Εδώ είναι οι καλύτεροι ανεμιστήρων MMM Pokémon που διατίθενται στο διαδίκτυο.  Ενσωματώνουν όλες τις γνωστές πτυχές των βασικών παιχνιδιών Pokémon.

9 ελεύθερα ανεπτυγμένα MMO Pokémon Όλα τα εκπαιδευτικά θα αγαπήσουν

Διαφήμιση Το Pokémon Go δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Για μερικούς εκλεκτούς, είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Από την έναρξή του, οι οπαδοί έχουν λαχταρώσει ένα παιχνίδι Pokémon MMO (μαζικά-multiplayer online) που επιτρέπει στους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σαν πραγματικούς εκπαιδευτές Pokémon. Ενώ το Pokémon Go είναι ακόμα άγρια ​​δημοφιλές, ορισμένοι οπαδοί έχουν κάνει τις δικές τους παραδόσεις του παιχνιδιού. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα διαθέσιμα σε απευθείας σύνδεση παίκτες MMO Pokémon. Ενσωματώνουν δω

Διαφήμιση

Το Pokémon Go δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Για μερικούς εκλεκτούς, είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Από την έναρξή του, οι οπαδοί έχουν λαχταρώσει ένα παιχνίδι Pokémon MMO (μαζικά-multiplayer online) που επιτρέπει στους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σαν πραγματικούς εκπαιδευτές Pokémon.

Ενώ το Pokémon Go είναι ακόμα άγρια ​​δημοφιλές, ορισμένοι οπαδοί έχουν κάνει τις δικές τους παραδόσεις του παιχνιδιού. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα διαθέσιμα σε απευθείας σύνδεση παίκτες MMO Pokémon. Ενσωματώνουν δωρεάν όλες τις γνωστές πτυχές των παιχνιδιών Pokémon!

Αποποίηση ευθύνης: Τα ακόλουθα παιχνίδια, ενώ τα προϊόντα μνημειώδους προσπάθειας, δεν είναι επίσημα και ως εκ τούτου ενδέχεται να κλείσουν κατά την κρίση της Nintendo.

1. Pokémon Revolution Online

Pokemon Revolution σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι MMO

Όταν πρόκειται για fan-made παιχνίδια Pokémon MMORPG, το Pokémon Revolution Online είναι στην κορυφή του σωρού. Από την λεπτομέρεια των σκουριών στο soundtrack, τα πάντα για αυτό το παιχνίδι είναι προσαρμοσμένα ώστε να αισθάνονται σαν ένα πραγματικό παιχνίδι Pokémon. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικά γραφικά περιβάλλοντος που αλλάζουν με το χρόνο και τον καιρό.

Το βασικό παιχνίδι είναι φανταστικό από μόνο του, αλλά το Pokémon Revolution Online προσθέτει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά κάθε μήνα. Φυσικά δωρεάν. Έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε ή να δημιουργήσετε το δικό σας συντεχνία, ενώ θα εξερευνήσετε τις περιοχές Kanto, Johto, Hoenn και Sinnoh.

Αυτό το παιχνίδι αποδίδει απολύτως ώρες ψυχαγωγίας. Ο χάρτης είναι τεράστιος και το παιχνίδι είναι πραγματικά μαζικά για πολλούς παίκτες. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να συμμετάσχετε στις συντεχνίες και να συμμετάσχετε στις μάχες του παίκτη έναντι του παίκτη (PvP) ακριβώς όπως ένα πραγματικό MMO. Pokémon Revolution είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο-multiplayer παιχνίδι Pokémon.

2. PokéMMO

PokeMMO παιχνίδι Screenshot

Ένας άλλος κορυφαίος υποψήφιος για το καλύτερο fan-made Pokémon MMO εκεί έξω, το εύστοχα ονομάζεται PokeMMO φέρνει το franchise Pokémon στη σύγχρονη εποχή.

Φυσικά, έχει τα πάντα που θα ήθελε ένας fan του Pokémon: μια μεγάλη βιβλιοθήκη Pokémon, τεράστιο χάρτη, δυναμικά γραφικά, όμορφα animations sprite και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε βάσεις που θυμίζουν τη λειτουργία μυστικής βάσης στο Pokémon Ruby, Sapphire και Emerald.

