Αγοράζοντας ένα νέο smartphone; Μάθετε ποιες δυνατότητες χρειάζεστε; Ελέγξτε αυτές τις λειτουργίες για να διασφαλίσετε ότι το επόμενο τηλέφωνο σας είναι ιδανικό για εσάς.

Αγοράζοντας ένα νέο smartphone; 11 Χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να παραβλέπετε

Διαφήμιση Η αγορά ενός smartphone είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Πρέπει να ανησυχείτε για το αν είναι αρκετά ισχυρό, αν η φωτογραφική μηχανή της μπορεί να πάρει Instagram-άξια πορτρέτα του σκύλου σας, το σχέδιο, και πολλά άλλα. Αλλά αυτές, δυστυχώς, μόνο γρατζουνίζουν την επιφάνεια. Υπάρχουν πολλές άλλες πτυχές που πρέπει να εξετάσετε, οι οποίες μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, αλλά μπορούν να

Διαφήμιση

Η αγορά ενός smartphone είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Πρέπει να ανησυχείτε για το αν είναι αρκετά ισχυρό, αν η φωτογραφική μηχανή της μπορεί να πάρει Instagram-άξια πορτρέτα του σκύλου σας, το σχέδιο, και πολλά άλλα. Αλλά αυτές, δυστυχώς, μόνο γρατζουνίζουν την επιφάνεια.

Υπάρχουν πολλές άλλες πτυχές που πρέπει να εξετάσετε, οι οποίες μπορεί να φαίνονται ασήμαντες, αλλά μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την εμπειρία σας.

Εδώ είναι μερικά παραβλέπονται χαρακτηριστικά θα πρέπει να ελέγξετε κατά την αγορά ενός νέου smartphone.

11 Χαρακτηριστικά τις επόμενες τηλεφωνικές σας ανάγκες

Η πλειοψηφία των smartphones σήμερα ελέγχει όλα τα στοιχεία από μια λίστα με τα βασικά. Ως εκ τούτου, συνήθως έρχεται κάτω στις προτιμήσεις σας που είναι όπου οι ακόλουθες πτυχές θέμα.

 1. Ολεοφοβική επικάλυψη
 2. Γκόρυλο Γυαλί
 3. LCD ή OLED;
 4. Τύπος αποθήκευσης
 5. Το σωστό λογισμικό προεγκατεστημένο
 6. HDR για selfies
 7. Αφιερωμένο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου
 8. Γρήγορη φόρτιση
 9. Υποστήριξη αξεσουάρ
 10. LED ειδοποίησης
 11. Γυροσκόπιο

Εδώ γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά και τι συμβαίνει αν δεν είναι παρόντα.

1. Ολεοφοβική επικάλυψη για ομαλή κύλιση

Ένδειξη επικάλυψης οθόνης Smartphone

Εκτός από την ανάλυση της οθόνης και το πόσο φωτεινή είναι, μια άλλη λεπτομέρεια που θα πρέπει πάντα να εξετάσετε είναι εάν η οθόνη του τηλεφώνου έχει μια oleophobic επικάλυψη. Το τζινγκογκ είναι ένα λεπτό στρώμα που εμποδίζει την συσσώρευση οποιουδήποτε είδους γράσου.

Σε smartphones, που προέρχονται συνήθως από μουτζούρες δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ως εκ τούτου, εάν η οθόνη του τηλεφώνου δεν έχει μια ωλεόφοβη επίστρωση ή έχει μια, αλλά κακής ποιότητας, θα χάσει γρήγορα την ομαλότητα της και να πάρει λιπαρό σε λίγα λεπτά. Θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά δεν θα είναι τόσο κηλίδα για να αγγίξει όπως ήταν όταν το πήρατε για πρώτη φορά έξω από το κουτί.

Ενώ η πλειοψηφία των smartphones σήμερα έχουν μια αξιοπρεπή oleophobic επίστρωση, δεν είναι διαθέσιμη σε όλα αυτά. Για να μάθετε εάν ένα συγκεκριμένο προϊόν έχει ένα, μπορείτε να ζητήσετε από έναν εμπειρογνώμονα ή από την ίδια την εταιρεία. Μπορείτε ακόμη να κατευθυνθείτε σε ένα κατάστημα και να χρησιμοποιήσετε το κομμάτι επίδειξης για λίγο για να καταλάβετε πόσο γρήγορα η οθόνη γίνεται λιπαρή.

