Γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το Telegram Messenger και όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Telegram να ξεχωρίζει από άλλες εφαρμογές Messenger.

Τι είναι το Messenger τηλεγράφων που αγαπούν οι άνθρωποι;

Διαφήμιση Το Telegram Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με αυξανόμενη φήμη. Αλλά τι είναι το τηλεγράφημα; Πώς λειτουργεί; Και ποια χαρακτηριστικά βοήθησαν το Telegram να αναπτυχθεί σε μια τέτοια πιστή βάση χρηστών; Σε αυτό το άρθρο ερευνούμε γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το τηλεγράφημα. Και αν διαβάσετε για τα χαρακτηριστικά που κάνουν το τηλεγράφημα να ξεχωρίζει από το πλήθος ίσως θα ανακαλύψετε ότι αγαπάτε κι εσείς. Τι είναι το τηλεγράφημα; Στον πυρήνα της, το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτω

Διαφήμιση

Το Telegram Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με αυξανόμενη φήμη. Αλλά τι είναι το τηλεγράφημα; Πώς λειτουργεί; Και ποια χαρακτηριστικά βοήθησαν το Telegram να αναπτυχθεί σε μια τέτοια πιστή βάση χρηστών;

Σε αυτό το άρθρο ερευνούμε γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το τηλεγράφημα. Και αν διαβάσετε για τα χαρακτηριστικά που κάνουν το τηλεγράφημα να ξεχωρίζει από το πλήθος ίσως θα ανακαλύψετε ότι αγαπάτε κι εσείς.

Τι είναι το τηλεγράφημα;

Στον πυρήνα της, το Telegram είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που βασίζεται σε σύννεφο. Είναι μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις WhatsApp 4 Εναλλακτικές λύσεις Slick WhatsApp που προστατεύουν την προστασία προσωπικών δεδομένων σας 4 Εναλλακτικές λύσεις WhatsApp Slick που προστατεύουν την ιδιωτική σας ζωή Το Facebook αγόρασε WhatsApp. Τώρα που είμαστε πάνω από το σοκ των ειδήσεων, ανησυχείτε για το απόρρητο των δεδομένων σας; Διαβάστε περισσότερα αξίζει τον έλεγχο.

Το τηλεγράφημα ιδρύθηκε το 2013 από τους Νικολάι και Πάβελ Ντούροφ. Προηγουμένως, το ζευγάρι ξεκίνησε το δημοφιλές ρωσικό site κοινωνικής δικτύωσης, VKontakte (VK). Πώλησαν την επιχείρηση το 2014 και εγκατέλειψαν τη Ρωσία αφού αρνήθηκαν να κυκλοφορήσουν στοιχεία σχετικά με ηγέτες των διαδηλώσεων της Ουκρανίας.

Η εφαρμογή Τηλεγράφημα έλαβε έπαινο για την πιο ανοικτή, ασφαλή, ασφαλή και ιδιωτική προσέγγισή της για την αποστολή μηνυμάτων. Σε αντίθεση με το WhatsApp, το οποίο ανήκει στο Facebook, το Telegram Messenger ελέγχεται και λειτουργεί από μια ανεξάρτητη εταιρεία.

Σήμερα, το Telegram Messenger είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android, iOS και Linux. Υπάρχει επίσης μια έκδοση που βασίζεται στον ιστό. Το τηλεγράφημα είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα Telegram Messenger αγαπούν οι άνθρωποι;

Γιατί το τηλεγράφημα έχει αυξηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια; Και ποια χαρακτηριστικά τη διαφοροποιούν από τις άλλες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στην αγορά;

1. Το τηλεγράφημα Messenger είναι πιο ασφαλές

Το τηλεγράφημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο MTProto. Το πρωτόκολλο αυτό χωρίζεται σε τρία στοιχεία:

  • Συστατικό υψηλού επιπέδου: Ο πελάτης και ο διακομιστής στέλνουν μηνύματα μέσα σε μια συνεδρία. Οι περίοδοι σύνδεσης συνδέονται με τις συσκευές-πελάτες αντί να βασίζονται σε ένα WebSocket.
  • Συστατικό κρυπτογραφικής εξουσιοδότησης: Τα μηνύματα έχουν ένα αναγνωριστικό πλήκτρων 64-bit και ένα κλειδί μηνύματος 128 bit. Τα δύο πλήκτρα συνδυάζονται με ένα κλειδί 256-bit που κωδικοποιείται με κρυπτογράφηση AES-256.
  • Συστατικό μεταφοράς: Καθορίζει εάν θα χρησιμοποιήσει τα HTTP, HTTPS, WS, WSS, TCP ή UDP για τον πελάτη και τον διακομιστή για τη μετάδοση των μηνυμάτων τους.

