Αυτές οι συσκευές που υποστηρίζονται από την Google στις προσφορές MakeUseOf θα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες σας, τώρα σε απότομες τιμές, ενώ τα αποθέματα διαρκούν.

Εξοικονομήστε έως και 83% σε αυτές τις συσκευές που λειτουργούν με το Google, ενώ τα αποθέματα είναι τα τελευταία

Διαφήμιση Όταν πρόκειται για φορητές συσκευές, όλοι θέλουμε κάτι ισχυρό αλλά εύκολο στη χρήση. Τα μηχανήματα των Windows έχουν τη θέση τους, αλλά μπορεί να θέλετε κάτι πιο εύκαμπτο - και λιγότερο πιθανό να συντρίψετε. Είτε θέλετε να γράψετε αναφορές ή να παίξετε παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, το Android σας καλύπτεται. Αυτές οι συσκευές που υποστηρίζονται από την Google στις προσφορές M

Διαφήμιση

Όταν πρόκειται για φορητές συσκευές, όλοι θέλουμε κάτι ισχυρό αλλά εύκολο στη χρήση. Τα μηχανήματα των Windows έχουν τη θέση τους, αλλά μπορεί να θέλετε κάτι πιο εύκαμπτο - και λιγότερο πιθανό να συντρίψετε. Είτε θέλετε να γράψετε αναφορές ή να παίξετε παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, το Android σας καλύπτεται. Αυτές οι συσκευές που υποστηρίζονται από την Google στις προσφορές MakeUseOf θα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες σας, τώρα σε απότομες τιμές, ενώ τα αποθέματα διαρκούν.

Samsung Galaxy Tab 4

Εξοικονομήστε έως και 83% σε αυτές τις Ενεργοποιημένες συσκευές της Google, ενώ τα αποθέματα Τελευταίο προϊόν 28478 λήψεις προϊόντων2

Με τη φωτεινή οθόνη αφής 8 ιντσών και την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα LTE, αυτό το tablet της Samsung είναι ιδανικό για περιήγηση, gaming και παρακολούθηση των binge. Ζυγίζει κάτω από 12 ουγγιές και η γενναιόδωρη μπαταρία των 4, 450 mAh σας δίνει έως και 13 ώρες χρήσης σε Wi-Fi.

Το Galaxy Tab 4 διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 16 GB για εφαρμογές και πολυμέσα. Ωστόσο, μπορείτε να το επεκτείνετε σε 64GB μέσω της υποδοχής κάρτας microSD.

Μπορείτε να πάρετε ένα ανακαινισμένο Galaxy Tab 4 τώρα στο AT & T για $ 124.99, εξοικονομώντας πάνω από $ 275 στην αρχική τιμή.

Samsung Galaxy View

Μερικές φορές, το μέγεθος έχει σημασία. Αν θέλετε περισσότερο χώρο στην οθόνη για να παρακολουθείτε το Netflix και να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, το Galaxy View είναι το tablet της Samsung που χρειάζεστε.

Αυτό το όμορφο θηρίο έχει μια τεράστια οθόνη αφής 1080p 18, 4 ιντσών HD που προσφέρει μια τραγανή εικόνα. Το Galaxy View έχει επίσης ισχυρά ενσωματωμένα ηχεία - ιδανικό για κινηματογραφικές ταινίες και για να ακούτε το Spotify. Μπορείτε να περιηγηθείτε για οκτώ ώρες σε πλήρη φόρτιση, με επεξεργαστή octo-core που παρέχει εξαιρετική απόδοση.

Μπορείτε να πάρετε ένα ανακαινισμένο Samsung Galaxy View τώρα για $ 449, με αποθήκευση 64GB και LTE από την AT & T - που είναι 43% έκπτωση.

Samsung Chromebook 11.6 "

Εξοικονομήστε έως και 83% σε αυτές τις συσκευές που λειτουργούν με το Google, ενώ τα αποθέματα Τελευταίο προϊόν 28659 λήψεις προϊόντων2

Εάν θέλετε να γράφετε τακτικά αναφορές ή να απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Chromebook της Samsung μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Αυτός ο ελαφρύς φορητός υπολογιστής λειτουργεί στο Chrome OS, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τη δύναμη της Google στα χέρια σας. Η εμπειρία είναι γρήγορη και ασφαλής, με ενσωματωμένη ασφάλεια και προστασία από ιούς. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android για χρήση εκτός σύνδεσης.

Το μοντέλο αυτό διαθέτει επεξεργαστή 1, 7 GHz, 2 GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 16 GB - άφθονη για τις περισσότερες εργασίες στο διαδίκτυο. Έχει επίσης μια κάμερα web για κλήσεις βίντεο και η θύρα HDMI σας επιτρέπει να εργάζεστε σε μια εξωτερική οθόνη.

Το πιο εντυπωσιακό μέρος; Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ανακαινισμένο Chromebook Samsung για μόλις $ 99.99, εξοικονομώντας $ 500 στην αρχική τιμή.

Όπως αυτή η συμφωνία; Ελέγξτε το Vault - θα λάβετε τέσσερα εργαλεία υψηλής ποιότητας, όπως το NordVPN και το Dashlane, για να υπερφορτώσετε την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Δοκιμάστε το δωρεάν για 14 ημέρες τώρα!

Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.