Ψάχνετε για διακομιστή μεσολάβησης για να αποφύγετε μπλοκ στο internet  Δοκιμάστε αυτούς τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης για να προβάλετε τον ιστό όπως θέλετε.

Οι καλύτεροι δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης online μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια

Διαφήμιση Οι ιστότοποι μεσολάβησης και οι διακομιστές μεσολάβησης επιτρέπουν στους χρήστες του διαδικτύου να παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο και να αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο διαφορετικά θα αποκλειστεί Πολλοί ελεύθεροι πάροχοι πληρεξουσίων υπάρχουν, αλλά ποιοι είναι οι καλύτεροι; Υπάρχουν κίνδυνοι να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν ηλεκτρονικό διακομιστή μεσολάβησης; Και ποιες εναλλακτικές είναι διαθέσιμες; Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης; Όλοι βιώνουμε αποκλεισμένους ιστότοπους. Τα σχολεία, οι εταιρείες, τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi, οι ISP και οι

Διαφήμιση

Οι ιστότοποι μεσολάβησης και οι διακομιστές μεσολάβησης επιτρέπουν στους χρήστες του διαδικτύου να παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο και να αποκτούν πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο διαφορετικά θα αποκλειστεί

Πολλοί ελεύθεροι πάροχοι πληρεξουσίων υπάρχουν, αλλά ποιοι είναι οι καλύτεροι; Υπάρχουν κίνδυνοι να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν ηλεκτρονικό διακομιστή μεσολάβησης; Και ποιες εναλλακτικές είναι διαθέσιμες;

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης;

Όλοι βιώνουμε αποκλεισμένους ιστότοπους. Τα σχολεία, οι εταιρείες, τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi, οι ISP και οι κυβερνήσεις περιορίζουν την πρόσβαση σε ορισμένους τύπους περιεχομένου.

Ένας δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να παρακάμψετε τους περιορισμούς αν το περιεχόμενο εμποδίζεται λόγω της γεωγραφικής σας θέσης. Μεταφέρουν την επισκεψιμότητά σας μέσω διακομιστή σε διαφορετική χώρα, αποκρύπτοντας έτσι την πραγματική σας τοποθεσία.

Οι κίνδυνοι χρήσης ενός δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης

Η χρήση ενός δωρεάν πληρεξούσιου δεν είναι μια προσπάθεια χωρίς κινδύνους. Μερικοί από τους κινδύνους χρήσης διακομιστών μεσολάβησης περιλαμβάνουν:

  • HTTPS : Η έρευνα έχει δείξει ότι το 79% των δωρεάν διακομιστών μεσολάβησης δεν χρησιμοποιούν σύνδεση HTTPS, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα του διακομιστή που χρησιμοποιείτε δεν είναι κρυπτογραφημένα - τα άτομα μπορούν να το δουν.
  • Malware : Είναι δύσκολο για τους τακτικούς χρήστες να επαληθεύσουν την ασφάλεια ενός δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης. Υπάρχει ο κίνδυνος ο διακομιστής να καταχραστεί τη σύνδεσή σας και να τον χρησιμοποιήσει για την προσφορά κακόβουλου λογισμικού στο μηχάνημά σας. Οι επιθετικές διαφημίσεις δημιουργούν επίσης ένα πρόβλημα.
  • Υπηρεσία : Τα ελεύθερα πληρεξούσια είναι συχνά αργά, υπερφορτωμένα, αναξιόπιστα και αγωνίζονται για την εμφάνιση πολλών μορφών περιεχομένου.

Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αποφύγετε τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης 5 Λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να αποφεύγετε τους διακομιστές μεσολάβησης 5 Γιατί πρέπει να αποφύγετε τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης Εάν έχετε χρησιμοποιήσει έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης, Εδώ είναι λόγοι που πρέπει να αποφύγετε τους ελεύθερους πληρεξουσίους. Διαβάστε περισσότερα αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Ποια είναι η καλύτερη ιστοσελίδα δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης;

Μόνο μερικές δωρεάν τοποθεσίες μεσολάβησης προσφέρουν το σωστό συνδυασμό ασφάλειας, αξιοπιστίας, εξυπηρέτησης και φήμης.

Οι πέντε καλύτερες επιλογές μας είναι:

1. HideMyAss

κρυφό υποκατάστατο

Το HideMyAss είναι περισσότερο γνωστό ως πάροχος VPN, αλλά η εταιρεία προσφέρει επίσης μια δωρεάν υπηρεσία proxy που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας.

