Χρειάζεστε αξιόπιστο web hosting;  Η αναθεώρηση του InMotion Hosting θα αποκαλύψει εάν η υπηρεσία είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Το πλήρες InMotion Web Hosting αναθεώρηση για αρχάριους

Διαφήμιση Χρειάζεστε κάπου να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας; Η εύρεση ενός οικοδεσπότη Ιστού, είτε είστε νέος στη λειτουργία ενός ιστότοπου είτε ψάχνετε για μια νέα κατοικία για τον ιστότοπό σας, είναι συχνά δύσκολη. Με τόσους πολλούς κεντρικούς υπολογιστές και επιλογές φιλοξενίας, η έρευνα του σωστού κεντρικού υπολογιστή μπορεί να επιβραδύνει την κίνηση σας ή ακόμα και να την αποβάλει εντελώ

Διαφήμιση

Χρειάζεστε κάπου να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας; Η εύρεση ενός οικοδεσπότη Ιστού, είτε είστε νέος στη λειτουργία ενός ιστότοπου είτε ψάχνετε για μια νέα κατοικία για τον ιστότοπό σας, είναι συχνά δύσκολη. Με τόσους πολλούς κεντρικούς υπολογιστές και επιλογές φιλοξενίας, η έρευνα του σωστού κεντρικού υπολογιστή μπορεί να επιβραδύνει την κίνηση σας ή ακόμα και να την αποβάλει εντελώς.

Δείτε πώς το InMotion Hosting μπορεί να κάνει τη φιλοξενία ενός ιστότοπου απλή τόσο για αρχάριους όσο και για εμπειρογνώμονες. Εξασφαλίστε 50% έκπτωση χρησιμοποιώντας αυτό το ειδικό σύνδεσμο!

Ώρα να πληρώσετε για Web Hosting;

Σε κάποιο στάδιο, κάθε ιδιοκτήτης ιστοτόπου λαμβάνει την απόφαση να πληρώσει για τη φιλοξενία.

Ίσως ο ιστότοπός σας να έχει καλά. μπορεί να είναι ένα blog που φιλοξενείται ελεύθερα στο WordPress.com ή στο Blogger. Ίσως χρησιμοποιείτε χώρο αποθήκευσης σύννεφων για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας ή ίσως ο ιστότοπός σας ενσωματώνεται σε μια μοναδική διεύθυνση URL χάρη στη μέθοδο Itty Bitty.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η υπογραφή για να πληρώσει για web hosting είναι αρκετά μεγάλη απόφαση. Συχνά, οι webmasters μπαίνουν στον πειρασμό να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα, και τα αποτελέσματα συνήθως αντιστοιχούν σε αυτές τις χαμηλές δαπάνες. Αντ 'αυτού, προτείνουμε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για να βεβαιωθείτε ότι δεν καταλήγετε χάνοντας την Κυριακή σας προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε έναν μη οικουμενικό οικοδεσπότη Ιστού ο οποίος αποφάσισε να διαγράψει τον ιστότοπό σας (πιστέψτε με, είναι ένας κακός τρόπος να τερματίσετε σαββατοκύριακο).

Ενώ διατίθενται διάφορες επιλογές, το InMotion Hosting είναι ένα ιδιαίτερα καλό παράδειγμα ενός οικονομικά προσιτού web host με καλή υποστήριξη πελατών.

Ξεκινήστε με το InMotion Hosting: Επιλέξτε ένα πακέτο

Για να εγγραφείτε με το InMotion Hosting, θα χρειαστεί να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο φιλοξενίας για τις ανάγκες σας. Αυτά τα διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας έρχονται με διάφορα οφέλη και πλεονεκτήματα, με βάση τον τύπο του site που σκοπεύετε να εκτελέσετε. Για παράδειγμα, ένας πολυάσχολος ιστότοπος θα απαιτήσει περισσότερο εύρος ζώνης από ένα μικρό προσωπικό ιστολόγιο.

Το cPanel του InMotion Hosting

Ομοίως, ένας ιστότοπος με χιλιάδες ωριαίους επισκέπτες συνήθως απαιτεί ειδικό διακομιστή, αντί για κοινή φιλοξενία.

Καθώς πρόκειται για οδηγό για αρχάριους, υποθέτουμε ότι δημιουργείτε ένα βασικό στατικό ιστότοπο ή ένα blog του WordPress. Για τους σκοπούς αυτούς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πακέτο φιλοξενίας WordPress της InMotion Hosting. Αυτό είναι διαθέσιμο από 8, 99 δολάρια το μήνα, με την επιλογή αναβάθμισης φιλοξενίας καθώς ο ιστότοπός σας γίνεται πιο δημοφιλής.

Με αυτό το πακέτο, θα έχετε έναν ελεύθερο τομέα για τη λειτουργία ενός ιστότοπου. Είναι κατάλληλο για 20.000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες και έρχεται με 40GB αποθήκευσης SSD. Αυτό δίνει σε όλα μια αύξηση της ταχύτητας, καθώς τα SSD είναι ταχύτερα από τις παραδοσιακές μονάδες σκληρού δίσκου.

