Θέλετε να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα σύμφωνα με την περιγραφή εργασίας;  Βελτιστοποιήστε το βιογραφικό σας με το Jobscan και προσγειώστε την επόμενη ευκαιρία.

Πώς Jobscan σας βοηθά να προσαρμόσετε το βιογραφικό σας στις περιγραφές εργασίας

Διαφήμιση Υπάρχουν πολλά εργαλεία για την απασχόληση εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτά τα εργαλεία κυμαίνονται από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn με μηχανές αναζήτησης εργασίας όπως πραγματικά. Αυτές οι ιστοσελίδες σας βοηθούν να περιορίσετε τις προοπτικές σας στη βιομηχανία στην οποία θέλετε να εργαστείτε. Ένα άλλο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσο

Διαφήμιση

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για την απασχόληση εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτά τα εργαλεία κυμαίνονται από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn με μηχανές αναζήτησης εργασίας όπως πραγματικά. Αυτές οι ιστοσελίδες σας βοηθούν να περιορίσετε τις προοπτικές σας στη βιομηχανία στην οποία θέλετε να εργαστείτε.

Ένα άλλο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε με αυτό είναι ο Jobscan. Πρόκειται για έναν ιστότοπο σάρωσης εφαρμογών όπου μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας και να δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε πιο ισχυρό χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και φράσεις.

Αλλά τι είναι ο Jobscan; Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την περιγραφή της εργασίας επαναλήψεων; Υπάρχουν δύο εκδόσεις-η δωρεάν και η premium-έτσι θα πάμε πάνω από μερικά από τα βασικά εργαλεία και θα δούμε αν η αμειβόμενη έκδοση αξίζει τον κόπο.

Τι είναι οι θέσεις εργασίας;

Πώς το Jobscan σας βοηθά να προσαρμόζετε τη σελίδα εγγραφής σας στη συνέχιση

Η περιοχή εμπειρογνωμοσύνης της Jobscan είναι δεδομένα. Η πλατφόρμα αναγνωρίζει από το get-go ότι σε μια συνωστισμένη αγορά τα περισσότερα πράγματα καταρρέουν σε αριθμούς.

Το κοσκίνισμα μέσα από μεγάλους σωρούς βιογραφικών είναι συχνά μηχανοκίνητο και τα μηχανήματα δεν ενδιαφέρονται για τις δυνατότητές σας. Τα μηχανήματα ενδιαφέρονται μόνο για τις λέξεις που έχετε χρησιμοποιήσει και την "αξία" που τους έχει εκχωρηθεί. Ο Jobscan ξέρει αυτό και προσπαθεί να το παίξει.

Η κύρια λειτουργία του Jobscan είναι να διαβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή σας. Από εκεί, θα σας πει πόσο πιθανό είναι να κάνετε το παρελθόν φίλτρα πρώτου γύρου με βάση τη γλώσσα που έχετε χρησιμοποιήσει στην αίτησή σας. Η εταιρεία εξήγησε ότι ο αλγόριθμός της βασίζεται σε "περισσότερους από 300 προμηθευτές ATS (Συστήματα Παρακολούθησης Αιτούντων)". Επίσης, ενημερώνει τακτικά αυτόν τον αλγόριθμο με νέες πληροφορίες.

Η εκτέλεση του πακέτου υποβολής σας μέσω του λογισμικού της JobScan είναι χρήσιμη όταν υποβάλλετε αίτηση σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία. Σε καταστάσεις όπως αυτές, ο κίνδυνος να αποκοπεί από την πισίνα ενοικίασης λόγω έλλειψης λέξεων-κλειδιών είναι υψηλότερος.

Τι μπορείτε να κάνετε με το Ελεύθερο Σχέδιο του Jobscan;

Jobscan Scan Συνέχιση δωρεάν λογαριασμού

Στις Jobscan έχετε δύο επιλογές: τη δωρεάν χρήση τους ή την καταβολή του ασφαλίστρου. Το κόστος της πριμοδότησης μπορεί να αυξηθεί γρήγορα, οπότε ας πάμε πέρα ​​από τα εργαλεία που διατίθενται στην ελεύθερη έκδοση.