Το WhatsApp χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Signal για να λειτουργήσει την κρυπτογράφηση του end-to-end. Χρησιμοποιεί ζεύγη κλειδιών Curve25519 για τα δημόσια κλειδιά και ένα μείγμα τιμών 32-bit και 80-bit για τα πλήκτρα περιόδου λειτουργίας.

2. Τηλεγράφημα έχει API Bot

Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα bots για τηλεγραφήματα. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί τους χρησιμοποιώντας μηνύματα, εντολές και αιτήματα σε γραμμή.

Αυτή η παρουσία API bot ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων. Φυσικά, θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για απλά καθήκοντα όπως η λήψη προβλέψεων και οι τίτλοι ειδήσεων. Αλλά είναι επίσης δυνατό να καταλήξουμε σε πιο προηγμένες χρήσεις. μπορείτε να την ενσωματώσετε σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως το WordPress, υπηρεσίες πληρωμών και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Σήμερα, υπάρχουν πολλά δημόσια διαθέσιμα bots τηλεγράφημα Messenger 20 Χρήσιμα Telegram Bots να Wean You Off WhatsApp 20 Χρήσιμα Telegram Bots να Wean You Off WhatsApp Μπομπ τηλεγράφημα μπορεί να σας εξοικονομήσει τους τόνους του χρόνου και να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες που αξίζουν τον χρόνο σας. Διαβάστε περισσότερα αξίζει τον έλεγχο.

3. Ποια είναι η Πολιτική δημιουργίας εσόδων της Τηλεγράφημα;

Όλοι γνωρίζουμε την προσέγγιση laissez-faire του Facebook σχετικά με τα δεδομένα των χρηστών. Και ενώ το WhatsApp παραμένει χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συλλογή δεδομένων προς το παρόν, όλα αυτά θα αλλάξουν το 2020.

Στην ετήσια διάσκεψη κορυφής Facebook Marketing το Μάιο του 2019, αποκαλύφθηκε ότι οι καταστάσεις του WhatsApp θα άρχιζαν να προσθέτουν διαφημίσεις. Σύμφωνα με διαρροές εικόνων, οι διαφημίσεις θα καταλάβουν ολόκληρη την οθόνη όταν κάνετε κλικ στην ενημέρωση κάποιου. Αισθάνεται σαν την αρχή μιας ολισθηρής πλαγιάς.

Σύντομα κοντά στο @ WhatsApp ...

- Κατάσταση WhatsApp (Ιστορίες) για να λάβετε διαφημίσεις το 2020

- WhatsApp for Businesses για να αποκτήσετε πλουσιότερες επιλογές μορφοποίησης μηνυμάτων

- Κατάλογος προϊόντων WhatsApp να ενσωματωθεί στον υπάρχοντα κατάλογο του Facebook Business Manager

h / t +; @ Olivier_Ptv
στο # FMS19 pic.twitter.com/Z5LsbADNbP

- Ματ Ναβάρα (@MattNavarra) 21 Μαΐου 2019

Το Telegram Messenger υιοθετεί μια πιο αποδεκτή προσέγγιση. Στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι "το τηλεγράφημα είναι δωρεάν και θα παραμείνει δωρεάν - χωρίς διαφημίσεις, χωρίς συνδρομή, για πάντα."

Επομένως, ποια είναι η πολιτική νομισμάτων της Telegram; Σύμφωνα με το FAQ Telegram:

"Ο Pavel Durov [...] παρείχε τηλεγράφημα με γενναιόδωρη δωρεά, οπότε έχουμε αρκετά χρήματα προς το παρόν. Εάν εξαντληθεί το τηλεγράφημα, θα εισαγάγουμε μη βασικές πληρωμένες επιλογές για να υποστηρίξουμε τις υποδομές και να χρηματοδοτήσουμε τους μισθούς των προγραμματιστών. Αλλά η πραγματοποίηση κερδών δεν θα αποτελέσει τελικό στόχο για το τηλεγράφημα. "

4. Το τηλεγράφημα υποστηρίζει μεγαλύτερες ομάδες

Το τηλεγράφημα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν μέχρι 200.000 χρήστες σε μια ομάδα. Αντίθετα, το μέγιστο μέγεθος ομάδας της WhatsApp είναι 256, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει το όριο.

Παρόλο που πολύ λίγοι χρήστες θα χρειαστούν 200.000 άτομα σε μια ομάδα, υπάρχουν πολλές πιθανές καταστάσεις όπου μπορεί να χρειαστείτε περισσότερα από 256 άτομα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Telegram είναι η καλύτερη λύση.

Το τηλεγράφημα υποστηρίζει επίσης τα hashtags. Μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή δομής σε μεγαλύτερες ομάδες.

