Επιθυμείτε να συγχρονίσετε τους σελιδοδείκτες σας σε όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης;  Εδώ είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xmarks που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

5 Εναλλακτικές λύσεις Xmarks για συγχρονισμό σελιδοδεικτών σε συσκευές και προγράμματα περιήγησης

Διαφήμιση Πηγαίνουν οι ημέρες όταν χρησιμοποιήσαμε ένα μόνο πρόγραμμα περιήγησης στον μοναδικό υπολογιστή μας. Σήμερα, πολλοί από εμάς αλλάζουμε συνεχώς μεταξύ των συσκευών καθώς κινούμαστε. Η διατήρηση όλων των σελιδοδεικτών σας μαζί σας και αυτόματης συγχρονισμού σε πολλές συσκευές μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Κατεβάστε τις δωρεάν συντομεύσεις Fi

Διαφήμιση

Πηγαίνουν οι ημέρες όταν χρησιμοποιήσαμε ένα μόνο πρόγραμμα περιήγησης στον μοναδικό υπολογιστή μας. Σήμερα, πολλοί από εμάς αλλάζουμε συνεχώς μεταξύ των συσκευών καθώς κινούμαστε. Η διατήρηση όλων των σελιδοδεικτών σας μαζί σας και αυτόματης συγχρονισμού σε πολλές συσκευές μπορεί να αποτελέσει πρόκληση.

Κατεβάστε τις δωρεάν συντομεύσεις Firefox για εξαπάτηση για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας 10x!

Το Xmarks ήταν η δημοφιλής επιλογή εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν πολλές άλλες εξαιρετικές λύσεις για να διατηρείτε τους σελιδοδείκτες σας συγχρονισμένους.

Αυτό το άρθρο σας παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του εργαλείου bookmarking Xmarks που θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στους σελιδοδείκτες σας σε προγράμματα περιήγησης, συσκευές και πλατφόρμες.

Συγχρονίστε τους σελιδοδείκτες σας σε όλες τις πλατφόρμες

Μπορείτε πιθανόν να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πέντε πιο κοινά προγράμματα περιήγησης Ποιο πρόγραμμα περιήγησης είναι καλύτερο; Edge vs. Chrome εναντίον Opera vs. Firefox Ποιο πρόγραμμα περιήγησης είναι καλύτερο; Edge vs. Chrome vs. Opera vs. Firefox Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή ίσως να μην είναι το καλύτερο για εσάς. Η αρένα του προγράμματος περιήγησης αλλάζει τόσο συχνά ώστε τα συμπεράσματά σας από συγκρίσεις που έγιναν πέρυσι μπορεί να είναι εντελώς λάθος φέτος. Διαβάστε περισσότερα ; Firefox, Chrome, Opera, Edge ή Safari, σωστά; Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα στον υπολογιστή εργασίας τους και ένα άλλο στο σπίτι, ή ένα για την επιχείρηση και ένα άλλο για την ευχαρίστηση. Αλλά, συχνά φορές, θέλετε οι σελιδοδείκτες σας να παραμένουν σε συγχρονισμό. Αν αυτό είναι εσείς, εδώ είναι τα εργαλεία που χρειάζεστε.

1. EverSync

συγχρονισμός σελιδοδεικτών με EverySync - δημιουργία φακέλου

Το EverSync είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο συγχρονισμού σελιδοδεικτών για προγράμματα περιήγησης, κινητών συσκευών και χρήστες FVD Speed ​​Dial. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης για Firefox, Chrome, Opera και Internet Explorer και να κατεβάσετε τις εφαρμογές για Android, iOS και Windows Phone.

Όταν χρησιμοποιείτε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσει ο συγχρονισμός. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Λογαριασμού EverHelper για να προβάλετε τους σελιδοδείκτες σας αν θέλετε και να ελέγξετε για τυχόν αντίγραφα. Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε κενά φακέλους και να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε τους σελιδοδείκτες σας, αν χρειαστεί.

Οι επιμέρους επιλογές διαχείρισης σελιδοδεικτών περιλαμβάνουν την αποθήκευση αγαπημένων, τη διαγραφή, την επεξεργασία και τη σήμανση των ιστότοπων ως ιδιωτικών. Και για τη διαχείριση όλων με ομάδες σελιδοδεικτών, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους φακέλους.

Το EverSync είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα Pro εάν χρειάζεστε απεριόριστους σελιδοδείκτες, κλήσεις και αρχειοθέτηση, καθώς και αντίγραφα ασφαλείας για διακομιστές. Για ένα ωραίο εργαλείο που καλύπτει τον υπολογιστή σας και τις κινητές συσκευές σας, ελέγξτε το EverSync.

