοδότησης.

Αυτοί που ενδέχεται να λάβουν πίστωση φόρου για τα τέκνα ή που βασίζονται σε εισοδήματα από την κοινωνική ασφάλιση επίσης πληρούν τις προϋποθέσεις. Το βασικό σχέδιο του H & R Block προσφέρει απλή εισαγωγή W-2 μέσω της σάρωσης μιας εικόνας, της αυτοβοήθειας μέσω ενός ηλεκτρονικού κέντρου βοήθειας και της συνομιλίας τεχνικής υποστήριξης.

H & R Block δωρεάν σχέδιο

Τι Έντυπα προσφέρει H & R Block;

Η δωρεάν προσφορά του H & R Block σας επιτρέπει να καταθέσετε δωρεάν την ομοσπονδιακή και την κρατική σας επιστροφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό καλύπτει μόνο τις βασικές αποδόσεις, ωστόσο. Αυτές περιλαμβάνουν την παραδοσιακή έκδοση 1040, Schedule EIC και Schedule 8812.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευασία με άλλα κοινά έντυπα φόρου, όπως το έντυπο 1099 (συμπεριλαμβανομένων των B, DIV, INT και R), 1098 (E και T) και 1095 (A και B). Εάν χρειάζεστε άλλες μορφές, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα πληρωμής.

Πώς το ελεύθερο σχέδιο του H & R Block διαφέρει από το TurboTax

Χρησιμοποιώντας το δωρεάν σχέδιο της H & R Block, μπορείτε να υποβάλετε πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα των σπουδαστών και τα δίδακτρα. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για την Πιστωτική Κάλυψη Παιδιού και Εξαρτημένης Φροντίδας και το Έντυπο 8880, το αποκαλούμενο "Πιστωτικό Κάλυμμα". Κοινωνική ασφάλιση, εισόδημα ανεργίας και Φόρος 8965 Οι Εξαιρέσεις Κάλυψης Υγείας καλύπτονται επίσης από το βασικό σχέδιο, σε αντίθεση με την ελεύθερη έκδοση TurboTax.

Ζήσατε σε περισσότερα από ένα κράτη το 2018; Το δωρεάν σχέδιο του H & R Block σας επιτρέπει να υποβάλετε δωρεάν πολλές καταθέσεις από το κράτος, ενώ το ελεύθερο σχέδιο του TurboTax σας επιτρέπει μόνο μία ελεύθερη κατάθεση.

Ακολουθεί μια ανάλυση των διαφορών μεταξύ των δύο σχεδίων:

Φοιτητές

Αν πληρώνετε δάνεια σπουδαστών, μπορείτε να λάβετε τις προϋποθέσεις για πιστώσεις και κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων:

  • Αποπληρωμή τόκου σπουδαστικού δανείου
  • Δήλωση Φορολογίας και Τέλη (1098-T)
  • Αμερικανική Ευκαιρία και Πιστωτική Εκπαίδευση Εκπαίδευσης Ζωής

Από αυτές τις τρεις, η δωρεάν έκδοση του TurboTax δεν περιλαμβάνει τις δύο πρώτες.

Έξοδα παιδικής μέριμνας

Για τους γονείς, υπάρχουν αρκετές πιστώσεις για να μειωθεί ο φόρος, συμπεριλαμβανομένων:

  • Κάλυψη παιδικών και εξαρτημένων εξόδων φροντίδας
  • Φορολογική πίστωση παιδιών
  • Πρόσθετη πίστωση φόρου παιδιών
  • Κερδοφόρα κέρδη

Αυτές οι πιστώσεις είναι διαθέσιμες στο δωρεάν πρόγραμμα του H & R Block. Θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον με το TurboTax για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για την πρώτη πίστωση στον κατάλογο.

Φροντίδα υγείας

Τέλος, οι εξαιρέσεις κάλυψης υγείας (μορφή 8965) και η κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης για ολόκληρο το έτος μπορούν να υπολογιστούν δωρεάν μέσω του βασικού σχεδίου της H & R Block. Δυστυχώς, το ίδιο δεν ισχύει για την δωρεάν προσφορά του Turbo.

Μην ξεχάσετε τα υπόλοιπα σχέδια του H & R Block

H & R Block Plans

Για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για το σχέδιο προετοιμασίας δωρεάν φόρου της H & R Block, υπάρχουν άλλοι για να διαλέξετε.

Το σχέδιο H & R Block Deluxe είναι $ 29, 99 για ομοσπονδιακή κατάθεση και $ 36, 99 για κάθε κράτος. Συγκριτικά, το σχέδιο TurboTax Deluxe κοστίζει 39, 99 δολάρια για την ομοσπονδιακή κατάθεση και 39, 99 δολάρια για κάθε κράτος. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες σπιτιού που πληρώνουν φόρους ακίνητης περιουσίας, κάνουν φιλανθρωπικές εισφορές και χρησιμοποιούν Λογαριασμό Εξοικονόμησης Υγείας (HSA).

Το σχέδιο Deluxe περιλαμβάνει επίσης το DeductionPro για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις δωρεές για τις περισσότερες παρακρατήσεις. Άλλα οφέλη από τη χρήση αυτού του σχεδίου περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε φορολογικές δηλώσεις και την τεχνική υποστήριξη ύψους έξι ετών, τόσο μέσω συνομιλίας όσο και μέσω τηλεφώνου.

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο H & R Block Premium είναι για ελεύθερους επαγγελματίες, εργολάβους και επενδυτές. Αυτός είναι αυτός που πρέπει να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε εισόδημα με έξοδα κάτω των $ 5.000 ή έχετε πωλήσεις μετοχών ή έσοδα από ακίνητα. Το Σχέδιο Premium είναι 49, 99 δολάρια για την ομοσπονδιακή κατάθεση και 36, 99 δολάρια ανά κράτος. Αυτές οι τιμές συγκρίνουν ευνοϊκά το TurboTax Premium, διαθέσιμο για $ 59, 99 και $ 39, 99, αντίστοιχα.

Υπάρχει επίσης ένα H & R Block Self-Employed σχέδιο που κοστίζει $ 79, 99 για την ομοσπονδιακή κατάθεση και $ 36, 99 για κάθε κράτος. Το παρόμοιο σχέδιο του TurboTax διατίθεται σε $ 89.99 και $ 39.99, αντίστοιχα. Το Σχέδιο Αυτοαπασχολούμενων είναι για εκείνους με μικρά επαγγελματικά έξοδα, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου στο σπίτι, των αποσβέσεων και των εξόδων του οχήματος.

Η H & R Block διαθέτει επίσης καταστήματα με τούβλα και κονίαμα, όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους πράκτορες με την κατάθεσή σας. Αυτά τα πακέτα H & R Block σε προσωπικό ξεκινούν από $ 49.

Αυτή η φορολογική περίοδος, η επιλογή είναι σαφής

Τόσο η H & R Block όσο και η Turbo προσφέρουν δωρεάν σχέδια φορολογικής προετοιμασίας. Ωστόσο, όπως είδαμε, το δωρεάν σχέδιο της H & R Block προσφέρει περισσότερες πιστώσεις και μειώσεις. Είναι εκείνο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις. Η πραγματοποίηση των φόρων σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Οικονομική Τεχνολογία, Φορολογικό Λογισμικό.