Ο Michael Kors επιστρέφει με τα τελευταία smartwatch του Access.  Είτε είστε μετά από μόδα ή γυμναστήριο, υπάρχει ένα smartwatch εδώ για σας.

Michael Kors Access Smartwatches: Οι καλύτερες συσκευές φθοράς λειτουργιών στο IFA 2019

Διαφήμιση Ο Michael Kors είναι γνωστός για τα αξεσουάρ μόδας σχεδιαστή του. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία επεκτάθηκε σε έξυπνες συσκευές, απελευθερώνοντας διάφορα smartwatch σε συνεργασία με την Fossil. Φέτος, η εταιρεία κυκλοφόρησε τρία νέα ρολόγια υπό την επωνυμία Access, Lexington 2, Bradshaw 2 και το MKGO. Οι Access Lexington 2 και Access B

Διαφήμιση

Ο Michael Kors είναι γνωστός για τα αξεσουάρ μόδας σχεδιαστή του. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία επεκτάθηκε σε έξυπνες συσκευές, απελευθερώνοντας διάφορα smartwatch σε συνεργασία με την Fossil. Φέτος, η εταιρεία κυκλοφόρησε τρία νέα ρολόγια υπό την επωνυμία Access, Lexington 2, Bradshaw 2 και το MKGO.

Michael Kors Πρόσβαση Smartwatch στο IFA

Οι Access Lexington 2 και Access Bradshaw 2 ενημερώνονται, εκδόσεις smartwatch των επιτυχημένων και δημοφιλών αναλογικών ρολογιών τους με το ίδιο όνομα. Η σχεδίαση, η άνεση και η μόδα αποτελούν υψηλή προτεραιότητα εδώ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έξυπνα χαρακτηριστικά παίρνουν ένα πίσω κάθισμα.

Τα ρολόγια διαθέτουν το υλικό Fossil Gen 5. Έτσι, υπάρχει ένα ενσωματωμένο ηχείο, μια εκτεταμένη λειτουργία μπαταρίας, 8GB αποθήκευσης και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Spotify και το Noonlight. Το ηχείο είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό εδώ. Με τη χρήση του ενσωματωμένου μικροφώνου, μπορείτε πλέον να αλληλεπιδράσετε με το Google Assistant χρησιμοποιώντας μόνο το ρολόι σας. Και, με την έκδοση μιας εφαρμογής συνοδευτικών εφαρμογών για Android και iOS, μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις μέσω του smartwatch σας επίσης.

Michael Kors Πρόσβαση Smartwatch στο IFA

Το Lexington 2 διατίθεται σε ανοξείδωτο χάλυβα χρυσού, αυξανόμενου χρυσού, ασημί ή δύο τόνων. Το Bradshaw 2 έρχεται σε τέσσερα σχέδια. σφυρήλατο χρυσό, τόνο χρυσού ή ασημένιο ανοξείδωτο χάλυβα.

Παράλληλα με αυτά τα μοντέρνα ρολόγια σχεδιαστών, η εταιρεία ξεκίνησε επίσης το Access MKGO - το πρώτο smartwatch που εστιάζει στο γυμναστήριο.

Σε αντίθεση με τα Access Lexington 2 και Access Bradshaw 2, το Access MKGO δεν βασίζεται στο υλικό Gen 5. Αυτό όμως κάνει το χώρο για ένα ελαφρύ, καλά σχεδιασμένο γυμναστήριο φορετό. Υπάρχει στενή ενσωμάτωση με το Google Fit, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας με ευκολία και να τους συγχρονίζετε με το cloud.

Michael Kors Πρόσβαση στο MKGO Smartwatch στο IFA

Το Access MKGO ενσωματώνεται με το Google Assistant, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε κομμάτια, να ρυθμίζετε χρονοδιακόπτες και να κάνετε ερωτήσεις χωρίς να κοιτάτε προς τα κάτω τον καρπό ή το smartphone. Η υποστήριξη NFC του ρολογιού μέσω του Google Pay σημαίνει ότι πηγαίνετε για την προπόνηση σας και αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι. Η εφαρμογή Dials, η οποία είναι προεγκατεστημένη στο ρολόι, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πρόσωπο του ρολογιού σας. Απλά επιλέξτε μεταξύ Glam, Fashion ή Sporty και η Dials φροντίζει τα υπόλοιπα.

Από σήμερα, οι Access Lexington 2 και Access MKGO διατίθενται απευθείας από τον Michael Kors με κόστος $ 350 και $ 295 αντίστοιχα. Το Access Bradshaw 2 θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2019 για $ 350.

Εξερευνήστε περισσότερα για: IFA, Smartwatch.