Λήψη : EverSync για τον Firefox | Chrome | Android (δωρεάν)

2. Atavi

συγχρονισμός σελιδοδεικτών με την Atavi - κύρια σελίδα

Το Atavi είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για τη διαχείριση και συγχρονισμό των σελιδοδεικτών σας. Όπως και το EverSync, το Atavi αποθηκεύει επίσης τους σελιδοδείκτες σας για εσάς, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μια βασική διαφορά με αυτό το εργαλείο από τα άλλα είναι ότι χρησιμοποιείτε τους σελιδοδείκτες σας μέσω της υπηρεσίας Atavi, την οποία μπορείτε να ορίσετε ως την αρχική σας σελίδα.

Κάθε φορά που θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη μια νέα σελίδα, το κάνετε μέσω της οθόνης Atavi. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το δείτε σε οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης μόλις συνδεθείτε. Το Atavi παρέχει επίσης μερικές πρόσθετες λειτουργίες όπως θέματα, ομαδοποίηση σελιδοδεικτών και αγαπημένα. Έτσι, είναι παρόμοιο με ένα νέο εργαλείο καρτέλας όπως το FVD Speed ​​Dial.

Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το προφίλ κοινωνικών μέσων. Το Atavi προσφέρει επίσης επεκτάσεις σελιδοδεικτών για Firefox, Chrome, Safari, Edge και Opera. Αυτό σας δίνει εύκολη πρόσβαση στην Atavi και εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή χαρακτηριστικών.

Έτσι, αν θέλετε κάτι διαφορετικό σε ένα εργαλείο συγχρονισμού σελιδοδεικτών που λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης, πάρτε το Atavi για περιστροφή και δείτε αν σας αρέσει.

Λήψη : Atavi για τον Chrome | Safari (δωρεάν)

3. Σελιδοδείκτες TeamSync

συγχρονισμός σελιδοδεικτών με σελιδοδείκτες TeamSync - ομάδα προβολής

Παρόλο που είναι λίγο πιο περιορισμένος μόνο σε Firefox, Chrome και Safari στο iPhone, οι σελιδοδείκτες του TeamSync εξακολουθούν να είναι μια καταπληκτική επιλογή λόγω των επιπλέον χαρακτηριστικών του. Όπως υπονοεί το όνομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο σελιδοδείκτη για ομάδες. Αν δεν έχετε ομάδα, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την επέκταση για το συγχρονισμό σελιδοδεικτών σας.

Αλλά αν έχετε μια ομάδα και θέλετε να μοιραστείτε σελιδοδείκτες, είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλά εγγραφείτε για λογαριασμό και δημιουργήστε δωρεάν την πρώτη ομάδα των τεσσάρων μελών. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσκαλέσετε μέλη και να προσαρμόσετε την πρόσβασή τους για τη δυνατότητα επεξεργασίας σελιδοδεικτών.

Η προσθήκη ιστότοπων είναι απλή αφού εγκαταστήσετε την επέκταση. Η ομάδα σας θα προστεθεί στη γραμμή εργαλείων σελιδοδεικτών τόσο για τον Firefox όσο και για το Chrome. Όταν θέλετε να προσθέσετε έναν ιστότοπο, κάντε κλικ στο κουμπί προεπιλεγμένου σελιδοδείκτη ή επιλέξτε Σελιδοδείκτες από το μενού σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ομάδα που δημιουργήσατε και ο ιστότοπος θα εμφανιστεί στη λίστα σας.

Εκτός από τη δυνατότητα κοινής χρήσης, οι σελιδοδείκτες TeamSync ενσωματώνονται με το Slack. Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες απευθείας από το Slack και να ενημερώσετε την ομάδα σας ταυτόχρονα. Για έρευνα αγοράς στην εργασία, ομαδικά προγράμματα στο σχολείο ή σχεδιασμό διακοπών για την οικογένειά σας, αυτή είναι μια μεγάλη επέκταση συγχρονισμού σελιδοδεικτών.

Για ομάδες άνω των τεσσάρων μελών, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το αμειβόμενο σχέδιο τους.

Λήψη : Σημειωματάρια TeamSync για τον Firefox | Chrome | iPhone (Δωρεάν)

Επιλογές συγχρονισμού σελιδοδείκτη για κινητά

Ίσως σας αρέσει να κρατάτε τα πράγματα απλούστερα. Θέλετε να συγχρονίσετε τους σελιδοδείκτες σας μόνο μεταξύ του προτιμώμενου προγράμματος περιήγησης και της κινητής σας συσκευής. Ακολουθούν μερικές επιλογές για να ελέγξετε αν αυτό είναι το πώς θέλετε να φροντίσετε τους σελιδοδείκτες σας.

