Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να στείλετε χρήματα σε φίλους, ελέγξτε αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές για κινητά για να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές για την αποστολή χρημάτων σε φίλους

Διαφήμιση Φέρνετε μετρητά γύρω σας; Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι μεταφέρουν λιγότερα μετρητά και βασίζονται περισσότερο στις κάρτες τους. Μαζί με τις κάρτες, πολλοί έχουν αλλάξει σε εφαρμογές. Θα βρείτε πολλές εφαρμογές που βασίζονται στην αποστολή χρημάτων σε φίλους, γρήγορα και με ασφάλεια. Επιπλέον, ορισμένες από τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσ

Διαφήμιση

Φέρνετε μετρητά γύρω σας;

Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι μεταφέρουν λιγότερα μετρητά και βασίζονται περισσότερο στις κάρτες τους. Μαζί με τις κάρτες, πολλοί έχουν αλλάξει σε εφαρμογές. Θα βρείτε πολλές εφαρμογές που βασίζονται στην αποστολή χρημάτων σε φίλους, γρήγορα και με ασφάλεια. Επιπλέον, ορισμένες από τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων έχουν ενσωματώσει ακόμη και συστήματα πληρωμών στις υπηρεσίες τους.

Λοιπόν, ποια λύση θα πρέπει να εμπιστευθείτε εσείς και οι φίλοι σας όταν πρέπει να κάνετε μια γρήγορη πληρωμή; Εδώ είναι μερικές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να στείλετε χρήματα σε φίλους - ή σε οποιονδήποτε!

1. Εφαρμογή μετρητών

Το App Cash (παλαιότερα γνωστό ως Square Cash) είναι μια άμεση εφαρμογή μεταφοράς μετρητών από την πλατεία. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα συστήματα σημείων πώλησης smartphone για συσκευές Android και iOS.

Το App Cash σας επιτρέπει να στέλνετε ή να ζητάτε μετρητά από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Επίσης, ενσωματώνεται με τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ώστε να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε αιτήματα εκεί. Μπορείτε να προσθέσετε ένα "$ cashtag", μια μοναδική ετικέτα στο οικοσύστημα Cash App που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φίλοι και η οικογένειά σας (και άλλοι) για να σας στείλουν χρήματα.

Οι προσωπικές πληρωμές σε φίλους και οικογένειες είναι δωρεάν χρησιμοποιώντας το App Cash. Όπως και οι περισσότερες από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας μέσω του Cash App προσελκύουν μια χρέωση 3%, ενώ η κατάθεση λογαριασμού με άμεσο λογαριασμό οδηγεί σε χρέωση 1, 5%.

Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης πληρωμές Bitcoin.

Λήψη: Μετρητά για Android | iOS (δωρεάν)

2. Venmo

Το Venmo παραμένει η πιο δημοφιλής επιλογή μεταφοράς χρημάτων μεταξύ φίλων. Η εφαρμογή και η συνολική εμπειρία είναι κηλίδα, καθώς ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχει ήδη λογαριασμούς Venmo. Αν χρειαστεί να στείλετε τα χρήματα των φίλων σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν ήδη λογαριασμό Venmo που περιμένει να πάει.

Η αποστολή χρημάτων με το υπάρχον υπόλοιπό σας στο Venmo, τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή τη χρεωστική σας κάρτα δεν κοστίζει τίποτα. Ωστόσο, αν στέλνετε μια πληρωμή Venmo με την πιστωτική σας κάρτα, θα επιβαρυνθεί με τρία ποσοστά. Ομοίως, μια τυποποιημένη μεταφορά από τον λογαριασμό σας Venmo στον τραπεζικό λογαριασμό σας δεν κοστίζει τίποτα, αλλά μια άμεση μεταφορά (η οποία μερικές φορές διαρκεί μόνο 10 λεπτά) προσελκύει ένα τέλος τοις εκατό. Το τέλος είναι τουλάχιστον 0, 25 $ και μέγιστο ποσό $ 10.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας Venmo εάν τον χρησιμοποιήσετε.

Λήψη: Venmo για Android | iOS (δωρεάν)

3. Πληρωμές Facebook Messenger

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπορεί να επεξεργάζεται τις πληρωμές μέσω του Facebook Messenger. Μπορείτε επίσης να στείλετε χρήματα απευθείας στους φίλους σας χωρίς καμία χρέωση. Τα χαρακτηριστικά πληρωμής και μεταφοράς είναι απλά χρήσιμα και ενσωματώνονται απρόσκοπτα με το Messenger.

Όπως και ο Venmo, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο φίλος σας να έχει ήδη λογαριασμό στο Facebook. Απλά πρέπει να τα αναζητήσετε στο Messenger, πατήστε το σύμβολο του δολαρίου και κάντε την πληρωμή σας. Ακόμα καλύτερα, το Facebook δεν χρειάζεται να δημιουργεί έσοδα από το σύστημα πληρωμών του λόγω των άλλων εσόδων του, επομένως οι πληρωμές από τραπεζικούς λογαριασμούς και χρεωστικές κάρτες δεν προσελκύουν τέλη.

Λήψη: Facebook Messenger για iOS (δωρεάν)

4. Gmail και Google Pay

gmail πραγματοποιήσει πληρωμή αίτησης πληρωμής

Όλες οι καλύτερες εφαρμογές πληρωμής έχουν το ίδιο βασικό χαρακτηριστικό: εσείς και οι φίλοι σας πιθανώς χρησιμοποιείτε ήδη την πλατφόρμα για κάτι άλλο.