Οι διακομιστές διατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες και την Τσεχική Δημοκρατία.

Σε αντίθεση με πολλές δωρεάν τοποθεσίες μεσολάβησης, το HideMyAss προσφέρει κάποιες επιλογές ασφαλείας για τη σύνδεση μεσολάβησης. Μπορείτε να επιλέξετε να κρυπτογραφήσετε τη διεύθυνση URL, να απενεργοποιήσετε τα cookies στους ιστότοπους που επισκέπτεστε και να αποτρέψετε τη λειτουργία των σεναρίων.

2. Hide.me

Και πάλι, το Hide.me είναι ένας καθιερωμένος παροχέας VPN ο οποίος διαθέτει επίσης δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης.

Ο κατάλογος των υποστηριζόμενων χωρών είναι μικρότερος από τον διακομιστή μεσολάβησης HideMyAss. οι διακομιστές διατίθενται μόνο στις Η.Π.Α., στη Γερμανία και στις Κάτω Χώρες.

Ωστόσο, ο δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης Hide.me αντισταθμίζει την έλλειψη θέσεων με μεγαλύτερη λίστα επιλογών ασφαλείας. Εκτός από τις δυνατότητες που διαθέτει το HideMyAss, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αφαιρέσετε αντικείμενα και να κρυπτογραφήσετε τη σελίδα.

Μια επέκταση Chrome και μια επέκταση του Firefox είναι διαθέσιμες.

3. KProxy

kproxy σπίτι

Το KProxy είναι ίσως το πιο αξιόπιστο από τους δωρεάν ιστότοπους μεσολάβησης που δεν παρέχουν επίσης υπηρεσίες VPN.

Δέκα δωρεάν διακομιστές με έδρα τις ΗΠΑ προσφέρονται. Το καθεστώς μίας χώρας σημαίνει ότι είναι ένας τέλειος τρόπος για τους ανθρώπους στις ΗΠΑ. για να παρακάμψετε τους περιορισμούς που βασίζονται στο δίκτυο, αλλά δεν θα λειτουργήσει ως εργαλείο για την πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί με γεωφυσικό περιεχόμενο.

4. Ποιοι

Η Whoer είναι μια άλλη εταιρεία VPN που παρέχει δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης. Διατίθεται μόνο ως επέκταση σε Chrome, Firefox, Yandex και Opera.

Η εταιρεία διαθέτει διακομιστές μεσολάβησης σε Παρίσι, Άμστερνταμ, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Στοκχόλμη, Λονδίνο και Ντάλας.

5. Megaproxy

Εάν μπορείτε να κοιτάξετε παρελθόν τη διεπαφή που χρονολογείται από το site, θα ανακαλύψετε ότι το Megaproxy είναι ένας ελεύθερος παροχέας πληρεξουσίων σε αντίθεση με τους άλλους τέσσερις που συζητήσαμε.

Είναι ένας από τους μόνος ελεύθερους ιστότοπους μεσολάβησης που μπορούν επίσης να αποκρύψουν το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα, καθιστώντας το ίσως το πιο ασφαλές από το μάτσο.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν μια εναλλαγή για να αποτρέψετε την επανάληψη κινούμενων εικόνων επί τόπου και ενός αποκλεισμού διαφημίσεων. Το Megaproxy έχει ένα όριο 60 σελίδων σε πέντε ώρες, επομένως δεν είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη λύση.

Αν θέλετε περισσότερες επιλογές, τους καλύψαμε στον κατάλογο των καλύτερων διαδικτυακών πληρεξουσίων Οι 15 Καλύτερες Διαδικτυακές Διαμεσολαβητές για Περιεχόμενο και Δήλωση Απορρήτου στο Διαδίκτυο Οι 15 Καλύτερες Διαδικτυακές Διαμεσολαβητές για Περιεχόμενο και Δήλωση Απορρήτου στο Διαδίκτυο Θέλετε να παρακάμψετε το geo -αποκλείσετε ή αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα; Θα χρειαστείτε ένα από αυτά τα δωρεάν πληρεξούσια ιστού. Διαβάστε περισσότερα .

Αξιοσημείωτες τοποθεσίες πληρεξούσιου πληρώματος

Προτείνουμε πάντα να χρησιμοποιείτε ένα VPN μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης. Το ExpressVPN και το CyberGhost συνιστώνται και οι δύο.

