Το Skyroam Solis είναι ένα παγκόσμιο hotspot Wi-Fi που προσφέρει προσιτό internet υψηλής ταχύτητας σε περισσότερες από 120 χώρες, χωρίς τη χρήση κάρτας SIM.

Η Skyroam Solis προσφέρει ένα οικονομικά προσιτό Hotspot δεδομένων παγκοσμίως

Διαφήμιση Το Skyroam Solis είναι ένα παγκόσμιο hotspot Wi-Fi που διπλασιάζεται ως τράπεζα ισχύος. Μπορείτε να έχετε προσιτά και απεριόριστα δεδομένα υψηλής ταχύτητας σε 120 χώρες, χωρίς να χρειάζονται σύμβαση ή κάρτα SIM. Το Solis λειτουργεί ως διανομέας δεδομένων που μπορεί να συνδέσει μέχρι και πέντε συσκευές την ίδια στιγμή. Η εγκατάσταση απαιτεί την εφαρμογή Solis. Συνδ

Διαφήμιση

Το Skyroam Solis είναι ένα παγκόσμιο hotspot Wi-Fi που διπλασιάζεται ως τράπεζα ισχύος. Μπορείτε να έχετε προσιτά και απεριόριστα δεδομένα υψηλής ταχύτητας σε 120 χώρες, χωρίς να χρειάζονται σύμβαση ή κάρτα SIM.

Skyroam Solis Hotspot CES 2019 1

Το Solis λειτουργεί ως διανομέας δεδομένων που μπορεί να συνδέσει μέχρι και πέντε συσκευές την ίδια στιγμή. Η εγκατάσταση απαιτεί την εφαρμογή Solis. Συνδέοντας με το διανομέα και σαρώνοντας τον κώδικα QR στην κάτω πλευρά του, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση σε δευτερόλεπτα. Τέλος, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Λήψη: Solis WiFi για Android | iOS (δωρεάν)

Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να αγοράσετε σχέδια δεδομένων μέσα στην εφαρμογή. Τα σχέδια ξεκινούν από $ 9 για ένα απεριόριστο 24ωρο πέρασμα ημέρας. Τα $ 9 θα σας δώσουν επίσης 1GB δεδομένων για χρήση πάνω από 30 ημέρες. Για $ 99, το Solis θα σας δώσει απεριόριστα δεδομένα 4G LTE για 30 ημέρες. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα σχέδια μέσω της εφαρμογής ή χρησιμοποιώντας το κουμπί Wi-Fi.

Το κουμπί Wi-Fi σύντομα θα μετατραπεί σε ένα έξυπνο κουμπί. Το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει ήδη στην εφαρμογή Solis WiFi, αλλά η Skyroam δεν την έχει ενεργοποιήσει ακόμα. Αφού ζήσετε, θα μπορείτε να ελέγχετε συσκευές, εφαρμογές και υπηρεσίες πιέζοντας το Smart Button. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να στείλετε αυτόματα ένα μήνυμα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ενημερώνοντάς το ότι έχετε φτάσει στον προορισμό σας.

Η ολοκληρωμένη τράπεζα ισχύος της Solis έχει 6.700mAh και θα πρέπει να παρέχει τη συσκευή σας με μία μόνο χρέωση, ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτεί τον κεντρικό σταθμό Wi-Fi για μια ολόκληρη μέρα. Μόλις τελειώσουν τελείως, μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες.

Skyroam Solis Hotspot CES 2019 2

Επί του παρόντος, το Solis είναι ο τέλειος σύντροφος για τον άπληστο ταξιδιώτη, ο οποίος εξαρτάται από τα κινητά δεδομένα για εργασία ή παιχνίδι. Η Skyroam εργάζεται για την ενσωμάτωση του 5G και του VPN σε μια μελλοντική έκδοση. [Πριν γράψαμε ότι το Solis 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, θα είναι έτοιμο για 5G, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.]

Εάν δεν είστε πρόθυμοι να μεταφέρετε ένα φυσικό hotspot, η Skyroam έχει κάτι για σας. Το SIMO είναι μια εικονική SIM που σας δίνει πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Skyroam μέσω της εφαρμογής SIMO.

Για το προϊόν αυτό, η Skyroam έχει συνεργαστεί με την MediaTek, έναν κατασκευαστή τσιπ στην Ταϊβάν. Αντί για ένα hotspot Wi-Fi, θα χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο εξοπλισμένο με ένα τσιπ που έχει δύο κεραίες, μία από τις οποίες η Skyroam μπορεί να χρησιμοποιήσει για να παρέχει τις υπηρεσίες της. Παρόμοια με το Solis, θα μπορείτε να αγοράσετε πακέτα δεδομένων για οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αλλά σε πολύ πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η Skyroam διεξάγει μια δοκιμή στην Ινδονησία και στη συνέχεια θα μεταφέρει την SIMO στην Αμερική, καθώς και στην Ινδία. Δυστυχώς, δεν μπορούσαν να σχολιάσουν ένα χρονοδιάγραμμα.

Εξερευνήστε περισσότερα σχετικά με: CES, Wi-Fi Hotspot.