Αυτή είναι μια όψη που μου άρεσε σε αυτά τα παιχνίδια Pokémon και χαίρομαι που βλέπω σε ένα MMO Pokémon. Είναι πολύ καλύτερο από την εξομοίωση των παλιών παιχνιδιών Pokémon στο Android σας Πώς να εξομοιώσετε παλιά παιχνίδια Pokemon στο τηλέφωνο Android σας Πώς να εξομοιώσετε παλιά παιχνίδια Pokemon στο Android σας τηλέφωνο Εδώ είναι πώς να παίξετε παιχνίδια Pokémon στο Android! Είναι εύκολο να ξαναζήσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να τα πάρετε μαζί σας οπουδήποτε. Διαβάστε περισσότερα όταν θέλετε να εργαστείτε σε μια βάση.

Καλύτερα, είναι μαζικά δημοφιλές και στιλβωμένο. Για να εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι, θα χρειαστεί να έχετε πρόσβαση, να κατεβάσετε και να αποσυμπιέσετε ένα ROM της Pokémon FireRed. Άλλες προαιρετικές εγκαταστάσεις ROM θα παρέχουν περαιτέρω γραφικό και οπτικό περιεχόμενο. Προχωρήστε στις οδηγίες του προγραμματιστή για μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PokeMMO στον υπολογιστή σας.

3. Pokémon World Online

Pokemon Παγκόσμιο παιχνίδι MMO

Το Pokémon World Online (PWO) είναι ένας παλαιότερος σε ό, τι αφορά τους MMO Pokémon. Παρά την ηλικία του, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα online παιχνίδια Pokémon. Είναι επίσης, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα πιο σε βάθος όσον αφορά τις στατιστικές πληροφορίες Pokémon και διαθεσιμότητα χαρακτηριστικών.

Το PWO είναι μια αυτόνομη εγκατάσταση, η οποία την καθιστά λίγο πιο απολαυστική από τις εναλλακτικές λύσεις που βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό επιτρέπει επίσης μια ιδιαίτερη ομαλότητα και φινίρισμα που το κάνει να αισθάνεται σαν ένα σοβαρό MMO Pokémon σε σύγκριση με τις άλλες πιο δημοφιλείς εκδόσεις του ίδιου τύπου.

Είναι επίσης ενδιαφέρον από το γεγονός ότι το UI είναι ευρέως προσαρμόσιμο. Αντί για ένα δυναμικό περιβάλλον, μπορείτε να ικανοποιήσετε το σχεδιασμό του παιχνιδιού στις ανάγκες σας και να εστιάσετε στη μάχη και όχι στο περιβάλλον. Είναι μια γνωστή αίσθηση Pokémon με πιο υπολογισμένο gameplay, που μπορεί να διασκεδάσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες του Pokémon για ώρες.

4. Πλανήτης Pokémon

Παιχνίδι Pokemon Planet MMO

Το Pokémon Planet είναι όχι μόνο διασκεδαστικό, αλλά εντυπωσιακό. Η περιοχή παιχνιδιού και η βιβλιοθήκη Pokémon είναι τεράστια και το παιχνίδι είναι αληθινό για τη σειρά Pokémon. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα περιήγησης Τα καλύτερα παιχνίδια ελεύθερου προγράμματος περιήγησης για να σκοτώσει το χρόνο Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα περιήγησης για να σκοτώσει χρόνο Ψάχνετε για τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα περιήγησης; Δεν ψάχνετε πλέον! Έχουμε συλλέξει τόνους φοβερό δωρεάν παιχνίδια browser μπορείτε να σκοτώσετε χρόνο με οπουδήποτε. Διαβάστε περισσότερα .

Το Pokémon Planet φιλοξενεί επίσης ένα γεγονός για πολλούς παίκτες που ονομάζεται "Clan Wars", όπου οι παίκτες διαφορετικών φυλών - τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε και να ενώσετε - μάχονται ο ένας τον άλλον σε συγκεκριμένες ώρες όλη την εβδομάδα.