Το Gmail είναι ακριβώς αυτό, καθώς σας επιτρέπει να στέλνετε και χρήματα. Ανοίξτε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε το σύμβολο του δολαρίου, προσθέστε το αίτημά σας πληρωμής ή επισυνάψετε τα χρήματα και μετά στείλτε το στην επαφή σας. Η μέθοδος Gmail είναι μεγάλη, επειδή μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιονδήποτε με αίτημα πληρωμής. Επιπλέον, μπορείτε να υποβάλετε αιτήματα ή να στείλετε χρήματα χρησιμοποιώντας το Google Assistant.

Το Google Pay λειτουργεί όπως θα περιμένατε. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το αν έχουν λογαριασμό Gmail ή την εφαρμογή Google Pay. Το Google Pay ενσωματώνει επίσης ωραία και σε κάθε άλλη υπηρεσία Google. Κάνει εύκολη την αποστολή και λήψη χρημάτων σε όλο το οικοσύστημα της Google.

Όπως το Facebook, η Google δεν χρειάζεται να δημιουργεί έσοδα από το σύστημα πληρωμών της, επομένως οι μεταφορές και οι πληρωμές από χρεωστικές κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι πιστωτικές κάρτες δεν προσελκύουν τέλη 2, 9%.

Λήψη : Gmail για Android | iOS (δωρεάν)
Λήψη: Google Pay for Android | iOS (δωρεάν)

5. PayPal

Παρά τους επικριτές της, το PayPal εξακολουθεί να είναι μια απίστευτα δημοφιλής επιλογή για την αποστολή χρημάτων στους φίλους σας σε μια βιασύνη. Ο πρόσφατος επανασχεδιασμός της εφαρμογής σημαίνει ότι η εμπειρία του PayPal είναι πλέον εύκολη στη χρήση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS, και σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λογαριασμό λόγω της ενσωμάτωσης του PayPal σε όλη την ψηφιακή μας ζωή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο PayPal για να αγοράσετε όλα τα προϊόντα, να πληρώσετε λογαριασμούς κ.ο.κ. Αυτό σχεδόν εγγυάται ότι οι φίλοι σας μπορούν να δεχτούν την πληρωμή για την καρτέλα bar last night.

Η αποστολή χρημάτων στους φίλους και την οικογένειά σας είναι δωρεάν αν χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο PayPal.me. Ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να σας στείλει τη σύνδεσή τους μέσα από την εφαρμογή. Οι πληρωμές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες μέσω της εφαρμογής PayPal απαιτούν μια προμήθεια ύψους 2, 9%, προσαυξημένη κατά 0, 30 $ για επεξεργασία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το PayPal κάνει χρήματα, οπότε είναι μάλλον σοφό να δώσουμε μια χαρά.

Λήψη : PayPal για iOS (δωρεάν)

6. Apple Πληρωμή μετρητών

Το Apple Pay Cash είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές πληρωμών. Αλλά μόνο οι χρήστες του iOS μπορούν να στείλουν και να λάβουν μετρητά. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε ένα iPhone και κυρίως στέλνετε χρήματα σε άλλους χρήστες iOS, αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε.

Η εφαρμογή Apple Pay Cash διαθέτει μια πληθώρα πρόσθετων λειτουργιών, ενώ ενσωματώνεται ομαλά με όλα τα Apple και iOS. Για παράδειγμα, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μετρητά χρησιμοποιώντας τις εντολές Siri ή να προσθέτετε τις κάρτες πιστότητας του καταστήματός σας για εύκολη πρόσβαση.

Δεν υπάρχει χρέωση για τις πληρωμές iOS στις iOS ή για εκείνες που προέρχονται από τη χρεωστική σας κάρτα. Ωστόσο, οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες προσελκύουν μια χρέωση 3%.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή πληρωμής;

Από την εμπειρία μου, η καλύτερη εφαρμογή πληρωμής έρχεται σε δύο πτυχές: είναι δωρεάν και οι φίλοι και η οικογένειά σας τη χρησιμοποιούν ήδη; Εάν κτυπά τα κουτιά αυτά, βρίσκεστε στη σωστή πορεία. Οι εφαρμογές που συζητούνται εδώ σας επιτρέπουν να στέλνετε μετρητά στους φίλους σας εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για να στέλνετε χρήματα.

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά μια εφαρμογή για κινητά για να κάνετε πληρωμές εν κινήσει, γιατί να μην ελέγξετε ποια εφαρμογή πληρωμής NFC είναι η πιο ασφαλής. Ποιά εφαρμογή πληρωμής NFC σας προσφέρει την περισσότερη ασφάλεια; Ποια εφαρμογή πληρωμής NFC σας προσφέρει την περισσότερη ασφάλεια; Οι πληρωμές NFC αναλαμβάνουν τον κόσμο. Επιχειρήσεις όπως η McDonalds και η Walgreens προσφέρουν τώρα επαφή χωρίς πληρωμές, με πολλούς περισσότερους να έρχονται σε απευθείας σύνδεση. Αλλά πόσο ασφαλείς είναι οι τρεις κύριες υπηρεσίες NFC; Διαβάστε περισσότερα ?

Συντελεστές εικόνας: MSSA / Shutterstock

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με τα εξής: Πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου, Διαχείριση χρημάτων, PayPal, Venmo.