5. Το τηλεγράφημα υποστηρίζει μεγαλύτερα αρχεία

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Telegram Messenger για να στείλετε αρχεία μεγέθους έως και 1.5GB. Αυτά τα αρχεία γίνονται άμεσα διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές σας και μπορούν εύκολα να μοιραστούν με άλλους χρήστες.

Σε αντίθεση, το WhatsApp περιορίζει τα κοινόχρηστα αρχεία σε 100MB. Αυτό δεν αρκεί για ένα βίντεο μεσαίου μήκους.

6. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή μηνυμάτων

Το τηλεγράφημα επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν μηνύματα στο μέλλον. Η λειτουργία έχει πολλά πρακτικά οφέλη. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για τον εαυτό σας σχετικά με τα μελλοντικά ραντεβού ή να δημοσιεύσετε μια είδηση ​​σε μια μεγάλη ομάδα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

7. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μηνύματα στο Telegram Messenger

Όλοι οι χρήστες του Telegram Messenger έχουν πρόσβαση σε μια προσωπική μονάδα αποθήκευσης cloud. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017.

Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε μηνύματα και να τα κρατήσετε στον αποθηκευμένο φάκελο (χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε Τηλεγράφημα σε επαγγελματικό περιβάλλον), να συντάξετε σημειώσεις και υπενθυμίσεις και να προωθήσετε αποθηκευμένα μηνύματα σε άλλους χρήστες και πλατφόρμες.

8. Αποστολή μηνυμάτων σε οποιονδήποτε

Εάν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον στο WhatsApp (ή σχεδόν σε κάθε άλλη κύρια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων), πρέπει πρώτα να γνωρίσετε τον αριθμό τηλεφώνου τους και να τους προσθέσετε ως επαφή.

Το τηλεγράφημα λειτουργεί με βάση το όνομα χρήστη. Εφόσον γνωρίζετε το όνομα χρήστη κάποιου, μπορείτε να του στείλετε ένα μήνυμα. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε και να βρείτε το άτομο που θέλετε να επικοινωνήσετε, ακόμη και αν δεν έχετε μιλήσει ποτέ πριν.

Για λόγους ασφάλειας, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν μηνύματα που δεν ζητούνται στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Επίσης, δεν έχετε καμία υποχρέωση να ορίσετε ένα όνομα χρήστη. Χωρίς ένα, άλλοι άνθρωποι δεν θα μπορούν να σας βρουν σε αναζήτηση.

Περισσότερες δυνατότητες τηλεγραφήματος για εξερεύνηση

Τα χαρακτηριστικά τηλεγράφων που έχουμε συζητήσει εδώ εξηγούν γιατί οι άνθρωποι αγαπούν το τηλεγράφημα από τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος χαρακτηριστικών που δεν αναφέραμε. Οι μυστικές συνομιλίες, τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα, τα κανάλια, η δυνατότητα διαγραφής των μηνυμάτων σας για όλους τους χρήστες χωρίς ίχνος, άλμπουμ φωτογραφιών, καρφιτσωμένα μηνύματα και προσαρμόσιμα θέματα είναι μόνο μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά του Τηλεγραφήματος που αξίζει να εξερευνήσετε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Telegram και τα χαρακτηριστικά του, φροντίστε να διαβάσετε το άρθρο μας με τα καλύτερα κανάλια τηλεγράφων και τον τρόπο χρήσης τους. Τα καλύτερα κανάλια τηλεγράφων και πώς να τα χρησιμοποιήσετε Τα καλύτερα κανάλια τηλεγράφων και πώς να τα χρησιμοποιήσετε Είσαι αναζητώντας κάποια κανάλια τηλεγράφων για να συμμετάσχετε; Εδώ είναι τα καλύτερα κανάλια τηλεγράφων που καλύπτουν μια σειρά διαφορετικών θεμάτων. Διαβάστε περισσότερα . Έχουμε επίσης καταρτίσει μια λίστα με χρήσιμα χαρακτηριστικά τηλεγραφήματος που πρέπει να χρησιμοποιείτε 10 χρήσιμες λειτουργίες τηλεγράφων που πρέπει να χρησιμοποιείτε 10 χρήσιμες λειτουργίες τηλεγραφήματος που πρέπει να χρησιμοποιείτε Έχετε κάνει τη μετάβαση στο τηλεγράφημα, αλλά το χρησιμοποιείτε στο έπακρο; Σε αυτό το άρθρο, επισημαίνουμε ορισμένα χρήσιμα χαρακτηριστικά τηλεγραφήματος που ίσως έχετε παραβλέψει. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Instant Messaging, Telegram.