2. Προστασία Γυαλιού Γυαλιού

Σπασμένη οθόνη οθόνης Smartphone

Εκτός από την ελαφοβική επίστρωση, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η οθόνη έχει επίσης ένα προστατευτικό στρώμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι από μια εταιρεία με την επωνυμία Corning, της οποίας το γυαλί Gorilla μπορεί να βρεθεί σε τηλέφωνα σε όλες τις τιμές.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα πάνελ προσθέτουν ένα πρόσθετο προστατευτικό κάλυμμα για να απορροφούν τους κραδασμούς και τις πτώσεις. Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτό δεν εγγυάται ότι το τηλέφωνό σας δεν θα υποστεί βλάβη αν το τηλέφωνο γλιστρήσει από το χέρι σας, αλλά θα μειώσει σχετικά το μέγεθος της πρόσκρουσης.

Το αν ένα τηλέφωνο έχει προστασία προβολής μπορεί να βρεθεί στο φύλλο προδιαγραφών του.

3. LCD vs. OLED: Ποια προτιμάτε;

Ένταση μπροστινής οθόνης Smartphone

Οι οθόνες OLED έχουν χαιρετιστεί ως χαρακτηριστικό που προορίζεται για τηλέφωνα υψηλότερου επιπέδου. Ενώ αυτό είναι ως επί το πλείστον αλήθεια, δεδομένου ότι τα πάνελ OLED είναι πιο ακριβά, δεν είναι πάντα καλύτερα.

Υπάρχουν διάφορα σενάρια όπου μια οθόνη LCD μπορεί να βγει στην κορυφή.

Για ορεκτικά, οι οθόνες LCD είναι πιο φωτεινές, κάτι που είναι ιδιαίτερα εμφανές όταν χρησιμοποιείτε το εξωτερικό τηλέφωνο. Δεύτερον, οι οθόνες LCD έχουν πιο φυσικά, πραγματικά χρώματα σε σύγκριση με τα OLED που είναι γνωστά για τον κορεσμό τους και τα βαθιά μαύρα.

Ως εκ τούτου, συνιστούμε να επιλέγετε μεταξύ τους με βάση τις προτιμήσεις σας, όχι για το ποια κοστίζει περισσότερο.

4. Τύπος αποθήκευσης επηρεάζει το χρόνο απόκρισης

Η εσωτερική αποθήκευση επηρεάζει κάθε ενέργεια που εκτελείτε στο τηλέφωνό σας. Ενώ οι περισσότεροι αγοραστές ξεπερνούν το μέγεθος της αποθήκευσης ενός τηλεφώνου, δεν βλέπουν τον τύπο αποθήκευσης, ο οποίος έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση.

Ο τύπος αποθήκευσης καθορίζει πόσο γρήγορα οι εφαρμογές μπορούν να γράψουν και να διαβάσουν δεδομένα. Τα καλύτερα τηλέφωνα εκεί έξω διαθέτουν UFS 2.1 αποθήκευσης, αλλά αν ψάχνετε για ένα τηλέφωνο προϋπολογισμού, βεβαιωθείτε ότι έχει τουλάχιστον eMMC 5.1. Αυτές οι πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες στην επίσημη σελίδα του προϊόντος ή στην πλατφόρμα προδιαγραφών τρίτων.

5. Ιστορικό λογισμικού του ΚΑΕ

Το τηλέφωνο που σας ενδιαφέρει μπορεί να διαφημίζεται με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι απλά ένα τέχνασμα εάν ο ΚΑΕ δεν έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στις ενημερώσεις. Ένα θετικό ιστορικό στην ώθηση των ενημερώσεων λογισμικού διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας δεν θα πάρει ηλικίες για να λάβετε την τελευταία έκδοση.

Πρόκειται κυρίως για ανησυχία για το Android λόγω των προβλημάτων κατακερματισμού του. Επομένως, διαβάστε ποιες εταιρείες αναπτύσσουν ποιοι κατασκευαστές smartphone είναι καλύτεροι για ενημερώσεις Android; Ποιοι κατασκευαστές smartphone είναι καλύτεροι για ενημερώσεις Android; Τα τηλέφωνα Android δεν είναι πάντα εγγυημένα ενημερωμένα, οπότε πώς γνωρίζετε ποιος κατασκευαστής θα πάει; Διαβάστε πιο έγκαιρα ποιοι κατασκευαστές smartphone είναι καλύτεροι για ενημερώσεις Android; Ποιοι κατασκευαστές smartphone είναι καλύτεροι για ενημερώσεις Android; Τα τηλέφωνα Android δεν είναι πάντα εγγυημένα ενημερωμένα, οπότε πώς γνωρίζετε ποιος κατασκευαστής θα πάει; Διαβάστε περισσότερες ενημερώσεις Ποιους κατασκευαστές smartphone είναι καλύτεροι για ενημερώσεις Android; Ποιοι κατασκευαστές smartphone είναι καλύτεροι για ενημερώσεις Android; Τα τηλέφωνα Android δεν είναι πάντα εγγυημένα ενημερωμένα, οπότε πώς γνωρίζετε ποιος κατασκευαστής θα πάει; Διαβάστε περισσότερα .