Η ικανότητα να μεταφορτώσει μια δημοσίευση εργασίας

Οι θέσεις εργασίας πρέπει να σαρώνουν την ανάρτηση εργασίας στην οποία ανταποκρίνεστε όταν τη χρησιμοποιείτε, ανεξάρτητα από την έκδοση. Από αυτή την ανάρτηση, τραβά τις λέξεις-κλειδιά και τις σκληρές δεξιότητες που χρειάζονται για να ξεχωρίσετε. Από εκεί, κάνει μια αποφασιστικότητα σχετικά με το τι αναζητούν οι recruiters με βάση τα δεδομένα στα εσωτερικά συστήματά του.

Αφού ο Jobscan συγκρίνει την απόσπαση με την αίτησή σας, θα δώσει στο βιογραφικό σας ένα σκορ με βάση πόσους βασικούς πόντους έχετε πληγεί.

Η δυνατότητα Ανάρτησης και σάρωσης του βιογραφικού σας

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε και να σαρώσετε το βιογραφικό σας με την δωρεάν έκδοση του Jobscan. Δυστυχώς, η βελτιστοποίηση των συνοδευτικών επιστολών είναι διαθέσιμη μόνο στην εκδοχή πριμοδότησης: μεταφορτώνοντας και τα δύο μπορείτε να πάρετε μια ακριβέστερη βαθμολογία.

Τούτου λεχθέντος, ακόμα και η αποστολή του βιογραφικού σας από μόνο του θα σας κάνει πολύ δρόμο. Μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την εστίασή σας. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η βαθμολογία σας θα βασίζεται στις προαναφερθείσες λέξεις-κλειδιά και τις σκληρές δεξιότητες, μαζί με τον τίτλο εργασίας της θέσης για την οποία υποβάλλετε αίτηση.

Η ικανότητα να αναθεωρήσετε το βιογραφικό σας βάσει της βαθμολογίας

Τέλος, η Jobscan θα σας δώσει μια λίστα με τις συγκεκριμένες αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να πιάσετε ένα μάτι του προστάτη.

Αυτές οι προτάσεις κυμαίνονται από λέξεις-κλειδιά που πρέπει να εισαγάγετε σε "αρνητική" γλώσσα που πρέπει να αποφύγετε. Θα σας ενημερώσει επίσης για πιθανά τμήματα που ενδέχεται να λείπουν. Μετά από αυτό, η Jobscan θα υποδείξει πώς να συμπεριλάβετε αυτά τα πράγματα για να αυξήσετε τη δική σας αξιοπιστία, που κυμαίνεται από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως διευθύνσεις ιστότοπων.

Προκειμένου να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας σας, η Jobscan προειδοποιεί ότι ο τίτλος της θέσης για την οποία υποβάλλετε αίτηση είναι ένας παράγοντας στο "ρυθμό αντιστοίχισης". Εάν δεν έχετε δουλέψει μια δουλειά με αυτόν τον τίτλο πριν, μπορείτε να το συμπεριλάβετε ως μια λέξη-κλειδί στη συνοδευτική επιστολή σας για να αντισταθμίσετε αυτή την έλλειψη.

Μόλις κάνετε αυτές τις αλλαγές, επανεξετάστε το βιογραφικό σας και το Jobscan θα προσαρμόσει το σκορ σας. 80 τοις εκατό ή παραπάνω θεωρείται καλό ποσοστό.

Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​αν υποβάλλετε αίτηση για εργασία σε μια μεγάλη εταιρεία με πολλούς αιτούντες. Είναι επίσης καλή είδηση ​​αν χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο σε συνδυασμό με ψεύτικες ιστοσελίδες συνέντευξης για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για μια δουλειά 8 Mock Συνεντεύξεις Ιστοσελίδες για να σας βοηθήσουν να καρφώσετε την αναζήτηση εργασίας σας 8 Mock Συνεντεύξεις Ιστοσελίδες για να σας βοηθήσουν να καρφώσετε την αναζήτηση εργασίας σας Δεν είναι πολύ καλό κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων; Χρησιμοποιήστε αυτές τις ψεύτικες ιστοσελίδες συνέντευξης για να αντιμετωπίσετε τους ερευνητές εργασίας σας με σιγουριά. Διαβάστε περισσότερα .

