Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας για το AVerMedia Live Gamer 4K: Η καλύτερη κάρτα λήψης 4k γύρω, αλλά είναι ακριβό αν δεν χρειάζεστε πραγματικά 4k.1010Για εκείνες τις στιγμές που πρέπει να απολύσετε και να προβάλλετε στιγμές παιχνιδιών 4K HDR, το Live Gamer 4K της AVerMedia είναι μόνο επιλογή.  Αυτή η κάρτα PCI-Express μπορεί να καταγράψει περιεχόμενο [4] υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR)

Το 4k HDR Streaming είναι τώρα ένα πράγμα, με το AVerMedia Live Gamer 4K (Review and Giveaway)

Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας για το AVerMedia Live Gamer 4K : Η καλύτερη κάρτα λήψης 4k γύρω, αλλά είναι ακριβό αν δεν χρειάζεστε πραγματικά 4k.10 10 Για εκείνους τους χρόνους που πρέπει να καταγράψετε απολύτως και να κάνετε streaming 4K HDR στιγμές παιχνιδιών, το Live Gamer 4K της AVerMedia είναι η μόνη σας επιλογή. Αυτή η κάρτα PCI-Express μπορεί να αποτυπώσει περιεχόμενο υψηλής αντοχής 4k (HDR) στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS). Κοστίζοντας $ 300, αξίζει τον κόπο σας; Ας ανακαλύψουμε. Χάρη στην AVerMedia

Διαφήμιση Η ετυμηγορία μας για το AVerMedia Live Gamer 4K :
Η καλύτερη κάρτα λήψης 4k γύρω, αλλά είναι ακριβό αν δεν χρειάζεστε πραγματικά 4k.10 10

Για εκείνους τους χρόνους που πρέπει να καταγράψετε απολύτως και να κάνετε streaming 4K HDR στιγμές παιχνιδιών, το Live Gamer 4K της AVerMedia είναι η μόνη σας επιλογή. Αυτή η κάρτα PCI-Express μπορεί να αποτυπώσει περιεχόμενο υψηλής αντοχής 4k (HDR) στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS).

Κοστίζοντας $ 300, αξίζει τον κόπο σας; Ας ανακαλύψουμε.

Χάρη στην AVerMedia, έχουμε μία από αυτές τις εκπληκτικές κάρτες λήψης Live Gamer 4K για να τους δώσουμε μακριά. Εισαγάγετε τον διαγωνισμό στο τέλος αυτής της αναθεώρησης για να έχετε μια ευκαιρία να κερδίσετε!

Χαρακτηριστικά AVerMedia Live Gamer 4K

Μέτρηση των 4, 92 x 5, 94 x 0, 84 ίντσες και βάρους 7, 33 ουγκιές, αυτή η κάρτα δεν θα πάρει πολύ χώρο μέσα στην περίπτωσή σας.

  • 1 x είσοδος HDMI 2.0
  • 1 x έξοδος HDMI 2.0 (pass-through)
  • 2160p60 HDR και ανάλυση 1080p240 και ρυθμοί ανανέωσης που υποστηρίζονται
  • Εγγραφή H.264 + AAC ή H.265 + AAC με λογισμικό που περιλαμβάνεται

Ναι, διαβάζετε αυτό το δικαίωμα. Μπορείτε να τραβήξετε 4k60 HDR footage κατευθείαν έξω από το Xbox One Xbox One X αναθεώρηση: Είναι η επόμενη, επόμενη γενιά παιχνιδιών Xbox One X αναθεώρηση: Είναι η επόμενη, επόμενη γενιά παιχνιδιών Το Xbox One X είναι η πιο ισχυρή κονσόλα στο αγορά, αλλά υπάρχει πολύ λίγα περιεχόμενα αυτή τη στιγμή για να το αγοράσουμε πραγματικά. Διαβάστε περισσότερα ή PS4 Pro Sony PlayStation 4 Pro Εξετάστε το Sony PlayStation 4 Pro Αναθεώρηση Είναι το PS4 Pro μια τόσο μεγάλη βελτίωση που αξίζει να αναβαθμίσετε ή απλά ένα αποτυχημένο πείραμα; Ας ανακαλύψουμε. Διαβάστε περισσότερα . Μπορείτε να καταγράψετε και τα ρεύματα PC, αλλά αυτό είναι χρήσιμο μόνο αν έχετε δύο υπολογιστές - έναν για να συνεχίσετε και έναν για να παίξετε παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά

