Μην εμπιστεύεστε τα πτυσσόμενα τηλέφωνα;  Ρίξτε μια ματιά στη λύση διπλής οθόνης της LG.  Είχαμε μια ματιά στη νέα LG G8X ThinQ Dual Screen.

LG G8X ThinQ Dual Screen: Μια εναλλακτική λύση για τις πτυσσόμενες οθόνες

Διαφήμιση Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα μπορεί να μην είναι έτοιμα να αντέξουν την καθημερινή χρήση, ωστόσο, αλλά οι διπλές οθόνες είναι βιώσιμες. Στο IFA 2019, η LG ανακοίνωσε την LG G8X ThinQ Dual Screen. Είναι ουσιαστικά μια περίπτωση τηλεφώνου με οθόνη για ένα πτερύγιο. Το τηλέφωνο που ζευγνύει με την θήκη Dual Screen είναι το LG G8X T

Διαφήμιση

Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα μπορεί να μην είναι έτοιμα να αντέξουν την καθημερινή χρήση, ωστόσο, αλλά οι διπλές οθόνες είναι βιώσιμες.

Στο IFA 2019, η LG ανακοίνωσε την LG G8X ThinQ Dual Screen. Είναι ουσιαστικά μια περίπτωση τηλεφώνου με οθόνη για ένα πτερύγιο. Το τηλέφωνο που ζευγνύει με την θήκη Dual Screen είναι το LG G8X ThinQ. Αυτή η λύση δεν είναι σχεδόν τόσο κομψή όσο οι πτυσσόμενες οθόνες που έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά γίνεται η δουλειά, είναι πιο ισχυρή και πιθανότατα πιο εύκολη η επισκευή.

Η LG είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως την LG V50 Dual Screen, η οποία εισήγαγε την έννοια. Έχει μικρότερη οθόνη, αλλά καλύτερη ανάλυση (QHD +) από τον ξάδελφό της διπλής οθόνης.

Αυτή είναι μια εικόνα ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου ξετυλιγμένο

Το G8X ThinQ διαθέτει οθόνη FHD + OLED 6, 4 "με ανάλυση 2340 × 1080 pixel και αναλογία διαστάσεων 19, 5: 9. Η δευτερεύουσα οθόνη έχει τώρα τις ίδιες διαστάσεις με το κύριο τηλέφωνο. Διπλασιάζει ακόμη και την εγκοπή. Ναι, δεν έχει νόημα. Το Verge σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι για αισθητικούς λόγους ή επειδή έσωσε το κόστος.

Ας δούμε τη λειτουργικότητα των δύο οθονών:

Μπορείτε να μετακινήσετε ανοιχτές εφαρμογές μεταξύ των οθονών με τρύπα με τρία δάχτυλα. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε οριζόντιο προσανατολισμό και ένα ειδικό συρτάρι εφαρμογών δύο παραθύρων και στις δύο οθόνες. Σκεφτήκαμε ότι το χάσμα που δημιουργήθηκε από το μεντεσέ Freestop 360 ° είναι λίγο τρελό. Και οι δύο αυτές λειτουργίες λειτουργούν με οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αυτή είναι μια εικόνα διπλής οθόνης LG διπλής όψης

Επί του παρόντος, μόνο ο φυλλομετρητής φαλαινών που βασίζεται σε Chromium υποστηρίζει multitasking πολλαπλών οθονών πολλαπλών παραθύρων (ή καρτελών) και με τις δύο οθόνες. Στη φάλαινα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί μενού για να ανοίξετε ένα δεύτερο παράθυρο προγράμματος περιήγησης στη δεύτερη οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε οθόνες με ξεχωριστό κουμπί μενού. Παρόλο που καμία άλλη εφαρμογή δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, η LG δήλωσε ότι το Chrome σύντομα θα καλύψει τη διαφορά.

Εκτός από τη λειτουργία πολλαπλών εργασιών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη οθόνη ως ελεγκτή με βάση την αφή. Είναι δυνατή η αποσύνδεση του G8X ThinQ από τη θήκη, αλλά σχεδόν χάσαμε τη θύρα USB-C όταν το δοκιμάσαμε.

Από την πλευρά της διπλής οθόνης, η LG έβαλε μια τρίτη οθόνη. Ωστόσο, η οθόνη κάλυψης χρησιμεύει μόνο ως οθόνη κατάστασης χωρίς υποστήριξη για την εισαγωγή ή την αλληλεπίδραση των χρηστών. Το μπροστινό μέρος του καλύμματος μοιάζει με καθρέφτη και ήταν καλυμμένο με δακτυλικά αποτυπώματα αφού τελούσαμε να παίζουμε με το τηλέφωνο.

LG G8X ThinQ Διπλή οθόνη: Μια εναλλακτική λύση για τις πτυσσόμενες οθόνες lg μπροστά οθόνη

Η LG δεν θα σχολιάσει πότε ή πού θα είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο ή πόσο θα κοστίσει, εκτός από το ότι η τιμή θα είναι στο high-end range.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: IFA, Multitasking.