Μπορείτε να παίξετε με φίλους ή να πάτε στη σόλο διαδρομή. Παρόλο που αυτό το παιχνίδι δεν προσφέρει πολλά με τον τρόπο λειτουργίας μιας ιστορίας ενός παίκτη, είναι μια φανταστική εμπειρία περιήγησης με πολλούς παίκτες και παρέχει πολλά αντικείμενα και Pokémon για να κρατήσει ακόμα και τους πιο σκληρούς φίλους του Pokémon.

5. Pokémon MMO 3D

Pokemon MMORPG 3D παιχνίδι

Το Pokémon MMO 3D επικεντρώνεται στην animation μάχης και όχι στην περιβαλλοντική μοντελοποίηση, αλλά εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι από αυτό κάθε φορά που μπαίνω στο σύστημα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν αποτελεί επίσημη προσπάθεια εκ μέρους των επαγγελματιών προγραμματιστών. Είναι οπαδοί που κάνουν τα όνειρα έρχονται στη ζωή.

Το Pokémon MMO 3D παρέχει λίγη ιστορία. Τι είναι η προσφορά, όμως, είναι ακριβώς αυτό που οι χρήστες θα θέλουν από μια 3D έκδοση του Pokémon: μπορείτε να καλέσετε και να πολεμήσετε το Pokémon σε ένα 3D περιβάλλον. Το καλύτερο από όλα, οι προγραμματιστές εργάζονται συνεχώς τόσο στο περιβάλλον χρήστη όσο και στην επιλογή Pokémon.

6. PokéOne

Παιχνίδι Pokemon MMO Pokemon

Το PokéOne είναι η νεώτερη προσθήκη στη συλλογή των παιχνιδιών πολλαπλών παικτών Pokémon. Μέχρι στιγμής, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ελπιδοφόρο - ίσως ξεπεράσει κάποια από τα παραπάνω παιχνίδια ως το καλύτερο MMO Pokémon. Το PokéOne προέρχεται από τους δημιουργούς του Pokémon Revolution Online και δείχνει. Αυτό το εκπληκτικό πάρει τα διασκεδαστικά τουρνουά Pokémon και τα γεγονότα και σας επιτρέπει επίσης να αλληλεπιδράσετε με άλλους εκπαιδευτές.

Η ομάδα ανάπτυξης εξακολουθεί να εργάζεται στο PokéOne, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε να δείτε όλα τα είδη Pokémon ακόμα. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις περιοχές Johto και Kanto, σε αξιόλογα 3D γραφικά.

Για να κατεβάσετε το PokéOne, θα πρέπει πρώτα να συμμετάσχετε στο PokéOne Discord. Από εκεί, μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο λήψης, μαζί με οποιεσδήποτε άλλες ενημερώσεις παιχνιδιών.

7. Pokémon Legends

Pokemon Legends MMO παιχνίδι περιήγησης

Αν δεν έχετε τη διάθεση να κατεβάσετε ένα ολόκληρο παιχνίδι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να παίξετε το Pokémon από την άνεση του δικού σας προγράμματος περιήγησης. Απλά εγγραφείτε για λογαριασμό με τους Pokémon Legends και αποκτήστε πρόσβαση σε μια ολόκληρη κοινότητα Pokémon. Το Pokémon Legends διοργανώνει τουρνουά κάθε ώρα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κερδίσετε βραβεία (όπως ένα λαμπερό Pokémon).

Αν είστε εξοικειωμένοι με την ιστορία του Pokémon Η Ιστορία του Pokémon: Παιχνίδια, Ταινίες, Κάρτες και άλλα Η Ιστορία του Pokémon: Παιχνίδια, Ταινίες, Κάρτες και Περισσότερα Από τα βιντεοπαιχνίδια στο anime και τις ταινίες και πολλά άλλα, εδώ είναι μια σύντομη ιστορία του Pokémon - ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises των μέσων ενημέρωσης όλων των εποχών. Διαβάστε περισσότερα, θα παρατηρήσετε ότι το Pokémon Legends έχει ένα ύφος τέχνης που θυμίζει κλασικά παιχνίδια Pokémon. Έρχεται επίσης με την επιλογή να δημοπρατήσετε το Pokémon σας, να αγοράσετε Pokémon από άλλους παίκτες και μάλιστα να το ανταλλάξετε.

