Πρέπει να χρησιμοποιείτε το Apple Trade-in ή το Mac All Trades όταν θέλετε να πουλήσετε τις συσκευές Apple;  Ας δούμε ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα.

Apple Trade-In εναντίον Mac όλων των συναλλαγών: Πού να πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας iPhone, iPad ή Mac;

Διαφήμιση Σε σύγκριση με πολλά προϊόντα τεχνολογίας, οι συσκευές Apple διατηρούν την αξία τους εξαιρετικά καλά. Φυσικά, τείνουν να κοστίζουν αρκετά στην πρώτη θέση, η οποία εξισορροπεί όλα τα κομμάτια. Αυτή η ικανότητα διατήρησης της αξίας καθιστά τα προϊόντα της Apple χρήσιμα ακόμη και όταν έρχεται χρόνος για αναβάθμιση. Το πρόβλημα έρχεται όταν πρέπει να απο

Διαφήμιση

Σε σύγκριση με πολλά προϊόντα τεχνολογίας, οι συσκευές Apple διατηρούν την αξία τους εξαιρετικά καλά. Φυσικά, τείνουν να κοστίζουν αρκετά στην πρώτη θέση, η οποία εξισορροπεί όλα τα κομμάτια.

Αυτή η ικανότητα διατήρησης της αξίας καθιστά τα προϊόντα της Apple χρήσιμα ακόμη και όταν έρχεται χρόνος για αναβάθμιση. Το πρόβλημα έρχεται όταν πρέπει να αποφασίσετε πού να πάτε; Το εμπορικό πρόγραμμα της Apple, GiveBack, σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε συσκευές προς πίστωση προς ένα νέο. Από την άλλη πλευρά, ένας ιστότοπος, όπως ο Mac All Trades, υπόσχεται κρυμμένα χρήματα.

Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς; Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη λήψη αυτής της απόφασης.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το Mac όλων των συναλλαγών;

Εάν η Apple δεν έδινε στους πελάτες δίκαιη συμφωνία όταν γύρισε στους υπολογιστές τους, από στόμα σε στόμα θα εξαπλωνόταν αρκετά γρήγορα. Με μια μικρότερη εταιρεία, όπως η Mac All Trades, δεν μπορούμε να στηριχθούμε εξ ολοκλήρου από στόμα σε στόμα. Ευτυχώς, η εταιρεία φαίνεται να είναι πάνω και πάνω.

Η Mac All Trades έχει βαθμολογία Α + με το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικότητας. Η εταιρεία έχει επίσης θετική βαθμολογία 3, 5 αστέρων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολύ περισσότεροι πελάτες έχουν την τάση να αφήνουν κριτικές εάν έχουν μια κακή εμπειρία από μια καλή, αυτό δεν είναι κακό αποτέλεσμα.

Κοιτάξτε γιατί πωλείτε

Πριν αποφασίσετε ποια εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για να πουλήσει το Mac, το iPhone ή άλλο κομμάτι του υλικού της Apple, πρέπει να ξέρετε γιατί το κάνετε. Το εμπορικό πρόγραμμα της Apple είναι απλά αυτό: μια εμπορική επιλογή για μια νέα συσκευή. Εν τω μεταξύ, έχετε μεγαλύτερη ευελιξία με το Mac όλων των συναλλαγών.

Συσκευές GiveBack της Apple

Αν ξεφορτωθείτε το iPhone σας για να ανταλλάξετε το νεότερο μοντέλο, ίσως είναι πιο λογικό να πάτε με την Apple. Για όσους σκέφτονται αυτήν την πορεία, ίσως θελήσετε να ανατρέξετε στο πρόγραμμα αναβάθμισης του iPhone της Apple, το οποίο σας επιτρέπει να βάλετε τα χέρια σας σε ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο. Αποκτήστε ένα νέο iPhone και ανακυκλώστε το παλιό σας. Είναι απλό.

Από την άλλη πλευρά, εάν ψάχνετε να αγοράσετε κάτι άλλο ή απλά χρειάζεστε μετρητά, η Mac of All Trades έχει μεγαλύτερη λογική. Εάν θέλετε να πουλήσετε ένα MacBook Pro, να πουλήσετε το παλιό σας iPhone ή να πουλήσετε ένα ρολόι της Apple, αυτό είναι επίσης ασφαλέστερο από το να πουλάτε σε έναν ιστότοπο όπως το eBay, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς να πάρει scammed.

Πόσο μπορείτε να πάρετε από την Apple;

Με το εμπορικό πρόγραμμα Apple GiveBack, μπορείτε να πάρετε μια κάρτα δώρων για να περάσετε στο Apple Store. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε, έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε εμπόριο σε ένα MacBook Pro για να το αποθηκεύσετε σε ένα νέο MacBook Pro, για παράδειγμα. Συνδυάζοντας την κάρτα δώρων σας με εκπτώσεις υλικού της Apple μπορεί να σας καθαρίσει κάποιες σοβαρές οικονομίες.

Φυσικά, η αξία της κάρτας δώρων σας εξαρτάται από το τι εμπορεύεστε. Για να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες, θα πρέπει να γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό μοντέλου ή / και τις προδιαγραφές του τι εμπορεύεστε. μια γενική ιδέα για το πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω του προγράμματος εξαγοράς της Apple.