Το Live Gamer 4k κάθεται δίπλα στο Live Gamer Ultra σε μια σειρά όχι λιγότερων από 16 καρτών λήψης. Η γκάμα προϊόντων της AVerMedia θα μπορούσε να κάνει με την απλούστευση, αλλά το Live Gamer 4k είναι το τελευταίο και το καλύτερο προϊόν. Το Live Gamer Ultra είναι ως επί το πλείστον η ίδια συσκευή, αλλά με μια υποδοχή USB τύπου C. Το Live Gamer 4k εγκαθίσταται σε μια εφεδρική λωρίδα PCI-Express Gen 2 x4.

Κάρτα καταγραφής AVerMedia 4k

Στο πίσω μέρος της κάρτας θα βρείτε μια λυχνία κατάστασης. Αυτό ανάβει και αναβοσβήνει ανάλογα με την κατάσταση λήψης και μπορεί να αλλάξει σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα. Είναι ωραίο χαρακτηριστικό, αλλά μόνο ένα θα δείτε εάν έχετε μια θήκη για υπολογιστή με παράθυρα.

Μέσα στο κουτί θα βρείτε το Live Gamer 4K, ένα εγχειρίδιο γρήγορης εκκίνησης, καλώδιο HDMI 2.0 και μια κάρτα προϊόντος CyberLink PowerDirector 15.

Η κάρτα καταγραφής είναι πολύ καλά κατασκευασμένη. Μόλις εγκατασταθεί, δεν φαίνεται να είναι τίποτα περισσότερο από δύο θύρες HDMI από έξω, αλλά έχει ένα υπέροχο πλαστικό περίβλημα, με το λογότυπο AVerMedia να δείχνει μέσα από μια πολύχρωμη κλίση. Εν ολίγοις: Φαίνεται υπέροχο!

Οι θύρες HDMI της κάρτας λήψης AVerMedia 4k

Η πρώτη θύρα HDMI είναι είσοδος HDMI. Εδώ θα συνδέσετε την κονσόλα ή τη συσκευή που θέλετε να καταγράψετε. Το δεύτερο είναι το HDMI passthrough. Αυτό δεν θα εξάγει τον υπολογιστή σας σαν κάρτα γραφικών, αλλά θα αντικατοπτρίζει τη θύρα εισόδου, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε την κονσόλα στην τηλεόρασή σας, με αυτή τη κάρτα λήψης στη μέση.

Κάρτα καταγραφής AVerMedia 4k

Τέλος, θα χρειαστείτε έναν λογικό υπολογιστή για να ξεκινήσετε την καταγραφή σε 4k. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 GB RAM, μια σειρά Intel i5 6000 ή καλύτερο επεξεργαστή και μια κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1060 ή καλύτερη. Μην ξεχνάτε όλο τον αποθηκευτικό χώρο για το βίντεο που έχετε τραβήξει, μαζί με μια σταθερή σύνδεση στο internet για streaming σε 4k. Μπορείτε να ξεφύγετε με πολύ μικρότερες προδιαγραφές εάν τραβήξετε στιγμιότυπα 1080p, αλλά μην ανησυχείτε για την αγορά αυτής της κάρτας εάν δεν χρειάζεστε 4k!