Αυτό το πακέτο προσφέρει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το πλαίσιο κτιρίου BoldGrid WordPress. Εάν έχετε λίγη έως καμία εμπειρία σχεδιασμού ιστοσελίδων, αυτό το σύστημα μεταφοράς και απόθεσης μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη δική σας διάταξη. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του BoldGrid για περισσότερες πληροφορίες.

Το InMotion φιλοξενεί όλες τις επιλογές σε διακομιστές Linux. Ασυνήθιστα, το InMotion Hosting δεν προσφέρει μια επιλογή του Windows Server. Εάν αυτό είναι ένα πρέπει να έχει για σας, αναζητήστε μια διαφορετική αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting: Shared, VPS, και Αφιερωμένο Το Best Web Hosting Services: Shared, VPS, και Dedicated Ψάχνετε για την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού για τις ανάγκες σας ; Εδώ είναι οι καλύτερες προτάσεις μας για το blog ή την ιστοσελίδα σας. Διαβάστε περισσότερα . Ελέγξτε την κύρια σελίδα του InMotion Hosting για άλλες επιλογές φιλοξενίας.

Πώς συνάπτεται η συνδρομή του InMotion;

Το InMotion Hosting είναι ήδη μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο ή να μετακινήσουν τον ιστότοπό τους από άλλον κεντρικό υπολογιστή. Αλλά δίνει πραγματικά καλή αξία;

Με πέντε προσφερόμενα πακέτα, θα διαπιστώσετε αμέσως ότι το InMotion Hosting είναι πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του. Μεγάλα ονόματα όπως το GoDaddy και το HostGator προσφέρουν μια πιο περίπλοκη γκάμα επιλογών, ωστόσο, και είναι ευκολότερο να βρεθείτε κολλημένοι ανάμεσα σε διαφορετικά πακέτα.

Με την InMotion Hosting, η περιορισμένη επιλογή καθιστά απλούστερη την επιλογή του σωστού πακέτου και την καλύτερη δυνατή προσφορά. Για παράδειγμα, η φιλοξενία WordPress στο InMotion είναι (κατά τη στιγμή της γραφής) $ 7, 26 το μήνα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να βρείτε μια παρόμοια βελτιστοποιημένη εμπειρία στο GoDaddy για μόλις 3, 99 δολάρια το μήνα ή 4, 99 δολάρια με μεγαλύτερο εύρος ζώνης. (Το GoDaddy προσφέρει επίσης πακέτα για τη διαχείριση πολλών τοποθεσιών).

Ομοίως, το Hostgator προσφέρει σχέδια WordPress από μόλις $ 2, 75 το μήνα. Ωστόσο, τα πακέτα του είναι προφανώς τα ίδια με το πρότυπο σχέδιο, οπότε υπάρχει ελάχιστη προφανής βελτιστοποίηση.

Τα οφέλη των σχεδίων του InMotion Hosting

Αυτά τα sites (και άλλα), το InMotion Hosting προσφέρει μερικά σημαντικά οφέλη, τα οποία νομίζουμε ότι πηγαίνουν για να δικαιολογήσουν την τιμή. Πρώτον, και το σημαντικότερο, είναι το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

Φάκελος διαχείρισης λογαριασμού InMotion Hosting

Δεν είμαι ο μόνος στην ομάδα MakeUseOf που έχει κολλήσει σε ατελείωτες συζητήσεις ηλεκτρονικής υποστήριξης σε κυκλική γραμμή, φαινομενικά ανίκανη να λύσει τα πιο απλά προβλήματα. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Ευτυχώς, αυτή δεν είναι η εμπειρία που θα βρείτε με το InMotion Hosting.

Ένα ζευγάρι των δευτερευουσών ζητημάτων ξεκίνησε, ενώ καθόριζα την περιοχή μου. Έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιγράφει τα προβλήματα και αντιμετωπίστηκαν γρήγορα. Σε 13 χρόνια λειτουργίας ιστότοπων, δεν είχα ποτέ τέτοια καλή εξυπηρέτηση.

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η ποιότητα της πύλης πελατών, του πίνακα διαχείρισης λογαριασμών. Εδώ μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία λογαριασμού και να αποκτήσετε πρόσβαση στο backend του cPanel για τον ιστότοπό σας. Πολλοί οικοδεσπότες κάνουν αυτό το κομμάτι της εμπειρίας άσκοπα περίπλοκο και λίγο αποπροσανατολιστικό. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με το InMotion Hosting.

Εύκολη ρύθμιση τοποθεσίας

Το InMotion Hosting καθιστά την εγκατάσταση του ιστοτόπου σας πολύ απλή. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε έναν στατικό ιστότοπο, μπορείτε απλά να ανεβάσετε τις σελίδες μέσω του cPanel.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε κάτι πιο περίπλοκο; Ευτυχώς, το InMotion Hosting προσφέρει σενάρια για την εγκατάσταση σχεδόν οποιουδήποτε τύπου δικτυακού τόπου, από ιστολόγια και φόρουμ μέχρι wikis, εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, γκαλερί εικόνων, φιλοξενία βίντεο και πολλά άλλα. (Σημειώστε ότι η φιλοξενία των βίντεό σας ως εναλλακτική λύση στο YouTube μπορεί γρήγορα να γίνει ακριβή.)