6. HDR για Selfies

Εμφάνιση κάμερας τηλεφώνου

Για να παράγουν τη σωστή ισορροπία των νέων στοιχείων και του φόντου στις εικόνες, σχεδόν όλα τα τηλέφωνα σήμερα μεταφέρονται με μια λειτουργία κάμερας που ονομάζεται HDR Τα Top 7 μέρη για να μάθουν την τέχνη της φωτογραφίας HDR Top 7 μέρη για να μάθουν την τέχνη της φωτογραφίας HDR Καλώς ήρθατε στην τέχνη και σκάφος HDR. Η απεικόνιση υψηλής δυναμικής εμβέλειας είναι μια τεχνική επεξεργασίας εικόνας που σας επιτρέπει να αντιπροσωπεύετε μια ευρύτερη και βαθύτερη ποικιλία χρωμάτων. Η σαφήνεια και η λεπτομέρεια στις φωτογραφίες ... Διαβάστε περισσότερα.

Για παράδειγμα, αν υπάρχει ένα έντονο φως πίσω από το οποίο κάθεστε, το HDR ταιριάζει με το δυναμικό εύρος, έτσι ώστε η έξοδος να μην υποφέρει παρά τη δύσκολη σκηνή. Ωστόσο, το HDR προσφέρεται γενικά στις λήψεις που τραβάτε με την πίσω κάμερα.

Αλλά αν είστε κάποιος που κάνει κλικ σε περισσότερους εαυτούς, τότε ίσως το χρειαστείτε και για το μπροστινό snapper. Αυτό είναι κάτι που οι ΚΑΕ έχουν αρχίσει να προσθέτουν στα τηλέφωνά τους, γι 'αυτό ζητήστε πληροφορίες για το τηλέφωνο που σας ενδιαφέρει αν πέσετε στην ίδια ομάδα επίσης.

7. Αφιερωμένο Mic για ακύρωση θορύβου

Με τα τηλέφωνα να γίνονται πιο έξυπνα και πιο ικανά κάθε μέρα, τα βασικά γίνονται σκιάζονται. Και ένα από αυτά είναι το μικρόφωνο που μπαίνει στο παιχνίδι όταν βρίσκεστε σε τηλεφωνική κλήση, καταγράφοντας ίσως διάλεξη ή λήψη βίντεο.

Προκειμένου να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία σε αυτές τις καταστάσεις, οι περισσότεροι κατασκευαστές σήμερα προσθέτουν ένα ειδικό μικρόφωνο στα τηλέφωνά τους για ακύρωση θορύβου. Μερικοί, δυστυχώς, εξακολουθούν να μην το κάνουν. Έτσι εξετάστε αυτό και πριν αποκτήσετε το επόμενο smartphone σας.

8. Γρήγορη φόρτιση: ιδιόκτητο ή καθολικό;

Καλώδια φόρτισης τηλεφώνου, Προσαρμογείς

Η γρήγορη φόρτιση δεν είναι το είδος του perk που θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά την αναζήτηση ενός νέου τηλεφώνου. Αλλά το ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί είναι εάν το touted quick charging είναι καθολικό ή ιδιόκτητο.

Οι ιδιόκτητες τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης λειτουργούν μόνο στον επίσημο, παρεχόμενο προσαρμογέα και καλώδιο της εταιρείας. Επομένως, εάν χάσετε αυτόν τον προσαρμογέα ή δεν λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να αγοράσετε και πάλι το πρωτότυπο, το οποίο συνήθως κοστίζει περισσότερο από έναν προσαρμογέα γενικής χρήσης.

9. Υποστήριξη εξαρτημάτων Smartphone

Το βοηθητικό οικοσύστημα ενός προϊόντος διαδραματίζει επίσης καθοριστικό ρόλο. Μόλις αγοράσετε ένα τηλέφωνο, θα σας ενδιέφερε να πάρετε μια υπόθεση, φύλακες οθόνης, ίσως μια αποβάθρα φόρτισης, κλπ.