8. Pokémon Rise

Pokemon Rise MMO Browser παιχνιδιών

Το Pokémon Rise σας κάνει να αισθάνεστε σαν να παίζετε ένα παιχνίδι Pokémon πλήρους μεγέθους. Αυτό το παιχνίδι Pokémon με βάση το πρόγραμμα περιήγησης έρχεται με όλα (και περισσότερα) που έρχεται με το τυπικό παιχνίδι Pokémon. Εξερευνήστε 25 διαφορετικές πόλεις σε έναν τεράστιο χάρτη, πιάστε πάνω από 700 διαφορετικά Pokémon και μάθετε μάχες με άλλους παίκτες.

Όχι μόνο το Pokémon Rise έρχεται με μια πληθώρα χαρακτηριστικών, αλλά έχει επίσης μια συναρπαστική ιστορία. Ο χαρακτήρας σας φτάνει σε μια νέα περιοχή αφού λάβει μια εργασία από τον καθηγητή Aspen. Στη συγκεκριμένη περιοχή, οι εκπαιδευτές Pokémon άρχισαν να δημιουργούν σκυλιά για να ξεπεράσουν κάθε Γυμναστήριο.

Καθώς δουλεύετε για να πιάσετε κάθε Pokémon, έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε την πιο επιτυχημένη φυλή. Οι προγραμματιστές ενημερώνουν συνεχώς αυτό το παιχνίδι, οπότε περιμένετε να δείτε περισσότερες δυνατότητες σύντομα.

9. Κατοικίδια Pokémon

Παιχνίδι MMO του χρήστη Pokemon Pets

Τα Pokemon Pets μπορεί να φαίνονται λίγο παλιό σχολείο, αλλά είναι ακόμα τόσο ευχάριστο όσο και κάθε άλλο MMORPG Pokémon online σε αυτή τη λίστα. Αυτό το παιχνίδι περιήγησης Pokemon βρίσκεται γύρω από το 2014, δίνοντας στους προγραμματιστές αρκετό χρόνο για να προσθέσουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Το παιχνίδι διαθέτει 2.500 Pokémon - ωστόσο, δεν είναι όλοι τους χαλάζι από τα αυθεντικά παιχνίδια Pokémon. Αυτά τα φτιαγμένα Pokémon αποκαλούνται "Fakemon" και δημιουργούνται από τα μέλη της κοινότητας Pokemon Pets.

Εκτός από τις συναρπαστικές μάχες PvP, το Pokémon Pets έχει επίσης καθημερινές μάχες αφεντικών, καθημερινές ανταμοιβές και δοκιμές στις ατελείωτες μάχες του πύργου. Μόλις φτάσετε αρκετά, ίσως να δείτε τον εαυτό σας στην κορυφή του leaderboard του Pokémon Pets.

Παίξτε με μια ομάδα εκπαιδευτών σε αυτά τα MMO Pokémon

Έχετε παίξει όλα τα παιχνίδια Pokémon, δοκιμάσατε το χέρι σας στο Pokémon Go και εξακολουθείτε να ζητάτε περισσότερα. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε μια εμπειρία πολλών παικτών με τα παιχνίδια Pokémon MMO που αναφέρονται παραπάνω;

Εάν είστε περισσότερο από ένα μύθο Pokémon, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια επιλογή από τα καλύτερα δωρεάν, fan-made παιχνίδια Pokémon Best Pokemon Fan-Made Παιχνίδια που είναι δωρεάν δωρεάν Pokemon fan-made παιχνίδια που είναι ελεύθερα θέλετε Pokémon fan-made παιχνίδια ; Αυτό το άρθρο καλύπτει τα καλύτερα, δωρεάν κοινά δημιουργημένα παιχνίδια Pokémon για να παίξετε τώρα. Διαβάστε περισσότερα τα οποία - με την ταπεινή μου γνώμη - παίρνουν το κανονικό playstyle σε μια εγκοπή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχετε έναν φοβερό χρόνο γιορτάζοντας Pokémon.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με τα εξής: Δωρεάν παιχνίδια, παιχνίδια MMO, παιχνίδια για πολλούς παίκτες, Pokémon.