Εγκαταστήστε το WordPress στο InMotion Hosting

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσδιορίσετε τι θέλετε να εγκαταστήσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση τώρα . Μπορείτε να το κάνετε αυτό από το κύριο cPanel με δημοφιλή σενάρια ή να εγκαταστήσετε άλλο λογισμικό ιστού μέσω της πλήρους λίστας.

Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει το WordPress Hosting, το δημοφιλές λογισμικό blogging θα έρθει προεγκατεστημένο για εσάς. Θα λάβετε επίσης τα στοιχεία σύνδεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μετεγκατάσταση της ιστοσελίδας σας στο InMotion Hosting

Εάν δεν έχετε αγοράσει ένα όνομα τομέα με την εγγραφή σας, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε έναν υπάρχοντα τομέα σε InMotion.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε τη σωστή διεύθυνση διακομιστή ονομάτων και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε στον λογαριασμό του καταχωρητή τομέα. Εδώ, απλώς αντικαταστήστε τους υπάρχοντες διακομιστές ονομάτων με τις αντικαταστάσεις του InMotion Hosting. Εάν κάνετε λάθος, θα πρέπει να μπορείτε να επιστρέψετε στους αρχικούς διακομιστές ονομάτων χωρίς πολύ κόπο.

Προφανώς, έχετε επίσης έναν ιστότοπο που συνδέεται με τον τομέα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων του ιστότοπού σας, να εξάγετε τυχόν βάσεις δεδομένων και βασικά να έχετε έτοιμο να μεταναστεύσετε ένα αντίγραφο του ιστότοπου. Το InMotion Hosting παρέχει λεπτομερή βήματα για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν την υπάρχουσα τοποθεσία τους σε νέα φιλοξενία.

Χρειάζεστε email; Δοκιμάστε το InMotion Hosting Webmail

Αφού εγκατασταθεί ο ιστότοπός σας, μπορεί να είναι έξυπνο να έχετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον ίδιο τομέα. Το InMotion Hosting προσφέρει email, με απλό περιβάλλον εργασίας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διευθύνσεις, να προσθέσετε κωδικούς πρόσβασης και να ορίσετε ποσοστώσεις γραμματοκιβωτίων.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τομέα σας

Μόλις δημιουργηθούν, έχετε δύο επιλογές.

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία μέσω του συνήθη πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: αυτό είναι αρκετά απλό και το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να στείλει οδηγίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας βοηθήσει με αυτό.
  2. Εγκαταστήστε το σενάριο WebMail Lite μέσω του cPanel: πρόκειται για μια λύση webmail, σύμφωνα με το Gmail ή το Outlook.com, όπου μπορείτε να συλλέγετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Η ευκολότερη επιλογή είναι να βασιστείτε στο WebMail Lite. Απλά θυμηθείτε να διαμορφώσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μόλις το ρυθμίσετε. Χρήσιμα, το WebMail Lite λειτουργεί με οποιονδήποτε λογαριασμό με δυνατότητα IMAP, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως κύρια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Χρειάζεστε ένα νέο οικοδεσπότη Ιστού; Δοκιμάστε το InMotion Hosting

Με την καλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, την εύκολη εγκατάσταση τοποθεσίας και μια μηνιαία συνδρομή που αντικατοπτρίζει την ποιότητα της φιλοξενίας και της υποστήριξης, το InMotion Hosting είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε άτομο που αναζητά έναν νέο ή πρώτο οικοδεσπότη Ιστού. Εξασφαλίστε 50% έκπτωση χρησιμοποιώντας αυτό το ειδικό σύνδεσμο!

Οι επιλογές μετανάστευσης είναι απλές και το εύρος των εφαρμογών ιστού που επιλέγετε είναι σημαντικό. Εν ολίγοις, εάν χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη Ιστού υψηλής ποιότητας που μπορείτε να βασιστείτε, αλλά είναι περιορισμένος από χαμηλό προϋπολογισμό, το InMotion Hosting θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

Ενώ πολλά καλά δωρεάν web hosting υπηρεσίες Top 7 Εύκολη και Δωρεάν Web Hosting Services Top 7 Εύκολη και Δωρεάν Web Hosting Services Ψάχνετε για μια καλή δωρεάν web υποδοχής για την πρώτη ιστοσελίδα σας; Μην κοιτάτε πέρα ​​από αυτούς τους επτά κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού που έχουν καλή φήμη. Διαβάστε περισσότερα υπάρχουν, αν έχετε μεγάλες φιλοδοξίες για τον ιστότοπό σας, δώστε τους μια ώθηση με το InMotion Hosting.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Web Hosting, Εργαλεία για Webmasters, Wordpress.