Εδώ είναι αρκετοί λόγοι για τους οποίους τα τυχερά παιχνίδια στο PC είναι καλύτερα από το gaming console.

7 λόγοι για τους οποίους το Gaming PC είναι καλύτερο από το Gaming Console

Διαφήμιση Αν ψάχνετε να μπείτε σε βιντεοπαιχνίδια, μια κονσόλα φαίνεται σαν μια ελκυστική επιλογή. Είναι εύκολα διαθέσιμα, διαθέτουν τόνοι υπέροχων παιχνιδιών και προσφέρουν δυνατότητες πολυμέσων. Ωστόσο, το τυχερό παιχνίδι με υπολογιστή είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Εδώ είναι επτά λόγοι για τους οποίους τα τυχερά παιχνίδια στο PC είναι καλύτερα από το gamin

Διαφήμιση

Αν ψάχνετε να μπείτε σε βιντεοπαιχνίδια, μια κονσόλα φαίνεται σαν μια ελκυστική επιλογή. Είναι εύκολα διαθέσιμα, διαθέτουν τόνοι υπέροχων παιχνιδιών και προσφέρουν δυνατότητες πολυμέσων.

Ωστόσο, το τυχερό παιχνίδι με υπολογιστή είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Εδώ είναι επτά λόγοι για τους οποίους τα τυχερά παιχνίδια στο PC είναι καλύτερα από το gaming console.

1. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας

ανεμιστήρα θήκης
Πιστοποίηση εικόνας: Bplanet / Shutterstock

Οι κονσόλες δεν προσφέρουν πολλές επιλογές. Η τρέχουσα γενιά έχει ισχυρότερες αναθεωρήσεις (όπως το Xbox One X σε σύγκριση με το Xbox One S) και ίσως μια σειρά από επιλογές εσωτερικής αποθήκευσης, αλλά αυτό είναι το θέμα.

Όταν παίζετε σε υπολογιστή, έχετε πλήρη ελευθερία πάνω από τα πάντα σχετικά με το μηχάνημά σας.

Εάν δεν έχετε πολλά χρήματα και θέλετε να οικοδομήσουμε ένα φτηνό αλλά αξιοσέβαστο PC Πώς να αγοράσετε ένα φτηνό PC Gaming με μια κάρτα γραφικών Nvidia Πώς να αγοράσετε ένα φτηνό PC Gaming με κάρτα γραφικών Nvidia Ψάχνετε να οικοδομήσετε ένα φθηνό PC παιχνιδιών ; Ο Dann Albright δημιούργησε ένα μηχάνημα τυχερών παιχνιδιών που βασίζεται σε Nvidia σε-φθηνά. Και θα σας δείξει πώς γίνεται για κάτω από $ 600. Διαβάστε περισσότερα ? Κανένα πρόβλημα. Θέλετε να πάρετε τα καλύτερα χρήματα στην κάρτα γραφικών που μπορείτε να αγοράσετε και να εκτελέσετε παιχνίδια σε μέγιστες ρυθμίσεις; Αυτό είναι δυνατό.

Μπορείτε να επιλέξετε τα μέρη που είναι τέλεια για τις ανάγκες σας αντί να κολλήσετε με τα εξαρτήματα που ο κατασκευαστής της κονσόλας επιλέγει. Επιπλέον, μια επιφάνεια εργασίας παιχνιδιών είναι εύκολο να αναβαθμιστεί. Εάν χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση ή θέλετε να προσθέσετε κάποια μνήμη RAM, είναι απλό να ανοίξετε τη θήκη και να την αντικαταστήσετε.

Οι κονσόλες προσφέρουν λίγους τρόπους για να βελτιώσουν το υλικό εκτός από την αγορά μιας ολοκαίνουργιας μονάδας.

2. Μπορείτε να παίξετε online δωρεάν

Ένα από τα μεγάλα κρυφά κόστη μιας κονσόλας είναι ότι το online παιχνίδι απαιτεί συνδρομητική συνδρομή. Χρειάζεστε το PlayStation Plus ή το Xbox Live Gold για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ηλεκτρονικές λειτουργίες των συστημάτων αυτών και το καθένα κοστίζει 60 δολάρια / έτος. Ακόμα και ο διακόπτης χρεώνει $ 20 / έτος για online παιχνίδι.

Τα παιχνίδια για υπολογιστές δεν έχουν αυτόν τον περιορισμό. Το online παιχνίδι είναι ελεύθερο να απολαμβάνει όσα θέλετε (εκτός από MMOs και άλλα παιχνίδια που απαιτούν τη δική τους συνδρομή). Αυτά είναι τα χρήματα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στα βασικά αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών PC Τα πιο βασικά αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών PC για όλους τους προϋπολογισμούς Τα πιο βασικά αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών για όλους τους προϋπολογισμούς Ξεκινώντας με το PC gaming αλλά δεν ξέρετε τι να αγοράσετε; Σας έχουμε καλύψει. Δεν έχει σημασία πόσο πρέπει να περάσετε, εδώ είναι τα πιο σημαντικά αξεσουάρ. Διαβάστε περισσότερα ή περισσότερα παιχνίδια.