4. xBrowserSync

συγχρονίστε τους σελιδοδείκτες με το xBrowserSync στο Firefox

Για άλλη μεγάλη επιλογή συγχρονισμού σελιδοδεικτών, το xBrowserSync προσφέρει ανωνυμία στους πελάτες του, ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συνδεθείτε. Λειτουργεί ως επέκταση για Firefox και Chrome και για μια εφαρμογή Android.

Όταν είστε έτοιμοι να συγχρονίσετε, θα λάβετε ένα αναγνωριστικό συγχρονισμού και θα δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τους σελιδοδείκτες σας από άλλο πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευής. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο άλλο σημείο, ανοίξτε το xBrowserSync, πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό συγχρονισμού και τον κωδικό πρόσβασής σας και αυτό είναι!

Η υπηρεσία xBrowserSync προσφέρει μερικές απλές ρυθμίσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τοπικούς σελιδοδείκτες στη γραμμή σελιδοδεικτών και όχι σε εκείνους που συγχρονίζονται. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση της υπηρεσίας, να δείτε τη χρήση δεδομένων και να δημιουργήσετε ή να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Λήψη : xBrowserSync για τον Firefox | Chrome | Android (δωρεάν)

5. Σελιδοδείκτες iCloud

συγχρονισμός σελιδοδεικτών με το iCloud - επιλογές σελιδοδεικτών

Μην ανησυχείτε για τους χρήστες της Apple, σας καλύψαμε επίσης. Το εργαλείο Σελιδοδείκτες iCloud για Firefox, Chrome και Windows διατηρεί τους σελιδοδείκτες του Safari συγχρονισμένο. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης για εργασία και ένα άλλο για παιχνίδι.

Η μόνη δυνατότητα αλίευσης με iCloud Σελιδοδείκτες για χρήστες των Windows είναι ότι πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή desktop iCloud. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να συγχρονίσετε φωτογραφίες, μηνύματα, ημερολόγια και στοιχεία εργασιών που αποθηκεύετε στο iCloud. Έτσι, εάν είστε χρήστης της Apple και χρησιμοποιείτε ήδη το iCloud, αυτή είναι μια ιδανική επιλογή συγχρονισμού.

Αν αντιμετωπίζετε συγχρόνως προβλήματα συγχρονισμού στο Safari, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων συγχρονισμού iCloud iCloud Sync Problems? Επίλυση κοινών προβλημάτων αποθήκευσης νέφους Προβλήματα συγχρονισμού iCloud; Επίλυση κοινών προβλημάτων αποθήκευσης νέφους Έχετε προβλήματα με το iCloud να συγχρονίζει τα δεδομένα σας μεταξύ δύο παρουσιών της ίδιας εφαρμογής; Δεν είσαι μόνος ... Διαβάστε περισσότερα.

Λήψη : iCloud σελιδοδείκτες για τον Windows (Δωρεάν)

Επιλέξτε το ευκολότερο εργαλείο σελιδοδεικτών

Ίσως να αγαπάτε ένα εργαλείο όπως το EverSync για αυτόματο συγχρονισμό σε προγράμματα περιήγησης και εύκολη πρόσβαση. Ή, ίσως σας αρέσει η ιδέα ενός εργαλείου όπως το Avati που σας επιτρέπει να συνδεθείτε από οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, σε οποιαδήποτε συσκευή. Ή ακόμα ακόμα, ίσως περιορίσετε τον συγχρονισμό σελιδοδεικτών σας μόνο με την κινητή σας συσκευή και το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης.

Ό, τι προτιμάτε, ωστόσο συγχρονίζετε, επιλέξτε ένα εργαλείο που είναι πιο εύκολο για εσάς. Απλά μην ξεχνάτε τις αρετές της διαχείρισης των σελιδοδεικτών σας 8 Συμβουλές για να σταματήσετε το φάκελο σελιδοδεικτών σας από την υπερχείλιση 8 Συμβουλές για να σταματήσετε τους φακέλους σελιδοδεικτών από την υπερχείλιση Θρυμματισμένοι σε σελιδοδείκτες; Ήμουν και εγώ εκεί. Ποτέ ξανά, διότι τώρα διαθέτω ένα ασφαλές σύστημα για την αντιμετώπιση των σελιδοδεικτών. Θα σας διδάξω πώς να ανακτήσετε τον έλεγχο των σελιδοδεικτών σας. Διαβάστε περισσότερα πριν μετατραπεί σε μαύρη τρύπα.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Συμβουλές περιήγησης, Google Chrome, iCloud, Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Online σελιδοδείκτες, Browser Opera, Safari Browser.