Το Doro 8080 είναι ένα high-end smartphone για ηλικιωμένους που θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μεγάλη Βρετανία το 2019.

Doro 8080: Τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας για ηλικιωμένους

Διαφήμιση Το πρώτο τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε για ηλικιωμένους έρχεται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2019. Το τηλέφωνο περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ένα ειδικό εκτοξευτή, ένα κουμπί SOS και μια διεπαφή χρήστη σχεδιασμένη για όσους έχουν προβλήματα όρασης, γνωσιακή πτώση που σχετίζεται με άνοια, και άλλες αναπηρίες που σχετίζονται με την ηλικία. Μοναδική μεταξύ των ανώτερων τηλεφώνων, το μοντέλο Doro, το Doro 8080, προσφέρει προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και όμορφη αισθητική σχεδιασμού iPhone. Έρχεται επίσης με το Android 9.0, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού

Διαφήμιση

Το πρώτο τηλέφωνο υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε για ηλικιωμένους έρχεται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2019. Το τηλέφωνο περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ένα ειδικό εκτοξευτή, ένα κουμπί SOS και μια διεπαφή χρήστη σχεδιασμένη για όσους έχουν προβλήματα όρασης, γνωσιακή πτώση που σχετίζεται με άνοια, και άλλες αναπηρίες που σχετίζονται με την ηλικία.

αυτό είναι ένα πλάνο από την πλευρά του doro 8080 smartphone

Μοναδική μεταξύ των ανώτερων τηλεφώνων, το μοντέλο Doro, το Doro 8080, προσφέρει προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και όμορφη αισθητική σχεδιασμού iPhone. Έρχεται επίσης με το Android 9.0, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Ο Doro παράγει επίσης ένα ημι-έξυπνο flip τηλέφωνο που ονομάζεται Doro 7060 που περιλαμβάνει συνδεσιμότητα δικτύου LTE, έγχρωμη οθόνη 2, 8 ιντσών, φωτογραφική μηχανή 3MP και δυνατότητες κοινωνικών μέσων. Αλλά διαφορετικά δεν προσφέρει έξυπνα χαρακτηριστικά.

Πώς λειτουργούν τα τηλέφωνα Doro;

Λειτουργεί έτσι: όλος ο χρήστης πρέπει να κάνει είναι να πατήσετε στο εικονίδιο αναζήτησης. Στη συνέχεια, η διασύνδεση μεταβαίνει από τον εκκινητή Doro σε μια απλοποιημένη διεπαφή που μπορεί να βοηθήσει τον χρήστη με διάφορες εφαρμογές. Εντός του απλουστευμένου εκτοξευτή είναι ένα μήνυμα ανταλλαγής μηνυμάτων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγιο κλήσεων και υποδιαιρέσεις μέσων που αύξησαν τον αθλητισμό για μεγέθη κειμένου και εικονιδίων για άτομα με ατελή όραση.

Τα τηλέφωνα Doro περιλαμβάνουν μια λειτουργία αναζήτησης που σπάζει εφαρμογές σε ευκολότερο στη χρήση και ανάγνωση στοιχείων

Όπως μερικά από τα άλλα μοντέλα του Doro, το 8080 περιλαμβάνει επίσης αυξημένες συχνότητες ήχου ειδικά σχεδιασμένες για να ακούγονται από άτομα με ορισμένες μορφές ακοής. Σε γενικές γραμμές, καθώς γερνάμε, οι υψηλότερες συχνότητες τείνουν να γίνονται λιγότερο ακουστικές. Ο Doro λύνεται αυτό το ζήτημα αυξάνοντας τις υψηλότερες συχνότητες.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει την αύξηση ήχου που πακέτα doro στα τηλέφωνα για ηλικιωμένους

Το Doro κάνει πολλές συσκευές και προσφέρει μια ολόκληρη σειρά τηλεφώνων για ηλικιωμένους, όπως το Doro 8035 και το 8040. Και οι δύο είναι έξυπνοι, με βοηθητικά χαρακτηριστικά για τη χρήση εφαρμογών.

Ο Ντόρο κάνει επίσης "χαζή τηλέφωνα" (επίσης γνωστά ως κινητά τηλέφωνα) που εξυπηρετούν ένα λιγότερο εξελιγμένο ακροατήριο.

Ποιος (ή τι) είναι Doro;

Το Doro είναι μια σουηδική εκκίνηση που ειδικεύεται στην κατασκευή βοηθητικών κινητών τηλεφώνων για ηλικιωμένους. Τα προϊόντα τους στο παρελθόν επικεντρωνόταν κυρίως σε ανθεκτικά μοντέλα flip telephones, design candy-bar designs και clam-shell μοντέλα ρετρό, όλα χωρίς τα πανταχού παρόντα έξυπνα χαρακτηριστικά που θεωρούμε δεδομένες στα μοντέρνα σχέδια.

Τα έξυπνα τηλέφωνα Doro 8035 και 8040 είναι ουσιαστικά το ίδιο τηλέφωνο, αλλά με ελαφρώς διαφορετικές διαμορφώσεις υλικού. Και τα δύο τηλέφωνα περιλαμβάνουν βοηθητικά χαρακτηριστικά τα οποία κάνουν το τηλέφωνο να ταιριάζει τόσο στους ηλικιωμένους όσο και στα παιδιά.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Android, IFA, Seniors.