3. Έχετε περισσότερες επιλογές ελεγκτή

καλύτερα αποκλειστικά ps4

Ως επί το πλείστον, έχετε κολλήσει χρησιμοποιώντας τον ελεγκτή που συνοδεύει την κονσόλα. Αλλά στον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε να ελέγχετε τα παιχνίδια σας, όπως σας αρέσει.

Για το ένα, τα χειριστήρια του πληκτρολογίου και του ποντικιού είναι αντικειμενικά ανώτερα για παιχνίδια FPS (shooters first-person) και RTS (στρατηγική σε πραγματικό χρόνο). Αλλά για πλατφόρμες και άλλα είδη που δεν είναι υπέροχα με ένα πληκτρολόγιο, μπορείτε να συνδέσετε έναν ελεγκτή στον υπολογιστή σας και να παίξετε με αυτό.

Επιπλέον, πολλά άλλα αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών είναι συμβατά με οποιοδήποτε υπολογιστή. Μπορείτε να συνδέσετε ένα τιμόνι για αγωνιστικά παιχνίδια, μαξιλαράκια joystick για ένα παιχνίδι μάχης ή ακόμα και έναν ελεγκτή ρετρό USB για εξομοίωση κλασσικών τίτλων.

Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο εισαγωγής, ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιών που θέλετε να παίξετε.

4. Μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα δυνατά γραφικά

Αν θέλετε να απολαύσετε τα καλύτερα δυνατά γραφικά στα παιχνίδια σας, η αναπαραγωγή στον υπολογιστή είναι η μόνη σας επιλογή. Τα παιχνίδια PC σας δίνουν λεπτομερείς ελέγχους για σκίαση, υφή, φωτισμό και άλλα γραφικά στοιχεία.

Και φυσικά, με έναν ισχυρό υπολογιστή και οθόνη υψηλής ευκρίνειας, θα απολαμβάνετε πολύ καλύτερη γραφική ποιότητα από οποιαδήποτε κονσόλα (ακόμα και οι πιο ισχυρές αναθεωρήσεις αυτής της γενιάς) μπορούν να σας προσφέρουν. Είτε θέλετε να απολαύσετε το καλύτερο παιχνίδι 4K είτε να εκτελέσετε παιχνίδια με υπερβολικά υψηλό ρυθμό καρέ, μπορείτε να το επιτύχετε με το σωστό υλικό.

5. Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια από οπουδήποτε

Αρχική σελίδα GOG

Σε μια κονσόλα, εκτός από την αγορά φυσικών αντιγράφων παιχνιδιών, οι μοναδικές ψηφιακές επιλογές λήψης είναι από επίσημα καταστήματα (όπως το eShop του Nintendo ή το PlayStation Store). Ενώ αυτά είναι απόλυτα λειτουργικά, οι παίκτες PC έχουν τόσες περισσότερες επιλογές.

Ο Steam είναι η κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακής διανομής PC και είναι γνωστός για τις πωλήσεις του με έκρηξη μερικές φορές το χρόνο. Αλλά απέχει πολύ από τη μόνη επιλογή.

Το GOG προσφέρει παιχνίδια χωρίς DRM για όσους δεν θέλουν περιορισμούς. Το Green Man Gaming διαθέτει μεγάλες εκπτώσεις διαθέσιμες τακτικά. Και το Humble Bundle σας επιτρέπει να πάρετε τους τόνους των παιχνιδιών σε μια πολύ μειωμένη τιμή, ενώ υποστηρίζετε φιλανθρωπία ταυτόχρονα.

Έτσι, δεν είστε κλειδωμένοι σε μια ενιαία πλατφόρμα για την αγορά παιχνιδιών στον Η / Υ. Και συχνά, οι συμφωνίες είναι βαθύτερες και πιο συχνές από ό, τι στις κονσόλες. Στην πραγματικότητα, οι παίκτες PC έχουν πολλές επιλογές για να πάρει δωρεάν ασφάλιστρα παιχνίδια Πώς να αποκτήσετε δωρεάν παιχνίδια PC: 4 Sites για να κατεβάσετε παιχνίδια Premium Πώς να αποκτήσετε δωρεάν παιχνίδια PC: 4 Sites για να κατεβάσετε Premium Παιχνίδια Θέλετε εξαιρετικά παιχνίδια, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε ; Εδώ είναι οι καλύτεροι χώροι για να κατεβάσετε δωρεάν premium παιχνίδια δωρεάν. Διαβάστε περισσότερα .