Κάρτα καταγραφής AVerMedia 4k

Όπως θα περιμένατε από οτιδήποτε 4k, είναι μάλλον μια ακριβή πρόταση. Όχι μόνο χρειάζεστε τηλεόραση 4k, κονσόλα και κάρτα λήψης, αλλά έναν συμπαγή υπολογιστή για να τα χειριστείτε όλα.

Η εγκατάσταση είναι απλή - εισάγετε την κάρτα και σφίξτε τη βίδα. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός υπολογιστή εάν δεν είστε βέβαιοι. Δεν υπάρχει πρόσθετο καλώδιο τροφοδοσίας για εγκατάσταση, όπως συμβαίνει με μεγαλύτερες κάρτες γραφικών.

Κάρτα καταγραφής AVerMedia 4k

Καταγραφή κονσολών

Μόλις εγκατασταθεί, είστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσετε! Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης μόνο για Windows και το προαιρετικό "AVerMedia Gaming Utility". Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σας δείχνει την κατάσταση και τις πληροφορίες της συσκευής, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως για τη ρύθμιση της ανάλυσης εισόδου. Μπορείτε να διαμορφώσετε εδώ τα μεταδεδομένα δεδομένων διευκρίνισης οθόνης (EDID), επομένως εάν δεν χρησιμοποιείτε τη θύρα pass-through, μπορείτε ακόμα να επιβάλλετε μια ανάλυση που η κονσόλα σας θα "βλέπει". Αυτό λειτουργεί καλά, αλλά είναι πραγματικά ένα βασικό εργαλείο διαμόρφωσης.

Cyberlink PowerDirector

Για οτιδήποτε πιο προηγμένο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα συμπεριλαμβανόμενα πλήκτρα προϊόντος για να κατεβάσετε το CyberLink PowerDirector 15 για επεξεργασία βίντεο. Το δώσαμε γρήγορα, και ως βασικός επεξεργαστής βίντεο είναι εντάξει, αλλά δεν έχει δημιουργηθεί από την AVerMedia. Αυτές οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί για να συνδέσουν το PowerDirector με το Live Gamer 4k. Χρειάζονται κάποια συνηθισμένοι, αλλά είναι ένας λογικός συντάκτης. Για οτιδήποτε πιο σοβαρό, ίσως θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε Adobe Premiere Pro ή Apple Final Cut Pro.

Cyberlink PowerDirector

Ωστόσο, η AVerMedia παράγει το φανταστικό λογισμικό συνεχούς ροής του RECentral. Αυτό λειτουργεί σε Windows ή Mac, αλλά καλή τύχη εύρεση ενός προγράμματος οδήγησης Mac για το Live Gaming 4k-είναι σχεδιασμένο για Windows. Διαθέσιμο για λήψη δωρεάν, το RECentral σάς επιτρέπει να προβάλλετε, να καταγράφετε και να επεξεργάζεστε σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο chroma, να προετοιμάσετε διαφορετικές σκηνές, να συνδυάσετε ήχο και να μεταφορτώσετε σε χαμηλότερη ποιότητα από την εγγραφή. Είναι ένα φανταστικό κομμάτι του λογισμικού και ξεκλειδώνει τις δυνατότητες του Live Gamer 4k. Άλλα πακέτα λογισμικού είναι διαθέσιμα, αλλά το RECentral κάνει τόσο καλή δουλειά για την πλειονότητα των εργασιών, που σπάνια θα χρειαστεί να ψάξετε αλλού.

Ποιότητα εικόνας

Εικόνα δείγματος AVerMedia 4k

Κατά την εγγραφή με το RECentral, μπορείτε να εγγράψετε σε κωδικοποιητές H.264 ή H.265. Αυτά είναι πολύ καλά στη μείωση του μεγέθους του αρχείου, σε βάρος της ποιότητας της εικόνας. Δεν καταστρέφουν την εικόνα, αλλά ένα ασυμπίεστο δοχείο παρέχει καλύτερα αποτελέσματα. H.264 ή h.265 είναι οι μόνες λογικές επιλογές, ωστόσο, καθώς οτιδήποτε άλλο καταναλώνει υπερβολικά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να είναι χρήσιμο.

