Οι κηπουροί κυκλοφόρησαν δύο έξυπνες συσκευές παρακολούθησης δραστηριότητας.  Το κινούμενο ΗΚΓ περιλαμβάνει έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Τυχόν κινήσεις και κινήσεις ΗΚΓ: Προσιτό Apple Contenders Watch;

Διαφήμιση Η νέα οικογένεια προϊόντων της Fitness έχει δύο έξυπνες λειτουργίες (εκτός από έναν εξαιρετικά προηγμένο αισθητήρα καρδιάς-υγείας). Ο συνδυασμός BPM Core: Έξυπνη καρδιά της καρδιάς είναι μια έξυπνη οθόνη πίεσης αίματος που περιλαμβάνει μια ολόκληρη σουίτα αισθητήρων για να διαχειριστεί την υγεία της καρδιάς σας. Διαβάστε περισσότερα): το $ 130 με το κτύπημα κινείται το ECG και το $ 70 Move. Τυχόν κινήσεις Κινήστε το ECG Fitness Smartwatch Το ECG κινεί τα ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG), η κορυφαία τεχνολογία της καρδιακής συχνότητας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τ

Διαφήμιση

Η νέα οικογένεια προϊόντων της Fitness έχει δύο έξυπνες λειτουργίες (εκτός από έναν εξαιρετικά προηγμένο αισθητήρα καρδιάς-υγείας). Ο συνδυασμός BPM Core: Έξυπνη καρδιά της καρδιάς είναι μια έξυπνη οθόνη πίεσης αίματος που περιλαμβάνει μια ολόκληρη σουίτα αισθητήρων για να διαχειριστεί την υγεία της καρδιάς σας. Διαβάστε περισσότερα): το $ 130 με το κτύπημα κινείται το ECG και το $ 70 Move.

Τυχόν κινήσεις Κινήστε το ECG Fitness Smartwatch

Το ECG κινεί τα ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG), η κορυφαία τεχνολογία της καρδιακής συχνότητας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ακρίβειας, σε έναν παράγοντα ρολογιών καρπού για $ 130. Παρόλο που υπάρχει ήδη ένας αριθμός λιγότερο δαπανηρών smartwatches για το ΗΚΓ, κανένας δεν προέρχεται από αξιόπιστους σχεδιαστές, όπως το Outings. Και από τα smartwatches που κάνουν συνεχή παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, κανένας δεν έρχεται οπουδήποτε κοντά στο 12μηνο της εκτιμώμενης διάρκειας ζωής της μπαταρίας που προσφέρει το ECG Move.

Ήδη οι κριτικοί έχουν συσχετίσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της Apple Watch (Σειρά 4) και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της Forings Move. Αλλά αυτό είναι ένα φτηνό πυροβολισμό? το Apple Watch έρχεται με ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών.

Τυχόν μετακίνηση Προσαρμόσιμο ρολόι ΗΚΓ

Όπως και τα περισσότερα smartwatch που είναι συμβατά με την εφαρμογή, το Apple Watch είναι ένα jack-of-all-trades και ένας master of none. Το κινούμενο ΗΚΓ έρχεται χωρίς ικανότητες εφαρμογών. Είναι ένα βασικό ρολόι έξω από τη δραστηριότητά του και αισθητήρες ΗΚΓ.

Ριζάρες Μετακίνηση ρολογιού

Ακόμα κι έτσι, το κομψό, παιχνιδιάρικο εξωτερικό, εξαιρετικό πακέτο αισθητήρων και η γελοία μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστούν το νικητή για όσους ενδιαφέρονται πρωτίστως για την υγεία της καρδιάς.

Τυχόν κινήσεις Smartwatch

Το κτύπημα παράγει επίσης μια βασική και λιγότερο δαπανηρή εκδοχή του SmartCatch Move ECG: το Move. Η Μετακίνηση κοστίζει $ 70 και είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το ECG Move, με την εξαίρεση ότι παραλείπει ένα πακέτο αισθητήρα ΗΚΓ. Περιλαμβάνει ακόμα έναν αισθητήρα δραστηριότητας (πιθανότατα ένα επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων) και μια παρόμοια μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ριζάρες Μετακίνηση ρολογιού

Και τα δύο ρολόγια έρχονται με το οικοσύστημα λογισμικού της Forces, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε μια συσκευή Android ή iOS. Η χρήση της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις τυπικές μετρήσεις υγείας, όπως τα βήματα και την ποιότητα του ύπνου (τεχνικά μετακίνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου) χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: CES, Smartwatch, Wearable Technology.