6. Θα έχετε πλήρη συμβατότητα προς τα πίσω

Η συμβατότητα προς τα πίσω σας επιτρέπει να παίζετε παλιά παιχνίδια σε νεότερα συστήματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αξία μιας κονσόλας, καθώς δεν χρειάζεται να διατηρήσετε το παλιό σύστημα και να έχετε μια μεγαλύτερη ομάδα παιχνιδιών για να διαλέξετε.

Σε υπολογιστή, μπορείτε να παίξετε σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι που κυκλοφόρησε για τα Windows την τελευταία δεκαετία με λίγα προβλήματα. Τα παιχνίδια που είναι ακόμα διαθέσιμα στο Steam που κυκλοφόρησαν για μια προηγούμενη γενιά κονσόλας θα πρέπει να δουλεύουν καλά σε μοντέρνους υπολογιστές. Και για πραγματικά παλιά παιχνίδια, πολλοί έχουν λάβει λιμάνια για να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους σε σύγχρονες εκδόσεις των Windows.

Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε κάποιες λύσεις για να πάρετε παλιά παιχνίδια PC Πώς να εκτελέσετε παλιά παιχνίδια και λογισμικό στα Windows 10 Πώς να εκτελέσετε παλιά παιχνίδια και λογισμικό στα Windows 10 Παλιά παιχνίδια και λογισμικό για PC μπορούν να αγωνιστούν στα Windows 10. Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για να πάρετε παλιά παιχνίδια και προγράμματα των Windows που εκτελούνται στα Windows 10. Διαβάστε περισσότερα. Αλλά με μια μικρή προσπάθεια, σχεδόν τίποτα είναι playable. Σε αντίθεση με τις σύγχρονες κονσόλες.

Το Xbox One έχει μεγάλη συμβατότητα προς τα πίσω, αλλά αυτό δεν ισχύει για κάθε κονσόλα. Ο διακόπτης της Nintendo δεν παίζει παιχνίδια Wii U και το PS4 δεν έχει συμβατότητα προς τα πίσω για να μιλήσει. Ένα σύστημα που μπορεί να παίξει παιχνίδια από χρόνια που πέρασαν, όπως το PC, είναι μια εξαιρετική επένδυση.

7. Οι υπολογιστές κάνουν περισσότερα από απλά τυχερά παιχνίδια

Η δαπάνη ενός τεράστιου τμήματος μετρητών σε ένα PC παιχνιδιών μπορεί να φανεί τρομακτικό. Ωστόσο, ένας ισχυρός υπολογιστής είναι ιδανικός για όλες τις άλλες εργασίες.

Με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για το high-end gaming, ο υπολογιστής σας μπορεί επίσης να χειριστεί εντατικές εργασίες όπως επεξεργασία βίντεο. Φυσικά, θα αυξηθεί με τη γενική παραγωγικότητα, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ελέγχου και η εργασία στο Microsoft Office. Και μπορείτε ακόμη και να θέσετε τον υπολογιστή σας να λειτουργήσει ως διακομιστής πολυμέσων ή άλλες δροσερές χρήσεις.

Αντί να αγοράσετε μια κονσόλα και έναν φτηνό υπολογιστή που θα πεθάνουν σύντομα, μπορείτε να έχετε μία συσκευή που υπερέχει και στα δύο καθήκοντα. Που είναι πολύ καλύτερη συμφωνία.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε παιχνίδια στο PC;

Έχουμε διατυπώσει μερικούς σημαντικούς λόγους για τους οποίους τα τυχερά παιχνίδια στο PC κτυπά παίζοντας σε κονσόλες. Συνήθως μειώνεται η ελευθερία να προσαρμόσετε το σύστημά σας και να παίξετε στυλ όπως θέλετε. Ένας ογκώδης υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού θα σας κρατήσει για χρόνια και θα έχετε μια ευχάριστη εμπειρία όλη την ώρα.

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να δοκιμάσετε; Τότε γιατί να μην ακολουθήσετε τον οδηγό μας για να χτίσετε το δικό σας PC και να δείτε πού σας πηγαίνει.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να ακούσετε την άλλη πλευρά: οι λόγοι για τους οποίους η κονσόλα τυχερών παιχνιδιών είναι καλύτερη από το PC gaming! 7 λόγοι για τους οποίους η κονσόλα τυχερού παιχνιδιού είναι καλύτερο από το PC Gaming 7 λόγοι για τους οποίους η κονσόλα τυχερού παιχνιδιού είναι καλύτερο από το PC Gaming Εδώ είναι αρκετοί λόγοι για τους οποίους η κονσόλα παιχνιδιών είναι καλύτερη από το gaming PC. Διαβάστε περισσότερα