Το μόνο μειονέκτημα; Η Jobscan θέλει να κατεβείτε από την δωρεάν έκδοση και επάνω στη premium έκδοση. Σας επιτρέπει μόνο να σαρώσετε πέντε βιογραφικά μηνύματα ανά μήνα - αυτό περιλαμβάνει επαναλήψεις όταν πραγματοποιείτε τις προσαρμογές σας. Αυτό είναι σχεδόν τίποτα.

Είναι ο Jobscan Premium που αξίζει τον κόπο;

Προσωπικός λογαριασμός Jobscan Premium LinkedIn Optimization

Είναι αλήθεια ότι αν δεν χρησιμοποιήσετε το μηνιαίο σας επίδομα δωρεάν ερευνών ότι η Jobscan θα τις συσσωρεύσει. Θα συνεχίσει να συλλέγει αυτές τις σαρώσεις έως ότου έχετε 20 σαρώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα. Είναι επίσης αλήθεια ότι μπορείτε να κερδίζετε σαρώσεις εργασίας μέσω του προγράμματος ανταμοιβών της JobCan.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με την έκδοση premium.

Μπορείτε να σαρώσετε τη συνοδευτική σας επιστολή, να λάβετε απεριόριστη σάρωση, τη βελτιστοποίηση του LinkedIn και τα "πρότυπα φιλικά προς ATS". Αυτά είναι όλα πραγματικά χρήσιμα εργαλεία για να έχετε.

Δυστυχώς, είναι επίσης αλήθεια ότι, εάν δεν έχετε εισόδημα, το σχέδιο που έχει καταβάλει η Jobscan θα βλάψει το πορτοφόλι σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε να πληρώνετε για άλλη συνδρομητική υπηρεσία όταν δεν έχετε εισόδημα για να το αντισταθμίσετε.

Έχοντας αυτό κατά νου, το ερώτημα του "πληρώνει για τον Jobs που αξίζει τον κόπο;" εξαρτάται από το τι χρησιμοποιείτε.

Εάν υποβάλλετε αίτηση για θέσεις εργασίας σε μια βιομηχανία όπου τα μηχανοκίνητα εργαλεία είναι λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιηθούν, τότε μπορείτε να ξεφύγετε χρησιμοποιώντας τη δωρεάν έκδοση. Απλώς το χρησιμοποιήστε για τις μεγαλύτερες εφαρμογές εργασίας σας, όπου θα είναι πιο χρήσιμο.

Εάν βρίσκεστε σε μια βιομηχανία όπου η τεχνολογία ATS είναι συνηθισμένη, τότε θα ήταν συνετό να εξετάσουμε μία από τις πληρωμένες επιλογές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε ήδη μια δουλειά και ψάχνετε αυτήν την περίοδο μια άλλη. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε λίγα χρήματα για να διατεθούν.

Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα προς όφελός σας

Το Jobscan είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε μια κλήση όταν πρόκειται για ορισμένα πεδία.

Είναι το μόνο εργαλείο εκεί έξω που μπορεί να σας βοηθήσει; Με τίποτα. Εδώ είναι μια λίστα με τα εργαλεία αναζήτησης εργασίας που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια καριέρα 5 Εφαρμογές και εργαλεία για να οργανώσετε την αναζήτηση εργασίας σας 5 Εφαρμογές και εργαλεία για να οργανώσετε την αναζήτηση εργασίας σας Κάθε καλή αναζήτηση εργασίας χρειάζεται ένα σύστημα. Είτε πρόκειται για μια εφαρμογή, ένα υπολογιστικό φύλλο Excel, είτε για χαρτιά και φακέλους παλαιού σχολείου, αυτά τα εργαλεία οργάνωσης αναζήτησης εργασίας θα διασφαλίσουν ότι θα έχετε κερδοφόρα απασχόληση. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Καριέρα, αναζήτηση εργασίας, συνέχιση.