Τα δίκτυα VPN μπορούν να αποκρύψουν την τοποθεσία σας ως διακομιστή μεσολάβησης, αλλά διαθέτουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα ασφάλειας όπως κρυπτογράφηση, διακόπτες θανάτου και μη καταγραφή.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης, υπάρχουν πληρωμένες επιλογές που δεν υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα με τους δωρεάν ιστότοπους μεσολάβησης. Στόχος τους είναι κυρίως οι επιχειρηματικοί χρήστες.

1. Luminati

Χρησιμοποιήστε την πληρεξούσιο υπηρεσία Luminati

Το Luminati είναι ο μεγαλύτερος πάροχος πληρεξουσίων στον κόσμο. Προσφέρει περισσότερες από 30 εκατομμύρια διευθύνσεις IP (κινητές και οικιακές) σε 20.000 πόλεις σε 195 χώρες. Η υπηρεσία είναι εξαιρετική για επιχειρήσεις που θέλουν να ελέγξουν τις διαφημίσεις, να συγκρίνουν τις τιμές, να δημιουργήσουν ταλέντα και να δοκιμάσουν τα συστήματά τους.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί συνεδρίας, προσφέρονται αποκλειστικές διευθύνσεις IP και υπάρχει υποστήριξη 24/7.

Η Luminati προσφέρει τρία διαφορετικά αμειβόμενα πακέτα. Ο κοινόχρηστος διακομιστής μεσολάβησης είναι 0, 50 € ανά GB, ένας ιδιωτικός πληρεξούσιος είναι 0, 60 € ανά μήνα ανά διεύθυνση IP και οι οικιακές και κινητές IP είναι 12, 50 δολάρια ανά GB.

2. ΠεριστροφήProxies

Εάν χρειάζεστε μόνο διακομιστές μεσολάβησης που βασίζονται στις Η.Π.Α., θα πρέπει να ελέγξετε τα περιστρεφόμενα πληρεξούσια.

Η εταιρία παρέχει αντιπρόσωποι backconnect (ένας διακομιστής που χρησιμοποιεί μια ομάδα κατοικημένων πληρεξουσίων) για τις επιχειρήσεις να εκτελούν διαδικασίες όπως SEO, επαλήθευση διαφημίσεων, δημιουργία λογαριασμού, απόξεση και πολλά άλλα.

Όλα τα πακέτα RotatingProxies προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και πεντάλεπτη περιστροφή μεταξύ διακόπτων μεσολάβησης.

Το φθηνότερο πακέτο απαιτεί να αγοράσετε 10 πληρεξουσίους. Κοστίζει 39 δολάρια το μήνα. Οι προσφορές φτάνουν μέχρι και 1.000 αντίτυπα για $ 1.683 το μήνα.

3. Smartproxy

smart proxy

Το Smartproxy παρέχει στους χρήστες περισσότερες από 10 εκατομμύρια διευθύνσεις IP για κατοικίες. Οι πληρεξούσιοι διατίθενται σε 195 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και έχουν μέσο χρόνο απόκρισης 3, 1 δευτερολέπτων.

Όπως και οι ανταγωνιστές της, οι διακομιστές μεσολάβησης του Smartproxy είναι εξαιρετικοί για την αυτοματοποίηση, την πρόσβαση σε τοπικά δεδομένα, τη βελτίωση του μάρκετινγκ και την απομάκρυνση του ιστού.

Σε ένα πιο φιλικό προς το χρήστη επίπεδο, οι πληρεξούσιοι της εταιρείας θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους όπως το Facebook και το Twitter, εάν έχουν αποκλειστεί στο δίκτυό σας.

Ένα επίπεδο εισόδου κοστίζει 75 δολάρια το μήνα με 5GB bandwidth. Τα σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα για $ 200, $ 400 και $ 600-καθένα με βελτιωμένους όρους.

Η καλύτερη λύση;

Υπάρχει ένα σοβαρό ερωτηματικό σχετικά με το αν οι ελεύθεροι πληρεξούσιοι αξίζουν τον χρόνο σας. Εκτός αν βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών, είναι αναμφισβήτητα όχι καλύτερο από τις δωρεάν υπηρεσίες VPN.

Δεν είστε σίγουροι τι εννοούμε; Ελέγξτε το κομμάτι μας γιατί δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN 5 Λόγοι που πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν VPNs Right Now 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN Right Now Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι πολύ δελεαστικά, Εάν σκέφτεστε να υπογράψετε ένα, θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Εδώ είναι οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι με τη χρήση μιας δωρεάν υπηρεσίας VPN. Διαβάστε περισσότερα .

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: Georestriction, Online Privacy, Proxy.