Εικόνα δείγματος AVerMedia 4k

Η ποιότητα της εικόνας είναι εκπληκτική, όπως θα περίμενε κανείς. Το περιεχόμενο HDR φαίνεται εκπληκτικό, αλλά θα χρειαστείτε ακόμα ένα HDR με οθόνη 4k, όπως το BenQ EW3270U, ​​για να δείτε την κονσόλα σας σε πλήρη ποιότητα.

Αν έχετε έναν παράξενο συνδυασμό κονσόλας 4k ικανότητας, λογικού υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού αλλά όχι οθόνης 4k ή τηλεόρασης, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Live Gamer 4k για να το "ψεύσετε". Μπορείτε να λάβετε την είσοδο της κονσόλας 4k αναγκάζοντας αυτή την κάρτα να ρυθμίσει το σωστό EDID, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Το πέρασμα HDMI δεν θα υποβαθμίσει το σήμα αν και έτσι θα πρέπει να το δείτε μέσω του υπολογιστή σας. Δεν συνιστώ να το κάνετε αυτό, αλλά η επιλογή αν θέλετε να καταγράψετε περιεχόμενο 4k χωρίς να το δείτε σε 4k.

Εικόνα δείγματος AVerMedia 4k

Ομοίως, αυτή η κάρτα δεν θα μετατρέψει το HDR σε SDR, οπότε θα χρειαστείτε ακόμα μια οθόνη HDR ικανή να αποκομίσει το καλύτερο από την κονσόλα σας, αλλά το ήξερες ήδη!

Εάν θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει αυτό σε πλήρη 4k, τότε ρίξτε μια ματιά στο 4k δείγμα βίντεο μας παρακάτω. Το Live Gamer 4k κατέλαβε όλα αυτά από ένα Xbox One X.

Θα έπρεπε να κάνετε Streaming σε 4k με το Live Gamer 4k;

Το Live Gamer 4k είναι μια φανταστική κάρτα λήψης και αυτή που συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Είναι ακριβό, αλλά για τα χρήματά σας, παίρνετε μια συσκευή που μπορεί να συλλάβει οποιαδήποτε κονσόλα στην αγορά αυτή τη στιγμή, παράλληλα με ένα εξαιρετικό ελεύθερο λογισμικό, και όλα από μια εταιρεία που έχει ένα εκτεταμένο ιστορικό των μεγάλων καρτών σύλληψης. Το Live Gamer Ultra είναι το ίδιο πράγμα, αλλά με μια υποδοχή USB τύπου C.

Κάρτα καταγραφής AVerMedia 4k

Το μόνο μειονέκτημα είναι οι απαιτήσεις για τις τιμές και το υλικό, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη - οτιδήποτε σχετικό με το 4k είναι υπολογιστικά και οικονομικά ακριβό, και σε σύγκριση με το κόστος όλων των άλλων υλικών που χρειάζεστε, είναι σχεδόν μια συμφωνία. Εκτός αυτού, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε για να βγάλουν λεφτά από το YouTube Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube: 6 στρατηγικές νομισματοποίησης που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube: 6 στρατηγικές νομισματοποίησης που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες Θέλετε να μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube; Εδώ είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με τα βίντεό σας στο YouTube. Διαβάστε περισσότερα .

Χάρη στην AVerMedia, έχουμε ένα ολοκαίνουριο Live Gamer 4k για να δώσει! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισέλθετε στην κλήρωση μας παρακάτω.

Εισάγετε τον Διαγωνισμό!

AVerMedia Live Gamer 4K Giveaway

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: 4K, Streaming παιχνιδιών, HDR, Giveaway MakeUseOf, Screen Capture.