Apple GIveBack τιμές

Φυσικά, ένας υπολογιστής είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο στο οποίο μπορείτε να κάνετε συναλλαγές. Η Apple θα σας πιστώσει μέχρι και τα $ 1.100 σε μια συναλλαγή Mac. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό θα είναι μόνο για το υψηλότερο τέλος του υλικού που προσφέρει η εταιρεία.

Ένα iPhone εμπόριο θα σας πάρει μέχρι και $ 500 σε πιστωτική κάρτα δώρων, ενώ ένα iPad εμπόριο μπορεί να σας πάρει όσο $ 405. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Apple Watch είναι λιγότερο κερδοφόρο, κερδίζοντας μέγιστη πίστωση $ 191.

Για παλαιότερες συσκευές και αντικείμενα όπως iPod ή Apple TV, δεν θα έχετε χρήματα, αλλά μπορείτε να τα στείλετε στην Apple για να τα ανακυκλώσετε.

Πόσο μπορείτε να πάρετε από Mac όλων των συναλλαγών;

Όταν οδηγείτε στο Mac All Trades για να πουλήσετε το Mac σας, θα πάτε πραγματικά σε ένα ξεχωριστό τμήμα της εταιρείας. Αυτό το τμήμα έχει επίσης ένα χαριτωμένο όνομα: Mac Me Offer.

Σε σύγκριση με την Apple, το Mac All Trades δέχεται μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία υλικού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί επίσης να προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα.

Υπολογιστές

Η εμπορική αξία ενός κορυφαίου 2013 Mac Pro είναι περίπου $ 1.925. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να πουλήσετε το iMac Retina 5K για $ 1, 160.

Τιμολόγηση Mac Pro για Mac όλων των συναλλαγών

Ένας κορυφαίος MacBook Pro μπορεί επίσης να σας πάρει πολλά μετρητά, με το μέγιστο μοντέλο 2018 Core i9 να φτάνει περίπου $ 1.680. Ακόμα και ο πιο πρόσφατος MacBook Air θα φέρει μια δίκαιη τιμή στα $ 655 σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που το Mac All Trades δεν δέχεται. Ένα παλιό MacBook Pro 17 ιντσών από το 2009 ή νωρίτερα δεν θα σας πάρει τίποτα, για παράδειγμα.

Επιλογή της συσκευής σας σε Mac όλων των συναλλαγών

iPhone και iPad

Μπορείτε να πουλήσετε ένα παλιό iPhone για μια καλή τιμή πάρα πολύ. Ένα iPhone XS 51 GB θα σας πάρει $ 880. Πιθανότατα δεν θα θέλετε να πουλήσετε ένα από αυτά σύντομα, αλλά ακόμη και ένα 256GB iPhone 7 Plus θα φτάσει $ 270.

Η Mac All Trades δέχεται iPads για μια καλή τιμή επίσης. Ενώ η εταιρεία δεν θα λάβει το αρχικό iPad, μπορείτε να κάνετε εμπόριο στην αρκετά ημερομηνία 16GB iPad Air για $ 100. Εξετάζοντας ένα νεότερο iPad, η εμπορική αξία για ένα iPad Pro 512GB 10, 5 ιντσών μόνο για Wi-Fi είναι ένα σεβαστό $ 405.

Ρολόι και αξεσουάρ της Apple

Αν ψάχνετε να πουλήσετε το Apple Watch, θα λάβετε μόνο $ 20 για τη σειρά 1. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να πουλήσετε το Σειρά 3 της Apple Watch για να κάνετε αναβάθμιση σε μια σειρά 4, μπορείτε να λάβετε $ 125 γι 'αυτό.

Αγοράσατε πρόσφατα μια έξυπνη τηλεόραση και βρείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε την Apple TV σας πια; Δεν θα πάρετε πλούσιο από αυτό, αλλά μπορείτε να πουλήσετε το 64GB Apple TV 4K για $ 70.

Ψάχνετε να αγοράσετε προϊόντα της Apple αντί να πουλήσετε;

Τι γίνεται αν δεν πουλάτε παλιές συσκευές, αλλά αντίθετα ψάχνετε να αγοράσετε κάποια νέα ή τουλάχιστον σχεδόν νέα τεχνολογία; Πολλές από τις ίδιες συμβουλές ισχύουν για την αγορά ακριβώς όπως και για την πώληση.

Τόσο η Apple όσο και η Mac All Trades πωλούν ανακαινισμένα Mac, iPhones, iPads και ακόμη και Apple Watches. Συχνά έρχονται σε τέτοια καλή κατάσταση που δεν μπορείτε να πείτε ότι έχουν ανακαινιστεί.

Το απόθεμα της Apple τείνει να περιστρέφεται, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να πάρετε αυτό που ψάχνετε. Είναι επίσης διατιθέμενο στην υψηλότερη πλευρά. Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα MacBook Pro στο φτηνό, το Mac of All Trades είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Όποια διαδρομή επιλέξετε, ακολουθήστε τις συμβουλές μας για την εξοικονόμηση χρημάτων όταν αγοράζετε ένα MacBook 5 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά ενός MacBook 5 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά ενός MacBook Ψάχνετε να πάρετε ένα MacBook για φθηνή; Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την εξοικονόμηση των περισσότερων χρημάτων όταν αγοράζετε φορητό υπολογιστή Mac. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Apple, Συμβουλές αγοράς, iPhone, MacBook, Εξοικονομήστε χρήματα, Πωλούν σε απευθείας σύνδεση.