Για να διασφαλίσετε ότι ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο διαθέτει αξιοπρεπή υποστήριξη εξαρτημάτων, θα πρέπει να ελέγξετε πόσο γνωστό είναι το εμπορικό σήμα, αν το τηλέφωνο που αγοράζετε είναι δημοφιλές και, τέλος, πόσο παρόμοιο φαίνεται το τηλέφωνο με τους προκατόχους του και τα αδέλφια του.

Αυτό το τελευταίο μέρος είναι κρίσιμο, διότι αν το τηλέφωνο δεν διαφέρει πολύ από το σχεδιασμό, οι νομοθέτες δεν θα πρέπει να κάνουν πολλά για την κατασκευή περιπτώσεων γι 'αυτό και γι' αυτό τα προϊόντα της Apple έχουν μια τεράστια επιλογή εξαρτημάτων. Μόλις αποφασίσετε, μην ξεχάσετε να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη λαμπερή σας νέα συσκευή Αγοράζοντας ένα νέο Smartphone; Όλα τα αξεσουάρ που (πιθανόν) χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα νέο smartphone; Όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε (πιθανώς) Το νέο σας τηλέφωνο έχει φτάσει. Είναι λαμπερό, πολύτιμο και γεμάτο δυνατότητες. Βρίσκεται μόνος του, συνοδεύεται από ένα κοινό φορτιστή και λίγο άλλο - αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο στο νέο σας smartphone. Διαβάστε περισσότερα .

10. Φωτισμός LED ειδοποίησης

Η λυχνία ειδοποίησης είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να παραβλέψετε και να μετανιώσετε αργότερα. Μπορεί γρήγορα να σας ενημερώσει αν υπάρχει ειδοποίηση σε εκκρεμότητα ή ότι το τηλέφωνό σας έχει φορτιστεί πλήρως.

Ένα σωρό εταιρείες έχουν ξεκινήσει την αντικατάστασή του με πάντοτε εμφανίζει, αλλά αν είστε κάποιος που εκτιμά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η ειδοποίηση LED φως είναι σαφώς ο τρόπος να πάει. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινή ένδειξη ειδοποίησης Πώς να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις LED στη συσκευή σας Android Πώς να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις LED στη συσκευή σας Android Αν το τηλέφωνο ή το tablet Android σας έχει μια λυχνία ειδοποίησης LED, αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Διαβάστε με μεγαλύτερη ακρίβεια, ωστόσο, θέλετε.

11. Γυροσκόπιο

Αν ενδιαφέρεστε για τις εφαρμογές Augmented Reality 12 καλύτερες εφαρμογές Augmented Reality για το Android 12 καλύτερες εφαρμογές Augmented Reality για το Android Οι περισσότερες εφαρμογές Android με αυξημένη πραγματικότητα δεν είναι μεγάλες. Αλλά αυτές οι 12 εφαρμογές και τα παιχνίδια είναι φοβερό - το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο με κάμερα! Διαβάστε περισσότερα, μην χάσετε το στοιχείο γυροσκοπίου. Ενώ το acceromeleter είναι αρκετό για τους περισσότερους χρήστες, δεν μπορεί να καθορίσει την περιστροφή του τηλεφώνου σας που είναι απαραίτητη για AR. Γι 'αυτό πρέπει να διασφαλίσετε ότι το τηλέφωνο που αγοράζετε διαθέτει αισθητήρα γυροσκοπίου.

Κατανόηση του υλικού Smartphone

Ενώ έχετε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο smartphone ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, η έρευνά σας δεν τελειώνει εδώ.

Υπάρχουν πλήθος άλλων τεχνικών γνώσεων που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε και να το κάνετε αυτό, κατανοώντας τα βασικά στοιχεία ενός εξοπλισμού smartphone που αγοράζει ένα νέο smartphone; Πώς να κατανοήσουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα υλικού Αγοράζοντας ένα νέο smartphone; Πώς να καταλάβετε τις προδιαγραφές υλικού Υπήρξε κάποτε μια φορά κατά την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου ήταν όπως την αγορά ενός CD player. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, τα τηλέφωνα έχουν γίνει μινιατούρες υπολογιστές - και οι προδιαγραφές είναι σχεδόν τόσο περίπλοκες όσο οι υπολογιστές. Διαβάστε περισσότερα θα αποδειχθεί πάντα ωφέλιμη.